Fitnesslessen online geven (stap voor stap)

hoe u online gymlessen kunt geven


Wil je online fitnesslessen aanbieden?

Terwijl mensen thuis blijven tijdens deze pandemie, is het aanbieden van online gymlessen een geweldige manier om fit en gezond te blijven. Op die manier kunt u eenvoudig te doen huisoefeningen leren om hen te helpen wat kilo’s en vet kwijt te raken en kracht op te bouwen.

In dit artikel laten we u stap voor stap zien hoe u online gymlessen kunt geven.

Voordelen van online lesgeven in gymlessen

Het hebben van een fitnesswebsite kan verschillende voordelen hebben. Hier zijn er een aantal.

 • Neem contact op met een groot gebruikersbestand, ongeacht de geografische grenzen.
 • Maak een solide passief inkomen door verschillende lidmaatschapsniveaus aan te bieden, elk met een specifieke prijs.
 • Het is uiterst nuttig in cruciale tijden zoals de Covid-19-crisis, wanneer mensen over de hele wereld wordt geadviseerd binnen te blijven.

Dat gezegd hebbende, laten we nu eens kijken hoe we een website kunnen maken om online gymlessen te geven.

Stap 1: Een website voor fitness / gymlessen maken

De eerste stap is het opzetten van een website waar je gymlessen kunt maken en verkopen. Hier is een tutorial die je leert hoe je een website helemaal zelf kunt maken.

Zodra uw site gereed is, is het tijd om een ​​lidmaatschapsplug-in te selecteren.

Omwille van deze tutorial gebruiken we de MemberPress-plug-in. Het is een geweldige plug-in die vol zit met geweldige functies. U kunt het gebruiken om betalingen te accepteren, de toegang tot uw trainingsprogramma’s te beperken, programmadownloads toe te staan ​​en nog veel meer.

Lees hier meer over MemberPress.

Stap 2: De MemberPress-plug-in installeren en instellen

Het gebruik van een lidmaatschapsplug-in, zoals MemberPress, is de beste manier om online digitale fitnesscursussen te maken en te verkopen. Hiermee kunt u de toegang tot premium inhoud op uw website beperken voor regelmatige websitebezoekers. Hiermee kunt u uw inhoud achter een betaalmuur verbergen, zodat niet iedereen toegang heeft tot de inhoud.

Om uw inhoud te ontgrendelen, moeten uw gebruikers een lidmaatschap op uw site kopen. Als alternatief kunt u ook gratis cursussen maken in ruil voor hun e-mailadres.

Dus ga je gang en installeer deze plug-in op je site.

Ga naar nadat de installatie en activering zijn voltooid MemberPress »Opties aan de linkerkant van uw dashboard. Je ziet hier verschillende tabbladen.

MemberPress instellingen

Elk tabblad biedt verschillende opties om uw instellingen aan te passen. U kunt de instellingen configureren door naar elk van deze pagina’s afzonderlijk te gaan.

Stap 3: Betaalmethoden toevoegen

Om een ​​betalingsmethode toe te voegen, ga naar Betalingen tabblad. In het begin zie je een lege pagina met een + teken hieronder Betaalmethoden. Klik erop. Dit zal de pagina uitbreiden met verschillende opties. Klik op de vervolgkeuzepijl onder poort om de betalingsmogelijkheden te zien.

Memberpress betalingen

U ziet hier verschillende opties zoals Authorize.Net, PayPal Standard, PayPal Payments Pro, etc. Selecteer de optie die u aan uw site wilt toevoegen. Als je klaar bent, klik je op Bijwerken knop om uw instellingen op te slaan.

Stap 4: Lidmaatschapsniveaus maken voor uw klassen

Door verschillende lidmaatschapsniveaus toe te voegen, kunt u uw cursus gemakkelijk in verschillende prijsplannen indelen.

Ga naar om een ​​lidmaatschapsniveau aan te maken MemberPress »Lidmaatschappen» Nieuw toevoegen.

U kunt nu beginnen met het aanmaken van uw lidmaatschap door een titel en een beschrijving toe te voegen voor het lidmaatschapsniveau. Vervolgens kunt u aan de rechterkant een prijs, de factureringstijd en toegankelijkheidsperiode onder instellen Lidmaatschapsvoorwaarden.

MemberPress-niveaus

Als u klaar bent, bladert u naar beneden op de pagina om de te vinden Lidmaatschap opties. Hier heb je 4 verschillende tabbladen.

 • Registratie
 • Toestemming
 • Prijs Box
 • Geavanceerd

In de Registratie tabblad kunt u de tekst van de registratieknop configureren en heeft u de mogelijkheid om een ​​aangepast bedankbericht in te schakelen, in te stellen of u een welkomstbericht naar de gebruiker wilt sturen, enz..

MemberPress instellingen optie

Vervolgens is de Toestemming tabblad. Hier kunt u selecteren wie een lidmaatschap kan kopen. Je hebt ook de mogelijkheid om een Geen toestemming bericht.

MemberPress lidmaatschapsrechten

Onder de Prijs tabblad, kunt u uw lidmaatschapsprijzen toevoegen. Je hebt ook de mogelijkheid om voordelen toe te voegen bij het kiezen van het niveau, enz.

Nieuw lidmaatschap toevoegen

Eindelijk met de Geavanceerd tabblad, kunt u lidmaatschapstoegangs-URL, voorwaarden voor lidmaatschapsprijzen, enz.

Dus afhankelijk van uw vereisten kunt u deze opties gebruiken om uw instellingen aan te passen.

Stap 5: Toegangsregel toevoegen

Het toevoegen van een toegangsregel is een geweldige manier om de toegankelijkheid van uw lessen voor bepaalde gebruikers te beperken. Om de Toegangsregels, ga naar MemberPress »Regels» Nieuw toevoegen.

U kunt de toegankelijkheid van al uw inhoud beperken of een specifieke selecteren. Als u uw inhoud in delen wilt vrijgeven, is dat ook mogelijk. U kunt dat doen door verder op het scherm te scrollen en de opties onder te selecteren Druppelen / verlopen .

Druppel lid Druk op

Zodra u de regels heeft toegevoegd, kunt u doorgaan en uw instellingen opslaan. Uw site is nu klaar om de inhoud te publiceren.

Stap 6: Uw Gym Class-programma’s voor leden toevoegen

Ga naar om een ​​gymlesprogramma voor uw gebruikers toe te voegen Post »Nieuw toevoegen vanuit uw WordPress-dashboard. Voeg nu uw inhoud toe met behulp van de WordPress-editor. Als u nieuw bent bij WordPress Hier ziet u hoe u uw inhoud kunt toevoegen inclusief mediabestanden.

Gymles online

Je kunt ook categorieën, tags, aanbevolen afbeeldingen, etc. aan je bericht toevoegen. Als u klaar bent met het maken van uw inhoud, bladert u omlaag op uw pagina en vindt u de MemberPress Ongeautoriseerde toegang sectie.

In dit gedeelte kunt u configureren wat uw niet-geregistreerde gebruikers zien wanneer ze proberen toegang te krijgen tot uw premium inhoud. U kunt hen een ongeautoriseerd bericht, een specifiek inlogformulier of een uittreksel laten zien.

Klik gewoon op de vervolgkeuzelijst en selecteer de opties die het beste bij uw vereisten passen. Als je klaar bent, druk je op de Publiceren knop voor de post om live te gaan. Je kunt nu naar Alle berichten en controleer je live post. Op basis van onze instellingen is dit bericht beschikbaar voor gebruikers die het trainingsniveau – 1 hebben gekocht.

MemberPress

Dat is het. Je site is nu klaar om de gymlessen online te verkopen. Misschien wilt u ook een goed fitnessthema gebruiken op uw site. Bekijk ook hoe u een GRATIS BMI-calculator aan uw site toevoegt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map