8 Beste WordPress FAQ-plug-ins vergeleken en beoordeeld (2020)

beste WordPress faq plug-ins


Ontvangt u e-mails van uw bezoekers die u dezelfde vraag stellen over uw producten die u al eerder heeft beantwoord? Welnu, het is leuk om de vragen van uw klant te beantwoorden en hun twijfels weg te nemen. Maar het kan intimiderend zijn als je herhaaldelijk dezelfde vragen krijgt.

Een slimme oplossing om dit probleem aan te pakken, is door een FAQ-sectie op uw website te hebben. Op die manier kunt u de meest gestelde vragen opsommen, ze allemaal samen beantwoorden en voor uw bezoekers op uw website weergeven.

Uw bezoekers kunnen de FAQ-sectie raadplegen als ze ooit twijfelen. Bovendien hoeft u niet meer steeds dezelfde vragen steeds opnieuw te beantwoorden.

En wat is er mooier dan daarvoor een FAQ-plug-in te gebruiken? In dit artikel vertellen we je er meer over 8 Beste FAQ-plug-ins waarmee u een FAQ-sectie voor uw bedrijf kunt maken.

1. Heroic WordPress FAQs Plugin

HeroThemes, FAQ-plug-ins

Heroic WordPress FAQs Plug-in is een van de meest gebruiksvriendelijke plug-ins met een prachtig ontwerp en een prachtige back-end. U kunt deze plug-in gebruiken om uw veelgestelde vragen precies zo te maken als u dat wilt. Het vereist helemaal geen codering.

Met deze plug-in is het eenvoudig om uw veelgestelde vragen aan te passen dankzij de drag-and-drop-builder. Het beste is dat het ook afbeeldingen, video’s en animaties ondersteunt. De visuals kunnen dingen duidelijker maken voor uw bezoekers. De plug-in bevat 5 vooraf gedefinieerde FAQ-stijlen, verschillende pictogramkeuzes en een visuele editor die een aangename bewerkingservaring biedt.

De FAQ-configurator opent de mogelijkheid om uw FAQ’s overal op de site toe te voegen. Om het uiterlijk van uw website te evenaren, kunt u de verbazingwekkende aanpassingsopties gebruiken.

2. Fancy FAQ – WordPress FAQ plug-in

Fancy FAQ's, FAQ-plug-ins

Fancy FAQ is een briljante plug-in die het proces van het toevoegen van een FAQ-sectie aan uw WordPress-website vereenvoudigt. De plug-in is een complete oplossing om uw bezoekers te beantwoorden over alle mogelijke vragen die ze zouden kunnen hebben over uw producten en diensten.

Het aangepaste berichttype met categorie-taxonomie maakt het gemakkelijker voor u om de veelgestelde vragen eenvoudig te integreren. Nadat u uw veelgestelde vragen heeft toegevoegd, kunt u ze overal op uw website weergeven. Het kan op een specifieke pagina staan, een bericht of een widget wat dat betreft. Dit kan worden gedaan met de shortcode die de plug-in aan u verstrekt.

Deze plug-in ondersteunt ook een aantal populaire plug-ins, waaronder WooCommerce. Dus als uw website een e-commerce is, kunt u uw producten en diensten nog steeds probleemloos blijven aanbieden.

3. Tribulant WordPress FAQ plug-in

Plug-ins voor veelgestelde vragen, plug-in voor veelgestelde vragen over Tribulant

Tribulant WordPress FAQ is een robuuste WordPress-oplossing die is gebouwd met een volledig uitgerust administratief dashboard van waaruit u uw veelgestelde vragen kunt beheren. Het is super flexibel om u de instellingen van de plug-in te laten aanpassen en aan uw wensen aan te passen.

Uw gebruikers kunnen een schoon frontend hebben van waaruit ze gemakkelijk door de vragen kunnen bladeren. Met het zoekformulier dat is geïntegreerd met de plug-in, kunnen uw gebruikers een specifiekere zoekopdracht uitvoeren zonder hun tijd te verspillen.

Om uw FAQ voor de gebruikers nuttiger te maken, kunt u vragen accepteren via een webformulier. Ze kunnen dit doen door zich te registreren en in te loggen op de site of rechtstreeks vanaf de frontend zelf. U heeft de bevoegdheid om te kiezen hoe u wilt dat uw bezoekers de vraag stellen.

4. WooCommerce Product FAQ Manager

WooCommerce FAQ Manager, FAQ-plug-ins

WooCommerce Product FAQ Manager is een complete oplossing om veelgestelde vragen toe te voegen aan uw eCommerce-website. Met deze plug-in kunt u veelgestelde vragen aan elk product op uw site afzonderlijk toevoegen. Het beste is dat er geen limiet is aan het aantal veelgestelde vragen dat u kunt toevoegen.

U kunt uw veelgestelde vragen ook in elke gewenste volgorde sorteren met slepen en neerzetten. U kunt ook 7 prachtige vooraf gebouwde thema’s gebruiken met voor elk een aangepast thema-bouwersgedeelte. Dus als je een bepaalde kleur of lettertype niet leuk vindt, ga je gang en verander het.

5. FAQ WD door Web-Dorado

Web Dorado, FAQ-plug-ins

Veelgestelde vragen WD door Web-Dorado is nog een geweldige plug-in voor veelgestelde vragen die u misschien wilt bekijken. Het is een feature-rijke en SEO-vriendelijke FAQ-plug-in waarmee u eenvoudig FAQ’s aan uw website kunt toevoegen. U kunt uw vragen zelfs categoriseren, zodat uw bezoekers ze gemakkelijker snel kunnen vinden.

Wanneer uw bezoekers een vraag typen, worden de antwoorden weergegeven in een nette accordeonweergave en kunnen gebruikers erop klikken om de antwoorden te lezen. De plug-in ondersteunt een onbeperkt aantal categorieën. Met behulp van het onderdeel Bestel kunt u ook de volgorde van uw vragen wijzigen. Het bestellingsgedeelte wordt geleverd met de functionaliteit voor slepen en neerzetten, dus het bestellen en opnieuw bestellen lijkt supergemakkelijk.

U kunt ook knoppen voor sociaal delen toevoegen aan uw veelgestelde vragen, mensen een opmerking laten toevoegen en nog veel meer doen. De plug-in biedt ook geweldige ondersteuning. De prachtige thema’s die bij de plug-in worden geleverd, kunnen ervoor zorgen dat uw veelgestelde vragen er geweldig uitzien.

6. Accordion FAQ WordPress Plugin

Accordion FAQ, FAQ-plug-ins

Accordion FAQ WordPress Plugin is de perfecte oplossing om FAQ’s in stijl toe te voegen aan uw website. Of je ze nu in accordeon-, lijst- of blokstijl wilt, deze plug-in heeft alle opties voor jou. Het enige wat u hoeft te doen is de plug-in op uw website te installeren, activeren en gewoon te gebruiken.

Het is super flexibel, dus u kunt een aangepaste stijl toevoegen aan uw veelgestelde vragen. Van het veranderen van kleur, lettertype, pictogrammen, randradius en meer, je hebt veel opties om het er anders uit te laten zien. U kunt ook de vertaaloptie inschakelen.

De plug-in biedt volledige ondersteuning tijdens weekdagen en omvat installatie en configuratie, productfuncties en het oplossen van bugs.

7. Arconix FAQ door Tyche Softwares

inpluggen

Veelgestelde vragen over Arconix is een gratis plug-in voor veelgestelde vragen waarmee u een stijlvolle sectie met veelgestelde vragen aan uw website kunt toevoegen. U kunt de shortcode gebruiken om ze overal op de site weer te geven. Je kunt ze ook verbergen of tonen met een geanimeerde, JQuery-schakelaar of accordeonbox.

U kunt uw vraag en antwoorden ook in groepen weergeven door ze te taggen op het moment dat u ze maakt. U kunt ook het selectievakje inschakelen waarmee u uw veelgestelde vragen bovenaan met een link kunt toevoegen.

De plug-in is eenvoudig te gebruiken en aan te passen en heeft al meer dan 10.000 actieve downloads. Dus bekijk deze plug-in nu en voeg een prachtige FAQ-sectie toe aan uw website.

8. Ultieme veelgestelde vragen

Ultieme veelgestelde vragen

De Ultieme plug-in voor veelgestelde vragen is een geweldige WordPress-plug-in die het proces van het toevoegen van veelgestelde vragen aan uw website vereenvoudigt. Van het toevoegen van onbeperkte categorieën tot het maken van onbeperkte tags, met deze plug-in kunt u een geweldige FAQ-sectie voor uw website maken.

Om het uw gebruikers gemakkelijker te maken, kunt u het AJAX FAQ-zoekformulier gebruiken en een specifiekere zoekopdracht op uw website inschakelen. Met de accordeonlay-out die bij deze plug-in wordt geleverd, kunt u uw vraag en antwoorden in stijl presenteren. U kunt ook een gebruikershandleiding maken en zelfs toestaan ​​dat mensen uw vraag en antwoorden in pdf-formaat downloaden.

Met de plug-in kunt u ook uw veelgestelde vragen vormgeven. U kunt CSS gebruiken om uw sectie er stijlvoller en aantrekkelijker uit te laten zien.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van enkele van de beste WordPress FAQ-plug-ins. Als je wilt, kun je deze gids bekijken op Hoe u een veelgestelde vraag kunt toevoegen – sectie Veelgestelde vragen in WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map