9 Beste WordPress-accordeonplug-ins vergeleken (gratis en betaald)

beste WordPress accordeon plug-ins


Wil je de beste WordPress accordeon plug-ins? U kunt accordeons of inklapbare tabbladen gebruiken om uw inhoud op een professionele manier weer te geven. Met accordeons kunt u eenvoudig meer inhoud aan uw site toevoegen terwijl u minder ruimte inneemt.

In dit artikel delen we de beste WordPress accordeon-plug-ins die beschikbaar zijn.

Wat is een accordeon?

Een accordeon is een functie waarmee u gemakkelijker veel inhoud aan uw pagina’s kunt toevoegen. Meestal worden accordeons gebruikt om veelgestelde vragen weer te geven (FAQ’s).

In veelgestelde vragen kunnen uw gebruikers op elke vraag klikken en wordt het tabblad voor het antwoord uitgevouwen. De antwoorden zijn standaard verborgen. Het bespaart hun tijd om alleen de benodigde vragen te lezen. Het voorkomt ook dat uw gebruikers onnodig scrollen op uw WordPress-website.

Accordeon tabbladen

Naast veelgestelde vragen kunt u accordeons gebruiken om bijna elk type inhoud weer te geven dat u wilt samenvoegen. Accordeontabbladen kunnen verticaal of horizontaal zijn. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende stijlen, afhankelijk van de plug-in die je kiest.

Je zult veel WordPress accordeon-plug-ins op de markt vinden, waardoor het kiezen van de juiste overweldigend lijkt. Daarom hebben we een paar van de beste WordPress accordeonplug-ins voor u uitgekozen, zodat u met vertrouwen kunt kiezen en meteen accordeontabbladen aan uw site kunt toevoegen.

1. Accordeon

Accordeon

Accordion wordt geleverd met meerdere ingebouwde sjablonen, kleuren, stijlen en achtergrondafbeeldingen. Met Accordeon kunt u een koptekst met meerdere kleuren weergeven. Het beschikt over een sorteeroptie met slepen en neerzetten om uw inhoud eenvoudig binnen de accordeons te beheren.

Het is klaar voor vertaling en ondersteunt shortcodes volledig om accordeons weer te geven in uw pagina’s, berichten, zijbalken en andere inhoudsgebieden. Met de geavanceerde accordeoninstellingen kunt u accordeontabbladen openen als externe links.

2. ShortCodes Ultimate

Shortcodes Ultimate

Shortcodes Ultimate is een uitstekende WordPress-plug-in met tonnen shortcodes om eenvoudig functies aan uw site toe te voegen. Hiermee kunt u de shortcodes voor accordeontabbladen overal op uw WordPress-pagina’s en -posts invoegen. U kunt ook accordeon-tabbladen toevoegen in widget-ready gebieden met behulp van shortcodes.

Shortcodes Ultimate wordt geleverd met een aangepaste widget die het gemakkelijker maakt om accordeons weer te geven in de zijbalk of andere widgetgebieden. Het is een gratis plug-in en werkt geweldig met alle populaire WordPress-plug-ins.

3. Accordeontabellen

Accordeontabellen

Accordion Tables is een premium WordPress accordeon plug-in. Het wordt geleverd met 30 stijlvolle voorinstellingen om eenvoudig accordeons te maken voor uw profiel, lijsten, producten, evenementen, notities, veelgestelde vragen, getuigenissen en meer.

Het heeft kleuropties, toetsenbordnavigatie, meerdere thema’s en een demo-installatieprogramma met 1 klik. Het beschikt over een front-end live-editor om snel de accordeontabbladen in te stellen en te zien hoe ze eruitzien voor uw gebruikers.

4. Accordeonschuif

Accordeonschuif

Accordion Slider is een responsieve WordPress accordeon-plug-in. Het wordt geleverd met een krachtige beeldschuiffunctie die in combinatie met de accordeon soepel werkt en een boeiende gebruikerservaring creëert.

Het integreert gemakkelijk met afbeeldingengalerij-plug-ins en Flickr om afbeeldingen van externe bronnen te laden. De plug-in is beginnersvriendelijk en eenvoudig in te stellen zonder een enkele regel code te schrijven.

5. Ultieme blokken

ultieme blokken

Ultimate Blocks is een essentiële plug-in voor de Gutenberg-editor die meer dan 15 aangepaste blokken heeft. Een van de blokken is Content Toggle (Accordion). Hiermee kunt u gemakkelijk een accordeon toevoegen aan elke post of pagina.

Het kan op bijna elk WordPress-thema worden gebruikt en het geeft je de mogelijkheid om de begintoestand te kiezen, of het nu is samengevouwen of niet. U kunt ook de kleur van de container en de kleur van het titelvak wijzigen.

6. Gemakkelijke accordeon

Gemakkelijke accordeon

Zoals de naam al doet vermoeden, is Easy Accordion een WordPress accordeon-plug-in met eenvoudige instellingen waarmee u onbeperkte accordeons op uw website kunt weergeven. U kunt de accordeon-tabbladen eenvoudig invoegen in uw WordPress-berichten, pagina’s en widget-ready gebieden.

Easy Accordion heeft een betaalde versie die meer opties biedt, zoals kleurenthema’s, shortcodes en meer. U kunt ook accordeontabbladen maken vanuit uw categorieën en andere aangepaste taxonomieën.

7. Tabblad – Accordeon, FAQ

Tabblad - Accordeon, FAQ

Tab – Accordeon en veelgestelde vragen is een gratis plug-in voor accordeons van WordPress. Het beschikt over horizontale en verticale accordeontabs met een responsieve lay-out. Het wordt geleverd met geanimeerde accordeons om de gebruikers aan te trekken en hen te betrekken op uw website.

De plug-in is beginnersvriendelijk en stelt u in staat accordeon-tabbladen toe te voegen aan uw pagina’s, berichten, zijbalk, sjabloonbestanden en meer. Het heeft meerdere lay-outs, slepen en neerzetten van accordeonsortering, overgangseffecten en prachtig geanimeerde sjablonen.

8. Veelgestelde vragen over accordeon

Accordeon FAQ

Accordion FAQ is 1 van de gratis WordPress accordeon-plug-ins op basis van shortcodes. Het wordt geleverd met een eenvoudige installatie en u kunt de accordeons omhoog of omlaag slepen om hun arrangementen te wijzigen. Het beschikt over een drag-and-drop-builder om accordeontabbladen op uw WordPress-pagina’s en berichten weer te geven.

Accordion FAQ ondersteunt kleurkeuzes, bootstrap-frameworks, ingebouwde accordeonlay-outs, Font Awesome-pictogrammen en meer. Het is volledig geoptimaliseerd voor SEO en je accordeons verschijnen prachtig op alle apparaten.

9. Arconix Shortcodes

Arconix Shortcodes

Arconix Shortcodes is een WordPress accordeon-plug-in met geweldige functies en functionaliteiten. Het gebruikt shortcodes om accordeon-tabbladen weer te geven. Het is een volledig responsieve en beginnersvriendelijke plug-in.

Hiermee kunt u onbeperkte accordeontabbladen invoegen in uw WordPress-berichten en -pagina’s. De accordeon-tabbladen zien er geweldig uit op alle schermformaten en apparaten. Door de compatibiliteitsmodus te gebruiken, kunt u de conflicterende namen van shortcodes vermijden en unieke shortcodes maken voor al uw accordeons.

We hopen dat deze gids je heeft geholpen de beste accordeonplug-ins voor WordPress te vinden.

Misschien wil je ook onze zorgvuldig geselecteerde lijst met de beste WordPress poll-plug-ins bekijken om de betrokkenheid op locatie te vergroten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map