9 Beste WordPress Ad Management-plug-ins om de omzet te verhogen (vergeleken)

beste plug-ins voor WordPress-advertentiebeheer


Verdien je inkomsten met je blog met advertenties? Weet u niet zeker welke plug-in voor advertentiebeheer u moet gebruiken? Het gebruik van een plug-in voor advertentiebeheer geeft u meer controle over uw advertenties en helpt u uw inkomsten te verhogen.

In dit artikel laten we u de beste plug-ins voor WordPress-advertentiebeheer zien om de inkomsten te verhogen.

Een WordPress Ad Management-plug-in gebruiken

Geld verdienen met uw website met advertenties is een van de beste manieren om online geld te verdienen. Advertenties weergeven op uw site lijkt misschien een eenvoudige taak. Als u echter geen controle heeft over uw advertenties, laat u waarschijnlijk geld op tafel liggen.

Elke plug-in voor advertentiebeheer is uniek in termen van functies. Laten we eens kijken naar enkele voordelen van het gebruik van een plug-in voor advertentiebeheer op uw site:

 • Geef advertenties weer op de meest optimale locaties om de inkomsten te verhogen
 • Verkoop eenvoudig zowel directe advertenties als netwerkadvertenties
 • Bespaar tijd door advertenties automatisch te roteren en in te plannen op basis van uw selectie
 • Heb meer controle over uw advertenties

1. AdSanity

adsanity-wordpress-plugin

AdSanity is een eenvoudig te gebruiken plug-in voor advertentiebeheer voor WordPress. AdSanity maakt het gemakkelijk om directe advertenties en netwerkadvertenties zoals Google AdSense te verkopen. De plug-in is ontworpen om licht en snel te zijn. De kernplug-in wordt geleverd met alle essentiële functies die u nodig heeft om te slagen. U kunt verbeterde functionaliteiten toevoegen door add-ons te installeren.

De AdSanity-plug-in wordt geleverd met grafische statistieken die u inzicht geven in hoe goed uw advertenties presteren. Met de plug-in kunt u ook begin- en einddatums instellen voor individuele advertenties, zodat u uw advertenties kunt instellen en vergeten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het op tijd vervangen van uw advertenties.

Lees onze volledige AdSanity-recensie!

2. AdRoteren

adroteren

AdRotate is een van de beste manieren om uw advertentiecampagnes maanden van tevoren te plannen. Hiermee kunt u geavanceerde tijdschema’s maken voor wanneer uw advertenties worden weergegeven.

Met de gratis versie van de plug-in kunt u uw eigen advertenties maken en uw advertentievertoningen volgen.

Hieronder staan ​​enkele geavanceerde functies die de pro-versie te bieden heeft:

 • Geografische targeting: U kunt advertenties op uw website weergeven op basis van de geografische locatie van uw gebruikers.
 • Mobiele advertenties: U kunt uw advertenties weergeven op basis van het apparaat van uw gebruikers.
 • Campagnes van adverteerders: U kunt tijd besparen door uw sponsors hun eigen advertenties te laten maken. Het enige wat u hoeft te doen, is de advertenties bekijken voordat deze live gaan.
 • Premium ondersteuning: AdRotate biedt ondersteuning via op tickets gebaseerde e-mail.

3. OIO-uitgever

oio uitgever

OIO Publisher is nog een andere plug-in voor advertentiebeheer die vooral geweldig is voor het verkopen van directe advertenties zonder tussenpersoon. Met OIO Publisher kunnen adverteerders een advertentievlek kopen en hun advertenties weergeven zonder tussenkomst van de uitgevers. De plug-in stuurt adverteerders ook wekelijks rapporten over de vertoningen en klikken op hun ontvangen banner.

U kunt ook de OIO-uitgever gebruiken om naast uw eigen advertenties ook netwerkadvertenties van derden weer te geven, zoals Google AdSense.

De plug-in kost $ 47. Je hebt maar één licentie nodig om OIO Publisher op onbeperkte websites te gebruiken.

4. Plaats geplaatste advertenties

post-advertenties invoegen

Insert Post Ads is een plug-in voor WordPress-advertentiebeheer waarmee u uw advertenties in uw blogberichten kunt plaatsen. Door uw advertenties op de meest optimale locaties op uw WordPress-blog te plaatsen, kunt u de CTR’s verhogen en meer inkomsten genereren.

Met Insert Post Ads kunt u uw netwerkadvertenties weergeven vóór inhoud, na het plaatsen van inhoud of na een bepaald aantal alinea’s.

Zodra de plug-in is geconfigureerd, worden uw advertenties automatisch weergegeven op basis van uw favoriete advertentielocatie in uw blogposts. Als je wilt, kun je met de plug-in het weergeven van je advertenties op bepaalde blogposts uitschakelen.

5. Advertentie-invoeger

advertentie inserter

Ad Inserter is een populaire plug-in voor advertentiebeheer waarmee u eenvoudig netwerkadvertenties op de meest optimale locaties op uw WordPress-blog kunt plaatsen.

Naast het inhoudsgebied, kunt u met de plug-in advertenties weergeven boven de koptekst, in de voettekst, tussen berichten, enz.

Controleer ook: Inline advertenties weergeven

Met Ad Inserter kunt u zich houden aan de Servicevoorwaarden van Google AdSense door geen advertenties in de buurt van afbeeldingen of kopteksten in te voegen.

Het ondersteunt ook AMP-advertentie-integratie (Accelerated Mobile Pages), zodat u gemakkelijk advertenties op AMP-pagina’s kunt weergeven.

6. Snelle AdSense

snelle adsense

Quick AdSense is een andere invoegtoepassing voor Google AdSense waarmee u uw advertenties willekeurig in uw artikelen kunt plaatsen. Met de plug-in kunt u het weergeven van advertenties op bepaalde pagina’s eenvoudig uitschakelen door handmatig een kleine tag in uw artikel in te voegen.

Met Quick AdSense kunt u advertenties specifiek of willekeurig overal in een bericht weergeven. U kunt ook advertenties direct na uw eerste bericht weergeven.

De plug-in wordt geleverd met minimale configuratie-opties, zodat u uw advertenties gemakkelijk kunt beheren en uw advertentie-inkomsten kunt verhogen.

7. Geavanceerde advertenties

geavanceerde advertenties

Geavanceerde advertenties is een andere plug-in waarmee u onbeperkte advertentieblokken kunt maken en weergeven op uw WordPress-site. Met de plug-in kunt u advertenties roteren op basis van aanpasbaar advertentiegewicht, waardoor meerdere adverteerders per advertentieruimte kunnen worden ingeschakeld.

Omdat de plug-in is gebaseerd op WordPress-standaarden, kunt u advertenties beheren zoals u uw artikelen beheert in uw WordPress-dashboard.

Door de add-on Tracking te installeren, kunt u advertentievertoningen en klikken bijhouden, statistieken voor verschillende periodes vergelijken en meer.

U kunt ook advertenties weergeven op basis van veel verschillende factoren, waaronder browsers, apparaten, cookies, lidmaatschapsniveaus, enz.

8. Nog een WordPress Classifieds-plug-in

awpcp

Een andere WordPress Classifieds-plug-in is de beste plug-in voor het uitvoeren van een functierijke online advertentiepagina op uw website. Met de plug-in kunnen gebruikers advertenties zoeken op stad, staat, land, enz.

Een andere plug-in voor WordPress Classifieds stuurt een e-mailmelding naar de posters over de vervaldatum, verlengingen en goedkeuringen voor hun advertenties.

Daarnaast ondersteunt de plug-in ook Google AdSense-advertenties.

9. Geavanceerd advertentiesysteem

geavanceerd advertentiesysteem

Wilt u directe advertenties verkopen op basis van verschillende prijsmodellen (CPC, CPM, CPP)? Dan is Advanced Advertising System de perfecte plug-in voor advertentiebeheer voor u.

De plug-in is relatief nieuw in de WordPress-plug-in-repository, maar wordt geleverd met tal van wenselijke functies voor advertentiebeheer.

U kunt als volgt advertenties weergeven met het geavanceerde advertentiesysteem:

Stap 1: Maak een zone waar u advertenties wilt weergeven op uw WordPress-website.

Stap 2: Maak een advertentiecampagne en koppel de campagne aan de zone.

Stap 3: Gebruik een shortcode om uw advertentie op uw website weer te geven.

We hopen dat deze gids u heeft geholpen bij het vinden van de beste plug-ins voor advertentiebeheer voor WordPress. Misschien wilt u ook ons ​​artikel lezen over de beste manieren om online geld te verdienen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map