Hoe maak je een beoordelingssite in WordPress (die geld verdienen) in 2020

hoe je een review website maakt met wordpress


Wilt u een beoordelingswebsite bouwen? Het maken van uw eigen beoordelingswebsite is een van de beste manieren om online geld te verdienen met affiliate marketing.

In dit artikel laten we u zien hoe u een beoordelingswebsite samenstelt met WordPress en winst maakt als een professional.

Wat is een beoordelingswebsite?

Een beoordelingswebsite is een inhoudswebsite die is gericht op het genereren van affiliate-inkomsten door productrecensies te publiceren in een specifieke, maar toch brede categorie (zoals bijvoorbeeld mobiele telefoons of videogames).

Om een ​​beoordelingswebsite te maken, moet u een specifieke niche kiezen, productrecensies publiceren en gelieerde producten in die niche doorverwijzen. U wordt betaald wanneer iemand iets koopt via uw verwijzingslinks.

De gemakkelijkste manier om producten te vinden die u wilt promoten, is door deel te nemen aan een partnerprogramma zoals Amazon AssociatesCommission Junction of ShareASale en blader door hun sites.

Nadat u een product heeft geselecteerd dat u wilt delen, kunt u een affiliate-link krijgen en het product promoten via die link op uw site.

Lees verder: Beste affiliate-plug-ins voor WordPress.

Vereisten voor het bouwen van een beoordelingswebsite

Om een ​​beoordelingswebsite te bouwen, heeft u het volgende nodig:

 • Een domeinnaam: Dit is het webadres van uw website, zoals IsItWP.com of Google.com.
 • web hosting: Dit is waar uw websitebestanden worden opgeslagen.
 • WordPress-plug-ins: We raden u aan de volgende WordPress-plug-ins te gebruiken voor uw beoordelingswebsite.
  • WP Product Review: verander uw berichten in slimme recensies met beoordelingen.
  • ThirstyAffiliates: De beste plug-in voor het beheren van affiliate-links.
  • MonsterInsights: De beste plug-in voor Google Analytics. Het geeft u ook inzicht in hoe goed uw affiliate-links op uw site presteren.
  • WPForms: De beste plug-in voor WordPress-formulieren waarmee u ook door gebruikers gegenereerde beoordelingen op uw beoordelingswebsite kunt publiceren.

Stap 1: Stel een WordPress Review-website in

We raden altijd aan WordPress te gebruiken om een ​​beoordelingswebsite op te zetten. WordPress is de meest populaire website-bouwer ter wereld. Het geeft je eindeloze mogelijkheden om je website te bouwen en aan te passen. Raadpleeg voor meer informatie onze handleidingen over WordPress-beoordeling en waarom WordPress gebruiken.

Om een ​​beoordelingswebsite met WordPress te bouwen, moet u een domeinnaam en webhosting aanschaffen.

We raden aan Bluehost te gebruiken voor het hosten van uw WordPress-website. Bluehost biedt onze gebruikers een deal inclusief een gratis domeinnaam, een gratis SSL-certificaat en meer dan 60% korting op WordPress-hosting.

Bluehost is een van de grootste hostingproviders ter wereld. Het is ook een officieel aanbevolen hostingprovider door WordPress.org. Lees onze volledige Bluehost-recensie voor meer informatie.

Klik hier om deze exclusieve Bluehost-aanbieding te claimen »

Lees voor meer informatie ons artikel over het maken van een website met WordPress.

Mis deze handleiding van de beste webhostingbedrijven niet.

Stap 2: Transformeer uw typische website in een productbeoordelingssite

Vervolgens moet u de WP Product Review-plug-in op uw site installeren en activeren. Met deze plug-in kunt u uw WordPress-artikelen eenvoudig omzetten in slimme recensies met beoordelingen. U kunt er ook gemakkelijk sterbeoordelingen aan toevoegen naast uw beoordelingen in de zoekresultaten van Google.

Enkele belangrijke kenmerken van WP Product Review zijn:

 • Plaats uw beoordelingsvak overal in uw bericht.
 • Voeg vergelijkingstabellen toe aan uw reviewposts. Hierdoor kunnen uw bezoekers eenvoudig het juiste product van de tafel selecteren.
 • Pas de beoordelingstabel en beoordelingspictogrammen aan zoals u dat wilt.
 • Bespaar tijd door automatisch Amazon-productinformatie te importeren.

Na het activeren van de plug-in, een nieuw menu-item, Product review, zal worden toegevoegd aan uw WordPress-beheergebied. Als u erop klikt, gaat u naar de instellingenpagina van de plug-in.

In de Algemene instellingen tabblad, kunt u de positie van het revisievak wijzigen, revisieopmerkingen, rich snippets in- of uitschakelen, het type recensiepost wijzigen, enz..

bekijk site plugin algemene instellingen

Ga vervolgens naar Kleuren beoordelen tabblad waar u de kleuren van beoordelingsopties, beoordelingsgrafieken, zwakke beoordelingen, geen slechte beoordelingen, goede beoordelingen en zeer goede beoordelingen kunt wijzigen.

Vervolgens kunt u de gewenste typografie selecteren en de koopknop naar wens aanpassen.

Stap 3: publiceer recensies in WordPress

Het publiceren van recensies is eenvoudig met de WP Product Review-plug-in.

In uw pagina-editor vindt u een metabox genaamd Productoverzicht Extra instellingen.

productbeoordeling publiceren

Als je een review post publiceert, kun je kiezen Ja. Vervolgens wordt u gevraagd een beoordelingssjabloon te kiezen, productcategorieën op te geven, gelieerde links toe te voegen en meer.

Als je klaar bent, kun je je post publiceren.

Aanbevolen plug-ins voor het maken van een beoordelingswebsite

We raden u ten zeerste aan om de volgende WordPress-plug-ins op uw beoordelingswebsite te installeren.

1. Dorstige partners:

Dorstige gelieerde ondernemingen

ThirstyAffiliates is de beste plug-in voor het beheren van affiliate-links. Hiermee kunt u uw affiliate-links eenvoudig op één locatie ordenen, zodat u affiliate-links rechtstreeks vanuit uw berichteditor in uw artikelen kunt invoegen.

Wanneer u al uw affiliate-links op één plaats organiseert, kunt u de links snel en probleemloos vinden en vervangen.

Dit is handig, vooral wanneer het bedrijf dat u promoot de affiliate-link wijzigt die u aan uw artikelen heeft toegevoegd. Je hoeft niet door elk blogbericht te bladeren dat je hebt gepubliceerd om de gelieerde links te vinden en te vervangen. In plaats daarvan kunt u eenvoudig de affiliate-link in uw WordPress-beheerder vervangen. Hierdoor worden automatisch de links gewijzigd die in al uw berichten zijn ingevoegd.

Met de plug-in kunt u ook uw affiliate-links klokken, zodat u uw lelijke affiliate-links in mooie links kunt veranderen.

Ga aan de slag met ThirstyAffiliates!

Lees onze volledige ThirstyAffiliates-recensie voor meer informatie.

2. MonsterInsights:

MonsterInsights

MonsterInsights is de beste Google Analytics-plug-in voor WordPress. Met MonsterInsights kunt u eenvoudig Google Analytics instellen en zelfs het volgen van gelieerde links op uw site inschakelen.

Door het volgen van affiliate-links in te schakelen, kunt u begrijpen wat het beste werkt voor uw publiek. Het kan u ook inzicht geven in hoe u uw beoordelingssite kunt optimaliseren voor het verhogen van partnercommissies.

Door de klikken op uw gelieerde links bij te houden, kunt u erachter komen:

 • Meest winstgevende verkeersbronnen
 • Top verdienende pagina’s op uw website
 • Begrijp welk type inhoud het beste werkt om affiliate-inkomsten te genereren

Ga aan de slag met MonsterInsights!

Lees onze volledige MonsterInsights-recensie.

3. WPForms:

WPForms

WPForms is de beste contactformulier plug-in voor WordPress. Deze plug-in maakt het gemakkelijk om elk type online formulieren gemakkelijk te bouwen, zoals betalingsformulieren, inlogformulieren, enz.

WPForms kunnen gebruikers beoordelingen achterlaten op uw WordPress-site. Met de functie voor het indienen van posts kunt u een frontend-postinzendingsformulier maken. Wanneer een gebruiker het formulier invult, wordt de invoer naar uw WordPress-beheerder verzonden als een post of pagina voor uw beoordeling. Op die manier kunt u de ingezonden inzendingen bekijken en vervolgens publiceren.

Bekijk ook deze volledige vergelijking tussen WPForms v TypeForm.

Ga aan de slag met WPForms!

Lees de volledige WPForms-recensie.

Dat is het!

We hopen dat deze gids u heeft geholpen bij het maken van een beoordelingswebsite met WordPress. Als je dit artikel leuk vond, lees dan onze artikelen over het maken van een microbaansite als Fiverr en het maken van een professionele zakelijke e-mail met G Suite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map