Hoe maak je een Binnenkort Pagina in WordPress (Stap voor Stap)

Hoe u binnenkort een pagina kunt maken in WordPress


Wil je binnenkort een pagina maken in WordPress? Met een WordPress coming soon-plug-in kunt u een binnenkort-pagina plaatsen om gebruikers enthousiast te maken over de lancering, of het nu een site, een blog of een product is.

Op die manier hoeft u tijdens de ontwikkelings- of herontwerpperiode van de website geen foutpagina of een gedeeltelijk gebouwde pagina aan uw gebruikers te tonen. In plaats daarvan kunt u een mooie binnenkort-pagina publiceren om hen op de hoogte te houden van de voortgang van uw lancering.

In dit artikel laten we u zien hoe u binnenkort een pagina maakt in WordPress.

Waarom zou u binnenkort een pagina maken??

Wanneer uw blog of website in het ontwikkelingsproces is, moet u een professionele binnenkort-pagina aan uw bezoekers tonen. Op die manier weten ze wanneer ze terug moeten komen om uw website te bezoeken.

Laten we eens kijken waarom het belangrijk is om binnenkort een pagina te hebben voor je lancering:

 • Google voorkomt dat nieuwe websites worden gerangschikt in de beste resultaten van Google, bekend als het Google Sandbox-effect. Zonder een binnenkort te verschijnen pagina, duurt het veel tijd voordat uw site wordt gerangschikt, zelfs na uw lancering. Een pagina die binnenkort beschikbaar is, kan sandboxing bestrijden, aangezien deze live is ver voor de lancering en u vanaf de eerste dag van uw lancering een voorsprong geeft op SEO.
 • Het toevoegen van een timer aan de pagina die binnenkort komt, wekt de nieuwsgierigheid bij uw gebruikers en zij weten wanneer uw site wordt gelanceerd.
 • U kunt een nieuwsbriefabonnement toevoegen aan uw pagina binnenkort en uw e-maillijst uitbreiden.

Hier zijn enkele pagina-voorbeelden die binnenkort beschikbaar zijn die u kunt bekijken.

Voorbeeld 1:

Binnenkort pagina voorbeeld

Voorbeeld 2:

Binnenkort pagina voorbeeld

Klaar om je binnenkort-pagina te maken? Laten we beginnen!

Binnenkort een pagina maken – Stap voor stap

Er zijn veel WordPress-plug-ins die u kunt gebruiken om binnenkort een pagina te maken. We raden aan om te gebruiken SeedProd, wat de beste WordPress plug-in is die binnenkort beschikbaar is.

Het eerste dat u hoeft te doen, is installeren en activeren SeedProd inpluggen. Raadpleeg voor meer informatie onze handleiding over het installeren van een WordPress-plug-in.

IsItWP-gebruikers kunnen 20% korting krijgen op SeedProd met onze couponcode WPB20.

Bezoek na de activering Instellingen »Binnenkort Pro pagina in uw WordPress-beheergebied. Van daaruit kunt u uw pagina voor binnenkort komen instellen.

Begin met het wijzigen van de status in Schakel de modus Binnenkort in. Klik op de sla alle veranderingen op knop om de instellingen op te slaan.

Binnenkort komende pagina inschakelen

Zodra u deze instelling inschakelt, zien al uw uitgelogde gebruikers en bezoekers van de zoekmachines de pagina binnenkort. U kunt uw site openen door u aan te melden bij uw WordPress-beheerder.

Klik in de volgende stap op de Bewerk binnenkort / onderhoudspagina knop om binnenkort een paginasjabloon voor uw website te selecteren.

Selecteer een sjabloon

U kunt tal van verschillende mooie kant-en-klare sjablonen vinden om een ​​binnenkort te verschijnen pagina op te zetten. U kunt een sjabloon kiezen die past bij het thema van uw bedrijf of website.

Na de selectie wordt u doorgestuurd naar de pagina-aanpasser waar u de sjabloon kunt bewerken en wijzigingen direct kunt bekijken.

Bewerk binnenkort pagina

Op de linker taakbalk vind je veel opties om aan te passen, zoals thema, inhoud, achtergrondkleur, typografie en meer. Met de realtime paginabuilder kunt u snel wijzigingen in uw sjabloon aanbrengen en deze direct bekijken.

Met de customizer kunt u schakelen tussen Desktop- en Mobile-preview om het uiterlijk van uw binnenkort te verschijnen pagina te zien.

Mobiele weergave voor binnenkort pagina

U kunt de pagina binnenkort ook verbinden met uw favoriete e-mailmarketingservice.

Om dit te doen, moet u op de klikken Instellingen e-mailformulier optie in het linker menu in de customizer. Schakel de E-mailformulier instellen en selecteer een e-mailmarketingservice in de Abonnees opslaan op laten vallen.

Voor deze tutorial verbinden we de pagina die binnenkort komt met MailChimp. U kunt echter alle alternatieven van MailChimp en enkele andere e-maildiensten in de lijst selecteren.

Schakel e-mailmarketing in

Klik op de Configureer knop en de plug-in brengt u naar de instellingenpagina.

Nu moet u de API-sleutel invoeren die u uit uw MailChimp-account kunt halen en een e-maillijst selecteren. Scroll naar beneden en klik op de Sla op en ga verder met bewerken knop.

MailChimp-instellingen

Nu wordt u teruggeleid naar de realtime paginabuilder.

Zodra de pagina voor binnenkort beschikbaar is, klikt u op Opslaan knop om uw instellingen op te slaan.

Dat is alles.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om te leren hoe je binnenkort een pagina in WordPress kunt maken. Misschien wilt u ook onze gids raadplegen over hoe u A / B-splitst uw WordPress-formulieren test om conversies te stimuleren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map