10 legjobb díjú SSL-tárhely-szolgáltató 2020 (összehasonlítva)


Ingyenes SSL-tárhely-szolgáltatót keres webhelyére?

Az SSL tanúsítvány az összes érzékeny információt titkosítva tartja a webhelyén. Ezenkívül biztonsági lakat jelenít meg a felhasználók böngészőjének címsoránál, amikor felkeresik a webhelyet.

Erősen javasoljuk, hogy válasszon egy olyan web hosting szolgáltatót, amely ingyenes SSL tanúsítványt kínál az Ön webhelyére.

Mi az SSL és hogyan működik?

Az SSL egy ipari szabványú biztonsági intézkedés, amely titkosított linket hoz létre minden látogató böngészője és webhelye között.

Ha termékeket árusít, akkor rendelkeznie kell SSL tanúsítvánnyal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az ügyfelektől gyűjtött információk védettek. Mivel lakat ikont jelenít meg a címsor mellett, az SSl tanúsítvány elősegíti a közönség bizalmának erősítését.

Másrészt egy SSL nélküli webhelyet a címsor mellett nem biztonságosan jelölnek meg. Nem is beszélve, fontos, hogy rendelkezzen SSL tanúsítvánnyal a webhelyén.

Vessen egy pillantást néhány ingyenes SSL-tárhely szolgáltatóra.

Itt talál további információt az SSL webhelyhez történő hozzáadásáról.

1. Bluehost

Bluehost

A Bluehost az egyik legnépszerűbb web hosting szolgáltatás, amely kiváló SSL hosting szolgáltatásokat kínál a felhasználók számára. Az első évre ingyenes domain névvel és ingyenes SSL tanúsítvánnyal rendelkezhet a webhelyén.

Ezenkívül 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínálnak, így teljes visszatérítést kaphat, ha lemondja a web hosting előfizetését.

2. SiteGround

SiteGround Webtárhely, ingyenes ssl

A SiteGround egy másik csodálatos SSL-tárhely-szolgáltató, amely ingyenes SSL-t kínál minden tárhely-tervével. Ha webhelyét egy másik hosting cég üzemelteti, INGYEN áttelepítheti webhelyét a SiteGround oldalra.

Ezenkívül robusztus biztonságot, csúcstechnikai támogatást és teljes mértékben menedzselt hosting szolgáltatásokat kínál az Ön igényei szerint. Ingyenes napi biztonsági másolatot, korlátlan e-mail fiókot is kaphat, és még sok minden mást.

3. InMotion tárhely

InMotion tárhely, ingyenes SSL

Az InMotion hosting egy népszerű SSL-tárhely-szolgáltató, amely lehetővé teszi webhelyének ingyenes SSL-sel való védelmét. Emellett kiváló funkciókat kínál, amelyek segítenek vállalkozása növekedésében. Az InMotion Hosting tervvel ingyenes domain nevet, korlátlan sávszélességet, SSD tárhelyet és még sok minden mást kap..

Az itt felsorolt ​​más SSL-tárolóktól eltérően, az InMotion automatikus biztonsági másolatot kínál, így a webhelyről bármikor gyorsan készíthet biztonsági másolatot. Barátságos támogató csapatuk éjjel-nappal elérhető.

Olvassa el az InMontion tárhelyről szóló teljes véleményünket itt.

4. Hostinger

Hostinger, ingyenes ssl

A Hostinger egy újabb csodálatos SSL-tárhely-szolgáltató, amely ingyenes SSL-t kínál a tárhely-terveivel. Ha magasabb tervet választ, akkor ingyenes domain nevet is kínál vállalkozása számára.

A Hostinger korlátlan web hosting funkciókat kínál vállalkozása növekedéséhez. Rendelkezhet ingyenes webhely-készítővel, kiváló minőségű megosztott tárhelyen, WordPress-alapú optimalizált tárhelyen és még sok más vele. 24 órás és hét órás támogatása az egyik legjobb támogatási lehetőség a webtárhely-iparban.

5. GreenGeeks

GreenGeeks, ingyenes ssl

A GreenGeeks egy újabb fantasztikus SSL-szolgáltató, amelyet kipróbálhat. Gyors, biztonságos és környezetbarát WordPress tárhely-szolgáltatást kínálnak, ingyenes SSL tanúsítvánnyal a webhely biztonságához.

Ingyenes migrációs szolgáltatást is kínálnak, tehát ha máshol üzemelteti, webhelyét ingyen áttelepítheti a GreenGeeks oldalra. Fejlesztőbarát SSL-tárhely-szolgáltató, és azt állítják, hogy az első számú zöld hosting szolgáltató.

6. iPage

iPage webtárhely, ingyenes SSL

Az iPage a következő lehetőség, amelyre érdemes felhívni a figyelmet. Az iPage segítségével ingyenes SSL-t, ingyenes drag and drop webhely-készítőt, e-mail címeket, domain-átadást és még sok minden mást biztosíthat..

A telepítés befejezése után több száz sablont kaphat a webhely készítője számára. Ingyenes hirdetési jóváírásokat is kap 200 dollár értékben.

7. HostGator

HostGator tárhely, ingyenes ssl

A HostGator egy fantasztikus lehetőség az ingyenes SSL-letöltéshez a webhelyen. A tárhelyi tervtől függően korlátlan domain névvel rendelkezhet a webhelyén. Ez magában foglalja az ingyenes tartományt, a nem mért sávszélességet és az egy kattintással történő WordPress telepítést is.

A HostGator segítségével robusztus biztonságot élvezhet a webhelyén. Ez azt jelenti, hogy nem kell többé veszélyeztetnie biztonságát. Olvassa el a HostGator véleményét, hogy többet tudjon meg.

8. WP motor

WP motor. ingyenes SSL

A WP Engine teljes, kezelt WordPress tárhelyet kínál, amely gyors, biztonságos és megbízható. A tárhely prémium témákat és genezis keretet kínál felár nélkül. A választott tervetől függően korlátlan számú látogatója lehet, akár 1 TB helyi tárhely és 400 GB + sávszélesség is, többek között.

Ingyenes SSL, 35+ StudioPress témákat, 24 * 7 támogatást és egyebeket is kaphat. A WPEngine segítségével a webhelyet teljes biztonsággal és egyidejűleg üzembe helyezheti.

További információ a WPEngine-ről itt.

9. DreamHost

DreamHost, ingyenes ssl

A DreamHost a legmegbízhatóbb SSL-tárhely-szolgáltatást kínálja online üzleti vállalkozásának. A DreamHost használatával ingyenes SSL-t, gyors SSD-tárolót, előre telepített WordPress-t és még sok minden mást kínál. Kettős biztonsági szint biztosítása érdekében minden nap automatikusan biztonsági másolatot készít webhelyéről. Könnyedén felveheti a kapcsolatot a támogatási csoporttal bármilyen technikai segítségért.

Ha többet szeretne tudni a DreamHost-ról, olvassa el a hosting szolgáltatásuk teljes áttekintését.

10. HostPapa

HostPapa Hosting áttekintés, ingyenes ssl, ssl

A HostPapa egy másik kiváló lehetőség az ingyenes SSL-letöltéshez a webhelyén. A HostPapa mindent megtalál, amire online üzleti vállalkozásához szüksége van.

Más hostplatformokkal ellentétben a HostPapa lehetővé teszi 2 domain név fogadását az indító tervével. Ezenkívül weboldal-készítőt is kínál, és lehetővé teszi egy online áruház felállítását is.

Ez az! Reméljük, hogy hasznosnak találja ezt a cikket.

Ha kettős védettséget szeretne hozzáadni a webhelyéhez, hozzáadhat egy biztonsági bővítményt. Itt található a telepíthető legjobb biztonsági bővítmények listája.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map