9 Beste datavisualisatie-plug-ins voor WordPress (vergeleken)

beste plug-ins voor gegevensvisualisatie


Bent u op zoek naar een manier om gegevens op uw site op een interessantere manier weer te geven?

Dan wilt u misschien een plug-in voor gegevensvisualisatie bekijken. Gegevensvisualisatie-plug-ins helpen u uw gegevens te presenteren in de vorm van cirkeldiagrammen, grafieken, pictogrammen, kleurrijke grafieken of zelfs infographics.

Hoewel er honderden opties op de markt zijn, is het niet mogelijk om ze allemaal te testen om de juiste voor uw website te kiezen.

Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste plug-ins voor gegevensvisualisatie, die zowel premium- als gratis opties bevat.

Voordelen van visuele weergave van gegevens

Het presenteren van uw gegevens in een visuele vorm kan verschillende voordelen hebben. Hier zijn er een aantal.

 • Gebruikers kunnen informatie sneller begrijpen zonder al te veel in detail te treden.
 • Het vereenvoudigt complexe gegevens voor een beter begrip in vergelijking met rommelige spreadsheets en rapporten.
 • Het is gemakkelijker om opkomende trends en de veranderingen in de tijd weer te geven.

1. WPForms

WPForms-enquête en polls-add-on

WPForms is een plug-in voor het maken van formulieren waarmee u binnen enkele minuten elk formulier voor uw website kunt maken. Je kunt het gebruiken Enquêtes en peilingen add-on om enquêtes en polls te maken en de resultaten in realtime weer te geven.

Zodra een gebruiker een enquête heeft ingediend, kunt u prachtige rapporten aanbieden met de beste visualisatie-opties. Dit kan de vorm hebben van een cirkeldiagram, staafdiagrammen, lijndiagrammen (die verticaal of horizontaal kunnen zijn) en meer.

Het biedt ook verschillende geweldige formuliersjablonen om u te helpen snel aan de slag te gaan.

Lees hier meer over WPForms.

2. Formidabele formulieren

formidabele vormen

Formidable Forms is een andere geweldige plug-in voor het maken van formulieren waarmee u met slechts een paar klikken allerlei soorten formulieren kunt maken. U kunt het ook gebruiken om uw gegevens weer te geven in de vorm van grafieken, grafieken, statistieken, enz. Uit uw formulierinvoer.

Het beste is dat u de gegevens die u verzamelt of importeert, kunt gebruiken om prachtige grafieken en diagrammen te maken.

De plug-in biedt ook verschillende aanpasbare lay-outontwerpen en formuliersjablonen. Elk formulier kan worden aangepast aan uw wensen door kleur, opvulling, randen en meer toe te voegen. U kunt ook zonder complicaties een formulier importeren of exporteren naar of van uw website.

Hier is meer over Formidable Forms.

3. Visualizer Pro

Visualizer Pro, plug-ins voor gegevensvisualisatie

Visualizer Pro is een andere geweldige WordPress-plug-in voor gegevensvisualisatie die u kunt bekijken. Met deze plug-in kunt u eenvoudig volledig responsieve en aanpasbare tabellen en grafieken maken om uw gegevens op een georganiseerde en aantrekkelijke manier weer te geven. Deze grafieken en tabellen kunnen ook worden bewerkt met de Excel-achtige editor.

Het biedt 15 kant-en-klare kaarttypes. U kunt uw gegevens ook automatisch synchroniseren met uw offline bestanden of database. U kunt de gegevens ook uit uw database importeren. Deze plug-in is compatibel met meerdere browsers en ziet er goed uit op alle schermformaten.

4. Visuele tabelopmaak

plug-in voor visuele tabelopmaak

Visual Table Formatting is een plug-in waarmee u tabellen kunt maken om uw gegevens weer te geven. Zodra uw gegevens zijn toegevoegd, kunt u deze eenvoudig aanpassen door kleuren toe te voegen, zodat ze er pakkend uitzien.

Deze tabellen ondersteunen ook afbeeldingen en links. Het heeft ook 15 vooraf gedefinieerde tabelstijlen, zodat u snel en gemakkelijk aan de slag kunt.

5. WP-gegevenstabellen

wpDataTables, plug-ins voor gegevensvisualisatie

WP DataTables is een van de beste plug-ins voor het maken van tabellen en grafieken. Zodra de tafel is gemaakt, kunt u deze eenvoudig aanpassen vanaf de front-end of back-end, wat voor u het gemakkelijkst is.

Als u wilt, kunt u uw gebruikers de door hen ingevoerde gegevens laten bewerken. Het biedt zelfs geavanceerde opties zoals voorwaardelijke opmaak, geavanceerd filteren, totalen berekenen voor kolommen, enz. U kunt creatie-wizards zoals HighCharts, Chart.js of Google Charts gebruiken om dynamische grafieken te maken en het laat groepering van vergelijkbare rijen samen toe.

6. Gegevenstabellen Generator

Data Tables Generator van Supsystic, plug-ins voor datavisualisatie

Datatabellen Generator kunt u responsieve en volledig aanpasbare tabellen en grafieken maken zonder codering. Deze plug-in werkt het beste met WooCommerce.

De plug-in ondersteunt ook volledig productkenmerken en categorieën. U kunt ook kolommen aan de tabel toevoegen met daarin het overzicht van uw producten, de vervaldatum, de prijs, recensies en meer.

7. Inline Google Spreadsheet Viewer

plug-ins voor gegevensvisualisatie

Met Inline Google Spreadsheet Viewer, u kunt de gegevens die zijn opgeslagen in uw Google-spreadsheet, CSV-bestand, MYSQL-database, etc. eenvoudig omzetten in een prachtige grafiek of grafiek. Hiermee kunt u verschillende soorten grafieken maken, waaronder cirkeldiagrammen, vlakdiagrammen, tijdlijndiagrammen, enz.

U kunt uw gegevens ook omzetten in een tabel die tegelijkertijd doorzoekbaar en sorteerbaar is. Bovendien kunt u een live voorbeeld van uw PDF-, XLS- of DOC-bestanden toevoegen.

8. Sneeuwbal

Sneeuwbal

Sneeuwbal is een andere geweldige plug-in die datavisualisatie in WordPress eenvoudig maakt. Met deze plug-in kunt u uw gegevens op verschillende manieren weergeven, zoals afbeeldingen, video’s, interactieve widgets, gegevensvisualisatie en meer.

Het ondersteunt verschillende moduletypes zoals staafdiagrammen, scatterplots, vergelijkingsschuifregelaars, inhoudsopgave, enz.

Dat is het! We hopen dat je onze lijst met de beste WordPress-plug-ins voor datavisualisatie nuttig hebt gevonden. Als je het leuk vond, wil je misschien ook de beste tafelplug-ins voor je WordPress-site bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map