Hoe een Amazon Affiliate Store te maken (stap voor stap)

hoe u een Amazon-filiaalwinkel maakt


Wil je een Amazon-filiaalwinkel toevoegen met WordPress? Amazon is ‘s werelds grootste online winkel die duizenden verkopers helpt om online producten over de hele wereld te verkopen. Ze hebben een officieel affiliate-systeem waarmee affiliate-marketeers zoals u Amazon-producten kunnen aanbevelen aan het publiek van uw website en een affiliate-commissie kunnen verdienen.

In dit artikel laten we u zien hoe u een Amazon-partnerwinkel met WordPress maakt en online geld verdient.

Hoe Amazon Affiliate Store geld verdient

Amazon.com is ‘s werelds grootste e-commerce winkel die wereldwijd miljoenen producten online verkoopt. Ze stellen iedereen in staat om online te verkopen door hun producten eenvoudig in hun winkel op te nemen.

De Amazon Associates is een partnerprogramma van Amazon dat u betaalt voor het verwijzen van Amazon-producten. Als een gebruiker een product van uw verwijzing koopt, ontvangt u een commissie.

Het enige wat u hoeft te doen is u aan te melden voor Amazon Associates, de producten te selecteren die u op uw website wilt promoten, een affiliate / verwijzingslink naar de vermelding van dat product te verkrijgen en het product te promoten via die link op uw site. U krijgt commissie als iemand een product van Amazon koopt door op die link te klikken.

Als je er ooit van hebt gedroomd om een ​​online winkel te bouwen, maar niet over de middelen beschikt om producten te maken en deze bij de klant af te leveren, dan is het creëren van een Amazon-filiaalwinkel de beste keuze voor jou.

Het enige dat u hoeft te doen, is lid worden van Amazon Associates, een online winkel opzetten met WordPress, relevante producten vinden die u wilt promoten en ze in uw winkel vermelden.

Voorbeelden van Amazon Affiliate Store

Als je je afvraagt ​​hoe een Amazon-filiaalwinkel eruit zou zien, bekijk dan een paar voorbeelden van Amazon-filiaalwinkels voor inspiratie.

Voorbeeld 1. www.headphones.com

Voorbeeld 2. www.autoblog.com

Voorbeeld 3. www.home-designing.com

Een Amazon Affiliate Store starten (stap voor stap)

Hoewel er honderden e-commerceplatforms op de markt zijn, is het eenvoudigste en meest betaalbare platform WooCommerce.

WooCommerce is een gratis eCommerce-software die bovenop WordPress werkt. Het bedient meer dan 30% van alle online winkels.

Laten we eens kijken hoe we een Amazon-filiaalwinkel kunnen opzetten met WooCommerce.

Stap 1: Maak een filiaalwinkel met WordPress + WooCommerce

Gewoon elke website, om een ​​eCommerce-winkel te bouwen die specifiek Amazon-producten verkoopt, moet u een domeinnaam en webhosting bezitten.

De gecombineerde kosten van een domeinnaam, SSL-certificaat en WooCommerce-hosting kunnen behoorlijk veel lijken wanneer u begint met een nieuwe online winkel. De gecombineerde kosten bedragen ongeveer $ 13,99 per maand.

Gelukkig hebben we een deal gesloten met Bluehost (een door WordPress en WooCommerce aanbevolen hostingprovider) zodat onze gebruikers een gratis domeinnaam, een gratis SSL-certificaat en een enorme korting op webhosting krijgen.

Bluehost WooCommerce

Het zal uw initiële kosten verlagen $ 3,95 / maand.

Klik hier om deze exclusieve Bluehost-aanbieding te claimen »

Bekijk voor een gedetailleerde stapsgewijze handleiding hoe u een online winkel maakt. Deze gids helpt u bij het instellen van WordPress en WooCommerce voor uw Amazon-filiaalwinkel.

Zodra u klaar bent met de installaties, gaan we verder om u aan te melden voor een Amazon-partneraccount.

Stap 2: Word lid van het partnerprogramma van Amazon

Om een ​​Amazon-partneraccount te krijgen, kunt u doorgaan en u aanmelden voor Amazon Associates.

In de Website van Amazon-partnerprogramma, Klik op de Meld je gratis aan knop.

Partnerprogramma van Amazon

Het brengt u naar de inlogpagina. U kunt inloggen op uw bestaande account of u aanmelden voor een nieuw account.

Loginpagina voor Amazon

Nadat je bent ingelogd, moet je je profiel voltooien om door te gaan. U moet de gegevens van de begunstigde en de gegevens van uw website of mobiele app indienen.

Notitie: Lees bij het indienen van details de instructies duidelijk op elke pagina.

Amazon-profiel

Na voltooiing moet u wachten tot uw aanvraag is beoordeeld en goedgekeurd door Amazon-medewerkers.

Stap 3: Installeer een affiliate-plug-in

Voordat u uw affiliate-links aan uw Amazon-affiliate-website toevoegt, heeft u een plug-in nodig, zoals Pretty Links, waarmee u al uw affiliate-links op één plek in uw WordPress-dashboard kunt beheren.

Pretty Links Pro

Wanneer u een affiliate-link wilt wijzigen, hoeft u niet dieper in uw site te graven en al die URL’s handmatig te wijzigen. In plaats daarvan doe je dat gewoon in je PrettyLinks-paneel, dat automatisch alle gepubliceerde URL’s zal veranderen.

Deze plug-in helpt u ook de gelieerde links die u promoot op uw website te camoufleren.

Partnerlinks zijn doorgaans lange, lelijk ogende URL’s zoals deze:

http://example.com/products/?product_id=123&affiliate_id

Pretty Links helpt u dergelijke gelieerde links te camoufleren en ze korter en netter te maken:

http://www.uwsite.com/refer/productnaam

Stap 4: Voeg Amazon-producten toe aan uw winkel

Het is gemakkelijk om uw Amazon-partnerproducten toe te voegen aan uw door WooCommerce aangedreven online winkel.

Het eerste dat u hoeft te doen, is naar de Producten »Nieuw toevoegen pagina in het beheerdersgedeelte van uw WordPress-site. Begin met het toevoegen van een titel en een volledige beschrijving van het nieuwe product.

Voeg een nieuw Amazon-partnerproduct toe

Eenmaal toegevoegd, scroll naar beneden naar de Productgegevens sectie. Selecteer in de vervolgkeuzelijst met productsoorten Extern / aangesloten product.

Selecteer producttype

Daarna moet u de affiliate-URL van het product toevoegen.

Ga gewoon naar Amazon Associates en zoek naar het product dat u op uw site wilt vermelden. Vervolgens moet u op de klikken Krijg link knop direct naast dat product om de affiliate URL te krijgen.

Productlink krijgen

Ga je gang en kopieer deze URL. Keer nu terug naar uw productpagina in het WordPress-beheergebied en plak de URL in de Product-URL veld-.

Voeg Amazon-productlink toe

Volgens de voorwaarden van Amazon Associates mag u geen productprijzen handmatig toevoegen. U moet zowel de velden voor normale prijs als verkoopprijs leeg laten.

Scroll na het toevoegen van de affiliate-URL van het product naar beneden op de pagina om een ​​korte en specifieke productbeschrijving toe te voegen. Zorg ervoor dat u nauwkeurig in uw woorden bent, want deze informatie wordt weergegeven op de voorpagina van uw winkel en in de zoekresultaten voor gebruikers.

Product beschrijving

Aan de rechterkant van het scherm kunt u de hoofdproductafbeelding instellen en productgalerijafbeeldingen toevoegen. De hoofdafbeelding verschijnt op de winkelpagina en de galerijafbeeldingen verschijnen wanneer de gebruiker het product opent voor volledige weergave.

Notitie: Met Amazon kunt u uw aangepaste productfoto’s toevoegen als hoofd- en galerijafbeeldingen. Het is niet nodig om dezelfde afbeeldingen die beschikbaar zijn op Amazon.com opnieuw te plaatsen

Productafbeelding toevoegen

Als je klaar bent met het toevoegen van alle productinformatie en afbeeldingen, ga je gang en klik je op de Publiceren knop om de producten op uw site te zien.

Om meer producten toe te voegen, kunt u dit proces herhalen en uw Amazon-filiaalwinkel bezoeken om alle producten op de winkelpagina te zien.

Productpagina van Amazon-partner

Het is in uw eigen belang om steeds relevantere producten toe te voegen aan uw Amazon-filiaalwinkel. Op die manier blijven uw vaste bezoekers vaker naar uw online winkel terugkeren. U kunt gebruikers ook vragen hun feedback en recensies achter te laten, wat de beste manier is om sociaal bewijs aan uw site toe te voegen en gebruikers te overtuigen een aankoop te doen.

Dat is het!

Uw Amazon-partnerwinkel is nu live en u kunt online geld gaan verdienen door meer producten te verkopen. U moet echter het bereik van uw online winkel uitbreiden om meer bezoekers en klanten te krijgen.

Stap 5: volg gelieerde links in Google Analytics

Hoewel Amazon Associates u laat bijhouden welk product het beste presteert in uw filiaalwinkel, wilt u voor de beste resultaten ook bijhouden op welke links mensen veel klikken en welke niet. Om dat te doen, moet je Google Analytics op je WordPress-site installeren met MonsterInsights.

MonsterInsights-affiliate-links-tracking

Met MonsterInsights kunt u ook het volgen van affiliate-links op uw website inschakelen.

Hier zijn enkele voordelen van het volgen van affiliate-links:

 • U kunt precies ontdekken hoe gebruikers omgaan met uw gelieerde links. Analyseer waar mensen het meest klikken.
 • Ontdek welke links naar de meeste conversies leiden en richt u daarop.
 • Bekijk welke pagina’s de meeste verkopen aan partners leiden en optimaliseer ze voor meer inkomsten.

Praktische tips voor Amazon Affiliate Store

1. Diversifieer uw inkomsten
Nu uw website is opgezet, kunt u uw inkomsten diversifiëren door uw eigen e-commerceproducten aan uw winkel te verkopen. U mag ook producten promoten van andere partnerprogramma’s.

2. Dupliceer geen inhoud van Amazon
Amazon heeft een strikt inhoudsbeleid, dus het is niet toegestaan ​​om inhoud rechtstreeks van Amazon te kopiëren. Eigenaren van aangesloten Amazon-winkels halen vaak de productafbeeldingen van de website van de productfabrikant en maken hun eigen beschrijvingen en andere inhoud.

3. Maak uw aangesloten partnerschap bekend
Om te voldoen aan verschillende internationale wetten, moet u uw partnerrelaties op uw site bekendmaken. Ter referentie kunt u de FTC-openbaarmakingspagina van IsItWP bekijken.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om te leren hoe je een Amazon-filiaalwinkel maakt met WordPress + WooCommerce. Misschien wilt u ook onze beginnershandleiding over affiliate marketing raadplegen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map