8 Beste Google Maps-plug-ins (vergeleken en beoordeeld)

Google Maps-plug-ins


Op zoek naar een snelle manier om uw bedrijfslocatie weer te geven op uw WordPress-website? Het gebruik van een Google Maps-plug-in is zonder twijfel de gemakkelijkste manier om uw bedrijfslocatie op uw site weer te geven.

In dit artikel bespreken we enkele van de beste Google Maps-plug-ins op de markt. Maar laten we eerst eens kijken hoe u hiervan kunt profiteren door een Google Maps-plug-in op uw site te gebruiken.

1. Kaartenmaker

Maps Marker Pro, plug-in voor google maps

Maps Marker is een geweldige Google Maps-plug-in voor WordPress die de eenvoudigste manier biedt om uw bedrijfslocatie aan uw website toe te voegen. Dankzij het briljante geo-contentbeheer voor WordPress kunt u een of meer kaarten samenvoegen, afhankelijk van uw behoefte. Met zijn slimme keyless geocoderingsserviceproviders zoals Algolia Places hoeft u niet eens een API-sleutel te gebruiken voor uw kaarten.

Om het gemakkelijk te maken om uw locatie voor uw bezoekers te vinden, kunt u de GPX-trackingfunctie gebruiken. Door dat te doen, kunt u uw routes weergeven met optionele metadata zoals afstand vanaf de huidige locatie van uw gebruiker, duur die nodig is om de bestemming te bereiken, tempo of hoogte van uw locatie, enz..

2. WP Google Maps Pro

WP Google Maps Pro is een andere gebruiksvriendelijke en uitgebreide WordPress Google Maps-plug-in die een geweldige kaartoplossing voor uw bedrijf kan zijn. Met deze plug-in kunt u onbeperkte kaarten voor uw site maken zonder een enkele regel te coderen. Je hoeft alleen maar de shortcode toe te voegen die het genereert en je bent klaar.

Alle kaarten die met WP Google Maps zijn gemaakt, reageren supersnel, wat betekent dat ze er op elk apparaat geweldig uitzien. U kunt ook animaties aan uw kaarten toevoegen als u ze aantrekkelijker wilt maken. De plug-in ondersteunt meerdere talen, zodat u uw kaarten ook gemakkelijk kunt lokaliseren. Deze plug-in is ook compatibel met vele andere geavanceerde plug-ins en services zoals Cloudflare.

3. Heldenkaarten

plug-in voor google maps

Hero Maps is een andere geweldige Google Maps-plug-in voor WordPress waarmee je je kaart in een mum van tijd kunt genereren. Deze plug-in biedt geweldige aanpassingsopties, zodat u hem er gemakkelijk precies zo uit kunt laten zien als u wilt. De drag-and-drop-builder maakt het ontwerpen van je kaart supereenvoudig. U kunt ook uw backend omschakelen naar een scherm met volledige breedte voor gebruiksgemak.

Het biedt een aantal verschillende markeringen en kleuren om uit te kiezen. U kunt zelfs filteren met tabbladen op de uitvoerkaart. Hierdoor kunt u meerdere kaarten tegelijk weergeven. Het biedt ook verschillende huidskleuren en u kunt degene kiezen die u het leukst vindt.

4. Voortgangskaart

plug-in voor google maps

Progress Map maakt het gemakkelijker voor u om uw bedrijf in Google Maps te vermelden met een paar klikken na installatie van de plug-in. Het maakt niet uit welk bedrijf u runt, met Progress Map kunt u eenvoudig uw kaart weergeven op uw WordPress-site. Het biedt meer dan 70 verschillende kant-en-klare kaartstijlen. U kunt ook uw eigen aangepaste kaartstijl toevoegen als u een beter ontwerp heeft.

U kunt uw websitebezoekers in staat stellen om automatisch de geolocatie van uw bedrijf te bepalen. Om het gebruiksvriendelijk te maken, heb je de mogelijkheid om alle elementen van de gebruikersinterface van Google Maps te bedienen en aan te passen, zoals zoombediening, kaarttypebesturing, enz.

5. WP Google Map

WP Google Map

WP Google Map is een gratis WordPress-plug-in waarmee u verschillende Google Maps-shortcodes kunt maken. Met deze shortcodes kunt u responsieve Google Maps weergeven op uw webpagina’s, widgets en aangepaste sjablonen. Met deze plug-in kunt u ook aangepaste markeringen op uw kaarten weergeven en er links naar toevoegen die een bericht weergeven wanneer erop wordt geklikt.

U kunt ook de midden- en breedtegraad voor elk van uw kaarten afzonderlijk bepalen en de kaartfunctionaliteiten bewerken of verwijderen met een paar klikken. Om het uw gebruikers gemakkelijker te maken, kunt u de optie inschakelen voor het weergeven van de realtime verkeersomstandigheden en overlays met lagen.

6. Kaarten Widget voor Google Map

plug-in voor google maps

Kaarten Widget voor Google Maps is een supersnelle en responsieve WordPress-plug-in die geweldige opties biedt om uw kaart weer te geven. Het kan een wegenkaart, een satellietkaart, een terreinkaart, een hybride kaart zijn of zelfs een aangepast kaarttype kiezen. Om het er nog mooier uit te laten zien, heb je ook verschillende levendige kleuropties.

De plug-in is superflexibel wat betreft maatwerk, zodat u volledige controle heeft over hoe het eruit ziet. U kunt het afbeeldingsformaat, het kaartpinpictogram, de plaatsing van uw teksten, enz.Kiezen en het er precies zo laten uitzien als u wilt. Met verschillende andere geavanceerde functies is deze plug-in geweldig als het gaat om het gebruik van een Google Maps-plug-in op uw site.

7. WP Google Maps

WP Google Maps-plug-in

Als u aangepaste Google Maps aan uw site wilt toevoegen, kan niets beter zijn dan WP Google Maps. Het is een superflexibele en volledig aanpasbare plug-in die automatisch uw locatie op Google Maps identificeert. U kunt ook eenvoudig verschillende zoomniveaus met een score van 1 tot en met 5 toevoegen, zodat gebruikers uw locatie gemakkelijk kunnen herkennen.

De plug-in is compatibel met verschillende andere geavanceerde plug-ins en ziet er prachtig uit op apparaten met verschillende schermformaten. Het laat je ook de shortcode toevoegen om de kaarten toe te voegen waar je maar wilt. Het kan op uw pagina’s, enkele pagina, enkele post, zijbalk, voettekst, enz.

8. Google Maps CP

Google Maps CP

Met Google Maps CP, u kunt uw Google Maps overal op uw website invoegen. Het kan in de post staan, of in een WordPress-sjabloon die meerdere berichten weergeeft.

De Google Maps die in een sjabloon met meerdere berichten is ingevoegd, kan verschillende markeringen van verschillende berichten met de bijbehorende geolocatie-informatie bevatten. Als u met uw muis over deze markeringen beweegt, wordt automatisch het bericht gemarkeerd waartoe het behoort. U kunt ook het brede scala aan instellingsopties gebruiken om het veelzijdiger en aanpasbaarder te maken. Deze plug-in reageert grondig en is volledig aanpasbaar, dus u zult er veel plezier aan beleven om uw kaarten toe te voegen.

Dus dat is het. Dit zijn enkele van de geweldige Google Maps-plug-ins die u kunt kiezen om uw bedrijfslocatie op uw website te vermelden. Misschien wilt u ook onze volledige Google Maps Builder-recensie bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map