NIEUW! 8 Beste WordPress pop-up plug-ins vergeleken (de meeste zijn gratis)

Beste WordPress pop-up plug-ins


Wilt u meer bezoekers omzetten in abonnees van e-maillijsten?

Door prachtige pop-ups en opt-formulieren te maken, kunt u uw bezoekers gemakkelijk overtuigen om zich te abonneren op uw e-maillijst. Je hebt een pop-up plug-in nodig die sjablonen, functies en integraties biedt om het doel te bereiken.

In dit artikel bekijken we enkele van de beste WordPress-pop-upplug-ins die u kunt gebruiken.

Waarom heb je een WordPress Popup Plugin nodig??

Standaard kunt u met bijna elke e-mailmarketingtool een pop-upformulier maken.

Het nadeel van het gebruik van een generiek pop-upformulier op uw website is dat ze vaak onaantrekkelijk zijn en niet de aandacht van uw bezoekers trekken. Als u uw e-maillijst exponentieel wilt laten groeien, moet u visueel aantrekkelijke pop-upformulieren maken die zeer gericht zijn op uw unieke bezoekers.

Een gemakkelijke manier om dit te doen is door een WordPress pop-up plug-in te gebruiken.

Mis ons artikel niet over de populairste en beste WordPress-plug-ins die u op uw website moet gebruiken.

Laten we de voor- en nadelen van verschillende WordPress-pop-up-plug-ins hieronder bekijken.

Hoe gebruik ik een pop-up plug-in in WordPress?

Om aan de slag te gaan met een pop-up plug-in, bekijk onze lijst met de beste WordPress pop-up plug-ins en kies degene die je het leukst vond.

Sommige pop-upplug-ins zijn native WordPress-tools, die u rechtstreeks vanuit uw WordPress-dashboard kunt installeren, terwijl andere zelfstandige oplossingen zijn, wat betekent dat u de app moet verbinden met uw WordPress-site.

Nadat je de plug-in hebt ingesteld, kun je naar hun pop-upbouwer gaan en een pop-up maken die converteert. Vervolgens kunt u het insluiten op uw WordPress-site.

Beste WordPress pop-up plug-ins (vergeleken)

Hier is een lijst met de beste WordPress pop-up plug-in om uw conversies omhoog te schieten.

 1. OptinMonster: De beste pop-up plug-in ooit gebouwd
 2. Bloeien: Best Native Popup Plugin voor WordPress
 3. Thrive Leads: Nog een pop-up plug-in
 4. Sumo: Gratis WorPress Popup Plugin
 5. Pop-ups: Eenvoudig & Gratis pop-up plug-in
 6. Popup Maker: Hoogwaardige pop-upoplossing
 7. Popup Builder: Gratis pop-up met verschillende integratie
 8. Icegram: Gratis pop-up en welkomstbalkoplossing

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is de beste pop-up plug-in op de markt. Het is een op zichzelf staand product, wat betekent dat u het op meerdere websiteplatforms kunt gebruiken, zoals WordPress, Joomla, HTML-site, enz. In OptinMonster vindt u alle essentiële functies die u nodig heeft om uw e-maillijst te laten groeien.

Bekijk hoe u uw e-maillijst SNEL kunt uitbreiden.

Voor meer informatie kunt u onze OptinMonster-recensie bekijken.

Voordelen

 • Geavanceerde optin-targeting: U kunt uw bezoekers targeten op basis van hun tijd op de pagina, interacties op uw site, specifieke interesses, fysieke locatie, enz.
 • Intentie afsluiten: Met intentie afsluiten, u kunt uw in de steek gelaten bezoekers omzetten in leads en klanten door een gerichte campagne weer te geven wanneer ze op het punt staan ​​uw site te verlaten.
 • Makkelijk te gebruiken: OptinMonster wordt geleverd met een krachtige vormfunctie voor slepen en neerzetten. U kunt een ingebouwde sjabloon kiezen of een volledig nieuw formulier maken.
 • Snelheid: OptinMonster heeft geen invloed op de snelheid van uw website. Het wordt zelfs gehost op het krachtige platform van Amazon, wat je laadtijd verbetert.
 • Snelle en deskundige klantenservice: Het ondersteunend personeel van OptinMonster gaat altijd verder dan dat, met een snelle responstijd.

optinmonster-build-email-blast-lijst

Nadelen

Geen gratis optie: OptinMonster is geen oplossing voor het maken van gratis formulieren. De prijs begint bij $ 9 per maand. Als je gefocust bent uw e-maillijst uitbreiden, investeren in een premium tool zoals OptinMonster is de beste gok.

Hoeveel kost OptinMonster?

optinmonster-prijzen

OptinMonster-prijzen variëren van $ 9 – $ 49 per maand (jaarlijks gefactureerd). Zie de gedetailleerde prijslijst.

2. Bloei

Bloeien

Bloom is een plug-in voor het maken van WordPress-pop-ups van Elegant Themes. Hiermee kunt u rechtstreeks vanuit uw WordPress-dashboard prachtige pop-upformulieren maken. Als je Bloom wilt testen voordat je het koopt, kun je gebruik maken van hun live plug-in demo-site.

Bekijk onze volledige Bloom-recensie voor meer informatie.

 Voordelen

 • Ingebouwde sjablonen: Met Bloom kun je kiezen uit 6 verschillende weergavetypen, zoals opt-in pop-up, opt-in fly-ins, enz. Het biedt ook 115 vooraf gemaakte sjablonen om uit te kiezen, dus je hoeft geen formulier helemaal opnieuw te bouwen.
 • Het Bloom-dashboard: Bloom biedt een aangepast paneel in het WordPress-dashboard dat u een gedetailleerd rapport geeft over Bloom-accounts, lijsten, optins, conversieratio’s en gegevens.
 • A / B-testen: U kunt de prestaties van uw formulier vergelijken door gesplitste tests, zodat u erachter kunt komen welke het meest effectief is.

bloom-opt-in-form-sjablonen

Nadelen

 • Geen visuele aanpassing: U moet op de voorbeeldknop klikken om de wijzigingen die u in uw formulier aanbrengt te bekijken.
 • Snelheid: Het gebruik van Bloom op uw site kan uw site vertragen.
 • Niet zo rijk aan functies als OptinMonster: Hoewel het de meest essentiële functies biedt, mist het nog steeds veel handige functies die OptinMonster biedt, zoals canvas-pop-up en exit-intent-trigger. Ze bieden alleen elementaire targetingopties.

Controleer ook: A / B splitsen Test WordPress-formulieren.

Hoeveel kost Bloom?

bloei prijzen

Bloom biedt 2 verschillende tariefplannen: jaarlijkse toegang voor $ 89 per maand of levenslange toegang voor $ 249 / maand. Zie de gedetailleerde prijslijst.

3. Gedreven leads

ThriveLeads

Thrive Leads is een lijstopbouwende plug-in van Thrive Themes. Thrive Themes is gespecialiseerd in het maken van conversiegerichte WordPress-thema’s en plug-ins. Net als Bloom, laat Thrive Leads je ook prachtige optin-formulieren maken vanuit je WordPress-dashboard.

Voordelen

 • Eenmalige betaling: U bent niet gebonden aan een periodiek betalingscontract. U kunt de plug-in downloaden met een eenmalige betaling.
 • Geavanceerde analyse: Het biedt gedetailleerde inzichten in uw inspanningen voor het opbouwen van lijsten en conversieratio’s.

Thrive Leads Creëer Formulier

Nadelen

 • Snelheid: Thrive Leads is een vrij zware plug-in. Vanwege het feit kan dit uw WordPress-prestaties beïnvloeden.
 • Bruikbaarheid: Er is een lichte leercurve om aan te pakken. Aan de slag gaan met Thrive Leads kan zelfs voor ervaren WordPress-gebruikers behoorlijk moeilijk zijn.

Hoeveel kost gedreven leads?

gedijen leads prijzen

De prijzen van Thrive Leads variëren van $ 67 – $ 147. Als alternatief kunt u zich aanmelden voor hun lidmaatschapsplan, waarmee u toegang krijgt tot hun volledige producten voor $ 19 per maand. Zie de gedetailleerde prijslijst.

4. Sumo

SumoMe

Sumo is meer dan alleen een WordPress pop-up plug-in. Afgezien van het vergroten van uw e-maillijst, helpt het u ook om uw sociale delen te vergroten en biedt het analytische functies zoals hittekaarten en scrollbox. Net als OptinMonster is SumoMe ook een op zichzelf staand product.

Voordelen

 • Vrij: Als u op zoek bent naar een gratis WordPress-pop-up plug-in met beperkte functies, kan SumoMe een goede keuze zijn. Dat gezegd hebbende, creëert de gratis plug-in een blauwe menubalk op uw site, die er onprofessioneel uit kan zien. Als je het wilt verwijderen, moet je het premiumproduct kopen.
 • Vooraf gemaakte sjablonen: Met een premium-versie kunt u kiezen uit een lijst met vooraf ontworpen sjablonen die zijn afgestemd op uw doelen.
 • Maak pop-ups op basis van verkeersbron: U kunt op maat gemaakte pop-ups tonen op basis van de verkeersbron van uw bezoeker. Als u bijvoorbeeld veel verkeer van Facebook ontvangt, kunt u speciaal voor hen aangepaste pop-ups maken. Dit is een premiumfunctie.

sumo-editor

Nadelen

 • Verkeerslimiet: De prijs van Sumo hangt af van het verkeer dat uw site trekt. Als u de gratis plug-in gebruikt, verschijnen er niet altijd pop-ups als uw site tonnen bezoekers trekt.
 • Beperkte functies: Sumo is een breed product dat niet alleen gericht is op het uitbreiden van uw e-maillijst. In vergelijking met andere pop-up plug-ins, mist het verschillende functies voor het bouwen van lijsten en heeft het niet veel targetingopties.
 • Duur: Als je op zoek bent naar een simpele pop-up plug-in, dan is Sumo misschien geen goede match. De prijzen beginnen vanaf $ 29 / maand, wat het duur maakt in vergelijking met andere pop-up plug-ins.

Hoeveel kost Sumo?

Sumo is gratis te downloaden vanuit de WordPress plug-in repository.

5. Pop-ups

Pop-ups

Zoals de naam al doet vermoeden, is Popups een krachtige en gratis WordPress pop-up plug-in. Hiermee kunt u meerdere pop-ups tonen om sociale likes te krijgen, abonnementsformulier, cookiemelding en meer weer te geven. Het heeft verschillende pop-uptypen en triggervoorwaarden. De plug-in biedt 5 verschillende pop-uplocaties om pop-ups op uw website te plaatsen.

Voordelen

 • Popup frequentie: U kunt eenvoudig het aantal dagen instellen voor terugkerende bezoekers om de pop-up opnieuw te tonen.
 • Maatwerk: U kunt voor elke pop-up de kleur, typografie, achtergrond, rand en achtergronddekking aanpassen.
 • Filterbare pop-ups: Als u pop-ups op bepaalde gebruikers wilt targeten, kunt u de filteroptie en het doel gebruiken op basis van opmerkingen van gebruikers, paginabezoeken, zoekmachines en gebruikersrollen.
 • Compatibiliteit: Deze Popup-plug-in is compatibel met de populaire WordPress-plug-ins zoals WPForms, MailChimp, Jetpack, enz.

Nadelen

 • A / B-testen: In tegenstelling tot OptinMoster zijn A / B-tests niet beschikbaar in deze plug-in. Als u deze functie wilt, moet u de premium-versie kopen.
 • Klantenservice: Ondersteuning is niet beschikbaar met de gratis versie van de plug-in.

Hoeveel kost de plug-in voor pop-ups?
Deze plug-in kan gratis worden gedownload van de WordPress.org-repository.

6. Popup Maker

Popup Maker

Popup Maker is een populaire gratis WordPress pop-up plug-in. Net als OptinMonster biedt het meerdere optin-pop-uptypen zoals lightbox-pop-up, kleverige pop-up, slide-in pop-up, pop-up voor meldingen en meer. Het geeft u de mogelijkheid om het thema en de positie van uw optin-pop-up volledig aan te passen.

Voordelen

 • Gratis plug-in: Met alle uitgebreide functies is de Popup Maker-plug-in gratis te downloaden en te gebruiken op uw WordPress-site.
 • Integratie van plug-ins voor formulieren: Het kan eenvoudig worden geïntegreerd met populaire vormoplossingen zoals WPForms, Contactformulier 7, enz.
 • Voorwaardelijke targeting: Net als elke andere krachtige pop-up-plug-in, kunt u voorwaardelijke targeting inschakelen en bepalen waar uw pop-up wordt weergegeven. Hiermee kunt u elk type WordPress-inhoud targeten, inclusief pagina’s, berichten, enz.
 • Triggers: U kunt klikgebaseerde triggers toevoegen aan navigatiemenu-items, knoppen, afbeeldingen, zijbalken, enz. U kunt ook een tijdsvertraging toevoegen met automatisch geopende triggers.

Nadelen

 • Intentie afsluiten: De exit intent-functie is niet gratis. Het komt als een betaalde extensie.
 • Pop-upanalyses: U kunt de analyse van uw opt-in pop-upcampagnes niet zien in de gratis versie van Popup Maker.
 • Geavanceerde targeting: Voor geavanceerde targetingvoorwaarden moet u een add-on aanschaffen.

Hoeveel kost de plug-in van Popup Maker?

Deze plug-in kan gratis worden gedownload van de WordPress.org-repository.

7. Popup Builder

Popup Builder

Popup Builder is een WordPress modale pop-up plug-in. Hiermee kunt u onbeperkte pop-ups toevoegen met animatie-effecten, thema’s en aangepaste opties. Het beschikt over de unieke scroll-pop-upopties, wat betekent dat de pop-up wordt geladen wanneer de gebruikers naar beneden scrollen op uw website. Met Popup Builder kunt u meldingsgeluid inschakelen om de bezoekers te waarschuwen.

Voordelen

 • Vrij: De plug-in heeft tal van functies die u gratis kunt gebruiken.
 • Multisite netwerkondersteuning: Popup Builder-plug-in werkt geweldig met een WordPress multisite-netwerk en kan worden gebruikt op al uw subsites.
 • WPML-compatibiliteit: Het is compatibel met WPML en u kunt pop-ups toevoegen in elke gewenste taal.
 • Drag and drop builder: De plug-in ondersteunt populaire drag-and-drop-builders zoals Divi en Visual Composer om uw optin-pop-ups onmiddellijk te ontwerpen.

Nadelen

 • Sociale pop-up: Als je likes op je sociale kanalen wilt krijgen door opt-in pop-ups, dan moet je een premium-versie krijgen.
 • Pop-up afsluiten: Net als Popup Maker-plug-in heeft de gratis plug-in geen exit-pop-up.
 • Geen restitutiebeleid: Er wordt geen geld-terug-garantie aangeboden.

Controleer ook: de beste website-bouwers voor beginners

Hoeveel kost de Popup Builder?
Deze plug-in kan gratis worden gedownload van de WordPress.org-repository.

8. Icegram

Icegram

Icegram is een relatief nieuwe oplossing waarmee u pop-ups en e-mailoptins kunt maken om uw e-maillijst te laten groeien. Het is meer dan alleen een pop-upformulierbouwer. Naast het maken van pop-ups en optin-formulieren, kunt u krachtige CTA-knoppen maken om bezoekers naar elke gewenste pagina te leiden.

Voordelen

 • Gratis product: Als u op zoek bent naar een gratis plug-in waarmee u rechtstreeks vanuit uw WordPress-dashboard opt-ins en pop-upformulieren kunt maken, is Icegram wellicht de juiste keuze.
 • Geen verkeerslimiet: In tegenstelling tot Sumo is er geen verkeerslimiet, dus u kunt uw e-maillijst laten groeien, ongeacht het verkeer dat uw site genereert.

Nadelen

 • Gebruikersomgeving: De gebruikersinterface is een zooitje. Het biedt geen builder voor slepen en neerzetten, dus zelfs het maken van een eenvoudig pop-upformulier kan een vervelende taak zijn.
 • Onaantrekkelijke ingebouwde sjablonen: In vergelijking met andere premiumoplossingen zijn ingebouwde sjablonen onaantrekkelijk. De kans is groot dat dit de groei van uw e-maillijst kan schaden.
 • Beperkte targetingopties: Icegram biedt alleen basistargeting, zoals op tijd gebaseerde targeting.

Hoeveel kost Icegram?
Deze plug-in kan gratis worden gedownload van de WordPress.org-repository.

Dat is de beste pop-up plug-in voor WordPress?

Als u op zoek bent naar een pop-up-plug-in die onder een budget valt en geweldige functies biedt, dan OptinMonster is veruit de beste keuze. Het is onverslaanbaar qua prestaties en flexibiliteit. Aangezien een e-maillijst uw grootste online bezit is, kan het een geweldige investering op lange termijn zijn om een ​​paar dollar te besteden aan een premium tool zoals OptinMonster om uw lijst te laten groeien.

Als u een gratis plug-in wilt met basisfuncties en aanpasbare pop-ups voor opt-in, dan kunt u kiezen uit Popup Maker, Popup Builder of Popups-plug-in.

Als u een klein budget heeft en klaar bent om functies en prestaties van uw website op te offeren, kunt u een gratis basisoptie kiezen, zoals Icegram of Sumo.

Mis de kans niet om de beste WordPress giveaway-plug-in te proberen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress pop-up plug-ins. Misschien wilt u ook onze gids raadplegen over het maken van een pop-upformulier in WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map