Hoe u uw e-maillijst SNEL kunt laten groeien! (23 waanzinnig eenvoudige tips)

tips om meer e-mailabonnees te krijgen


Ben je op zoek naar de beste tips om je e-maillijst te laten groeien? Als bedrijfseigenaar heb je een lijst met e-mailadressen nodig om nieuws, deals, inhoud en meer te delen. Je hebt echte abonnees nodig die met je communiceren en actie ondernemen op je e-mails.

In dit artikel delen we 23 tips om u te helpen gemakkelijk meer e-mailabonnees te krijgen.

Voordat u begint, raden we u aan een e-mailmarketingservice zoals AWeber, MailChimp, Drip of Constant Contact te gebruiken voor uw e-mailcampagnes.

Helemaal klaar? Super goed. Hier zijn onze favoriete tips, gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen, om uw e-maillijst gemakkelijk te laten groeien:

1. Maak een Exit-Intent Popup

Je hebt misschien goed verkeer, maar wist je dat meer dan 65% van die bezoekers nooit meer naar je blog zullen komen?

Het is niet omdat ze niet opnieuw willen bezoeken of omdat je blog niet aantrekkelijk genoeg is. De echte reden is dat ze je misschien nooit meer kunnen vinden. Als u ze echter op uw e-maillijst laat abonneren, zullen ze zeker van u horen en vaker uw blog bezoeken.

Het hebben van een abonnementsbox is geweldig, maar wat gaat u doen met die bezoekers die vertrekken zonder zich te abonneren?

Wat je nodig hebt is Exit-Intent-technologie. Het werkt intelligent om een ​​opt-in-pop-up weer te geven voor de gebruikers die op het punt staan ​​je blog te verlaten.

Exit Intent-technologie in OptinMonster

Om een ​​pop-up met exit-intentie te maken, moet u deze gebruiken OptinMonster, de beste leadgeneratietool op de markt. Meld u aan voor de gratis proefversie van OptinMonster en u kunt het indien nodig upgraden.

Eerst moet je maak een campagne in OptinMonster. Ga daarna naar de Displayregels »Wanneer moet de campagne verschijnen? »Op exit-intentie pagina en displayregel activeren door op de statusschakelaar te klikken.

Activeer weergaveregel

Wanneer u een Exit-Intent-pop-up maakt, moet u deze aantrekkelijk en nuttig maken, zodat bezoekers hun e-mail willen delen. Probeer ze een aanbod te doen dat ze niet kunnen weigeren. Dat brengt ons bij …

2. Deel kortingen en aanbiedingen

Een opt-in kan ervoor zorgen dat de bezoeker de pagina niet sluit door hem op een opvallende manier te laten zien wat u te bieden heeft. Geef ze exclusieve kortingen en deals in ruil voor hun e-mailadres.

Bekijk hoe de site van dit restaurant hun bezoekers verleidt door een gratis steakmaaltijd aan te bieden in ruil voor aanmelding:

Korting en deals voor aanmelden

U kunt kortingen en deals toevoegen op basis van uw niche om deze relevant te maken voor uw blog. Het is een geweldige manier om verlaten bezoekers om te zetten in abonnees.

Met de onbeperkte aanpassingsmogelijkheden van OptinMonster, u kunt eenvoudig een afbeelding en tekst toevoegen in uw Exit-Intent-pop-up om uw e-maillijst te vergroten.

3. Maak een 2-staps opt-in

Vraagt ​​u zich af wat een 2-staps optin is?

Het is een eenvoudige techniek om uw bezoekers zich met een beetje psychologische stoot te laten aanmelden voor uw mailinglijst. U kunt dit type optin maken met OptinMonster.

Zodra uw campagne klaar is, moet u naar gaan Regels weergeven »Wanneer moet de campagne worden weergegeven? instellingen en ga naar het tabblad MonsterLink ™ (bij klik) om het te activeren.

Daarna kunt u de code kopiëren en in elke pagina of post op uw blog plakken.

Optin in twee stappen

Het toont de campagne met een knop. Zodra de gebruikers op de knop klikken, zien ze uw campagne en laten ze hun e-mailadres achter om het proces te voltooien.

U moet deze stapsgewijze handleiding volgen hoe u een 2-staps opt-in maakt voor uw e-mailcampagnes voor meer gedetailleerde informatie.

4. Voeg een aantrekkelijk welkomstbericht toe

hoe u uw e-maillijst kunt uitbreiden - welkomstbericht

De eerste indruk van je blog moet interessant en opvallend zijn. Soms kan een krachtig en aantrekkelijk welkomstbericht een geweldige bron zijn om e-mailabonnees te krijgen.

Dit is vooral handig wanneer u een gastartikel op een gerenommeerde blog publiceert en die lezers op uw blog wilt verwelkomen.

Je kunt ook een goede deal aanbieden in je welkomstbericht en een opt-in in twee stappen gebruiken, zodat bezoekers zich kunnen abonneren op je mailinglijst zodra je hun interesse hebt gewekt.

5. Voeg een Optin en een CTA toe onderaan berichten

Vooral de bezoekers die uw blogposts tot het einde lezen, zijn belangrijk. Ze vinden je inhoud zo leuk dat ze niet midden in het artikel stuiterden.

Nu is het het juiste moment om ze te laten converteren van een passerende bezoeker naar een gewone lezer. Je kunt aan het einde van je bericht een CTA toevoegen om lezers te vragen hun e-mailadres in te voeren.

OptinMonster stelt u in staat om een ​​after-content widget toe te voegen zodat uw lezers zich rechtstreeks vanaf uw blog kunnen abonneren. Op die manier hoef je de campagne niet handmatig aan elke blogpost toe te voegen.

6. Maak loden magneten

Een loodmagneet is vergelijkbaar met een uitwisselingsaanbieding voor de bezoekers van uw blog. Je geeft ze een gratis en nuttige bron en ze geven je hun e-mailadressen. Het is een bewezen techniek en helpt je e-maillijst te laten groeien.

Maar wat als u uw bezoekers niets te bieden heeft? Wat als je geen eBook of een gratis checklist hebt?

Maak je geen zorgen! Hier is een eenvoudige oplossing: verzamel uw populairste blogartikelen en zet ze om in een PDF-bestand. Bezoek gewoon Printvriendelijk en voeg de URL van een van uw artikelen toe. Klik op de PDF knop en download het.

Je hebt nu een loodmagneet om aan je bezoekers te bieden en je kunt er zoveel maken als je nodig hebt. Gemakkelijk!

Vervolgens moet je naar de campagnebouwer van OptinMonster gaan en de bezoeken Succes tabblad. Vanaf daar moet je openen Blokken in het linkermenu. Voeg een knopblok toe aan de succesoptie en noem het Download nu.

Succesthema downloaden

Ga daarna naar Knopactie om de leadmagneet-URL toe te voegen. Hiermee kunnen uw gebruikers de bron downloaden nadat ze hun e-mailadres hebben ingevoerd.

Bekijk ons ​​bericht op voor meer informatie hoe u een loodmagneet effectiever kunt afleveren.

7. Voeg inhoudsblokkering toe

Inhoudsblokkering is een andere geweldige manier om uw e-maillijst snel te laten groeien. U kunt een deel van de inhoud blokkeren en lezers vragen hun e-mailadres toe te voegen en zich te abonneren om het bericht verder te lezen.

Dit kan gedaan worden, je raadt het al: OptinMonster.

Om te beginnen moet je uitzoeken welke de populairste artikelen op je blog zijn met het meeste verkeer. Voor WordPress-gebruikers, MonsterInsights doet geweldig werk bij het weergeven van de berichten met het meeste verkeer in uw dashboard.

Als je WordPress niet gebruikt, ga dan gewoon naar Google Analytics en klik op Gedrag »Site-inhoud» Bestemmingspagina’s. Het zal uw berichten met het meeste verkeer weergeven.

Vervolgens moet je maak een after-post of inline campagne. In de instellingen van de campagnebouwer moet u naar gaan Optin »Inhoudsblokkering.

Content blokkeren

Hier kunt u definiëren hoe u de inhoud voor uw lezers wilt blokkeren.

Nadat de bezoekers zich hebben geabonneerd, kunnen ze het volledige artikel lezen en zal je mailinglijst groeien.

8. Gebruik kleurvariaties

e-maillijst - gebruik kleurvariaties

Kleuren spelen een belangrijke rol bij het aantrekken van de bezoeker naar uw campagne. De kleuren van de pop-up, aanmeldknop, afbeelding, tekst, enz. Zijn cruciaal. Verschillende kleuren laten een ander effect achter op de kijker.

Voor OptinMonster-gebruikers is het heel eenvoudig om de kleuren van bijna elk element dat in de campagne wordt gebruikt, te wijzigen. U hoeft alleen het element te selecteren en het zal de bewerkingsoptie aan de linkerkant weergeven. Hiermee kunt u elke kleur voor uw elementen selecteren met de krachtige kleurkiezer.

Je zou dit moeten bekijken onderzoek naar welke kleur wordt omgezet de meeste abonnees.

Het hangt af van de context van uw optin-formulier. Zorg ervoor dat u de kleuren verstandig kiest en maak uw optin interactief.

9. Split Test uw optins

Maak je je nog steeds zorgen over kleuren? U kunt uw hele campagne in een A / B-split-test zetten om te zien welk optin-formulier voor u het beste werkt.

We raden aan Google Optimize te gebruiken, een gratis A / B-test- en personalisatieproduct van Google. Hiermee kunt u eenvoudig experimenten uitvoeren om te zien wat het beste werkt op uw site. Het beste van alles is dat Google Optimize bovenop Google Analytics is gebouwd, zodat u uw Analytics-gegevens kunt gaan gebruiken om A / B-tests uit te voeren en uw conversies voor optin-formulieren meteen te verbeteren.

De … gebruiken MonsterInsights-plug-in is de gemakkelijkste manier om Google Analytics en Google Optimize te verbinden met uw WordPress-site. Met zijn Google Optimize-add-on, u kunt meerdere varianten van uw vorm maken en eenvoudig A / B-split testen uitvoeren.

Google Optimize-add-on

Bekijk deze gids op hoe u A / B-testformulieren kunt gebruiken en meer abonnees kunt krijgen voor stapsgewijze instructies.

10. Gebruik triggerwoorden voor knoppen

U moet waardevolle tekst voor bezoekers toevoegen aan uw CTA-knoppen. Het gebruik van gepersonaliseerde woorden kan erg aantrekkelijk zijn.

U moet bijvoorbeeld ‘Mijn e-boek downloaden’ gebruiken in plaats van ‘E-boek downloaden’ of ‘Mijn gratis proefversie starten’ in plaats van ‘Gratis proefversie starten’.

Dit zijn slechts een paar basisvoorbeelden voor het maken van meer gepersonaliseerde CTA-knoppen voor bezoekers. Als u nog steeds niet zeker bent van de tekst, kunt u deze A / B splitsen met meerdere variaties op uw optin-formulieren.

11. Voeg getuigenissen toe in Optin en CTA’s

Heeft u uw getuigenissen ooit voor iets anders gebruikt dan ze gewoon aan een pagina met getuigenissen toe te voegen?

U kunt deze getuigenissen weergeven in uw campagnes en aanmeldingsformulieren voor nieuwe bezoekers om te zien wat andere gebruikers over u hebben gezegd. Het is een werkbare methode en het voordeel is simpel: vergroot je e-maillijst.

Heeft u nog niet genoeg getuigenissen? Je kunt ook citaten van je klanten gebruiken die je hebt ontvangen in waarderingse-mails, of een Tweet die je werk prijst. Gebruik alles dat iets goeds over u of uw producten zegt om uw bezoekers gerust te stellen … en ze zullen snel abonnees worden!

12. Bouw een bestemmingspagina

Wat is een bestemmingspagina?

Welnu, een bestemmingspagina is een eenvoudige pagina van uw website zoals alle andere pagina’s. Op deze pagina voegt u echter uw gerichte e-mailcampagne toe. Wanneer uw bezoekers hier terechtkomen, vinden ze het belangrijk zich te abonneren voordat ze verder gaan op uw website.

Er is een bestemmingspagina gebouwd om ervoor te zorgen dat uw doelgroep gerichte inhoud te zien krijgt (d.w.z. uw e-mailcampagne). Het is een beproefde en succesvolle methode om uw e-maillijst te laten groeien.

Om snel een bestemmingspagina te bouwen, kunt u een WordPress-bestemmingspagina-plug-in op uw site gebruiken.

U kunt deze bestemmingspagina linken in uw betaalde promoties voor sociale media, e-mails, verwijzingsbronnen en meer.

13. Voeg een campagnelink toe in uw e-mailhandtekening

Verstuur je elke dag veel e-mails? Als u de link naar uw nieuwste campagne onder elke e-mail toevoegt, promoot u de campagne exponentieel verder.

Nadat u uw campagne in OptinMonster heeft gemaakt, moet u deze bezoeken Publicatieopties voor campagnes en klik op de Deelbare MonsterLink ™.

Deelbare Monsterlinks

Nu heb je een deelbare MonsterLink ™ die je overal kunt gebruiken om je campagne te delen, en een e-mailhandtekening is de perfecte plek. Ongeacht welke e-mailprovider u gebruikt, er is een optie om een ​​e-mailhandtekening te maken.

Voor Gmail-gebruikers kunt u terecht op Instellingen »Algemeen en zoek naar de Handtekening veld-.

Email handtekening

U kunt de link voor uw bestemmingspagina, campagnepagina of elke andere pagina met een aanmeldoptie voor lezers voor abonnees toevoegen.

14. Vraag niet te veel informatie

U kunt zoveel velden toevoegen aan uw aanmeldingsformulieren als u wilt. Maar heb je eigenlijk al die informatie van de bezoeker nodig? Meestal is een e-mailadres voldoende om de gebruiker aan boord te krijgen.

Als u OptinMonster gebruikt, kunt u eenvoudig de extra velden verwijderen uit uw optin-formulieren die niet verplicht zijn.

Naamveld verbergen

Klik bijvoorbeeld op het naamveld in uw opt-in formulierbouwer en de opties verschijnen aan de linkerkant. Je kunt het uitschakelen door op de schakelinstelling te klikken.

15. Voeg een Optin-link toe aan uw Twitter Bio

Een andere geweldige manier om uw campagne te promoten en uw e-maillijst te laten groeien, is door een deelbare link toe te voegen aan uw Twitter-bio. Je hebt misschien een goede aanhang op Twitter en mensen willen meer van je zien.

Bewerk eenvoudig uw Twitter-bio en voeg een link toe aan uw campagnepagina of een populair artikel met een aantrekkelijk optin-formulier.

16. Maak de aanmeldknop voor de Facebook-pagina

Elk professioneel bedrijf is aanwezig op Facebook. Er is een optie op Facebook-pagina’s om een ​​klikbare link toe te voegen met standaard knoptekst zoals Nu boeken, Contact opnemen, Aanmelden, enz.

Facebook-pagina aanmelden

U kunt deze knop naast de Facebook Like-optie op uw bedrijfspagina weergeven. Hiermee kunt u uw campagne-URL koppelen met de knop. U kunt ook specifiek voor deze aanmeldknop betaalde marketingcampagnes uitvoeren.

Je Facebook-fans zullen op de knop drukken en zich aanmelden voor de campagne.

17. Activeer uw sociale accounts

Het kan zijn dat u veel tijd doorbrengt op meerdere socialemediakanalen om te communiceren met uw connecties.

Waarom zou u die tijd niet gebruiken om uw campagne op de markt te brengen en uw mailinglijst te laten groeien?

U hoeft uw campagnelink niet te spammen op socialemediakanalen. De juiste manier is om mensen te helpen die op zoek zijn naar een oplossing voor hun problemen, en hun problemen moeten relevant zijn voor uw niche.

Als je eenmaal in de groepen zit, maken mensen automatisch contact met je en hebben ze meer van je nodig. Het is het juiste moment om ze op uw mailinglijst te laten abonneren.

18. Adverteer uw campagne

het vergroten van uw e-maillijst - Facebook-advertentie

Zodra u mensen op Facebook en andere sociale-mediaplatforms actief helpt, is het tijd om uw campagne op sociale kanalen te promoten.

U moet een betaalde promotie voor uw campagne plannen op sociale-mediaplatforms en de toename in uw lijst met abonnees volgen.

19. Verberg de onnodige elementen

Je hebt misschien een lange zijbalk met veel opties voor bezoekers. De bezoekers zijn echter mogelijk niet geïnteresseerd in veel van die mooie zijbalk-widgets.

Concentreer u gewoon op uw hoofddoel: uw e-maillijst laten groeien. Hoe meer afleiding je toevoegt, hoe kleiner de kans dat je abonnees krijgt. U moet alle pluis verbergen en uw optie zichtbaar weergeven zodat de lezers hun e-mail kunnen invoeren en op uw mailinglijst kunnen komen.

20. Gebruik het selectievakje voor abonnementen in contactformulieren

Als uw website op WordPress is gebouwd, kunt u de WPForms-plug-in gebruiken om een ​​abonnementsvakje toe te voegen met uw contactformulier. WPForms kan worden geïntegreerd met populaire e-mailserviceproviders zoals AWeber, MailChimp en Constant Contact.

Abonneer checkbox

Het is de gemakkelijkste manier voor uw bezoekers om zich te abonneren op uw mailinglijst terwijl ze een contactformulier indienen.

Bekijk deze handleidingen voor meer informatie over elke e-mailserviceprovider:

Hoe u een selectievakje voor MailChimp-aanmelding toevoegt aan uw contactformulier
Hoe u een selectievakje voor AWeber-aanmelding kunt toevoegen aan uw contactformulier
Hoe u een selectievakje voor het aanmelden bij Constant Contact kunt toevoegen aan uw contactformulier

21. Campagnelink toevoegen op bedankpagina’s

Wanneer de bezoekers commentaar op uw site toevoegen, kunt u ze omleiden naar een bedankpagina. Op deze pagina kunt u het abonnementsvenster weergeven met de Yoast Comment Hacks plugin in WordPress.

Omdat ze de moeite hebben genomen om contact met u op te nemen, is de kans groot dat ze uw inschrijfformulier ondertekenen.

22. Deel links naar andere blogs

Er zijn meerdere blogs met veel verkeer die aanbieden om interessante campagnes, zoals die van jou, met hun publiek te delen. Op deze blogs kunt u uw campagne indienen. Eenmaal geaccepteerd, ziet u mogelijk een piek in uw mailinglijst.

U kunt ook snelle gastposts over uw campagne schrijven en deze delen op de blogs die relevant zijn voor uw zakelijke niche. Op die manier kunt u uw campagne aan verschillende doelgroepen leveren.

23. Houd het simpel

Tenslotte.

Houd uw campagne eenvoudig voor bezoekers, want zo kunnen ze zich snel aanmelden en groeit uw mailinglijst. En je zou deze vergelijking tussen OptinMonster en Sumo moeten bekijken.

We hopen dat deze gids je heeft geholpen bij het leren groeien van je e-maillijst. U kunt ook onze gidsen raadplegen over hoe u in minder dan 5 minuten een gratis zakelijke e-mail kunt maken en hoe u op de juiste manier een e-mail kunt maken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map