Een welkomstpoort maken in WordPress (stap voor stap)

optinmonster, welcome gate, wp welcome gate, list building


Wilt u een welkomstpoort op uw website maken?

Traditionele welkomstpoorten leiden gebruikers om naar een nieuwe pagina, wat slecht is voor SEO en gebruikerservaring. Met OptinMonster kunt u een opstartscherm maken, ook wel een opt-in-formulier op volledig scherm genoemd om uw e-maillijst te vergroten.

In dit artikel laten we u zien hoe u een welkomstpoort aan uw WordPress-website toevoegt.

Eenvoudig een welkomstpoort toevoegen aan uw site

Het toevoegen van een welkomstpoort aan uw WordPress-site gaat snel en gemakkelijk met OptinMonster.

optinmonster-logo

OptinMonster is de beste plug-in voor het genereren van leads waarmee u uw e-maillijst kunt laten groeien, uw omzet kunt verhogen en uw conversiedoelen kunt verhogen. Met deze app kun je verbluffende pop-ups maken die volledig zijn geoptimaliseerd voor apparaten van elke omvang.

Je kunt er ook een afteltimer, inline-formulieren, inhoudskluisjes en nog veel meer aan toevoegen. Lees hier meer over OptinMonster.

Door OptinMonster te gebruiken, is het super eenvoudig om verbluffende en krachtige welkomstpoorten te maken die converteren. Het enige wat je hoeft te doen is deze tutorial te volgen.

Stap 1: de OptinMonster-plug-in verbinden met uw OptinMoster-app

Ten eerste, aanmelden voor de OptinMonster-app en installeer vervolgens de OptinMonster-plug-in in uw WordPress-dashboard.

Zodra je de plug-in hebt geactiveerd, ga je naar je WordPress-dashboard en klik je op OptinMonster aan de linkerkant van uw scherm. Je ziet hier twee opties.

  1. Koop OptinMonster
  2. Maak verbinding met uw OptinMonster-account

Ervan uitgaande dat u uw account al bij OptinMonster heeft gemaakt, kiezen we voor de tweede optie. Als je het nog niet hebt gemaakt, ga dan voor de eerste. Bij het selecteren van de tweede optie heb je de mogelijkheid om Autoriseer OptinMonster.

autoriseer optinmonster

Klik erop. Hiermee wordt je omgeleid naar een nieuw venster waar je moet klikken Maak verbinding met WordPress keuze.

Stap 2: De sjabloon voor volledig scherm kiezen

Ga naar als alle instellingen zijn voltooid OptionMonster »Campagnes» Maak een nieuwe campagne.

Optinmonster-campagne maken

Nu kunt u uw campagnetype selecteren, gevolgd door een sjabloon naar keuze. Selecteer de Volledig scherm optie voor uw campagnetype.

Campagnetype en sjabloonoptinmonster

Zodra dat is gebeurd, moet u uw campagne een naam geven en de website selecteren waarop u deze wilt weergeven.

begroet uw gebruikers met een welkomstbericht, welkom WordPress-gebruikers, begroet uw WordPress-gebruikers

Klik op de Begin met bouwen knop om verder te gaan met het ontwerp.

Stap 3: Uw welkomstpoort ontwerpen met OptinMonster

U wordt doorverwezen naar de drag-and-drop-builder waar u kunt beginnen met het ontwerpen van uw campagne. Je ziet alle aanpassingsopties op je linker taakbalk. Tijdens het bewerken kunt u de live preview van uw ontwerp zien.

Met OptinMonster kunt u kiezen of u uw gebruikers wilt toestaan ​​uw optin-formulier te sluiten. Het is een goed idee om de knop Sluiten toe te voegen, zodat uw gebruikers deze kunnen overslaan. Als u de knop Sluiten niet inschakelt, kan dat sommige gebruikers ernstig irriteren, omdat ze misschien nooit meer de moeite nemen om terug te keren naar uw site.

Ga naar de om de optie Sluiten knop in te schakelen Ontwerp bovenaan uw scherm en klik vervolgens op Optin-instellingen »Knop Sluiten. Schakel de optie in die zegt Geef een sluitknop weer. Je ziet ook een aantal andere opties op je scherm waarmee je je knop kunt aanpassen.

Ga vervolgens naar de Regels weergeven tabblad dat net naast de verschijnt Ontwerp tabblad. Stel hier de tijd in op nul zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding. Op deze manier wordt onmiddellijk een welkomstpoort weergegeven zodra een gebruiker op uw site terechtkomt.

U kunt ook weergeven op welke pagina de welkomstpoort moet worden weergegeven.

Je kunt ook naar Integraties om uw optin-formulier te koppelen aan een e-mailmarketingtool, zoals Constant Contact.

Zodra alle wijzigingen zijn aangebracht, drukt u op de Opslaan knop zodat u ze niet kwijtraakt.

Ga vervolgens naar de Publiceren tabblad. Zorg ervoor dat u de status wijzigt zodra deze is uitgebreid.

Ga ten slotte naar uw WordPress-dashboard en klik op OptinMonster aan de linkerkant van uw scherm. Ga nu naar Campagnes. U ziet dat de campagne die u zojuist heeft gemaakt, daar wordt vermeld. Zo niet, druk dan op de Vernieuw campagnes knop en je zou het moeten kunnen zien.

Klik nu op de uitvoerinstellingen bewerken koppeling.

Dit toont je een nieuw scherm waar je een optie genaamd hebt Schakel campagne op site in. Selecteer het vak ernaast.

Daaronder kunt u ook aanpassen wie uw welkomstpoort kan zien. Als je klaar bent, druk je op de Opslaan knop en je bent klaar om te gaan.

Uw campagne zou nu live moeten zijn. Bezoek nu uw website vanaf de voorkant en u zult de welkomstpoort in actie zien. Dit is het resultaat van wat we zojuist hebben gemaakt.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het maken van een welkomstpoort in WordPress. Als u meer manieren wilt weten om uw e-maillijst snel te laten groeien, klikt u op de link om onze gids te lezen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map