9 Beste WordPress News-plug-ins voor 2020 [de meeste zijn gratis!]

Beste WordPress News-plug-ins


Heeft u een nieuwswebsite? Dan heeft u een nieuwsplug-in nodig waarmee u gemakkelijk nieuw relevant nieuws op uw site kunt lezen.

In dit artikel laten we u enkele van de beste WordPress-nieuwsplug-ins zien waarmee u live nieuws aan uw website kunt toevoegen.

De beste WordPress News-plug-ins kiezen

Niet elke nieuws-plug-in is gelijk gemaakt. Hier zijn echter enkele van de algemene functies die u kunt vinden in een WordPress-nieuws-plug-in.

 • Live nieuws ticker: Een live nieuws-ticker die het laatste nieuws op uw website weergeeft.
 • Nieuws-widget: Een nieuwswidget die de laatste koppen van uw widgetgebied belicht, inclusief koptekst, zijbalk, voettekst, enz.
 • Nieuws importeur: Importeer nieuws uit andere bronnen en toon het op uw website.
 • Scrollers: Een verticale en horizontale scroll- en rotatiefunctie voor nieuws om nieuwsupdates professioneel weer te geven.

1. Live nieuws

Live nieuws

Live News is een premium WordPress-nieuws-plug-in waarmee u realtime nieuwsupdates kunt weergeven om het laatste nieuws, financieel nieuws, weeralarm, sportresultaten, verkiezingspeilingen en meer uit te zenden..

De plug-in biedt 4 methoden om nieuws te publiceren, handmatig te posten, koppen uit uw blogpost of uit een tweet te verzamelen en nieuws uit een RSS-feed te importeren.

Het wordt geleverd met meer dan 70 aanpassingsopties, meerdere instellingen voor nieuwsweergave en ondersteunt WordPress multisite-netwerk. Het is ook klaar voor vertaling om de koppen in lokale talen te laten zien.

Download de Live News-plug-in vandaag nog!

2. WP Laatste berichten

WP Laatste nieuws

WP Latest Post is een plug-in voor recent nieuws van WordPress. Hiermee kunt u de inhoud van uw berichten en pagina’s filteren om nieuws op uw website weer te geven. De plug-in wordt geleverd met 6 ingebouwde thema’s om stijlvol nieuws te presenteren.

Met automatische animatie selecteert het de nieuwsitems uit uw inhoud en geeft ze weer in een schuifregelaar. Hiermee kunt u nieuwselementen weergeven of verbergen. U kunt de afbeeldingen ook optimaliseren om de laadtijd van de pagina te verminderen.

Het werkt naadloos samen met de Gutenberg-blokeditor en biedt een aangepast nieuwsblok om nieuwsitems aan je berichten toe te voegen.

Download vandaag nog de WP Lastest Posts-plug-in!

3. Eenvoudig nieuws

Eenvoudig nieuws

Eenvoudig nieuws is een gratis plug-in voor WordPress-nieuws. Het toont de afbeelding, titel, datum, uittreksel en link van het nieuws op uw voorpagina. Het nieuws wordt automatisch gesorteerd op de publicatiedatums.

Hiermee kunt u het beeldformaat instellen en andere opties aanpassen. Het heeft een widget en shortcodes-ondersteuning aangepast om het nieuws weer te geven op pagina’s, berichten, zijbalk, voettekst, enz.

Download de Simple News-plug-in vandaag nog!

4. WP Nieuws en scrollende widgets

WP News Scrolling Widget

WP Nieuws en scrollende widgets is een dynamische plug-in voor WordPress-nieuws. Het bouwt een nieuwsarchief om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten. De plug-in biedt scrollende nieuws-widgets en miniaturen om het laatste nieuws op uw website weer te geven.

Het wordt geleverd met aangepaste shortcodes om het nieuwsbericht weer te geven of te verbergen. Het is ook compatibel met het Gutenberg shortcode-blok waarmee je het verhaalgedeelte op je website eenvoudig kunt aanpassen.

Download de WP News Scrolling Widgets-plug-in vandaag!

5. Ditty News Ticker

Ditty News Ticker

Ditty News Ticker is een multifunctionele WordPress-nieuws-plug-in. Hiermee kunt u aangepaste nieuwstickers maken en deze op uw website weergeven met behulp van shortcodes of een widget.

Het wordt geleverd met 3 standaard ticker-modi: Scroll Mode, Rotate Mode en List Mode. De plug-in biedt ook premium-extensies om nieuws van Facebook, Twitter, RSS-feed, Instagram en andere bronnen te importeren.

Download de plug-in Ditty News Ticker vandaag nog!

6. XML-sitemap en Google Nieuws

XML Sitemap plug-in

XML-sitemap en Google Nieuws is een geavanceerde plug-in voor WordPress-nieuws. Het maakt aangepaste feeds die dynamisch werken met de XML-sitemap en de Google Nieuws-sitemap.

Het werkt naadloos samen met bijna elke WordPress-plug-in. Het is ook compatibel met WordPress caching-plug-ins om uw website te versnellen.

Download vandaag nog de XML-sitemap en de plug-in voor Google Nieuws!

7. Nieuwsaankondiging Scroll

Nieuwsaankondiging Scroll

Nieuwsaankondiging Scroll is een eenvoudige plug-in voor WordPress nieuwsupdates. Hiermee kunt u een nieuwsgroep maken en de titel, het lettertype, de kleuren enz. Aanpassen. Om het nieuws weer te geven, kunt u hun aangepaste widget, shortcode of sjabloontag gebruiken.

Hiermee kunt u ook de vervaldatum van het nieuws, verticaal scrollen, het aantal nieuwsberichten, lokalisatie en meer aanpassen. De plug-in is eenvoudig in te stellen en te configureren op elke website.

Download de News Announcement Scroll-plug-in vandaag!

8. Verticale News Scroller

Verticale nieuwsscroller

Verticale nieuwsscroller is een gratis WordPress-nieuws-plug-in waarmee de beheerder de nieuwsitems van de website kan toevoegen, bewerken of verwijderen. Met de plug-in kunt u het totale aantal nieuws, de scrollsnelheid van nieuws, hoogte en breedte, lettertype en kleuren beheren.

Andere opvallende kenmerken zijn categoriefilters, nieuwsvolgorde, miniaturen, uittreksels en meer. Het biedt ook een betaalde versie met extra functionaliteit en premium ondersteuning van de plug-in-ontwikkelaars.

Download vandaag nog de Vertical News Scroller-plug-in!

9. Yandex.News-feed

Yandex nieuwsfeed

Yandex.News Feed is een nieuws-plug-in voor WordPress Yandex. Hiermee kunt u de inhoud van uw WordPress-berichten en -pagina’s onmiddellijk converteren naar het Yandex-nieuwsformaat.

Het ondersteunt Yandex-turbopagina’s, aangepaste berichttypen, taxonomietermen, categorieën en meer. De plug-in is eenvoudig in te stellen en de integratie van elke WordPress-nieuwswebsite met Yandex.News te vereenvoudigen.

Download de Yandex.News Feed-plug-in vandaag!

Dat is het!

We hopen dat dit artikel je helpt de beste WordPress-nieuws-plug-ins te vinden. Misschien wil je ook onze gids bekijken over het maken van een website zoals Reddit met WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map