8 Beste aangepaste WordPress 404-foutplug-ins (2020)

Beste aangepaste WordPress 404-foutplug-in


Wilt u een aangepaste WordPress 404-foutpagina maken?

Er treedt een 404-foutpagina op wanneer u een webpagina probeert te bezoeken, die niet beschikbaar is.

Een standaard 404-foutpagina ziet er saai uit, dus u kunt deze pagina beter aanpassen om de gebruikerservaring te verbeteren. Afgezien van dat, moet u er ook voor zorgen dat u de juiste pagina-omleiding instelt voor alle verwijderde pagina’s, zodat u het aantal 404-fouten op uw site kunt verminderen.

Beste aangepaste WordPress 404-foutplug-ins

Of je nu een aangepaste 404-pagina wilt maken of een goede omleiding wilt instellen, je hebt een aangepaste plug-in voor 404-foutpagina’s nodig. Laten we eens kijken naar enkele van de beste 404-plug-ins voor foutpagina’s voor WordPress

1. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder is de populairste plug-in voor het maken van paginabuilders met slepen en neerzetten in WordPress. Het wordt geleverd met een ingebouwde 404-foutpaginasjabloon die u kunt aanpassen met de paginabuilder.

Standaard bevat de 404-foutpaginasjabloon de hoofdkop, subkop, tekst en call-to-action-knop. U kunt de informatie op de pagina naar wens aanpassen.

Beaver Builder 404-fout

Beaver Builder maakt het gemakkelijk om de foutpaginasjabloon aan te passen vanaf de frontend. U kunt de aanwijs- en klikhulpmiddelen gebruiken om nuttige details toe te voegen aan uw foutpagina.

2. Divi

Divi-thema

Divi Builder heeft een volledig aanpasbare 404-foutpaginasjabloon die u kunt gebruiken om gebruikers te betrekken en uw bouncepercentage te verlagen.

Het is een plug-in die naadloos werkt met elk thema.

Divi 404 paginasjabloon

U kunt de Divi-paginabuilder gebruiken om wijzigingen aan te brengen in de 404-foutpaginasjabloon. U kunt eenvoudig het lettertype, de kleur, de achtergrond, de afstand, de randen en meer van uw pagina aanpassen.

U kunt eenvoudig de inhoud van uw 404-foutpagina aanpassen en zelfs een nieuwsbriefabonnement en call-to-action-knoppen toevoegen.

3. Astra

Astra 404 pagina

Astra is een snel en lichtgewicht multifunctioneel WordPress-thema. Het biedt een premium 404-foutpaginasjabloon die de standaard 404-foutpagina-inhoud automatisch zal vervangen.

U moet de Astra Pro Addon-plug-in installeren en activeren op uw WordPress-site om de 404-foutpaginasjabloon te gebruiken. De instellingen voor deze sjabloon zijn beschikbaar in uw WordPress-beheergebied onder aangepaste lay-outs.

Astra 404-foutpagina

Astra werkt ook naadloos samen met elke WordPress-paginabuilder. Hiermee kunt u de koptekst en voettekst van de primaire website uitschakelen om nuttige inhoud aan gebruikers weer te geven.

4. Redirection Manager

Yoast Redirect Manager

Redirection Manager is een handige WordPress-plug-in waarmee u eenvoudig paginaomleidingen naar uw website kunt toevoegen. Het is uitgebracht door dezelfde mensen achter de populaire WordPress SEO-plug-in, Yoast.

Telkens wanneer u een webpagina verwijdert, vraagt ​​de plug-in u om een ​​omleiding in te stellen.

De plug-in werkt geweldig met Google Search Console en laat je snel websitefouten oplossen.

5. Omleiding

Omleiding

Omleiding is een gratis WordPress-plug-in om fouten op uw website te beheren en op te lossen. Het houdt uw 404-fouten bij en vraagt ​​u om de juiste omleiding in te stellen.

U kunt het foutenlogboek zien om alle omleidingen in WordPress te controleren. U exporteert de foutlogboeken en rapporten voor verdere analyse.

6. 404 tot 301

404 tot 301

404 tot 301 is een slimme WordPress 404 plug-in voor optimalisatie van fouten. Hiermee kunt u uw gebruikers van de 404-foutpagina omleiden naar andere webpagina’s en aangepaste links.

Het beste is dat u met deze plug-in e-mailwaarschuwingen kunt instellen wanneer uw gebruikers op een 404-foutpagina terechtkomen. Op deze manier kunt u tijdig actie ondernemen om de foutpagina te herstellen.

7. 301-omleidingen

301 Omleidingen

301 Omleidingen is een WordPress redirection plugin om 301 en 302 redirects toe te voegen aan je 404 error pagina’s. U kunt gebruikers omleiden naar pagina’s, berichten, aangepaste links en archiefpagina’s.

De plug-in geeft volledige inzichten in de omleidingen en laat je snel foutpagina’s volgen. Met deze plug-in kunt u gebruikers betrekken, zelfs als ze op een saaie 404-foutpagina terechtkomen.

8. SEO-omleidingsplug-in

SEO Redirection Plugin

SEO Redirection Plugin helpt bij het eenvoudig oplossen van 404-foutpagina’s van Google Search Console. Hiermee kunt u 301-omleidingen toevoegen aan de niet-beschikbare pagina’s, zodat uw gebruikers andere inhoud op uw website kunnen zien.

Bovendien worden crawlfouten verholpen (404 & soft 404) in Google Search Console, zodat u er zeker van kunt zijn dat u niet wordt gestraft voor verwijderde pagina’s.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om enkele van de beste WordPress 404-foutpagina’s te vinden. Misschien wilt u ook onze gids raadplegen over hoe u de fout kunt oplossen bij het tot stand brengen van een databaseverbinding in WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map