Hoe u eenvoudig een belknop kunt toevoegen aan WordPress (stap voor stap)

hoe u een knop Nu bellen kunt toevoegen aan een WordPress-site


Wilt u een knop Nu bellen toevoegen aan uw WordPress-website? Door een knop Nu bellen aan uw site toe te voegen, kunnen uw bezoekers u rechtstreeks vanaf uw website bellen.

In feite is bijna de helft van het internetverkeer afkomstig van mobiele apparaten, dus als uw website geen knop Nu bellen heeft, verliest u waarschijnlijk veel potentiële leads.

In het artikel van vandaag laten we u zien hoe u eenvoudig een knop Nu bellen kunt toevoegen aan uw WordPress-website met een plug-in en zonder een plug-in.

Waarom een ​​knop Nu bellen toevoegen aan uw website?

Het toevoegen van een knop Nu bellen aan uw website kan een groot voordeel zijn voor u en uw bedrijf.

Dit maakt het voor uw bezoekers gemakkelijk en probleemloos om rechtstreeks vanaf uw website contact met u op te nemen.

Met een knop Nu bellen op uw WordPress-site zet u uw websiteverkeer daadwerkelijk om in waardevolle leads. En door een professionele zakelijke telefoondienst te integreren, kunt u nummers delen met werknemers, doorschakelen, enz.

Laten we eens kijken hoe u een knop Nu bellen kunt toevoegen aan WordPress.

Methode 1: knop Nu bellen toevoegen met behulp van een plug-in

De eenvoudigste manier om een ​​knop Nu bellen aan WordPress toe te voegen, is door de te gebruiken WP-belknop inpluggen.

Met deze plug-in kunt u eenvoudig een knop Nu bellen toevoegen zonder een enkele regel code te schrijven. Je kunt het ook doen vanuit je Classic-editor of de Gutenberg-editor, afhankelijk van wat er actief is op je site.

Installeer en activeer eerst de WP Call Button-plug-in op uw site. Na installatie is het tijd om de plug-in te configureren.

Call Now Button Plugin configureren om Sticky Button toe te voegen

Ga naar zodra uw plug-in is geactiveerd Instellingen »WP-belknop op uw WordPress-dashboard. Op deze pagina ziet u 3 verschillende tabbladen.

 • Kleverige belknop
 • Statische belknop
 • Over ons

Door naar de sticky call button tab te gaan, kun je een sticky call button aan je WordPress website toevoegen. Dit betekent dat de knop zichtbaar is, hoe ver u ook naar beneden scrolt.

wp belknop, bel nu

Laten we doorgaan en de status van de knop Nu bellen inschakelen. Voer vervolgens uw zakelijke contactnummer in waarnaar u uw bezoekers wilt bellen.

Als u geen zakelijk telefoonnummer heeft, kunt u er een aanvragen bij Nextiva. Dit is het bedrijf dat we gebruiken voor onze zakelijke VoIP-provider.

Vervolgens kunt u werken aan het uiterlijk van uw knop Nu bellen.

bel nu knop

U heeft de mogelijkheid om de knoptekst toe te voegen, de positie en kleur te selecteren. U kunt ook selecteren waar u de knop wilt weergeven. Standaard verschijnt de knop op alle pagina’s van uw website. Maar je kunt het ook voor bepaalde pagina’s verbergen als je wilt.

Als je deze wijzigingen hebt aangebracht, klik je op de knop Opslaan aan het einde van de pagina. Dat is het. Uw bezoekers kunnen u nu rechtstreeks vanaf uw website bellen op uw geregistreerde bedrijfsnummer.

B. Een statische oproepknop aan uw website toevoegen

U kunt ook een statische oproepknop nu aan uw website toevoegen. Laten we eens kijken hoe we dit kunnen doen in de klassieke editor en de Gutenberg-editor.

De klassieke editor gebruiken

Ga naar om de knop toe te voegen Instellingen »WP-belknop» Statische belknop

Op deze pagina ziet u enkele aanpassingsopties. Met deze opties kunt u de tekst en kleur van uw knop wijzigen. Je kunt zelfs het telefoonpictogram verbergen via de knop als je wilt. We raden u echter aan dit niet te doen, omdat het telefoonpictogram u helpt uw ​​gebruikers een duidelijk bericht te sturen over het doel ervan.

Zodra alle wijzigingen zijn aangebracht, kopieert u de shortcode en plakt u deze op de pagina of plaatst u waar u uw knop wilt weergeven. Dat is alles. De knop Nu bellen wordt nu weergegeven op uw websitepost of -pagina.

De Gutenberg-editor gebruiken

Als u de Gutenberg-editor gebruikt, gaat u gewoon naar de specifieke pagina waar u de knop Nu bellen wilt weergeven. U kunt een bestaande pagina bewerken of een nieuwe maken. Nu kunt u het WP Call Now-blok toevoegen door het ‘+’ -symbool te gebruiken.

Je hebt hier dezelfde aanpassingsopties, net als de klassieke editor. U kunt ook de tekst en kleur van uw knoppen wijzigen zodat ze overeenkomen met het uiterlijk van uw website. U kunt ook het telefoonpictogram op uw knop verbergen of weergeven als u dat wilt. Als je klaar bent met aanpassen, sla je je instellingen op.

Als het een bestaand bericht is, moet je op de knop Update klikken om je knop te laten werken. Als het een nieuw bericht is, klik dan op de knop Publiceren. Je knop moet meteen op je post worden weergegeven.

Een knop Nu bellen toevoegen aan Widget

Met de WP-belknop kunt u de knop Nu bellen toevoegen aan de widgetgebieden van uw website. Om dat te doen, hoeft u alleen maar naar uw dashboard te gaan en op te klikken Uiterlijk »Widgets.

Sleep nu de knopoptie en zet deze neer in uw widgetgebied.

Je kunt dan werken aan de tekst, kleur etc. zoals je deed in de bovenstaande processen.

Een knop Nu bellen handmatig toevoegen

Naast het gebruik van een plug-in, kunt u ook de knop Nu bellen gebruiken door een eenvoudige HTML-code toe te voegen. Ook deze methode is eenvoudig en u kunt deze gemakkelijk gebruiken door het proces te volgen dat we hier gaan uitleggen.

Deze links openen de telefoon-app op mobiele apparaten. Op desktopcomputers zien Mac-gebruikers een optie om de link in FaceTime te openen, terwijl Windows 10-gebruikers de optie zien om deze in Skype te openen.

U kunt beginnen door naar uw WordPress-teksteditor te gaan en de volgende HTML-code toe te voegen.

+1 (555) 555-1212

Bel mij

Vergeet niet het telefoonnummer hierboven te vervangen door uw eigen bedrijfsnummer. Voel je vrij om de ankertekst (Call Me) ook aan te passen.

Deze link kan overal op uw website worden geplaatst. U kunt ook een telefoonpictogram gebruiken naast de link Nu bellen. Dit kunt u doen door op te klikken Media »Nieuw toevoegen

Upload nu het telefoonpictogram dat u op uw scherm wilt weergeven. Zodra de afbeelding is geüpload, klikt u erop en kopieert u de afbeeldings-URL.

Ga nu naar het bericht of de pagina waar je de HTML-code hebt toegevoegd. Vervolgens kunt u de afbeeldings-URL als volgt in de telefoonlink plaatsen:

Bij het bekijken van het bericht ziet u nu het telefoonpictogram samen met het nummer. Wanneer een bezoeker op deze afbeelding klikt, kunnen ze rechtstreeks contact met u opnemen op uw bedrijfsnummer.

Knop Nu bellen nu handmatig aan navigatiemenu’s toevoegen

Laten we nu kijken hoe u de knop Nu bellen kunt toevoegen aan uw navigatiemenu zonder plug-in. Maak je geen zorgen. Daarvoor hoeft u niets te coderen.

Ga gewoon naar je WordPress-dashboard en klik op Uiterlijk »Menu. Klik nu op het tabblad met aangepaste links aan uw rechterkant. U ziet hier 2 verschillende velden.

Voeg in het linkveld gewoon uw telefoonnummer toe. In het tekstvak kunt u de gewenste ankertekst toevoegen aan uw knop. Voltooi het proces door op de optie Toevoegen aan menu te klikken. Dat is het, uw optie Nu bellen wordt nu toegevoegd aan het navigatiemenu.

Uw klik nu volgen Klikken op knoppen

Nu u de knop Nu bellen met succes hebt toegevoegd, zou het niet geweldig zijn als u ze ook kunt volgen? Deze stap is alleen mogelijk als u de WP Call Button Plugin voor het proces gebruikt.

U kunt dit doen door de plug-in te integreren met Google Analytics. Het enige wat u hoeft te doen is de MonsterInsights-plug-in, waarmee u elke activiteit op uw website kunt volgen.

Hier is een gedetailleerde gids over het gebruik van MonsterInsights.

Dus dat is het!

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de call-now-knop toe te voegen aan WordPress.

U kunt ook kijken hoe u een gratis zakelijke e-mail maakt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map