Shopify instellen met WordPress (stap voor stap)

hoe shopify te integreren met wordpress


Vraagt ​​u zich af hoe u Shopify met WordPress kunt integreren? Voor WordPress-beginners lijkt het misschien moeilijk om van uw WordPress-site een online winkel te maken, maar dat is het niet. Het starten van een online winkel is gemakkelijker dan ooit tevoren met Shopify en WordPress. Iedereen kan in een mum van tijd een mooie online winkel bouwen en meteen beginnen met verkopen, zonder iets van code af te weten.

Dus ben je klaar om je eigen online winkel te bouwen en meteen te beginnen met verkopen?

In dit artikel laten we u stap voor stap zien hoe u Shopify met WordPress kunt integreren.

Waarom Shopify integreren met WordPress?

WordPress biedt verschillende eCommerce-plug-ins, zoals WooCommerce, om u te helpen een online winkel te starten.

Misschien vraag je je af waarom je Shopify zou moeten kiezen boven de andere eCommerce-plug-ins? Hieronder staan ​​enkele voordelen van het gebruik van Shopify als uw winkelpui:

 • Makkelijk te gebruiken : Aan de slag gaan met Shopify is veel eenvoudiger dan het gebruik van native WordPress eCommerce-plug-ins. Het enige dat u hoeft te doen, is u aanmelden voor een account bij Shopify om uw online winkel operationeel te krijgen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de snelheid of beveiliging van de site, want Shopify regelt dat allemaal voor je.
 • Lagere overhead: Shopify is een cloudgebaseerde oplossing, dus u zult geen verkeersstoringen ervaren als uw bedrijf groeit. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opraken van serverbronnen en het upgraden naar duurdere WordPress-hosting.
 • Eenvoudige integratie van sociale media: Het integreren van uw online winkel met sociale media is belangrijk voor het vermarkten van uw bedrijf en producten. De app store van Shopify maakt het gemakkelijk. Ze hebben apps om je Instagram-feed op je site te integreren, knoppen voor het delen van sociale media toe te voegen en meer. Het enige dat u hoeft te doen, is de apps van uw keuze downloaden, zonder codering.
 • Betere winkelwagenopties: Shopify biedt ingebouwde betalingsopties, zodat u direct betalingen kunt accepteren van Visa, Mastercard, Discover en American Express. Ze bieden ook meerdere betalingsgateways zoals PayPal, en ze berekenen automatisch de verzendkosten en belastingen voor u, zodat u gemakkelijk overal ter wereld kunt verzenden.

Verwant: 6 Beste e-commerceplatforms voor multivendor-marktplaatsen

Wie moet Shopify gebruiken met WordPress?

Shopify is een goede keuze voor zowel online beginners als ervaren verkopers. Maar Shopify is vooral geweldig voor beginners omdat het een stuk eenvoudiger te gebruiken is. In tegenstelling tot WooCommerce hoeft u niets te installeren en kunt u snel aan de slag.

Ze hebben ook gemakkelijk te begrijpen prijsplannen. Het basisplan van Shopify begint bij $ 29 per maand. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u te veel geld uitgeeft aan e-commerce hostingplannen en optimalisatie voor uw online winkel. Met hun basisplan kunt u de risico’s van het starten van een online winkel minimaliseren. En naarmate uw online bedrijf groeit, kunt u uw plan upgraden om aan uw behoeften te voldoen.

Shopify is het platform voor jou als je een oplossing wilt die volledig is probleemloos en is grenzeloos qua schaalbaarheid voor uw online winkel.

hoe shopify aan wordpress toe te voegen

Als je toch liever WooCommerce met WordPress gebruikt, bekijk dan onze tutorial: Hoe maak je een online winkel met WooCommerce – Stap voor stap.

Laten we nu eens kijken hoe we Shopify kunnen integreren met WordPress.

Stel Shopify in met WordPress – stap voor stap

Het integreren van Shopify met uw WordPress-site is net zo eenvoudig als het insluiten van het codefragment. Laten we de onderstaande stapsgewijze handleiding eens bekijken.

Verwant: Lees onze volledige Shopify-recensie.

Stap 0: Start een website op WordPress

Als je nog geen WordPress-website hebt, moet je er een maken om een ​​online winkel met Shopify te starten. WordPress is de populairste website-builder ter wereld, het is het beste platform om een ​​website te starten. Het wordt geleverd met een aantal ingebouwde functies waarmee u eenvoudig een website kunt bouwen zonder iets over code te hoeven weten.

Bekijk ook dit artikel over waarom WordPress gebruikt wordt.

Er zijn een aantal stappen om een ​​website op WordPress te starten. Eerst moet u een domeinnaam kiezen voor uw bedrijf. Een domeinnaam of URL is het adres van uw site online. We raden aan om onze domeinnaamgenerator te gebruiken om de perfecte domeinnaam voor uw online winkel te vinden.

Vervolgens moet je een websitehost kiezen. Een webhost is een bedrijf dat de technologieën en services levert die een website nodig heeft om op internet te worden bekeken. Hier worden uw websitebestanden opgeslagen. Met andere woorden, als uw domeinnaam uw adres is; uw webhosting is uw huis.

We raden aan Bluehost te gebruiken om uw online winkel op te zetten. Bluehost is een van de beste website-hostingservices die beschikbaar zijn en ze bieden WordPress-installatie met 1 klik, zodat u supersnel uw online winkel kunt maken.

start-a-website-bluehost

We hebben een deal gesloten met Bluehost om onze gebruikers een gratis domeinnaam, gratis SSL en meer dan 60% korting op WordPress-hosting te bieden. Controleer de volledige details op onze Bluehost Coupon-pagina.

Klik hier om deze exclusieve Bluehost-aanbieding te claimen »

Bent u nog niet tevreden? Lees deze volledige Bluehost-recensie.

Als je meer gedetailleerde instructies wilt over het starten van een website op WordPress, bekijk dan onze tutorial over hoe je een website maakt – stap voor stap.

Zodra je een domeinnaam, een webhosting, WordPress hebt geïnstalleerd en je website hebt gebouwd, ben je klaar om Shopify te integreren en te beginnen met verkopen.

Stap 1: een Shopify-winkel opzetten

De eerste stap om Shopify te integreren met WordPress is om een ​​account aan te maken bij Shopify. Ga naar de Shopify-website. Op hun startpagina ziet u een gebied waar u uw e-mailadres kunt invoeren om een ​​gratis proefperiode van 14 dagen te starten. Druk na het typen van uw e-mailadres op Begin knop.

opzetten-shopify-account

Vervolgens wordt u gevraagd om een ​​wachtwoord voor uw account en ook uw winkelnaam te kiezen. Wanneer u klaar bent met het invoeren van de informatie, klikt u op de Maak je winkel knop.

hoe-shopify-integreren-met-wordpress

Vervolgens wordt u gevraagd een aantal vragen van Shopify te beantwoorden, zodat ze uw behoeften beter kunnen leren kennen. Klik op de vervolgkeuzepijl om uw antwoorden op de vragen te kiezen en klik vervolgens op De volgende.

opgezet-shopify-met-wordpress

In het volgende gebied wordt u gevraagd uw naam, adres, telefoonnummer en websiteadres in te vullen. Als u klaar bent met het invullen van dit onderdeel, klikt u op Ga mijn winkel binnen knop onderaan het formulier.

opzetten-shopify-account

Je wordt dan doorgestuurd naar de startpagina van je Shopify-account. Je Shopify-winkel staat nu voor je klaar.

shopify-dashboard

Stap 2: Betalingen en verzending instellen voor uw Shopify-winkel

Om betalingen van klanten te accepteren, moet je betalingen instellen voor je Shopify-winkel. Klik hiervoor op Instellingen in de benedenhoek van uw startpagina en klik vervolgens op Betalingsproviders.

shopify-set-up-betalingen

Uw Shopify-account is automatisch ingesteld om PayPal-betalingen te ontvangen met PayPal Express Checkout. Als je al een PayPal-account hebt ingesteld met het e-mailadres dat je hebt gebruikt om je Shopify-account te maken, moet je klaar zijn om betalingen te accepteren. Als u geen PayPal-account heeft, stuurt Shopify u een e-mail met instructies voor het instellen van een PayPal-verkopersaccount om uw geld te claimen.

Controleer ook: Beste WordPress PayPal-plug-ins.

Om de mogelijkheid te hebben om andere betalingsmethoden van klanten zoals creditcards te accepteren, moet u op de knop klikken Voltooi de accountconfiguratie knop om Shopify meer details over uw bedrijf te geven.

hoe-shopify-betalingen in te stellen

Je kunt er ook voor kiezen om alternatieve betalingsmethoden zoals BitPay en GoCoin te accepteren.

De laatste stap om uw Shopify-winkel zo in te stellen dat deze klaar is om te verkopen, is het instellen van verzending. Klik op de Instellingen knop opnieuw en klik vervolgens op Verzending.

shopify-verzending-set-up

Standaard wordt de herkomst van de verzending ingesteld op het winkeladres dat u hebt ingevoerd bij het instellen van uw Shopify-account. U kunt de herkomst van de verzending desgewenst wijzigen door op te klikken Wijzig de herkomst van de verzending knop.

In dit gebied kunt u ook verzendzones en tarieven voor verzending naar die locaties definiëren. Als u niet weet hoeveel u moet betalen voor verzending, neem dan contact op met uw lokale postkantoor voor advies.

Stap 3: voeg uw producten toe aan Shopify

Vervolgens moet u uw producten toevoegen aan uw Spotify-account. Klik op om uw producten toe te voegen Producten tabblad in het menu aan de rechterkant en klik vervolgens op Product toevoegen.

voeg producten toe om te shoppen

Vul vervolgens alle informatie over uw product in, inclusief de naam / titel van uw product, productbeschrijving, prijs en meer. Upload hier ook een afbeelding van hoge kwaliteit van uw product. U kunt het product ook aan een collectie toevoegen om het gemakkelijker te vinden in uw winkel. Wanneer u klaar bent met het invullen van alle details voor uw product, klikt u op Opslaan knop.

producten toevoegen aan uw shopify-account

Herhaal deze stap voor alle producten die u aanbiedt.

Stap 4: Uw Shopify-prijsplan kiezen

Nu u de basis van uw Shopify-account hebt geconfigureerd, moet u een prijsplan kiezen om uw online winkel daadwerkelijk operationeel te krijgen. Klik op de Selecteer een plan knop in de banner onderaan je scherm.

shopify-plan

U krijgt dan 3 verschillende planopties te zien. Als je net begint en nog niet bekend bent met online verkopen, raden we je aan het Basic Shopify-abonnement te kiezen voor $ 29 per maand. U kunt uw abonnement altijd upgraden wanneer u maar wilt als u meer functies nodig heeft of als uw online winkel snel groeit. Om het Basic Shopify-abonnement te kiezen, klikt u op Kies dit plan knop.

Shopify opzetten met WordPress

Voer vervolgens uw creditcardgegevens in en druk op Plan beginnen knop.

Ga vandaag nog aan de slag met Shopify!

Nu ben je klaar om online geld te verdienen met Shopify en je WordPress-site.

Stap 5: Shopify Buy-knop gebruiken

Nu is het tijd om Shopify te integreren met uw WordPress-site met koopknoppen. Koopknoppen linken naar uw Shopify-kassa en ze zijn opgenomen in alle Shopify-abonnementen. Met Koopknoppen kunt u uw producten op uw website of in blogposts verkopen. U kunt ook Koopknoppen gebruiken om een ​​afrekenlink te maken om naar klanten te sturen in e-mailberichten of op sociale media. Naast e-mailberichten komt er een sales CRM-tool binnen
handig bij het beheren van leads en klantrelaties.

Als het verkoopkanaal Verkoopknop niet wordt weergegeven in het gedeelte Verkoopkanaal van uw Shopify-beheerder, moet u het toevoegen. Klik op om het verkoopkanaal Koopknop toe te voegen Instellingen en klik vervolgens op de Verkoopkanalen knop.

shopify toevoegen aan wordpress met koopknop

Klik op de Verkoopkanaal toevoegen knop. Je ziet dan een lijst met beschikbare verkoopkanalen, scroll naar beneden om het te vinden Koop knop kanaal. Zodra je het hebt gevonden, klik je op het blauw + knop om te installeren.

hoe koopknop te installeren om shopify en wordpress te integreren

Nadat u het verkoopkanaal Verkoopknop hebt geïnstalleerd, klikt u op de Maak een koopknop knop.

maak een shopify-koopknop

Kies vervolgens het product waarvoor u een koopknop wilt maken en klik op Selecteer product knop. Nu kunt u het uiterlijk van uw koopknop configureren. U kunt een sjabloon kiezen, de kleur en tekst van de knop aanpassen en de actie die plaatsvindt wanneer een klant op de knop klikt. Wanneer u klaar bent met het aanpassen van het uiterlijk van uw knop, klikt u op Genereer code knop.

shopify product koopknop voor wordpress

De volgende stap is om de code te kopiëren en toe te voegen aan je WordPress-site.

Stap 6: Shopify-koopknoppen toevoegen aan uw WordPress-site

Nu moeten we uw producten toevoegen aan uw WordPress-site, zodat u ze kunt gaan verkopen. Klik op de Kopieer de code naar het klembord knop om de code te kopiëren die u zojuist voor dat product heeft gegenereerd.

add-shopify-product-to-wordpress

U kunt deze code overal op uw website plakken waar u uw koopknop wilt laten verschijnen. U kunt bijvoorbeeld een pagina op uw WordPress-site maken om uw koopknoppen weer te geven. Maak de pagina op WordPress, noem deze en plak de code.

hoe shopify buy buttons toe te voegen aan wordpress

Je kunt de code ook in plakken Blog berichten of in je WordPress zijbalk.

Dat is het! Zo eenvoudig is Shopify integreren met WordPress. Nu u weet hoe u Shopify aan uw WordPress-site kunt toevoegen, trekt u klanten aan en maakt u in een mum van tijd een hoop verkopen.

Mis deze interessante vergelijking tussen BigCommerce en WooCommerce niet of lees op https://www.isitwp.com/shopify-vs-woocommerce/WooCommerce vs Shopify. Misschien wilt u ook onze volledige lijst met Shopify-alternatieven en concurrenten bekijken.

We hopen dat je dit artikel leuk vond. Als dat zo is, bekijk dan onze artikelen over de beste WooCommerce-hosting en 9 beste SEO-tools om uw websiteverkeer snel te laten groeien!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map