Een abonnementsbox-bedrijf starten (stap voor stap)

hoe u een abonnementsbox maakt


Bent u van plan een abonnementsbox-bedrijf te creëren?

De abonnementsbox is een terugkerend bedrijfsmodel waarbij klanten een specifieke niche van producten kunnen bestellen die met regelmatige tussenpozen worden geleverd.

Een abonnementsbox benadrukt de unieke ervaring die het biedt aan klanten in plaats van de producten die worden geleverd.

Aan de zakelijke kant biedt het voorspelbare inkomsten aan de verkopers in tegenstelling tot traditionele e-commercebedrijven.

abonnementsbox

In dit businessmodel worden de producten in dozen in diverse vormen verpakt. Een beautydoos bevat bijvoorbeeld verschillende schoonheidsproducten zoals gezichtswas, gezichtsmasker, hydraterende gel, toner, enz. Die gedurende een bepaalde periode opraken.

Populaire voorbeelden van abonnementenboxen zijn schoonheidsboxen, huisdierboxen, luiers, boodschappen of andere producten die regelmatig leegraken.

In dit artikel laten we u stap voor stap zien hoe u een abonnementsbox start. Maar laten we eerst eens kijken waarom u dit bedrijf zou moeten starten.

Een abonnementsbox-bedrijf starten

Er zijn momenteel veel vraag naar abonnementsboxen en afgezien van nichebedrijven zijn zelfs eCommerce-giganten zoals Amazon op de kar gesprongen.

Bekijk enkele voorbeelden van abonnementenboxbedrijven.

1. NatureBox.com

abonnement box voorbeeld naturebox

NatureBox is een op abonnementen gebaseerd snackbedrijf dat klanten sinds 2012 bedient. Ze zijn de ultieme bron voor gezonde en schone snacks, waaronder adaptogenics, functionele voeding en CBD-snacks.

2. BlueBottleCoffee.com

abonnement box voorbeeld bluecoffee

Blue Bottle Coffee is een op abonnementen gebaseerd koffiemerk uit het VK. Ze verwerken koffieclubabonnementen uit 22 landen en bieden gratis wereldwijde bezorging.

3. Amazon Prime

amazon prime abonnement box zakelijk voorbeeld

Amazon Prime is een betaalde abonnementsservice die door Amazon wordt aangeboden en die klanten een breed scala aan voordelen biedt die anders niet beschikbaar zouden zijn of extra kosten voor de typische Amazon-klant.

Het starten van een abonnementsbox is een win-win situatie voor zowel u als uw klant.

Voor klanten

Uw klanten zullen om de volgende redenen dol zijn op dit bedrijfsmodel.

 • Gemak: Ze hoeven zich geen zorgen te maken dat ze geen producten meer hebben die gewoonlijk volgens voorspelbare schema’s opraken. (Bijvoorbeeld luiers of voedsel voor huisdieren, enz.)
 • Goedkoop: Aangezien de bestelling met regelmatige tussenpozen voor een set producten wordt geplaatst, krijgen klanten deze meestal voor een lagere prijs dan dat ze ze afzonderlijk zouden betalen.

Voor ondernemers

In tegenstelling tot traditionele eCommerce-activiteiten, biedt een abonnementsbox-bedrijf veel voordelen.

 • Beter voorraadbeheer: Voorraad berekenen is nauwkeuriger omdat u al weet hoeveel uw ‘ingesloten’ klanten wilden.
 • Betere inkomstenvoorspelling: Je hebt ook het voordeel van een betere voorspelling van inkomsten. Dit helpt u bij het maken van een beter investeringsplan.
 • Aanbieding gepersonaliseerde aanbieding: U kunt gebruikers de producten voor hen laten beheren. Personalisatie heeft ongetwijfeld bewezen de loyaliteit en tevredenheid van klanten te vergroten.

Laten we nu eens kijken hoe u stapsgewijs een abonnementsboxbedrijf opbouwt.

Stap 1: een eCommerce-website bouwen

Om een ​​abonnementsbox-bedrijf te starten, moet u eerst een domeinnaam en webhosting kopen.

Een domeinnaam is het adres van uw website, zoals IsItWP.com of Google.com. Dit is wat uw klanten intypen om naar uw website met abonnementsboxen te navigeren.

Wanneer u begint, lijken de kosten van een domein en webhosting behoorlijk veel. Daarom raden we Bluehost aan, de aanbevolen webhostingprovider van WordPress.org.

Bluehost WooCommerce

Bluehost biedt een gratis domeinnaam, gratis SSL, onbeperkte webhosting en al het andere dat u nodig heeft om uw online winkel operationeel te maken.

Bekijk onze recensie op Bluehost voor meer informatie.

Stap 2: WooCommerce-abonnementen installeren

woocommerce-abonnementen

Als je je hebt aangemeld voor Bluehost via de link in stap 1, heb je WooCommerce al op je host geïnstalleerd, dus je kunt deze stap overslaan. Ga anders door en installeer de WooCommerce-plug-in. Installeer en activeer vervolgens de WooCommerce Subscriptions-plug-in.

Dit is een van de beste plug-ins voor iedereen die bereid is een abonnementsboxbedrijf op te zetten. Met deze plug-in kunt u eenvoudig verschillende abonnementen maken, zowel voor fysieke als virtuele producten. Hiermee kunt u ook verschillende abonnementsopties maken, zoals product van de maand, wekelijkse serviceabonnementen of zelfs jaarlijkse softwarefactureringspakketten.

Je hebt zelfs de mogelijkheid om inschrijfkosten toe te voegen, gratis proefversies aan te bieden of vervaltermijnen in te stellen.

Stap 3: Uw abonnementsbox-service maken

Nu alle basisstappen zijn afgehandeld, is het tijd om te beginnen met het maken van uw abonnementsbox. Ga daarvoor op je WordPress-dashboard naar WooCommerce »Producten» Nieuw toevoegen.

WooCommerce voegt nieuw product toe

Hier kunt u beginnen met het toevoegen van uw producten. Voeg een productnaam en afbeelding toe. Aan uw rechterkant kunt u ook een categorie toevoegen. Nadat je verder op het scherm hebt gescrold, zie je een optie genaamd Productgegevens. Klik op de vervolgkeuzepijl ernaast en selecteer de Eenvoudig abonnement keuze.

producttype, WooCommerce

Vervolgens kunt u de prijs van het product, de verkoopprijs, belasting en abonnementsinstellingen toevoegen.

Abonnementsinstellingen, woocommerce voor abonnement

U kunt hetzelfde proces volgen om meer producten toe te voegen.

Stap 4: uw producten groeperen

De volgende stap is het groeperen van uw producten. Daarvoor kun je terecht Producten »Nieuw toevoegen. Voeg nu toe Abonnementsbox als uw titel. U kunt hier ook een beschrijving toevoegen. Blader nu naar beneden om de te vinden Productgegevens keuze. Selecteer in de vervolgkeuzepijl de Gegroepeerde producten keuze.

gegroepeerde producten, abonnementsbox

Gebruik nu de Gelinkte producten tabblad om alle producten toe te voegen die u zojuist heeft toegevoegd. Typ gewoon uw productnaam in het zoekveld en selecteer ze om toe te voegen.

Abonnementsbox

Raak nu de Publiceren knop om uw abonnementsbox live te laten gaan. Uw abonnementsbox is nu klaar voor uw gebruikers.

abonnementsbox

En dat is het. U kunt nu beginnen met het verkopen van uw producten en regelmatig geld verdienen.

We hopen dat u deze handleiding over het starten van een abonnementsbedrijf nuttig heeft gevonden. Als jij deed. misschien wilt u ook leren hoe u een lidmaatschapssite maakt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map