10 legjobb e-mail szolgáltató 2020 (összehasonlítás és áttekintés)

Best-email-tárhely-szolgáltatók


Keresi a legjobb e-mail szolgáltatókat kisvállalkozása számára?

Ha webes tárhely-szolgáltatást vásárolt, hogy vállalkozását online indítsa, akkor észrevetheti, hogy sok tárhelyszolgáltatás beépített lehetőséget kínál e-mailek tárolására..

Bár ez nagyszerű dolog mindenki számára, aki csak most kezdte meg tevékenységét, sokak számára hátrányokkal jár. És a legnagyobb ezek közül a korlátozott tulajdonságai. Ez az, amikor az e-mail tárhelyszolgáltatások kerülnek a képbe. A web hosting szolgáltatások által kínált beépített lehetőségekkel ellentétben az e-mail tárolási szolgáltatásokkal biztosíthatja, hogy minden elküldött e-mail megérkezzen a felhasználókhoz.

Ezen felül teljes ellenőrzést gyakorolhat az e-mailek felett. Csodálatos támogatása miatt kizárólag vállalkozására koncentrálhat anélkül, hogy bármi aggódnia kellene a konfiguráció vagy beállítások miatt.

Hogyan lehet megtalálni a legjobb e-mail szolgáltatót

Általában számos tényezőt kell figyelembe venni, mielőtt egy jó e-mail szolgáltatót választana. Nézzük meg némelyiket:

 • Egyéni domain: Mindig ellenőrizze, hogy lehetővé teszi-e egyéni e-mail domain használatát.
 • Szállítási garancia: Nagyon valószínű, hogy e-mailjei a spam mappák helyett eljutnak a címzettek postafiókjába.
 • Fájlküldési kapacitás: Ellenőrizze, hogy az e-mail szolgáltatója lehetővé teszi-e hatalmas fájlmellékletek küldését a fiókjából. Minél nagyobb fájlokat küldhet, annál jobb.
 • üzemidő: Nincs értelme kiválasztani a tárhelyszolgáltatást, ha nem képes garantálni az üzemidő 99,9% -át.
 • Biztonság: Rendkívül fontos, hogy az e-mailek ne kerüljenek spamre vagy bármilyen egyéb rosszindulatú fenyegetésre.

1. Bluehost: E-mail tárhely ingyenes e-mail domaindal

Bluehost e-mail

A Bluehost az egyik legnépszerűbb és legjobb e-mail tárhely szolgáltató, amely e-mail tárhely szolgáltatásokat kínál a web hosting mellett. Ezeknek a szolgáltatásoknak köszönhetően egy egész évig ingyenes domain állhat rendelkezésére, és korlátlan e-maileket hozhat létre vállalkozása számára. Az IMAP-n keresztüli erőteljes biztonsága miatt biztos lehet abban, hogy e-mailjeit mindig megóvják a potenciálisan veszélyeztetett fenyegetésektől. Ezenkívül 3 különféle webmail megoldást kínál az e-mailek biztonságának megőrzése érdekében.

A Bluehost 5 e-mail fiókot hozhat létre bármilyen webtárhely-tervvel. Önnek nem is kell aggódnia az üzemidő miatt, mert a Bluehost ragyogó rekordja 99,99% -os üzemidő fenntartása.

Olvassa el a Bluehost teljes véleményét itt.

2. SiteGround: A legjobb biztonságos e-mail tárhely szolgáltató

Webhely e-mail tárolása

A SiteGround egy másik fantasztikus e-mail szolgáltató, amelyet megnézhet. Már jelezte, hogy vezető web hosting szolgáltatóként működik a kis- és nagyvállalkozások számára. És e-mail tárhelyszolgáltatásai ugyanolyan jók a szolgáltatások és a biztonsági lehetőségek szempontjából.

A SiteGround választásával óránként akár 400 e-mailt küldhet. Minden elküldött e-mailnek legfeljebb 40 címzettje lehet, és ha egy e-mailt nem kézbesítenek, akkor automatikusan megpróbálja újra küldeni 24 órán belül. Biztos lehet az e-mailek biztonságában is, mivel alapértelmezés szerint lehetővé teszi a SpamExpert szolgáltatást minden felhasználó számára.

Olvassa el teljes áttekintésünket a SiteGround-en itt.

3. HostGator: Legjobb e-mail tárolás korlátlan e-mail címekkel

HostGator, ingyenes migrációs szolgáltatások

A HostGator egy újabb csodálatos e-mail tárhely szolgáltató, amely biztonságos és hatékony e-mail tárolási szolgáltatásokat kínál a felhasználók számára. Ez lehetővé teszi az e-mailek tárolását a saját szerveren. Miután létrehozta az e-mailt, hozzáférhet hozzájuk webmailen vagy telefonján keresztül, ha beállítja a választott web klienst.

A legjobb az, hogy bármilyen tervvel korlátlan e-mail fiókot kap. A HostGator garantálja az üzemidő 99,98% -át.

4. G Suite: Üzleti e-mailek a Gmail segítségével

GSuite e-mailek, e-mailek tárolása

A GSuite nem csak az átlagos e-mail szolgáltató. Ez egy teljes üzleti menedzsment eszköz, amely teljes hozzáférést biztosít a Google összes szervezeti és biztonsági eszközéhez. Ez professzionális segítség nélkül segít üzleti életének racionalizálásában.

25 MB e-mail csatolási lehetőségeket kínál, és korlátlan számú csoportos e-mailt is létrehozhat. A vállalkozások számára készült Gmail mellett hozzáférést biztosít minden Google alkalmazáshoz, beleértve a Google Drive-ot, a Docs-t, a Voice-t stb.
Itt megismerheti, hogyan lehet professzionális e-maileket létrehozni a G Suite segítségével.

5. A2 tárhely: E-mail tárolás a garantált garanciával

A @ tárhely, ingyenes migráció

Az A2 Hosting biztonságos és megbízható e-mail tárolási szolgáltatásokat kínál, amelyek gond nélkül biztosítják az e-mailek küldését és fogadását. Webtárhely-szolgáltatóként korlátlan e-mail címeket kínálnak továbbítási és automatikus válaszadási lehetőségekkel. Korlátlan tárolókapacitással is rendelkezhet, ahol minden üzenet tárolódik, amíg nem törli őket.

Az A2 Hosting automatikusan biztonsági másolatot készít minden üzenetéről, hogy minden biztonságban legyen. Felhasználóbarát cPanelük megkönnyíti a konfigurálást és a beállításokat. A legjobb dolog az A2 Hostingban az, hogy bármikor pro-minősített pénz-visszafizetési garanciát kínálnak fel nem használt szolgáltatásokra.

Itt található többet az A2 tárhelyről.

6. Folyékony web: E-mail tárolás a kezelt tárhely segítségével

Folyékony web, e-mail tárolás

A Liquid Web egy újabb megbízható e-mailes tárhely-szolgáltatás, amely nagyszerű lehetőségeket kínál. A standard terv 25 GB tárhelyet kínál, és támogatja az 50 MB mellékleteket. Ezenkívül egyszerűen importálhatja e-mailjeit más platformokról, például a Gmail és az Outlook.

Rugalmasan beállíthatja az e-mail szűrőket és szabályokat, ha szükséges. Ezen kívül POP, SMTP, IMAP hozzáférést és minőségi spam védelmet is kínál. Számos tervet kínál különféle funkciókkal. Minél magasabb a terve, annál több funkciója lehet.

Olvassa el áttekintését a Liquid Web oldalon itt.

7. iPage: Legolcsóbb e-mail szolgáltató

iPage

Az iPage egy újabb e-mail tárhelyszolgáltatás, amellyel korlátlan e-mail címet hozhat létre vállalkozása számára. Ez egy nagyszerű lehetőség a kisvállalkozások tulajdonosai számára, akiknek e-mail címeket kell létrehozniuk alkalmazottaik számára.

Ezenkívül e-mail továbbítást és automatikus válaszadót is kínál, amely megkönnyíti az ügyfelekkel való kapcsolattartást, még távollétében is. Az IMAP támogatást nyújt annak biztosítása érdekében, hogy e-mail fiókja biztonságban legyen a fenyegetésekkel szemben.

További információ az iPage-ról itt.

8. InMotion tárhely: újabb e-mail tárhely platform

Az InMotion Hosting egy csodálatos e-mailes tárolási platform, amely cum web hosting szolgáltatást kínál azok számára, akik üzleti osztályú e-maileket és web hostingokat keresnek. Szinte minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre szüksége lehet üzleti e-mailek kezelésére. Az e-mailek szűrésétől az automatikus válaszadóig a spam e-mailek feketelistára való felvételéhez nagyszerű lehetőségeket kínál a felhasználók számára.

Az e-mail beállításaival közvetlenül a felhasználóbarát cPanel segítségével dolgozhat.

Itt található több az InMotion Hosting szolgáltatásról.

9. GoDaddy: kezdőbarát e-mail tárhely

GoDaddy e-mailek

A GoDaddy mindig is volt a kezdő lehetőség e-mailek, domainek és webes hosting beállításához.

A GoDaddy akár 50 GB tárolókapacitást kínál, és garantálja az üzemidő 99,99% -át. Ezenkívül számlákat küldhet, találkozókat kezelhet, a kilométer-számot követheti a Foglalások, az Outlook, az Ügyfélkezelés és a MileIQ alkalmazásokkal.

Tudjon meg többet a GoDaddy-ről itt.

10. Office 365: Üzleti e-mailek az Outlook használatával

Office 365

Az Office 365 az egyik legjobb e-mail tárhely-szolgáltató, amely üzleti osztályú e-mail tárolást kínál kis- és nagyvállalatok számára. Ez lehetővé teszi a kapott e-mailek testreszabását és tárolását. Szolgáltatásaikat felhasználhatja különböző osztályok és helyszínek közötti együttműködésre. Emellett különböző feladatokat is kezelhet, és csapatmunkát folytathat a Microsoft Planner segítségével. Az ilyen funkciók segítenek vállalkozása egyszerű irányításában, kezelésében és korszerűsítésében.

Ezek közül néhány az e-mail tárhelyszolgáltatás közül választhat. Reméljük, hogy ez a cikk segít kiválasztani a legjobb e-mail tárolási szolgáltatásokat az üzleti e-mail számára. Érdemes lehet megnézni a piacon található legnépszerűbb e-mail marketing szolgáltatókat is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map