Hoe u een welkomstoptineformulier op volledig scherm maakt in WordPress

Een welkomstmat maken in WordPress


Wilt u een opt-informulier op volledig scherm maken in WordPress?

Houd ervan of haat het … het gebruik van een welkomstmat is een van de gemakkelijkste manieren om de aandacht van uw gebruikers te trekken. Zelfs grote merken zoals Forbes gebruiken een welkomstmat om hun campagnes te promoten.

In dit artikel laten we u zien hoe u een welkomstmat op de juiste manier maakt in WordPress.

Wat is welkom Mat & Waarom heb je het nodig?

Een welkomstmat is een effectieve manier om gebruikers bij uw campagne te betrekken zodra ze uw website bezoeken. U kunt Flash-verkopen, deals, aanmeldingsformulieren voor nieuwsbrieven en andere call-to-actions weergeven om uw gebruikers te verwelkomen.

U weet wellicht dat een groot aantal nieuwe bezoekers uw website snel verlaat zonder actie te ondernemen.

Met een welkomstmat kunt u uw bezoekers een gepersonaliseerde aanbieding of een optin-campagne presenteren, zodat u later contact met hen kunt opnemen.

De eenvoudigste manier om een ​​welkomstmat op volledig scherm te maken, is door te gebruiken OptinMonster. Het beste is dat u de aanbieding automatisch kunt personaliseren op basis van de pagina waarop uw bezoekers zich bevinden, de verwijzingsbron en meer.

Stap 1: Installeer OptinMonster en maak een nieuwe campagne

Het eerste dat u moet doen, is de installeren en activeren OptinMonster inpluggen. Bekijk ons ​​artikel over het installeren van een WordPress-plug-in voor meer informatie.

Deze plug-in werkt als een tool die uw website verbindt met uw OptinMonster-account. Als je nog geen account hebt, ga je gang en meld je aan voor een van de OptinMonster-abonnementen.

Ga na het activeren van de plug-in naar OptinMonster »Campagnes in je WordPress admin. Klik vanaf daar op de Maak een nieuwe campagne knop.

Maak een campagne

Vervolgens ziet u de OptinMonster-accountpagina. Begin met het selecteren van de Volledig scherm campagnetype.

Nieuw campagnetype Volledig scherm

Scrol daarna een beetje naar beneden en selecteer een sjabloon voor uw welkomstmat. In het belang van dit artikel gebruiken we de Sociaal sjabloon.

Kies een sjabloon

Nu moet u een naam voor uw campagne en uw website-URL toevoegen, waar u de welkomstmat wilt toevoegen.

Begin met bouwen

Om door te gaan, moet u op de klikken Begin met bouwen knop.

Stap 2: Pas de welkomstmat-sjabloon aan in OptinMonster

Je ziet heel veel bewerkingsopties op je welkomstmat. Met OptinMonster kunt u gemakkelijk kleuren, lettertypen, achtergrondafbeeldingen en andere ontwerpopties aanpassen.

Pas welkomstmat aan

Klik op een element van uw welkomstmat aan de rechterkant van het scherm en u ziet de instellingen aan de linkerkant. U kunt de wijzigingen live op uw scherm bekijken.

Zorg ervoor dat u op de klikt Opslaan knop om uw instellingen op te slaan elke keer dat u een wijziging aanbrengt op uw welkomstmat.

Stap 3: Beheer weergaveregels voor uw welkomstmat

U kunt de weergaveregels handmatig instellen om de welkomstmat aan uw gebruikers te laten zien wanneer u maar wilt. Als u deze instellingen niet wijzigt, verschijnt de welkomstmat binnen vijf seconden nadat ze uw website hebben geopend voor al uw gebruikers.

Regels weergeven

Aangezien het een welkome mat is, moet je de instellingen wijzigen in ‘0’ seconden, zodat de gebruikers het meteen kunnen zien wanneer ze je WordPress-website laden.

Wijzig weergave-instellingen

Nu moet je naar beneden scrollen en op klikken Volgende stap knop.

In de Acties instellingen, u hoeft niets te wijzigen. Als je echter een geluidseffect wilt toevoegen aan je welkomstmat, klik dan op de + EN knop.

Je kunt een geluid toevoegen om te spelen met je welkomstmat uit de beschikbare opties.

Speel geluidseffect

Klik vervolgens op de Volgende stap knop om door te gaan.

Samenvatting weergaveregels

Je ziet de Overzicht van uw weergaveregels. Bekijk alle instellingen die je hebt gemaakt en klik op de Opslaan knop.

Stap 4: Integreer een e-mailmarketingservice met OptinMonster

Vervolgens moet u op de klikken Integraties knop in het menu bovenaan in de campagnebouwer. U kunt een e-mailintegratie toevoegen om uw e-maillijst op uw welkomstmat samen te stellen.

Klik op de + Voeg nieuwe integratie toe knop aan de linkerkant van het scherm.

Voeg nieuwe integratie toe

Met OptinMonster kunt u verbinding maken met tientallen e-mailproviders en u kunt verbinding maken met alle e-mailservices die u leuk vindt. We raden u aan om Constant Contact te selecteren, een populaire e-mailmarketingservice op de markt.

Selecteer E-mailprovider

Nu moet je op de klikken Registreer bij Constant Contact knop om uw OptinMonster-account te verbinden met Constant Contact.

Registreer bij Constant Contact

U moet inloggen op uw Constant Contact-account en vervolgens op de klikken Maak verbinding met Constant Contact knop om door te gaan.

Maak contact met Constant Contact

Selecteer daarna de E-mailprovideraccount en E-mailproviderlijsten om een ​​e-maillijst samen te stellen met uw welkomstmat in WordPress.

Lijst met e-mailproviders

Klik op de Opslaan knop in de rechterbovenhoek van het scherm.

Stap 5: Configureer Analytics in OptinMonster

Analytics helpt u de activiteit van de bezoekers op uw welkomstmat te volgen. OptinMonster biedt standaardanalyses en u kunt voor uw gemak ook Google Analytics koppelen.

Klik op de Analytics knop in het hoofdmenu en voeg vervolgens uw toe Google Analytics-account en Website profiel.

Verbind Analytics

Vervolgens moet u op de klikken Opslaan knop om door te gaan.

Stap 6: publiceer en toon uw welkomstmat in WordPress

Als u klaar bent met alle instellingen, klikt u op de Publiceren knop in het bovenste menu. U moet ook de campagnestatus wijzigen in Leven en klik op de Opslaan knop.

Campagne publiceren

Ga nu terug naar uw WordPress-beheerpagina en bezoek OptinMonster »Campagnes. Klik vervolgens op de Vernieuw campagne knop om de Welcome Mat-campagne te zien die u onlangs heeft gemaakt.

Vernieuw campagne

Vervolgens moet u op de klikken Uitvoerinstellingen bewerken onder de campagnenaam Welcome Mat.

Uitvoerinstellingen bewerken

Schakel in deze stap de campagne op uw site in en selecteer wie uw campagne moet zien. Klik vervolgens op de Instellingen opslaan knop.

Uitvoerinstellingen

Uw welkomstmat is klaar en wordt weergegeven aan al uw gebruikers die uw website bezoeken.

Welkom Mat in WordPress

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het leren maken van een welkomstmat in WordPress. U kunt ook onze gids raadplegen over het begroeten van WordPress-gebruikers met een aangepast welkomstbericht.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map