8 Beste WordPress Redirect-plug-ins vergeleken (2020)

Beste WordPress Redirect-plug-ins om uw omleidingen te beheren


Bent u op zoek naar de beste WordPress redirect-plug-ins?

Met de WordPress-omleidingsplug-ins is het eenvoudig om omleidingen te maken vanuit uw WordPress-dashboard zonder codeerkennis of FTP-toegang.

In dit artikel laten we u enkele van de beste WordPress-omleidingsplug-ins zien om uw website-omleidingen te beheren.

De beste WordPress Redirect-plug-in kiezen

WordPress-repository biedt verschillende plug-ins om omleidingen op uw website te beheren. Elk van deze plug-ins biedt verschillende functiesets en instellingen, afhankelijk van het type omleiding dat u op uw website wilt implementeren.

Hier is een lijst met enkele van de algemene functies die u zult zien in een WordPress-omleidingsplug-in:

 • Gemakkelijke 301-omleidingen
 • Houd 404-fouten bij
 • Stel een aangepaste bestemmings-URL in

Voor meer aanbevelingen voor plug-ins, bekijk de top WordPress-plug-ins die u op uw website moet gebruiken.

Laten we eens kijken naar onze deskundige selectie van de beste WordPress-omleidingsplug-ins om de omleidingen van uw website te beheren.

1. Redirect Manager

Yoast Redirect Manager

Redirect Manager is een populaire WordPress redirect-plug-in van Yoast SEO Premium. Hiermee kunt u eenvoudig pagina’s binnen uw WordPress-website omleiden. Nadat u deze plug-in hebt geactiveerd, zal de plug-in u vragen om te verwijzen naar een andere URL wanneer u een pagina of bericht van uw website verwijdert.

Het is volledig geïntegreerd met Google Search Console, waarmee u crawlfouten snel en gemakkelijk kunt oplossen. Redirect Manager biedt meerdere soorten omleidingsmodules, waaronder 301 permanent, 302 gevonden, 307 tijdelijk, 410 inhoud verwijderd en 451 inhoud niet beschikbaar om juridische redenen.

Hun uitgebreide documentatie helpt u te begrijpen welk omleidingstype u moet selecteren wanneer u een pagina verwijdert.

Prijs: Het komt als een add-on voor de Yoast SEO Premium WordPress-plug-in. De startkosten zijn $ 89 per website met 1 jaar ondersteuning en updates.

2. Omleiding

Omleiding

Omleiding is een populaire WordPress redirect manager plug-in. Het helpt u om fouten op uw website te verminderen met eenvoudig te beheren omleidingsopties. Het maakt voorwaardelijke omleidingen mogelijk met tientallen mogelijkheden zoals omleiding van inlogstatus, omleiding van rolmogelijkheden, omleiding van IP-adressen, omleiding van server, omleiding van paginatype en meer.

Het houdt alle 404-fouten bij en stelt u in staat omleidingen door te werken naargelang uw behoefte. U kunt de fouten in een groep beheren en ze in bulk doorsturen. De Redirection-plug-in heeft een krachtige logboekoptie waarmee u al uw omleidingen, fouten en gebruikersinformatie kunt volgen. Deze logboeken zijn exporteerbaar voor extern onderzoek.

Prijs: GRATIS (geen premium-versie)

3. Eenvoudige 301-omleidingen

Eenvoudige 301-omleidingen

Eenvoudige 301-omleidingen is een krachtige WordPress 301 redirect plugin. Hiermee kunt u permanente omleidingen van uw verwijderde pagina’s naar de bestaande URL toevoegen.

U kunt eenvoudig 301-omleidingen van uw oude pagina’s naar nieuwe pagina’s instellen, wat handig is tijdens een website-migratieproces. Zelfs als de oude URL-structuur niet overeenkomt met de nieuwe permalinks, zorgt de plug-in ervoor dat uw links naadloos doorlopen.

Prijs: VRIJ

4. 404 tot 301

404 tot 301

404 tot 301 is een simpele WordPress redirect plugin. Hiermee kunt u uw 404-foutpagina’s omleiden naar elke webpagina of aangepaste link. U kunt kiezen uit meerdere omleidingstypen (301, 302, 307) om op uw website te gebruiken.

Het geeft u de mogelijkheid om alle fouten te controleren en te loggen. U kunt ook e-mailmeldingen inschakelen voor alle 404-fouten.

Prijs: VRIJ

5. 301-omleidingen

301 Omleidingen

301 Omleidingen is een gratis WordPress redirect plugin. Hiermee kunt u 301- en 302-omleidingen op uw website maken. De plug-in is handig wanneer u uw inhoud bijwerkt en de verouderde pagina’s laat verlopen. 301 Redirects helpt u gebruikers om te leiden naar pagina’s, berichten, aangepaste berichttypen, archieven en andere pagina’s.

Anders dan dat, kunt u ook een aangepaste bestemmings-URL instellen om gebruikers om te leiden van 404-foutpagina’s. Met de functie voor omleidingsstatistieken kunt u erachter komen hoeveel een omleiding wordt gebruikt.

Prijs: VRIJ

6. Safe Redirect Manager

Safe Redirect Manager

Safe Redirect Manager is een WordPress HTTP redirect manager plugin. Het biedt u eenvoudige omleidingsinstellingen binnen uw WordPress-dashboard. U kunt aangepaste omleidingsregels maken en zelf een omleidingstype selecteren. De plug-in is eenvoudig in te stellen en ondersteunt een WordPress multisite-netwerk.

Prijs: VRIJ

7. SEO-omleidingsplug-in

SEO Redirection Plugin

SEO-omleiding is een krachtige WordPress redirect plugin. Hiermee kunt u eenvoudig 301-omleidingen op uw WordPress-website toevoegen en beheren. De plug-in helpt u bij het vinden en oplossen van 404- en zachte 404-fouten door te integreren in Google Search Console.

De SEO-omleidingsplug-in voegt automatisch een 301-omleiding toe aan een bericht wanneer u de URL wijzigt. Het heeft een geavanceerd configuratiescherm om mappen om te leiden, logboeken te bekijken, reguliere expressies toe te voegen, omleidingsmethoden te selecteren en meer.

Prijs: VRIJ

8. Bijlagepagina’s omleiden

Omleidingpagina's omleiden

Omleidingpagina’s omleiden is een scenario-gebaseerde WordPress redirect plugin. Het heeft geen instellingenpagina en werkt perfect met drie voorwaarden.

Wanneer uw gebruikers de bijlagepagina bezoeken en,

 • er is een bovenliggende pagina beschikbaar, de plug-in voegt een 301-omleiding toe om de gebruikers automatisch naar de bovenliggende pagina te leiden.
 • bovenliggend bericht wordt uit de prullenbak verwijderd, waarna de plug-in gebruikers omleidt naar de startpagina met een 302-omleiding.
 • de bovenliggende pagina bevindt zich in de prullenbak, dus de plug-in retourneert een 404-foutcode om een ​​eindeloze omleidingslus te voorkomen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de beste WordPress-omleidingsplug-ins te vinden om de omleidingen van je website te beheren. Misschien wilt u ook de beste plug-ins voor WordPress-meldingsbalk bekijken om de betrokkenheid te vergroten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map