De beste en meest populaire WordPress-thema’s van 2020 (UPDATE)

Met meer dan 10.000 WordPress-thema’s beschikbaar, is het voor beginners vrij moeilijk om het beste WordPress-thema voor hun behoeften te vinden. Vaak worden gebruikers door ons gevraagd of er één WordPress-thema is dat in alle use-cases past. Het antwoord is ja. U kunt een populair multifunctioneel WordPress-thema gebruiken op vrijwel elk soort website. Het juiste thema hebben kan een enorm verschil maken in de groei van uw blog / website. In dit artikel hebben we de beste WordPress-thema’s van 2020 met de hand geselecteerd.


Onze focus met dit artikel is om de beste en meest populaire WordPress-thema’s in hun respectievelijke categorieën te benadrukken. We hebben niche-specifieke WordPress-thema’s en de beste multifunctionele WordPress-thema’s in deze lijst.

Afhankelijk van uw gebruikssituatie, kunt u degene kiezen die het beste bij u past.

Mis voordat je begint dit artikel over de beste en populaire WordPress-themawinkels niet.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de beste WordPress-thema’s op de markt.

1. Divi

Divi-thema

Divi is een van de meest populaire multifunctionele WordPress-thema’s op de markt. Het is gemaakt door Elegant Themes, een van de toonaangevende WordPress-themawinkels ter wereld.

Divi wordt geleverd met een ingebouwde weerstand & drop builder die u kunt gebruiken om elk type lay-out te maken. U krijgt ook direct uit de doos 20 vooraf gemaakte Divi-lay-outs die u kunt gebruiken om uw nieuwe project een vliegende start te geven.

Bekijk ook deze zeer aanpasbare Divi-kinderthema’s.

Met Divi kunt u uw aangepaste lay-outs opslaan in de Divi-bibliotheek, zodat u ze later indien nodig opnieuw kunt gebruiken.

Lees de volledige Divi-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Divi!

2. Ultra

Themify Ultra

Ultra is het krachtigste en meest flexibele WordPress-thema dat door Themify is gemaakt. Het maakt het gemakkelijk voor u om elk type website te maken met een krachtige weerstand & drop builder.

Met een enkele klik kunt u hun demo-instellingen importeren die verschillende thema-instellingen, inhoud, menu’s, widgets en meer bevatten. Dit helpt u snel aan uw nieuwe websiteproject te beginnen.

Het wordt geleverd met 15 koptekst- / paginastijlen, 6 koptekstachtergrondopties, 6 voettekstlay-outs, 5 afzonderlijke berichtlay-outs, 6 archieflay-outs, scrollen van secties en meer.

Het beste van alles is dat je een bibliotheek krijgt van 60 complete vooraf ontworpen lay-outs met parallax-bestemmingspagina’s en andere geweldige functies die zijn ontworpen door professionele ontwerpers.

Je krijgt ook 10 bonus-add-ons zoals voortgangsbalk, teller, prijstabel, countdown-widget en meer.

Lees de volledige Themify Ultra-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Themify Ultra!

3. Beaver Builder

Beaver Builder

In tegenstelling tot andere hier vermelde producten, is Beaver Builder GEEN thema, maar een complete plug-in voor paginabuilder die werkt met elk WordPress-thema.

Beaver Builder is waarschijnlijk de beste paginabuilder voor WordPress. Met Beaver Builder kunt u uw websiteblok bouwen door te blokkeren zoals u dat wilt. Dit geeft u de vrijheid om elke gewenste lay-out te gebruiken. Gebruik meerdere lay-outs voor verschillende pagina’s, gebruik uw eigen kleuren, stijlen en inhoud overal op uw site.

Het beste is dat het wordt geleverd met tonnen creatieve paginasjablonen om uit te kiezen, dus het bouwen van een site is een fluitje van een cent met Beaver Builder.

Lees de volledige Beaver Builder-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Beaver Builder!

4. Astra

Astra

Astra is een zeer aanpasbaar WordPress-thema waarmee u eenvoudig een website kunt bouwen zoals u dat wilt. Het wordt geleverd met een set demo’s, waarmee u snel met één klik een volwaardige vooraf gebouwde site kunt starten. Na het importeren van de demo kunt u de look aanpassen aan uw voorkeuren.

Met Astra krijg je de mogelijkheid om de paginatitel uit te schakelen & zijbalk. Het integreert naadloos met de populaire paginabouwers, zoals Beaver Builder, Elementor, enz.

Ga vandaag nog aan de slag met Astra!

5. OceanWP

OceanWP

Ocean WP is een lichtgewicht en zeer uitbreidbaar thema dat u helpt bij het maken van alle soorten websites die u maar wilt. Het integreert naadloos met WooCommerce en ondersteunt populaire paginabouwers, waaronder Beaver Builder, Elementor, enz.

Het biedt u aangepaste koptekstlay-outs, onbeperkte kleuropties, aangepaste widgets, afbeeldingsschuifregelaars en een sectie met aanbevolen producten. Het is tenslotte gratis te gebruiken!

Ga vandaag nog aan de slag met OceanWP!

6. StudioPress

studiopress

StudioPress is een van de beste premium WordPress-themahubs op de markt. StudioPress-thema’s zijn gebouwd bovenop het Genesis-framework, dat naadloos samenwerkt met de nieuwe WordPress-editor, Gutenberg.

StudioPress-thema’s maken nu deel uit van de WP Engine-familie, de toonaangevende beheerde WordPress-hostingprovider. Elk StudioPress-thema wordt geleverd met Genesis Framework en geeft u onbeperkte updates en licenties.

GRATIS TOEGANG: Krijg alle 35+ StudioPress-thema’s!

Wilt u GRATIS alle premium StudioPress-thema’s uitproberen?

Wanneer u zich aanmeldt voor WP Engine, de best beheerde WordPress-hostingservice, ontvangt u het Genesis-framework en ALLE StudioPress-thema’s gratis (dat is meer dan $ 2.000 waard!)

Krijg alle 35+ thema’s GRATIS met WP Engine »

Ga vandaag nog aan de slag met StudioPress!

7. Avada

Avada

Avada is het best verkopende premium WordPress-thema aller tijden. Het is het originele veelzijdige multifunctionele WordPress-thema dat wordt geleverd met 255+ vooraf gemaakte webpagina-ontwerpen en 41+ vooraf gemaakte volledig uitgeruste websites.

Avada is gebouwd met als enig doel je zo snel mogelijk aan de slag te laten gaan. Hun demo-installatieprogramma maakt het heel eenvoudig om vooraf gemaakte inhoud in te stellen.

Mis onze volledige vergelijking tussen Divi en Avada niet.

Je kunt hun weerstand gebruiken & drop builder en duizenden opties om uw site naar behoefte aan te passen. Het werkt met alle premium WordPress-thema’s.

Lees de volledige Avada-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Avada!

8. Soledad

Soledad-thema

Soledad is een multi-concept blogmagazine-thema dat u kunt kopen bij Themeforest. Het wordt geleverd met meer dan 1000 schuifregelaars en blog / tijdschriftlay-outs.

Bovendien krijg je ook meerdere single post-sjablonen om unieke verhalen met je publiek te delen. Het wordt ook geleverd met AMP-ondersteuning.

Voor onbeperkte aanpassing ondersteunt het thema ook plug-ins voor pagina-editor, zoals Elementor en WP Bakery Page Builder.

Ga vandaag nog aan de slag met Soledad!

9. Hestia

Hestia

Hestia is een gratis en premium WordPress veelzijdig thema voor zakelijke, tijdschrift- en blogwebsites. In tegenstelling tot andere thema’s biedt Hestia ook een gratis versie.

Hestia werkt naadloos samen met WooCommerce, dus u kunt het gebruiken om uw online winkel te creëren. Het werkt ook met alle grote paginabouwers.

Het is klaar voor vertaling en SEO-vriendelijk. Het werkt met de Live WordPress-thema-aanpasser.

Ga vandaag nog aan de slag met Hestia!

10. Exponent

Exponent

Exponent is een visueel aantrekkelijk WordPress zakelijk thema. Het wordt geleverd met meer dan 20 demosjablonen die u kunt gebruiken om een ​​website naar uw wensen te lanceren.

Met de 1-klik demo-inhoud importeur, kunt u de site in een mum van tijd aan de gang krijgen. U hoeft alleen de inhoud te vervangen door uw tekst en afbeeldingen om een ​​volledig functionele website op te zetten.

Het Exponent-thema is vertaalbaar in elke taal, wat betekent dat u eenvoudig een meertalige site kunt bouwen. Andere functies zijn onder meer kleurbeheer, ondersteuning voor Google Fonts, portfolio-secties, afbeeldingengalerijen en carrousels.

Ga vandaag nog aan de slag met Exponent!

11. X-thema

X Thema

X-thema is een van de meest geliefde thema’s op ThemeForest. Het komt met een sleur & drop page builder, een sjabloonbeheerder en globale blokken die u in meerdere delen van uw ontwerp kunt gebruiken.

X wordt voorgebouwd geleverd met volledige demo’s en structurele lay-outs van de website die u kunt gebruiken om snel aan de slag te gaan. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken om sites te maken voor kerken, bands, bruiloften, foodtrucks, bureaus en meer.

Het is een compleet multifunctioneel thema dat ook veel premium plug-ins bundelt als onderdeel van het pakket.

Lees de volledige X-themareview.

Ga vandaag nog aan de slag met het X-thema!

12. Winkelpui

StoreFront

Storefront is het standaardthema voor de populaire WooCommerce-plug-in. Het is ontworpen en ontwikkeld door het kernteam van WooCommerce.

Het biedt verreweg de beste integratie met WooCommerce en veel van de populaire WooCommerce-extensies.

Er zijn verschillende lay-out- en kleuropties die u kunt gebruiken om uw winkel aan te passen.

Het beste van het Storefront-thema is dat het slank en uitbreidbaar is.

Lees de volledige Storefront-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Storefront!

13. Autoriteit Pro

Authority Pro

Authority Pro is een multifunctioneel WordPress-thema dat is afgestemd op bloggers, ondernemers en freelancers. Het is gebouwd op het krachtige Genesis-themakader.

Het wordt geleverd met een widgetized homepagina-indeling, een aanpasbare koptekst, een pagina met thema-opties en meer.

Het is ook klaar voor WooCommerce en werkt met verschillende andere top WordPress-plug-ins. Het is bekend dat StudioPress thema’s van topkwaliteit maakt die snel en slank zijn.

Ga vandaag nog aan de slag met Authority Pro!

14. GridLove

meks gridlove

Gridlove is een mooi en elegant WordPress-thema voor tijdschriften, redacteuren, uitgevers, persoonlijke bloggers en nieuwssites. Hiermee kunt u bepaalde berichten op de startpagina markeren en er professioneel meer gebruikers naar toe trekken. Het thema bevat categorie-sjablonen om uw inhoud beter te ordenen.

U kunt de startpagina volledig aanpassen met paginabuilders met slepen en neerzetten. Het wordt geleverd met verschillende aangepaste widgets en postsjablonen. Gridlove werkt naadloos samen met populaire plug-ins zoals WooCommerce, Yoast SEO, MailChimp, Jetpack, enz.

Het heeft een sectie voor advertentieplaatsing om geld te verdienen met uw online tijdschrift. Het is sterk geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties.

Ga vandaag nog aan de slag met Gridlove!

15. Mantranews

Mantranews

Mantranews is een WordPress-nieuwsthema in tijdschriftstijl. Het wordt geleverd met een aanpasbare koptekst, een uitgelichte categorie-schuifregelaar, flash-nieuws, social media-pictogrammen, advertentieplaatsing, navigatiemenu en zoekbalk. U kunt de categorie kiezen die moet worden weergegeven in de aanbevolen schuifregelaar op de startpagina. Hiermee kun je aanbevolen video’s toevoegen als miniatuur van het nieuws.

Andere opvallende kenmerken zijn Google Fonts, kleurkeuzes, parallax-scrollen en aangepaste widgets. Het komt ook met een gerelateerde postfunctie om gerelateerde artikelen onder het nieuws toe te voegen.

Het thema heeft zowel gratis als premium-versies. Het betaalde Mantranews-thema kost $ 58 voor een licentie voor 10 sites.

Ga vandaag nog aan de slag met Mantranews!

16. Grace Mag Pro

Grace Mag Pro

Grace Mag Pro is een premium WordPress-tijdschriftthema. Het wordt geleverd met een importprogramma voor demo-inhoud met één klik waarmee u het demo-ontwerp op uw site eenvoudig kunt repliceren. Met zijn geavanceerde typografie-opties en felle kleuren, kunt u uw gebruikers een verbluffende visuele ervaring bieden.

Het thema omvat meerdere koptekstlay-outs, blogpostlay-outs, archieflay-outs, lay-outs voor enkele posts, schuifregelaar voor aanbevolen inhoud en meer. Het werkt met de Gutenberg-blokeditor om inhoud efficiënt te schrijven. Er zijn meerdere advertentieruimtegebieden in het thema, wat handig is als u inkomsten wilt genereren met uw site met advertenties.

Het wordt ook geleverd met verschillende aangepaste widgets, video-ondersteuning en een vertaalklare lay-out.

Ga vandaag nog aan de slag met Grace Mag Pro!

17. Responsieve pro

Responsieve Pro

Responsive Pro is een zeer aanpasbaar WordPress-thema dat zelfs op trage netwerken goed werkt. Het is compatibel en getest om te werken met bouwers, formulieren en caching- en SEO-plug-ins van de bovenste pagina.

Het thema bevat kant-en-klare websitesjablonen, volledig aanpasbaar ontwerp, mobielvriendelijke lay-out, aangepaste lay-outopties en compatibel met WooCommerce out of the box.

Het is een perfecte keuze voor uw blog, zakelijke website of WooCommerce-winkel.

Ga vandaag nog aan de slag met Responsive!

18. Shoppe

Shoppe-thema

Shoppe is een van de beste WooCommerce-thema’s waarmee u binnen enkele minuten een professionele eCommerce-site kunt bouwen. Het komt met de weerstand & laat Themify Builder en veel eCommerce-functies vallen, zoals ajax-kar, lightbox voor snel kijken, snel zoeken, zoombeeldfunctie en meer.

Shoppe is een van de eerste multifunctionele thema’s die speciaal voor WooCommerce zijn gebouwd. Het wordt geleverd met meer dan 60 reguliere lay-outs en 20+ lay-outs van de bestemmingspagina van de winkel.

Kortom, als u op zoek bent naar een online winkel, dan is Shoppe een van de beste thema-keuzes.

Ga vandaag nog aan de slag met Shoppe!

19. Shopstar

shopstar

Shopstar is een minimalistisch winkelthema dat perfect is voor het bouwen van een online winkel, blog of modewebsite. Het thema kan naadloos worden geïntegreerd met WooCommerce, het beste e-commerceplatform op internet voor WordPress.

Met Shopstar kunnen uw klanten snel een voorbeeld bekijken en producten toevoegen aan het winkelwagentje terwijl ze door uw winkel bladeren.

Het thema ondersteunt zowel de rechter- als linkerzijbalk. U kunt zelfs een volledige lay-out voor uw pagina’s kiezen. Voor uw blogpagina kunt u kiezen tussen de zijindeling, bovenindeling of metselwerkindeling.

Ga vandaag nog aan de slag met Shopstar!

20. Inspiro

inspiro

Inspiro is een professioneel foto- en videogericht WordPress-thema. Hiermee kunt u een diavoorstelling op volledig scherm op uw achtergrond publiceren die YouTube en zelf-gehoste video’s ondersteunt.

Het thema kan naadloos worden geïntegreerd met WooCommerce om een ​​solide platform te bieden om uw online bedrijf op te bouwen. Met het geavanceerde optiepaneel kunt u eenvoudig elk detail van uw WordPress-thema aanpassen.

Als je wilt pronken met je portfolio met afbeeldingen en video’s, dan is Inspiro misschien de beste keuze voor jou.

Ga vandaag nog aan de slag met Inspiro!

21. Foodica

foodica

Foodica is een van de beste WordPress-thema’s voor het maken van op voedsel gebaseerde blogs, tijdschriften en receptwebsites.

Foodica is een AdSense-gereed WordPress-thema. Het bevat meerdere bannerlocaties waarmee uitgevers gemakkelijk advertentiebanners kunnen uploaden om inkomsten te genereren met hun website.

Het thema wordt geleverd met 1-klik demo-inhoud installatie, zodat u snel een website kunt bouwen die lijkt op de demo-website. Het thema biedt ook 6 kleurenschema’s en is gebundeld met visuele aanpassing waarmee u gemakkelijk de juiste kleurencombinatie kunt kiezen die perfect bij uw merk past.

Ga vandaag nog aan de slag met Foodica!

22. Kallyas

kallyas

Kallyas is een van de beste multifunctionele WordPress-thema’s die zijn ontwikkeld door Hogash. Dit premium-thema maakt installatie met 1 klik mogelijk en is compatibel met populaire plug-ins zoals Easy Digital Downloads, BuddyPress, WooCommerce en nog veel meer.

Het wordt geleverd met meer dan 70 vooraf gebouwde sjablonen om aan de behoeften van uw website te voldoen. De sjablonen variëren van hotels, fitness tot freelancers en advocaten. Het team heeft verschillende combinaties van “Header” gebouwd om maximale flexibiliteit voor elke gebruiker te garanderen.

En naast alle geweldige functies biedt Kallyas zelfs een SEO-ready infrastructuur om ervoor te zorgen dat uw website niet wordt begraven in miljoenen zoekresultaten.

Lees onze volledige Kallyas-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Kallyas!

23. Woede

woede

Fury is een gratis multifunctioneel WordPress-thema dat u kunt downloaden van de repository van WordPress-thema’s. Het Fury-thema is het meest geschikt voor het creëren van een online winkel.

De plakkerige navigatiebalk blijft bovenaan uw WordPress-site staan, zelfs wanneer u naar beneden scrolt. In de rechterhoek van de navigatiebalk vindt u het menu Mijn account, het zoekvak en de winkelwagenknop. Dit biedt uw klanten een naadloze winkelervaring.

Met het flexibele thema-aanpassingspaneel kunt u eenvoudig elk aspect van uw WordPress-website aanpassen. Het thema ondersteunt ook verschillende aangepaste lay-outs voor pagina’s en bloglay-outs voor afzonderlijke berichten.

Ga vandaag nog aan de slag met Fury!

24. Agama

agama

Agama is nog een ander gratis multifunctioneel WordPress-thema dat u kunt downloaden van de WordPress-themamap.

Agama is gebouwd op Bootstrap met parallax-ondersteuning. Terwijl uw bezoekers naar beneden scrollen, verplaatst het parallax-scrollen de achtergrondinhoud met een andere snelheid dan die van voorgrondinhoud.

Als u op zoek bent naar een multifunctioneel thema met het parallax-scrolleffect, dan is Agama het beste voor uw behoeften.

Ga vandaag nog aan de slag met Agama!

25. Ascend

Ascend

Ascend is een gratis multifunctioneel WordPress-thema van Kadence Themes. Het wordt geleverd met 4 verschillende demo-ontwerpen die u eenvoudig in uw website kunt importeren.

Met Ascend kunt u ook prachtige galerijen op uw website maken zonder dat u een WordPress galerij-plug-in hoeft te gebruiken. Het ondersteunt 3 verschillende galerijstijlen: normaal, zonder marge en poststijl.

Ascend is een Gutenberg-compatibel thema, wat betekent dat je een zo rijke berichtlay-out kunt creëren als je je kunt voorstellen met de beroemde Gutenberg-plug-in.

Ga vandaag nog aan de slag met Ascend!

26. Pruim

Pruim

Plum is een gratis multifunctioneel thema van InkHive. Met meer dan 30.000 tevreden klanten en 2 miljoen downloads is InHive een van de meest betrouwbare WordPress-themahubs.

Plum wordt geleverd met alle essentiële functies die u nodig heeft om eenvoudig een verbluffende website te bouwen, zoals responsief en mobielvriendelijk, netvlies- en 4K-ready, meertalige en WooCommerce-ondersteuning, enzovoort.

Hiermee kunt u eenvoudig een schuifregelaar aan uw startpagina toevoegen en een geweldige galerijpagina publiceren om uw portfolio te laten zien. Al uw thema-opties kunnen worden aangepast vanuit het Customizer-paneel.

Ga vandaag nog aan de slag met Plum!

27. Advocaat Zone

advocaat zone

Lawyer Zone is een modern multifunctioneel WordPress-thema dat speciaal is gebouwd voor juridische bedrijven. Dit thema is ontwikkeld door Acme Themes.

Lawyer Zone wordt geleverd met 9 aangepaste widgets die aan uw startpagina en zijbalk kunnen worden toegevoegd. Alle thema-opties kunnen worden aangepast in het Customizer-paneel, zodat u wijzigingen kunt aanbrengen in uw thema met live previews.

Hieronder staan ​​een paar kenmerken van Lawyer Zone die u enorm nuttig kunt vinden:

  • Schuif: Maak prachtige schuifregelaars op elke pagina met onbeperkte dia’s.
  • Koptekst- en voettekstopties: Pas uw koptekst en voettekst eenvoudig aan met meerdere opties in de thema-aanpassing.
  • Opmaakcontroles: U kunt uw zijbalk links, rechts instellen of zelfs een zijbalk over de volledige breedte kiezen.

Ga vandaag nog aan de slag met Lawyer Zone!

28. Bellini

bellini

Bellini is een eenvoudig WooCommerce-compatibel thema waarmee je eenvoudig een geweldige eCommerce-winkel kunt bouwen. Bellini is ontwikkeld door Atlantis Themes.

Dit thema wordt geleverd met verschillende prachtige lay-outs voor het bouwen van stijlvolle productpagina’s. Met de demo-import met één klik kunt u eenvoudig een verbluffende website bouwen zonder uw pagina’s vanaf de grond af te hoeven bouwen.

Met zijn aangepaste homepagesjabloon kunt u productcategorieën, nieuwste producten, aanbevolen producten, Google Maps en meer weergeven.

Ga vandaag nog aan de slag met Bellini!

29. Nieuwsportaal

nieuwsportaal

Nieuwsportaal is een WordPress-tijdschriftthema dat is ontwikkeld voor publicaties, uitgebracht door Mystery Themes. Dit thema wordt geleverd met 5+ widgets die geschikt zijn voor het organiseren van een tijdschriftlay-out op uw startpagina.

De plug-in kan gratis worden gedownload van de officiële WordPress-plug-inrepository. U kunt een premiumlicentie verkrijgen voor $ 55. De pro-versie bevat functies, zoals een demo-importtool met één klik, tonnen lay-outs, broodkruimels na beoordeling en nog veel meer.

De documentatie is goed georganiseerd op de Mystery Themes-site, zodat u snel alle aspecten van het bouwen van een online publicatie kunt doorlopen met News Portal.

Ga vandaag nog aan de slag met News Portal!

30. Shoptimizer

shoptimizer-bureaublad

Shoptimizer is een WooCommerce-compatibel thema, uitgebracht door CommerceGurus, een toonaangevend WordPress-themabedrijf gespecialiseerd in voor WooCommerce geoptimaliseerde thema’s. Met meer dan 10.000 klanten is CommerceGurus een van de beste WooCommerce-thema-leveranciers op de ThemeForest-markt.

Mis dit artikel niet over de beste e-commerceplatforms voor marktplaatsen van meerdere leveranciers.

Shoptimizer is gebouwd met het oog op conversies, dus u vindt veel conversiegerichte functies, zoals een afleidingsvrije afrekenpagina, een terugbelverzoek, plakkerige productdetails bij het bladeren en meer.

Alle thema-instellingen kunnen worden aangepast in de thema-aanpasser. In tegenstelling tot andere CommerceGurus-thema’s wordt Shoptimizer exclusief verkocht op hun website, niet op de ThemeForest-markt.

Ga vandaag nog aan de slag met Shoptimizer!

31. Atlast Business

atlast-business-wordpress-thema

Atlast Business is een gratis responsief WordPress-bedrijfsthema dat u kunt gebruiken om een ​​elegante website voor uw bedrijf te maken. Het wordt geleverd met tal van aanpassingsopties en -functies, zodat u een website kunt maken met volledige vrijheid en creativiteit.

Bekijk ook: Beste zakelijke WordPress-thema’s

Er zijn meer dan 70 kleurenkiezer-opties om elk onderdeel van uw site te stylen. Daarnaast heeft het 3 kopteksten, 3 voetteksten, 3 navigatiemenu’s, 4 copyrightstijlen, widgetgebieden en nog veel meer. U kunt uw thema eenvoudig aanpassen met de Live WordPress-aanpasser zonder dat u code hoeft aan te raken.

Als u meer functionaliteiten wilt toevoegen, kunt u een van de plug-ins installeren en hiermee gebruiken. Het ondersteunt alle grote WordPress-plug-ins op de markt.

Ga vandaag nog aan de slag met Atlast Business!

32. Herleven

herleven-wordpress-thema

Revive is een gratis WordPress-thema voor blogs en online tijdschriften gemaakt door InkHive. Het wordt geleverd met een schone en mooie tijdschriftlay-out met veel stijlen om uw nieuws en artikelen te laten zien. Het is geoptimaliseerd voor de beste snelheid en SEO.

Daarnaast heeft het thema een responsieve en mobielvriendelijke lay-out die er geweldig uitziet op alle soorten apparaten en schermen. Bovendien biedt het u tal van handige functies zoals pictogrammen voor sociale media, meerdere koplay-outs, meerdere bloglay-outs, aangepaste widgets. Zijbalkopties en meer.

Het thema is volledig compatibel met de WooCommerece-plug-in die u helpt om uw webpagina in een e-commerce winkel te veranderen.

Ga vandaag nog aan de slag met Revive!

33. Winkel

store-wordpress-thema

Als u op zoek bent naar een puur eCommerce-thema om een ​​eigen online winkel te bouwen, is Store misschien het juiste thema voor u. Het is een volledig door WooCommerce aangedreven thema van InkHive.

Winkelthema wordt geleverd met krachtige eCommerce-opties en veel aanpassingsmogelijkheden. Daarom kunt u met dit thema een volledig functionele e-commerce winkel maken. Enkele van de functies omvatten meerdere sitelay-outs, aanbevolen productshowcase-gebieden, configureerbare zijbalk en 3D-effecten.

Het thema is klaar voor lokalisatie, dus u kunt ook een winkel in uw lokale taal maken voor uw lokale klanten.

Ga vandaag nog aan de slag met Store!

34. Boerenkool

boerenkool-wordpress-thema

Boerenkool is een van de meest geliefde gratis thema’s in de officiële WordPress-thema-repository. Het heeft 5 van de 5 sterren gemiddelde gebruikersbeoordelingen. Het thema is gemaakt door LyraThemes.

Boerenkool is een esthetisch mooi thema, perfect voor lifestyle-, persoonlijke-, voedsel- en receptenblogs. Ontworpen met liefde en precisie, biedt het je een echt geweldige blogsjabloon. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om uw site aan te passen.

Enkele van de belangrijkste functies zijn uitgelichte berichten op de voorpagina, hoogtepunten op de voorpagina, meerdere blogfeedweergaven, meerdere zijbalken, schuifregelaars en eenvoudige menu’s voor sociale media. Het is volledig responsief en klaar voor mobiele apparaten.

Ga vandaag nog aan de slag met boerenkool!

35. Juliet

juliet-wordpress-thema

Geïnspireerd door het klassieke Shakespeariaanse personage ‘Juliet’, is Juliet een prachtig vrouwelijk blogthema van LyraThemes. Eenvoudig en elegant van ontwerp, het is een perfect thema voor crossfit-, lifestyle-, beauty- en modeblogs.

Juliet-thema wordt geleverd met veel stijlen en opties waarmee je zelf een dromerige blog kunt bouwen. Het beschikt over mooie schuifbalk, plakkerige berichten, off-canvas menu, voorpaginabanner, meerdere blogfeed-displays, enz.

Het thema heeft ook een diep niveau van WooCommerce-integratie, zodat u een winkelpagina op uw blog kunt maken. Hiermee kunt u eenvoudig eCommerce-functies toevoegen en aanpassen.

Ga vandaag nog aan de slag met Juliet!

36. Cressida

cressida-wordpress-thema

Cressida is een eenvoudig en elegant thema voor zowel persoonlijke blogs als professionele blogs. Het wordt geleverd met een prachtig ontwerp en krachtige functies die u helpen bij het maken van een veelzijdige, moderne blog met videoposts. Het is een creatie van LyraThemes.

Met Cressida kunt u tal van opties krijgen om uw voorpagina aantrekkelijk te maken. Het bevat posts, markeer post, promocategorie, postsstrip, aanbevolen pagina’s enz. Voor de voorpagina van je blog. Bovendien kunt u uw blogpictogrammen en achtergronden eenvoudig aanpassen.

Bovendien heeft het tal van aanpassingsmogelijkheden, zoals meerdere widgets, zijbalkbanners en schuifregelaars, eenvoudige menu’s voor sociale media, enz..

Ga vandaag nog aan de slag met Cressida!

37. Perfecte blog

perfect-blog-wordpress-thema

Perfect Blog is het beste gratis WordPress-blogthema gemaakt door ThemeShopy. Je kunt dit thema gebruiken voor blogs, online kranten en sporttijdschriften. Het thema biedt een aantrekkelijke unieke stijllay-out om u te helpen een eigen professionele blog te maken.

Het Perfect Blog-thema is perfect geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat uw blog een betere ranking krijgt in de zoekresultaten. Bovendien heeft het een hoge coderingsstandaard voor robuuste beveiliging en snelle prestaties.

Met Perfect Blog kunt u genieten van volledig responsief ontwerp, homepagesjablonen, WooCommerce-ondersteuning, logo-uploadoptie, dia’s, enz..

Ga vandaag nog aan de slag met Perfect Blog!

38. TS-fotografie

ts-fotografie-wordpress-thema

Als u graag foto’s maakt als hobby of professionele fotograaf wilt worden, kunt u uw droom nastreven door een fotografiewebsite te maken. Met een goed ontworpen fotosite kunt u uw prachtige foto’s online presenteren aan een breder publiek.

TS Photography is een gratis thema dat u kunt gebruiken om een ​​prachtige fotosite te maken. Het thema wordt geleverd met een volledig responsief ontwerp, zodat uw foto’s er op alle apparaten geweldig uitzien. U kunt een aangepast logo uploaden, links naar sociale media toevoegen, schuifregelaars toevoegen en een unieke site maken met dit thema.

Bovendien kunt u uw premium foto’s ook verkopen door een winkelpagina op uw site te maken, omdat deze volledige ondersteuning voor WooCommerce-plug-ins heeft.

Ga vandaag nog aan de slag met TS Photography!

39. BB Wedding Bliss

bb-wedding-bliss-wordpress-thema

BB Wedding Bliss is een gratis WordPress-thema voor trouwsites. Het is perfect voor huwelijk, verloving, weddingplanners, trouwringen, stellen en evenementen en conferenties. U kunt het thema echter ook gebruiken voor multifunctionele bedrijfssites.

Het BB Wedding Bliss-thema wordt geleverd met een volledig responsief ontwerp dat uw site aanpasbaar maakt aan elk formaat en type scherm. Om u te helpen bij het eenvoudig maken van een site, wordt deze geleverd met een kant-en-klare homepagesjabloon die u met minimale aanpassing kunt gebruiken.

Bovendien biedt het opties voor sociaal delen, bloglay-out, schuifregelaars, contactpagina, enz.

Ga aan de slag met BB Wedding Bliss

40. Gema

gema-wordpres-thema

Gema is een modern krantvrij thema van Pixelgrade. Het heeft een unieke en aantrekkelijke lay-out waarmee u uw inhoud kunt presenteren op manieren die de aandacht en interesse van uw sitebezoekers trekken. Het thema is geweldig voor reisbloggers, fotografen, literaire schrijvers en persoonlijke bloggers.

Gema heeft een gedurfd metselwerkstijl waardoor uw postminiaturen er geweldig uitzien, ongeacht hun afmetingen en grootte. Het is eigenlijk een gedurfd thema met een minimalistische uitstraling, helemaal geen rommel. Het is dus een geweldige keuze voor moedige mensen.

Bovendien heeft het een volledig unieke manier om categorieën en berichten weer te geven. Dit thema is een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een experimenteel ontwerp.

Ga vandaag nog aan de slag met Gema!

41. Bijenkorf

bijenkorf-wordpress-thema

Hive is weer een geweldig thema van Pixelgrade. Het is een moeiteloze tool voor alle soorten uitgevers die artikelen, citaten, foto’s, verhalen enz. Willen publiceren. Hive biedt een geweldige website-indeling waar je alles kunt publiceren, maar alles ziet er geweldig uit.

Het bijenkorfthema heeft een schone metselwerkstijl en moderne typografie, samen met een grote flexibiliteit. Als je van gedurfde en stijlvolle weblettertypen houdt, heeft het Hive-thema ze allemaal.

Het is volledig responsief en klaar voor mobiel. Uw site ziet er prachtig uit op normale schermen en op retina-displays.

Ga vandaag nog aan de slag met Hive!

42. Patch

patch-wordpress-thema

Patch is een gratis WordPress-thema in tijdschriftstijl van Pixelgrade. Het is een modern thema in metselwerkstijl dat zowel mooi als gebruiksvriendelijk is. Het thema maakt het voor beginners gemakkelijk om inhoud te publiceren.

Het thema is volledig geoptimaliseerd voor SEO en snelheid. U kunt uw aandacht dus concentreren op het maken van geweldige inhoud.

Patch is volledig responsief en klaar voor het netvlies, zodat de afbeeldingen en inhoud zich automatisch aanpassen aan elk type scherm dat uw lezers gebruiken om door uw site te bladeren.

Ga vandaag nog aan de slag met Patch!

43. Tachtig dagen

acht dagen-wordpress-thema

EightyDays is een van de beste professionele zakelijke WordPress-thema’s die u kunt gebruiken om een ​​professionele blog te maken. Het thema is gemaakt door GretaThemes. EightyDays-thema bevat een betegelde galerij, Instagram-integratie en tal van geweldige functies, zodat je het voor meerdere soorten blogs kunt gebruiken.

Met EightyDays kunt u genieten van een demo-importoptie met één klik waarmee u eenvoudig en snel een eigen blog kunt starten. Nadat u de demogegevens hebt geïmporteerd, kunt u de democontent eenvoudig vervangen door uw aangepaste inhoud en uw site publiceren. Het is vooral handig voor nieuwkomers.

Bovendien heeft het andere geweldige functies, waaronder aanbevolen inhoud, oneindig scrollen, 800+ Google-lettertypen, gerelateerde berichten enz.

Ga vandaag nog aan de slag met EightyDays!

44. TheFour

het vier-wordpress-thema

TheFour is een krachtig WordPress-bedrijfsthema gemaakt door GretaThemes. Het thema wordt geleverd met tal van aanpassingsopties en krachtige functies, zodat u met dit thema ook een portfolio en blogsites kunt maken.

Het heeft een strakke en aantrekkelijke lay-out die is getest op reactievermogen. Het thema is eenvoudig in te stellen en aan te passen, zodat iedereen met dit thema een professionele site kan bouwen. Met het TheFour-thema kunt u testimonials, portfolio maken en meer zakelijke deals van partners krijgen.

Bovendien heeft het volledige integratie met de Jetpack-plug-in, dus oneindig scrollen, gerelateerde berichten zijn binnen handbereik.

Ga vandaag nog aan de slag met TheFour!

45. Didi

didi thema

Als je van bloggen over lifestyle of mode houdt, dan is Didi het thema voor jou. Specifiek ontworpen met bloggers in gedachten, zet Didi uw inhoud in de schijnwerpers en laat deze op een werkelijk prachtige manier opvallen.

Met een strakke lay-out en prachtige typografie is Didi op de beste manieren modern en minimalistisch. Het Didi-thema bevat noodzakelijke functies, zoals gerelateerde berichten, aanmeldingsformulieren voor nieuwsbrieven en een geïntegreerd en aanpasbaar widgetgebied voor voetteksten, terwijl overtollige bloat wordt voorkomen.

Met verschillende vooraf ontworpen startpagina-indelingen is Didi eenvoudig aan de slag te krijgen als een live site. Didi reageert ook volledig en ziet er prachtig uit op elk apparaat of browser.

Ga vandaag nog aan de slag met Didi!

46. ​​Lakshmi

Lakshmi is meer dan 30.000 keer gedownload en wordt snel een van de meest populaire thema’s van 2020. Dit unieke thema wordt geleverd met 9 verschillende, gemakkelijk aanpasbare lay-outs die verschillende websites kunnen bedienen.

Lakshmi beschikt over een eenvoudig te gebruiken paginabuilder die maatwerk een fluitje van een cent maakt. Het is ook klaar voor WooCommerce, dus het opzetten van een online winkel is eenvoudig.

Ga vandaag nog aan de slag met Lakshmi!

47. FoodyPro

FoodyPro is gemaakt voor foodbloggers! Met dit eenvoudige thema kun je snel en gemakkelijk een foodblog en een WooCommerce-etalage maken.

Snelle reactietijden, SEO-optimalisatie en mobiele vriendelijkheid zijn allemaal kenmerken van FoodyPro. Het is ook klaar voor vertaling en heeft een receptenindex met een aangepast widgetsgebied voor filters. Met de 1-klik-installatie kan de installatie niet eenvoudiger zijn. Het is de droom van elke foodblogger die uitkomt.

Ga vandaag nog aan de slag met FoodyPro!

48. Infinity Mag

Of je nu een tijdschrift, nieuwswebsite of blog begint, het Infinity Mag-thema is een goede keuze. Modern en schoon met zijn ontwerp, Infinity Mag is volledig responsief en ziet er perfect uit op elk apparaat of browser.

U kunt kiezen tussen een site-wide of box-layout en kies uw zijbalkposities. Infinity Mag bevat ook een aanbevolen berichtencarrousel en aangepaste widgets om uw site uniek te maken. Om nog maar te zwijgen over het thema is SEO-vriendelijk en u kunt gebruikmaken van de uitstekende ondersteuningsteams van ThemeInWP.

Ga vandaag nog aan de slag met Infinity Mag!

49. Aanpassen

Customify, zoals de naam al aangeeft, is een zeer aanpasbaar, ultraflexibel WordPress-thema. Met tientallen vooraf gemaakte sites beschikbaar en klaar om te importeren, kunt u uw website binnen enkele minuten up-and-running hebben.!

Gebouwd met het oog op paginabuilders, kunt u elke plug-in voor paginabouw gebruiken die u wenst om uw website tot in de perfectie te bewerken. En door de WordPress-aanpasser te gebruiken, heb je onbeperkte typografie-instellingen om mee te spelen.

Responsive, lichtgewicht en snel, het Customify-thema is SEO-geoptimaliseerd en wordt geleverd met gepersonaliseerde e-mailondersteuning.

Ga aan de slag met Customify Today!

50. Vruchtbaar

Vruchtbaar

Fruitful is een gratis minimalistisch responsief WordPress-thema dat wordt geleverd met een krachtig paneel met thema-opties. Fruitful is gebouwd door een vooraanstaand Oekraïens WordPress-ontwikkelingsbedrijf genaamd Fruitful Code.

Met het Fruitful-thema kunt u kiezen tussen responsieve en vaste HTML-lay-outs. Je kunt ook kiezen tussen 3 verschillende lay-outtypes zoals volledige breedte, rechterzijbalk en linkerzijbalk.

Het vruchtbare thema is gebundeld met 25 widgets, waaronder 12 standaard WP-widgets (zoals archieven, categorieën, tekst, enz.), 12 WooCommerce-widgets (zoals gemiddeld beoordelingsfilter, productzoekopdracht, best beoordeelde product) en 1 vruchtbare widget: nieuwsarchief.

Ga vandaag nog aan de slag met Fruitful!

51. Reisweg

TravelWay

Travel Way is een responsief WordPress-thema dat is ontwikkeld voor reisbureaus en touroperators. Het wordt geleverd met meer dan 9 aangepaste widgets die kunnen worden gebruikt op de startpagina en de zijbalk. Travel Way is ook compatibel met de SiteOrigin Page Builder met slepen en neerzetten.

Hieronder staan ​​enkele ingebouwde functies van Travel Way die u nuttig zult vinden:

  • Onbeperkte schuifregelaar: Zonder een speciale slider-plug-in kunt u eenvoudig verbluffende WordPress-sliders bouwen.
  • Demo-import met één klik: Met een enkele klik kunt u een website bouwen, net als hun demosite.
  • Opmaakcontroles: Met Travel Way kunt u uw zijbalk links of rechts instellen. U kunt zelfs een inhoudsgebied met volledige breedte kiezen zonder een zijbalk.

Ga vandaag nog aan de slag met Travel Way!

52. WP-dagboek

WP Dagboekthema

WP Diary is een perfect WordPress-thema voor nieuwsmagazines, tijdschriften of persoonlijke blogs. Het is ontwikkeld door MysteryThemes, een populaire WordPress-themahub.

Het WP Diary-thema wordt geleverd met tientallen aanpassingsopties om uw website aan te passen zoals u dat wilt. Alle aanpassingsopties kunnen worden aangepast met de Customizer, zodat u een voorbeeld kunt bekijken en het uiterlijk van uw thema kunt wijzigen. Ze bieden klantenondersteuning via forums op hun website.

Ga vandaag nog aan de slag met WP Diary!

53. Moroseta

Moroseta

Moroseta is nog een ander minimalistisch WordPress-thema, gemaakt door PanKogut. Out of the box, Moroseta laat je prachtige sliders bouwen voor aanbevolen posts op je homepage. Daarnaast kunt u ook een promobox op uw startpagina en andere pagina’s weergeven. De blogpagina wordt geleverd met 5 lay-outs, zodat u uw blogartikelen een unieke uitstraling kunt geven.

Hieronder vindt u enkele kenmerken van Moroseta die u mogelijk nuttig vindt:

  • Demo-installatie met één klik
  • Opties om Google Analytics toe te voegen
  • Koptekst- en voettekstoptie met de mogelijkheid om sociale pictogrammen toe te voegen.

Ga vandaag nog aan de slag met Moroseta!

54. Betoverend

Betoverend

Mesmerize is een multifunctioneel WordPress-thema, ontwikkeld door Extend Themes. Het kan worden gebruikt om uw website te maken voor mobiele apps en software. Met Mesmerize kun je een unieke website bouwen met slepen en neerzetten. De gratis versie van het Mesmerize-thema wordt geleverd met een vooraf ontworpen startpagina, samen met 5 koptekstontwerpen en meer dan 30 aanpasbare inhoudssecties.

Met de premium-versie krijg je meer dan 100 vooraf ontworpen blokken om in een mum van tijd een verbluffende website te bouwen. Het beste van alles is dat je de live inhoud kunt bewerken met de Customizer. Mesmerize biedt 3 premium-abonnementen, beginnend bij $ 79.

Als u op zoek bent naar een zeer aanpasbaar WordPress-thema waarmee u uw inhoud kunt bewerken met de Customizer, raden we u ten zeerste aan Mesmerize te gebruiken.

Ga vandaag nog aan de slag met Mesmerize!

55. Geschriften

Geschriften

Geschriften is een Gutenberg-compatibel WordPress-thema, gebouwd voor schrijvers en professionele bloggers. Omdat Writings naadloos samenwerkt met Gutenberg, kun je blokken gebruiken om alle soorten inhoud te maken.

Je kunt een gratis / lite-versie van het thema downloaden van de WordPress-repository. De premium-versie wordt geleverd met verbeterde functies, waaronder het widgetgebied onderaan, 3 extra paginasjablonen, 2 lay-outs van de homepage-inhoud en meer. Writings is ook compatibel met de Atomic Blocks-plug-in die de Gutenberg-blokset uitbreidt.

Ga vandaag nog aan de slag met geschriften!

56. Beeldspraak

beelden

Imagery is een minimalistisch WordPress-thema gebouwd door Dinev Themes. Imagery ondersteunt ook plug-ins zoals Atomic Blocks en Stackable die de Gutenberg-editorblokset uitbreiden. Dit thema wordt geleverd met een lay-out zonder zijbalk met de aanbevolen afbeelding of galerij-diavoorstelling bovenaan.

De frontend bestaat uit verschillende secties, zoals aanbevolen inhoud, pagina-inhoud, sectie met laatste berichten en portfolio-sectie. U kunt deze secties beheren in de Customizer.

Ga vandaag nog aan de slag met Imagery!

57. TC E-commerce winkel

TC E-commerce

TC E-commerce Shop is een gratis WordPress-thema dat is gebouwd voor het runnen van een eCommerce-winkel. Dit thema is gebouwd door Themes Calibre, een team dat responsieve thema’s van wereldklasse verkoopt.

Zowel de gratis als premium-versie van het TC E-commerce Shop-thema is beschikbaar. Met de gratis versie kunt u uw sociale-mediaprofielen laten zien, logo uploaden en u helpen bij het maken van schuifregelaars. De premium-versie wordt geleverd met 3 verschillende bloglay-outs, 2 paginalay-outs en meer.

Ga aan de slag met TC E-commerce Shop

58. Totaal

Totaal

Total is een multifunctioneel WordPress-thema dat wordt geleverd met tal van functies uit de doos. Total helpt u uw WordPress-website aan te passen zoals u dat wilt via WordPress Customizer.

Een gratis / lite-versie is beschikbaar om te downloaden op de WordPress-repository. Als u verbeterde functies wilt, zoals demo-import met één klik, toestemming voor cookies voor GDPR-naleving, megamenu, meerdere headerlay-outs en meer, kunt u de pro-versie van het thema installeren.

Ga vandaag nog aan de slag met Total!

59. Vogue

vogue-wp-thema

Vogue is een eenvoudig, schoon en minimaal WordPress-bedrijfsthema dat geschikt is voor ondernemers en kleine bureaus. Het is verkrijgbaar in 2 smaken: zowel gratis als premium.

Het Vogue-thema wordt geleverd met een diep niveau van WooCommerce-integratie, zodat u eenvoudig een eCommerce-website kunt bouwen. Het heeft aangepaste WooCommerce-ontwerpopties voor de winkelpagina.

Het beschikt over 4 koptekstlay-outs, 4 bloglay-outs en 2 voettekststijlen. Hiermee kunt u de volledige thema-instellingen aanpassen met realtime voorbeelden met behulp van de WordPress-aanpasser.

Ga vandaag nog aan de slag met Vogue!

60. Avant

avant-thema

Avant is een gratis en premium multifunctioneel thema voor WordPress. Met dit thema kunt u een grote verscheidenheid aan websites bouwen, variërend van een eenvoudige blog tot een volwaardige online winkel.

Met het Avant-thema kunt u eenvoudig een unieke look aan uw website geven. U kunt kiezen uit 7 stijlvolle koptekstlay-outs, 5 bloglay-outs en 3 voettekstlay-outs en een website van uw fantasie maken.

De plug-in ondersteunt de Elementor-paginabuilder, WooCommerce, WPForms en Breadcrumb NavXT.

Avant Premium zit boordevol geweldige functies en is beschikbaar voor slechts $ 29.

Ga vandaag nog aan de slag met Avant!

61. Conica

conica-wordpress-thema

Conica is nog een ander krachtig multifunctioneel thema voor WordPress. U kunt het gebruiken voor het maken van een breed scala aan websites, waaronder een blog, zakelijke website, online winkel, enz.

Het wordt geleverd met verschillende aanpassingsopties die zelfs voor beginnende gebruikers gemakkelijk te beheren zijn.

Het thema biedt een aantal verbluffende functies waarmee u een moderne website kunt bouwen. Het beschikt over diepe WooCommerce-integratie, koptekstopties, startpagina-schuifregelaars, bloglijst- en archiefpaginastijlen en meer.

Conica is zonder twijfel een prachtig thema voor alle soorten websites.

Ga vandaag nog aan de slag met Conica!

62. Sydney

Thema van Sydney

Net als bij Hestia biedt Sydney ook zowel een gratis als een premium-versie van het multifunctionele thema. Sydney is een van de meest populaire WordPress-thema’s in de gratis WordPress.org-themarepository.

Hiermee kunt u extra widgets, live customizer en vooraf gemaakte sjablonen gebruiken om uw website aan te passen. Sydney werkt naadloos samen met WooCommerce, zodat je het kunt gebruiken om een ​​online winkel te creëren.

Het is klaar voor vertaling en werkt met de live WordPress-thema-aanpasser.

Lees de volledige recensie in Sydney.

Ga vandaag nog aan de slag met Sydney!

63. CityLogic

citylogic

CityLogic is een verbluffend WordPress-thema waarmee u elke website kunt maken, variërend van reizen tot zaken, lifestyle en zelfs een online winkel. Het CityLogic-thema is ontwikkeld door Out the Box, een toonaangevende WordPress-themawinkel.

Het gratis WordPress-thema wordt geleverd met alle essentiële functies die u nodig heeft om een ​​verbluffende website te bouwen. CityLogic is compatibel met een aantal populaire plug-ins zoals WooCommerce, WPForms en Elementor, enz.

Met de premiumversie van het thema kunt u uw site eenvoudig veranderen in een website van één pagina door eenvoudig de modus Eén pagina in te schakelen. Je krijgt ook eindeloze opties om je WordPress-site aan te passen, zoals meerdere lay-outopties, een vast navigatiemenu en een plakkerige koptekst, enz.

Ga vandaag nog aan de slag met CityLogic!

64. Panoramisch

panoramisch

Panoramisch is weer een ander mooi, responsief WordPress-thema van Out the Box. Met Panoramisch kunt u een prachtige startpagina-schuifregelaar toevoegen zonder een schuifregelaar-plug-in te hoeven installeren. In combinatie met de plug-in voor het maken en slepen van pagina’s van SiteOrigin, kan zelfs een absolute beginner snel prachtige paginalay-outs bouwen.

Hun uitgebreide documentatie helpt u bij het begeleiden van elk aspect van het bouwen van een website met het panoramische thema.

Een gratis versie van het thema is beschikbaar in de WordPress-repository. Je kunt de premium-versie kopen voor $ 25.

Ga vandaag nog aan de slag met Panoramic!

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen het beste WordPress-thema voor je site te vinden. Misschien wil je ook onze zorgvuldig geselecteerde lijsten met goedkope premium WordPress-thema’s en 27 beste WordPress-plug-ins bekijken die je moet hebben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me