Hoe u een modewebsite start met WordPress en geld verdienen

hoe je een fashion website maakt met wordpress


Wil je een mode- of kledingwebsite bouwen?

Een modewebsite of blog starten met WordPress is eenvoudig. U kunt WordPress-modethema’s gebruiken om uw website een glamoureuze uitstraling te geven. Als u de juiste stappen volgt, kunt u deze ook omzetten in een winstgevend bedrijf.

In dit artikel laten we zien hoe je een modewebsite start met WordPress en er geld mee kunt verdienen.

Een modewebsite bouwen met WordPress

Er zijn veel bloggers op Instagram en Facebook die de topmodemerken promoten vanuit hun officiële profielen. Deze modemerken sluiten een deal met de bloggers voor de promotie van hun producten.

Je hebt echter geen controle over de content die je deelt op social media platforms zoals Instagram en Facebook. Als uw account op een dag wordt verwijderd of als er iets misgaat, verliest u mogelijk alles wat u in de loop van de jaren heeft opgebouwd.

Verwant: 12 Beste Instagram-plug-ins voor WordPress

Wanneer u een modewebsite bouwt, heeft u de volledige controle over uw inhoud. U kunt zelfs inkomsten genereren met uw inhoud en er geld mee verdienen.

Laten we eens kijken hoe u met WordPress een modewebsite kunt starten en op de juiste manier geld kunt verdienen.

Stap 1: een domeinnaam en webhosting verkrijgen

Het eerste dat u nodig heeft, is een domeinnaam en webhosting.

Een domeinnaam is het adres van uw website op internet, zoals Google.com of IsItWP.com. Dit is wat uw bezoekers in hun browser typen om toegang te krijgen tot uw website. Een domeinnaam kost ongeveer $ 15 / maand.

Webhosting is waar mensen de inhoud en bestanden van hun websites opslaan. Wanneer iemand uw webadres (domeinnaam) intypt, wordt hij doorverwezen naar de websitebestanden die zijn opgeslagen op uw webhostingserver. Een WordPress-hostingaccount kost ongeveer $ 9 / maand.

Wanneer u begint, lijken de gecombineerde kosten van een domeinnaam en webhosting misschien veel.

Gelukkig werken we samen met Bluehost om onze gebruikers een gratis domeinnaam, een gratis SSL-certificaat en een enorme korting op webhosting te bieden.

Je hoeft maar $ 2,75 / maand te betalen.

Claim deze exclusieve Bluehost-aanbieding »

Nadat u de webhosting hebt gekocht, kunt u doorgaan en WordPress op uw hostingaccount installeren.

Stap 2: WordPress installeren

Met Bluehost hoeft u geen apart WordPress-installatieproces te doorlopen, omdat Bluehost nu standaard WordPress installeert. Nadat u zich heeft geabonneerd op uw hostingplan, wordt u gevraagd een WordPress-thema te kiezen.
U moet inloggen op uw webhosting cPanel-account. Daar ziet u het 1-klik WordPress-installatieprogramma dat de moeite bespaart om WordPress handmatig te installeren.

Installeer WordPress

We gebruiken Bluehost, dus de WordPress-installatie met één klik is beschikbaar als een functie in het cPanel-account. Het kan iets anders zijn als u een andere webhostingprovider gebruikt.

U moet alle vereiste gegevens invullen en WordPress eenvoudig installeren. Bekijk voor meer informatie onze volledige en stapsgewijze handleidingen over hoe WordPress correct te installeren en een website te maken.

kies een thema

Vervolgens wordt u gevraagd de naam en slogan voor uw website te kiezen.

maak een nieuwe WordPress-website

Klik na het specificeren van de details op De volgende. Bluehost zal WordPress nu voor je installeren en, als je klaar bent, je een scherm als dit laten zien:

WordPress installatie geslaagd

U kunt inloggen op uw site door toe te voegen wp-admin aan uw URL. Dit is hoe uw WordPress-inlog-URL eruit zou moeten zien:

http://example.com/wp-admin

U kunt nu inloggen op uw WordPress-website met de inloggegevens die naar uw e-mailadres zijn gestuurd.

Stap 3: Een thema selecteren voor uw modewebsite

Nadat u WordPress heeft geïnstalleerd, moet u een thema kiezen dat overeenkomt met uw vereisten voor een modewebsite.

Er zijn honderden gratis en premium WordPress-thema’s op internet. Laten we elk thema kiezen dat je nu ziet. Je kunt het thema altijd wijzigen nadat je WordPress hebt ingesteld.

Mode-thema's

Met een goed modethema kunt u uw foto’s, portfolio en inhoud prachtig toevoegen. Het moet verschillende paginasjablonen hebben voor uw blog en bestemmingspagina’s.

Raadpleeg voor meer informatie deze handleiding over het installeren van een WordPress-thema.

Stap 4: Modefoto’s en inhoud publiceren

Voordat u uw website openbaar maakt, moet u er foto’s en inhoud aan toevoegen.

Meestal kost het tijd om voldoende inhoud te hebben. U kunt ook uw Instagram-account integreren en foto’s rechtstreeks van Instagram delen met uw websitepubliek.

Mode foto's

Bovendien moet u de websitepagina’s zoals over, services en contactformulierpagina maken. We raden aan een plug-in voor paginabuilder te gebruiken, zoals Beaver Builder of Elementor. Deze paginabuilders met slepen en neerzetten helpen u bij het opzetten van de bestemmingspagina’s en het direct toevoegen van inhoud.

Je moet ook een blog starten en een contentstrategie maken om regelmatig artikelen te plaatsen. Kijk voor inspiratie in de beste modeblogs en vlogs.

Top modeblog

U kunt professionele fotogalerijen maken op de startpagina en bestemmingspagina’s. Met WordPress vindt u de beste plug-ins voor afbeeldingengalerij met functies zoals beeldstijlen, lightbox-pop-up, enz.

Stap 5: Maak uw modewebsite SEO-vriendelijk

Zodra uw website gereed is, moet u ervoor zorgen dat deze beschikbaar is voor iedereen die op zoek is naar modegerelateerde producten en inhoud. U moet uw site optimaliseren en zoekmachine vriendelijk maken. Op deze manier zal uw modewebsite verschijnen in de zoekresultaten van Google.

WordPress-websites zijn standaard SEO-vriendelijk, maar u kunt nog steeds een paar stappen nemen om ervoor te zorgen dat uw site zichtbaar is voor iedereen die op zoek is naar modegerelateerde inhoud.

De beste praktijken van SEO omvatten optimalisatie van snelheid en prestaties. Wanneer uw gebruikers de website bezoeken en deze snel laadt, laat deze een uitstekende eerste indruk achter die lang duurt. U kunt WordPress caching-plug-ins zoals WP Rocket gebruiken om uw website te versnellen.

Vervolgens moet u de gebruikersbetrokkenheid op uw website volgen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over wat het beste werkt voor uw publiek. Bijhouden helpt u het gebruikersgedrag te begrijpen en waar de gebruikers hun interesse verliezen. Hiervoor moet u Google Analytics op uw modewebsite installeren.

De analyse toont u alle details over de bezochte pagina’s en de actie die door uw gebruikers is ondernomen. Als de meeste bezoekers van uw website vertrekken vanaf een specifieke pagina, betekent dit dat u het probleem moet aanpakken en die pagina aantrekkelijker moet maken voor gebruikers.

Stap 6: Verdien geld met uw mode-website

Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen met je modewebsite. Laten we er hieronder een paar bekijken.

 • Google AdSense: AdSense is een door Google beheerd advertentienetwerk waarmee bloggers en website-eigenaren geld kunnen verdienen met hun modewebsite door tekst, afbeeldingen, video’s en andere interactieve advertenties op hun websites weer te geven. Als alternatief zijn er andere advertentieplatforms waarmee u geld kunt verdienen door advertenties op uw site te promoten.
 • Affiliate marketing: Top modemerken en kledingwinkels hebben affiliate programma’s, wat betekent dat u hun producten kunt promoten om een ​​goede commissie te verdienen wanneer u een verkoop doet. U kunt ook enkele van de beste plug-ins voor affiliate marketing gebruiken om affiliate marketing voor u gemakkelijker te maken.
 • Directe advertenties verkopen: het voordeel van het verkopen van directe advertenties is dat u geen advertentie-inkomsten hoeft te delen met een advertentienetwerk van derden, zoals Google AdSense.

Voor meer informatie kunt u 30 manieren bekijken om online geld te verdienen.

Dat is het.

We hopen dat deze gids je heeft geholpen om te leren hoe je een modewebsite start met WordPress. Misschien wil je ook ons ​​artikel over de beste fotografiethema’s voor WordPress lezen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map