10 legjobb 24/7 WordPress támogatási szolgáltatás webhelyének kezeléséhez

A legjobb WordPress támogatási szolgáltatások


A legjobb 24 órás és hét órás WordPress támogatási szolgáltatásokat keresi?

A WordPress támogatási és karbantartási szolgáltatások segítenek webhelyeinek kezelésében, például a WordPress magjának, témáinak és beépülő moduljának, biztonsági mentéseinek, a teljesítmény optimalizálásának stb. Megfigyelésében és frissítésében..

Ebben a cikkben megosztjuk a legjobb, a nap 24 órájában nyitott WordPress támogatási szolgáltatásait, amelyeket webhelye kezelésére használhat.

Miért van szüksége WordPress támogatási szolgáltatásokra??

A WordPress webhely karbantartása félelmetes feladat lehet, különösen akkor, ha nem tech-hozzáértő ember vagy. Még ha a megfelelő műszaki ismeretekkel is rendelkezik, akkor nem akarja, hogy napi egy órát fordítson a WordPress webhely kezelésére. A WordPress karbantartása helyett a nagyszerű tartalom előállítására és az online üzlet fokozására összpontosíthat.

Íme néhány dolog, amelyet a WordPress támogatási szolgáltatás segíthet Önnek.

 • Biztonság: Védje webhelyeit a hackerek és a rosszindulatú programok ellen.
 • Uptime monitoring: A WordPress webhelyét folyamatosan működőképesnek kell lennie.
 • Teljesítmény: Optimalizálja webhelyét a sebesség és a teljesítmény érdekében.
 • Analitika: Figyelemmel kísérheti webhelye forgalmát, és gyűjthet betekinthető információkat.
 • frissítés: Frissítse a WordPress alaptémáit és beépülő moduljait anélkül, hogy webhelyét megbontaná.

Minden WordPress támogatási szolgáltatás egyedi. Mielőtt professzionális fejlesztőt vagy WordPress támogatási szolgáltatást bérelne fel, ellenőrizze még, hogy az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásokat nyújt-e.

Vessen egy pillantást a rendelkezésre álló legjobb 24 órás és hét órás WordPress támogatási szolgáltatásokra.

1. WP rajongók

WP rajongók

A WP Buffs egy népszerű, napi 24 órás WordPress karbantartási és kezelési támogató szolgáltatás. Van egy távoli csapat, amely a nap 24 órájában, a webhely bármely problémájának megoldásában segít. Szolgáltatásuk hozzáférést biztosít az iThemes Security Pro alkalmazáshoz, a WordPress legjobb biztonsági bővítményéhez.

Ez a szolgáltatás azt is javasolja, hogy a sebesség optimalizálása érdekében használja a WP Rocket alkalmazást.

2. FixRunner

FixRunner

A FixRunner egy megfizethető WordPress súgó és támogatási szolgáltatás. A felügyelet és a karbantartás mellett támaszkodhat a FixRunnerre, még akkor is, ha gyors javítás vagy fejlesztési feladat. Kezelik a témák és beépülő modulok WordPress frissítéseit is.

Webhely-megfigyelő csapata gondoskodik arról, hogy webhelye minden nap rendelkezésre álljon és működőképes legyen, így nyugalma van. Emellett felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatást nyújtanak Önnek a biztonsági mentések tárolására és a webhely percek alatt történő visszaállítására.

3. WP site gondozás

WP Site Care

A WP Site Care egy WordPress támogatási és karbantartási szolgáltatás. Csapatuk gondoskodik arról, hogy webhelye gyorsan és biztonságosan működjön. A nap 24 órájában, a nap 24 órájában figyeli az Ön weboldalát, hogy nyugalmat nyújtson, így a vállalkozásának növekedésére összpontosíthat ahelyett, hogy időt szerver adminisztrációs feladatokra fordítana..

Az automatikus biztonsági másolatokkal a webhely adatbázisát, a fájlokat és a képeket a webhelyen kívül tárolják a felhőben. A WP Site Care optimalizálja webhelye teljesítményét is.

4. WP technikai támogatás

WP technikai támogatás

A WP Tech Support egy WordPress súgó és támogatási szolgáltatás. Ha webhelyén bármilyen probléma merül fel, akkor kérést küldhet be, és a támogatási csapata segít megoldani azt.

Az online ügyfélszolgálati portálon keresztül hozzáférhet a jelentésekhez és kapcsolatba léphet a támogatási csoporttal. Az összes szükséges szolgáltatást lefedi, például a webhelyfigyelést, a biztonsági mentéseket, a frissítéseket és a teljesítmény optimalizálását.

5. WP SitePlan

WP SitePlan

A WP SitePlan WordPress karbantartási szolgáltatást és támogatási terveket kínál. Biztonsági megoldásokat nyújt webhelye védelmére a hackerek és a rosszindulatú programok ellen. Egyéb szolgáltatások közé tartozik a hibajavítás és a webhely figyelése. Optimalizálja az adatbázist, biztosítva, hogy webhelye hibátlanul működjön.

Bízhat a WP SitePlanban az üzemidő figyelésében, az elemzés nyomon követésében és a frissítések zökkenőmentes telepítésében. Támogatást nyújtanak a WooCommerce üzletek számára is.

6. WP görbe

WP görbe

A WP Curve egy prémium WordPress támogatási szolgáltatás. A WordPress szakértők és fejlesztők csapata a nap 24 órájában, az Ön webhelyével kapcsolatos problémák megoldására dolgozik. Néhány figyelemre méltó szolgáltatásuk a weboldal biztonságát, a sebesség optimalizálását, a forgalom növelését és a visszafordulási arány csökkentését jelenti.

Bármely feladatot beküldhet, például hibajavítást, weboldal fejlesztést, frissítéseket stb., Amelyek megadott időn belül elvégzik a feladatot. Emellett élő csevegési lehetőséget is kínálnak a csapatukkal való kapcsolattartáshoz.

7. Maintainn

Maintainn

A Maintainn egy WordPress támogatási és karbantartási szolgáltatás. Tervezési, fejlesztési és karbantartási megoldásokat kínál a WordPress webhelyek számára. Integrálva van a Sucurival, hogy világszínvonalú biztonságot és webhelyének 24 órás figyelését biztosítsa.

További fontos szolgáltatások a WordPress mag, a témák és a bővítmények frissítései. A Maintainn segítségével létrehozhat helyszíni biztonsági mentéseket és gyorsan visszaállíthat adatvesztés nélkül.

8. WordXpress

WordXpress

A WordXpress kiváló támogatási, karbantartási és marketing megoldás a WordPress számára. Magában foglalja a rendszeres frissítéseket, a felhőn kívüli biztonsági mentéseket és a rosszindulatú programok ellenőrzését. Ezenkívül korlátlan módosításokat, javításokat és változtatásokat is biztosít a WordPress webhelyén. Ezt a szolgáltatást az oldalsebesség-megfigyeléshez, a spam-védelemhez és más célokra is felhasználhatja.

A WordXpress használatával kap egy modern oldalkészítőt, hozzáférést a SendGrid e-mail eszközhöz és a Google Analytics támogatást.

9. WP karbantartó

WP karbantartó

A WP Maintainer egy WordPress frissítés, biztonsági mentések és karbantartási támogatási megoldások. A Sucurival együttműködve egy biztonsági réteget hoz létre, és megvédi webhelyét a hackerek, a rosszindulatú tartalmak és a rosszindulatú programok ellen.

Sima frissítéseket kínál a webhely legújabb WordPress verziójának, témájának és beépülő moduljainak. A webhelyről biztonsági másolatot készíthet, e-mailen küldheti el vagy letöltheti számítógépére.

10. Fixmysite.com

Fixmysite

A Fixmysite segít javítani a WordPress webhelyet azonnal. 3 egyszerű lépésben működik: kapcsolatfelvétel, áttekintés és javítás. Kínálnak a téma testreszabásához, átállításához, a sebesség optimalizálásához és a rosszindulatú programok eltávolításához a WordPress webhelyről.

Kapcsolatba léphet velük webhely-ellenőrzés és akár a WordPress telepítése céljából. Üzleti telefonszolgáltatást kínálnak a gyorsabb kommunikáció érdekében.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb, a nap 24 órájában nyitott WordPress támogatási szolgáltatásokat webhelyének kezeléséhez. Érdemes lehet megnéznie a WordPress ügyfélszolgálat beépülő moduljainak útmutatóját is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map