9 Beste staging-plug-ins voor uw WordPress-website (vergeleken)

beste staging-plug-ins


Bent u op zoek naar een goede staging-plug-in om uw experimenten te testen voordat deze live gaat?

Een staging-site is een replica van uw website waar u kunt experimenteren met nieuwe functies, plug-ins en updates voordat u ze naar uw live website pusht. Op die manier kunt u bugs vinden en oplossen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het breken van uw live site en het verliezen van verkeer.

Maar voordat je erin duikt en een WordPress staging-plug-in gaat gebruiken, moet je eerst controleren bij je hostingprovider en kijken of ze een staging-site-functie bieden.

Dat komt omdat een staging-plug-in slechts beperkte controle heeft over uw hostserver, dus de kans is groot dat deze niet de best mogelijke resultaten oplevert. Bovendien hosten sommige plug-ins uw staging-site op hun eigen server. Als u zich zorgen maakt over uw privacy en gegevensbescherming, kunt u beter vasthouden aan de staging-functie van uw hostingprovider.

In dit artikel laten we u enkele van de beste WordPress staging-plug-ins zien waarmee u eenvoudig een staging-site kunt opzetten. Laten we eerst eens kijken naar enkele webhostingservices die een staging-optie met één klik bieden.

Webhostingservices met optie voor staging met 1 klik

Sommige webhostingservices bieden gratis staging-opties met één klik voor zijn gebruikers. Hier zijn er een paar die je misschien wilt bekijken.

1. Bluehost

Bluehost Kortingscode, bluehost webhosting

Bluehost is een van de meest populaire webhostingserviceproviders die geweldige functies biedt aan zijn gebruikers, waaronder een staging-optie met één klik. Met Bluehost krijg je ook alles wat je nodig hebt om je site in de lucht te krijgen, zoals gratis domeinnaam, gratis SSL en nog veel meer.

Meer informatie over Bluehost hier.

2. SiteGround

gratis migratie, SiteGround Web Hosting, gratis ssl, gratis staging met één klik

Siteground is een andere geweldige webhostingserviceprovider die zijn gebruikers een optie biedt met één klik. SiteGround is een officieel aanbevolen hostingbedrijf door WordPress.org en biedt geweldige functies zoals ingebouwde WP-caching, dagelijkse automatische back-ups, gratis SSL en meer.

Lees onze volledige recensie op SiteGround.

3. Dreamhost

DreamHost

Dreamhost is een andere webhostingserviceprovider die u een gebruikersoptie met één klik biedt. Je krijgt ook een gratis domein, sitebouwer, 1-klik WordPress-installatieprogramma, onbeperkte schijfruimte en nog veel meer.

Bekijk hier onze recensie op Dreamhost.

Laten we nu verder gaan om de beste staging-plug-ins te bekijken die beschikbaar zijn voor WordPress.

Een WordPress Staging-plug-in kiezen

Als u niet wordt gehost bij een hostingprovider die een 1-cick staging-optie ondersteunt en niet geïnteresseerd bent om uw site naar een van deze sites te verplaatsen, dan kunt u een WordPress staging-plug-in overwegen.

1. UpdraftClone

UpdraftPlus

UpdraftClone is een populaire staging-plug-in die wordt aangeboden door de populaire back-up-plug-in, Updraftlus. Het werkt op een tokensysteem waar het tokens kost om een ​​kloon te maken en de kloon levend te houden.

Met deze plug-in kunt u direct en rechtstreeks vanuit uw UpdraftPlus-plug-in een sandbox maken.

2. BlogVault

BlogVault

BlogVault is voornamelijk een back-upplug-in die u ook een staging-optie biedt. Deze plug-in werkt op elke host en is snel genoeg om de wijzigingen die u aanbrengt via de changelogs te identificeren.

De enscenering draait op hun eigen cloudservers en biedt een mogelijkheid om met één klik uw wijzigingen samen te voegen met de live site. Het opzetten van uw site kost u geen extra kosten. In plaats daarvan kunt u ook de andere functies gebruiken, zoals sitemigratie, WooCommerce-back-ups, herstelbewerkingen, enz.

3. WP Staging Pro

WP staging pro, staging-plug-ins

WP Staging Pro is een krachtige kloon- en migratieplug-in voor WordPress waarmee u met slechts een simpele klik uw staging-site kunt maken. Zodra u klaar bent met experimenteren met uw wijzigingen, kunt u al uw wijzigingen probleemloos naar de live site pushen.

Hiermee kunt u ook uw gebruikers verifiëren die aan de staging-site kunnen werken. Dit is een geweldige optie om uw live site veilig te houden en ervoor te zorgen dat niemand uw tests zonder uw toestemming naar uw live site pusht.

4. WP Stage Coach

WP Stagecoach

WP Stage Coach kunt u met slechts één klik een staging-site maken. Het overschrijft uw database niet tijdens het importeren. De plug-in werkt op elke webhost, dus u kunt er zeker van zijn dat uw site in veilige handen is.

Het laat je ook je staging-kopieën met een wachtwoord beschermen, wijzigingen met je live site samenvoegen met een enkele klik en nog veel meer.

5. Duplicator Pro

duplicator, staging-plug-in

Duplicator Pro is een andere uitstekende optie waarmee u uw website gemakkelijk kunt klonen.

Afgezien van het maken van staging-sites, biedt het ook verschillende andere functies, zoals het automatisch maken van databases, het beperken van uw back-ups, e-mailmeldingen om u te informeren over duplicatieproblemen, enz.

6. CodeGuard

Codeguard, staging-plug-ins

CodeGuard is een allesomvattende beveiligingsoplossing voor uw website. U kunt niet alleen een staging-site maken met deze plug-in, maar deze ook gebruiken om uw site te beschermen tegen malware en mogelijk kwetsbare bedreigingen.

U kunt uw site-interface ook een white label geven, dus als u een bureau bent dat meerdere websites van klanten beheert, kunt u Codeguard overwegen.

7. All-in-One WP-migratie

All_in_One_WP_Migration_

All-in-One WP-migratie is een uitstekende staging-plug-in waarmee u uw WordPress-bestanden inclusief uw database kunt exporteren zonder een ontwikkelaar in te huren. De plug-in is compatibel met bijna alle webhostingproviders.

Het vereist ook geen PHP-extensies en werkt met alle versies van PHP vanaf v5.2.

8. WP Synchro

WP_Synchro, staging-plug-ins

WP Synchro is een andere gratis staging-plug-in waarmee u uw live site en staging-site gesynchroniseerd kunt houden. U kunt de staging-site eenmaal instellen en vervolgens inschakelen om het migratieproces automatisch uit te voeren.

U kunt uw database ook zonder codering van de ene site naar de andere trekken of pushen. U kunt zelfs uw bestanden synchroniseren, inclusief mediabestanden, thema’s, plug-ins, enz. En ze synchroon houden met uw secundaire staging-site.

9. Back-up & Staging door WP Time Capsule

Backup_and_Staging, stagibg-plug-ins

Back-up en staging door WP Time Capsule is een geweldige optie waarmee u uw staging-site met één klik kunt laten werken. Deze plug-in heeft 2 belangrijke functies: back-up en staging.

U kunt eenvoudig uw dubbele site klonen of uw website naar een nieuwe locatie migreren. De plug-in is supersnel en werkt ook naadloos samen met andere plug-ins.

Dat is het!

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het vinden van enkele van de beste staging-plug-ins op de markt. Als je dit artikel leuk vond, wil je misschien ook meer weten over de webhostingservices die gratis migratieservices bieden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map