9 Beste plug-ins voor het uploaden van bestanden voor WordPress (vergeleken)

Beste plug-ins voor het uploaden van bestanden voor WordPress


Bent u op zoek naar de beste plug-in voor het uploaden van bestanden voor WordPress?

Met de juiste plug-in voor het uploaden van WordPress-bestanden, kunt u uw gebruikers bestanden laten uploaden vanaf de frontend of backend.

In dit artikel laten we u enkele van de beste plug-ins voor het uploaden van bestanden voor WordPress zien.

De beste plug-in voor het uploaden van bestanden kiezen voor WordPress

Omdat er tientallen plug-ins voor het uploaden van WordPress-bestanden zijn, kan het intimiderend zijn om de beste plug-in voor het uploaden van bestanden te kiezen. U moet een plug-in zoeken die aan de meeste van uw vereisten voldoet en die gemakkelijk te gebruiken is.

Bij het selecteren van een plug-in voor het uploaden van bestanden zijn er een paar factoren waarmee u rekening moet houden:

 • Gebruikersuploads: Sta gebruikers toe bestanden te uploaden zonder in te loggen op uw site.
 • Bestandstype bijlage: Ondersteuning van meerdere bestandstypen, inclusief de algemene en geavanceerde bestandsextensies.
 • Grootte uploadbestand: Kies een maximaal toegestane bestandsuploadgrootte en beperk uw gebruikers om grote bestanden te uploaden.
 • Opslag: Kies een opslaglocatie, zoals uw hosting, apps van derden, zoals Google Drive .

Laten we eens kijken naar enkele van de beste plug-ins voor het uploaden van bestanden voor WordPress.

1. WPForms: Best File Upload Form Plugin

WPForms

WPForms is de meest beginnersvriendelijke plug-in voor WordPress-contactformulieren waarmee u een formulier voor het uploaden van bestanden in WordPress kunt maken. U kunt zelfs een uploadformulier voor meerdere bestanden maken in WordPress.

Het wordt geleverd met een formulierbouwer voor slepen en neerzetten waarmee u velden, knoppen en andere opties op uw bestandsuploadformulier kunt toevoegen en beheren.

Ga vandaag nog aan de slag met WPForms!

2. Typen uploads: Ondersteuning voor extra bestandstypen

bestand upload types

Bestand uploadtypen is een gratis plug-in van WPForms waarmee u extra bestandstypen op uw WordPress-site kunt uploaden. Standaard staat WordPress je om veiligheidsredenen alleen toe om een ​​beperkt aantal bestandsextensies te uploaden.

Met deze plug-in kunt u alle bestandsextensies zonder beperkingen uploaden naar uw WordPress-mediabibliotheek. Het enige dat u hoeft te doen, is die extensies op de witte lijst te zetten in de plug-in-instellingen die u op uw site wilt uploaden.

2. WP User Frontend: Best Frontend File Uploader

WP User Frontend

WP User Frontend is een gratis WordPress-plug-in die wordt geleverd met een frontend-dashboard, frontend-editor en uploader van frontend-bestanden voor uw gebruikers. Hiermee kunnen uw gebruikers hun profielen bijwerken en berichten plaatsen vanaf de frontend.

Met de plug-in kunnen uw gebruikers bestanden bijvoegen en afbeeldingen uploaden in hun berichten. Het wordt ook geleverd met een formulierbouwer voor slepen en neerzetten en een realtime voorbeeld om eenvoudig bestandsuploadformulieren in te stellen.

Ga vandaag nog aan de slag met WP User Frontend!

3. Ninja-formulieren: weer een plug-in voor het uploaden van bestanden

NinjaForms

Ninja Forms is nog een andere plug-in voor WordPress-contactformulieren die wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk en flexibel bestandsuploadformulier voor uw gebruikers.

Het biedt naadloze integratie met populaire opslagservices van derden om de geüploade bestanden op te slaan. Op deze manier hoeft u niet meer te betalen voor webhostingruimte.

Ga vandaag nog aan de slag met Ninja Forms!

4. Ajax Multi Upload: voor een soepelere uploadervaring

Ajax Multi Upload

Ajax Multi Upload is een premium plug-in voor het uploaden van bestanden voor WordPress. Het wordt geleverd met aangepaste filters, beeldresolutie, uploads van enkele of meerdere bestanden en meer.

Met Ajax-functionaliteit krijgen gebruikers een soepele uploadervaring van bestanden zonder het laden of vernieuwen van de pagina.

Ga vandaag nog aan de slag met Ajax Multi Upload!

5. Uploaden van WordPress-bestanden: Gratis uploader-plug-in

WP-bestand uploaden

Uploaden van WordPress-bestanden is een gratis en eenvoudige plug-in voor het uploaden van bestanden. U kunt deze plug-in gebruiken om bestandsbijlagen van uw gebruikers te ontvangen.

Met de plug-in kunnen uw gebruikers bestanden uploaden vanaf elke pagina, post of zijbalk. Om de knop voor het uploaden van bestanden weer te geven, hoeft u alleen maar de shortcode te gebruiken waar u maar wilt.

Ga vandaag nog aan de slag met het uploaden van WordPress-bestanden!

6. WP Extra bestandstypen: Ondersteunt meerdere bestandsextensies

WP Extra bestandstype

WP Extra bestandstypen is een uitbreiding op de standaardoptie voor het uploaden van WordPress-bestanden. Het ondersteunt veel verschillende soorten bestandsextensies, zodat gebruikers elk bestand naar de mediabibliotheek van WordPress kunnen uploaden.

Het werkt ook met andere plug-ins voor het uploaden van bestanden om de functionaliteit uit te breiden. U kunt de plug-in installeren en meteen beginnen met het uploaden van bestanden.

Ga vandaag nog aan de slag met WP Extra-bestandstypen!

7. WooCommerce Drag & Drop Uploader: Uploader voor WooCommerce

WooCommerce Drag and Drop Uploader

WooCommerce Drag & Drop Uploader is een handige plug-in voor het uploaden van WordPress-bestanden voor eCommerce-sites. Het is handig als u uw gebruikers de mogelijkheid wilt geven om foto’s te uploaden van de producten die onlangs zijn geleverd. Op die manier kunnen gebruikers elk probleem met de levering melden.

De plug-in gebruikt Ajax om bestanden te uploaden zonder de pagina te vernieuwen. De plug-in is gemakkelijk te gebruiken en vereist geen codering om in te stellen.

Ga aan de slag met WooCommerce Drag & Drop Uploader vandaag!

8. WP Media File Manager: Best Folder Uploader Plugin

WP Media File Manager

WP Media File Manager is een krachtige WordPress uploader-plug-in waarmee u mappen op uw site kunt uploaden en deze efficiënt kunt beheren. De plug-in maakt mappen aan in uw WordPress-mediabibliotheek.

Met de ingebouwde functie voor bestandsextensies kunt u ook bestanden met specifieke extensies uploaden in WordPress.

Ga vandaag nog aan de slag met WP Media File Manager!

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste plug-in voor het uploaden van bestanden voor WordPress. Misschien wilt u ook onze handleiding raadplegen over het maken van een formulier voor het uploaden van bestanden in WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map