10 legjobb kanadai webtárhely-szolgáltatás – összehasonlítva (2020)

legjobb kanadai web hosting cégek


Kíváncsi, mi a legjobb kanadai webtárhely? Ha webhelyet szeretne létrehozni Kanadában, fontos, hogy olyan web hosting szolgáltatást válasszon, amely webhelye számára a szükséges sebességet, teljesítményt és biztonságot nyújtja, de anélkül, hogy megtörné a bankot. Rengeteg web hosting szolgáltatás létezik a piacon, így nehéz lehet kitalálni, melyik a legjobb választás az Ön számára.

Ebben a cikkben megosztjuk Önnel a legjobb kanadai web hosting szolgáltatások legjobb választási lehetőségeit. Megvizsgáljuk az Egyesült Államokon belüli web hosting szolgáltatásokat, amelyek kiválóan alkalmasak kanadai webhelyekre, valamint kanadai web hosting szolgáltatókra..

Kezdjük.

Kanadai web hosting áttekintés: folyamatunk

Mielőtt megosztanánk a legjobb kanadai webtárhely-választással, áttekintjük az IsitWP webtárhely-áttekintési folyamatunkat.

Mivel a lehető legpontosabb áttekintést szeretnénk nyújtani Önnek, sok ilyen webtárhely-szolgáltatót maguknak teszteltük. Nemcsak egy részletesebb áttekintést tettünk, hanem azért is, hogy könnyebben választhassuk meg a legjobb kanadai tárhelyet. Nem praktikus, ha tucatnyi webtárhely-szolgáltatásra jelentkezik és kipróbálja őket, tehát a következő lépéseket tettük az Ön számára:

 1. Regisztrált a legjobb kanadai web hosting szolgáltatókkal.
 2. Készített egy teszt WordPress webhelyet egy WordPress témával, dummy tartalommal és képekkel, hogy tükrözze az élő webhely környezetét.
 3. Néhány különféle sebesség-tesztet végzett, hogy megnézze, hogyan fog működni a helyszín.
 4. Felvették a teszt adatokat, hogy megosszák veled.

Most, hogy tudod, hogyan szereztük be ezeket a webgazda-statisztikákat és adatokat, ugorjunk a legjobb kanadai tárhely kiválasztásánál..

1. Bluehost

Bluehost-canada-web-hosting

 • Betöltési idő: 689 ms
 • üzemidő: 99,99%
 • Támogatás: 9/10
 • Weboldal: Bluehost.com

Kezdje el a Bluehost szolgáltatást »

A Bluehostot a WordPress.org hivatalosan ajánlja és ez a piac legnépszerűbb web hosting szolgáltatója, világszerte több mint 2 millió webhelyet üzemeltet..

Ha még nem kezd egy blog vagy weboldal elindításával, akkor a Bluehost a legjobb választás az Ön számára, megfizethetőségük, méretezhetőségük és hasznos fedélzeti tapasztalataik miatt.

A Bluehost tervekhez ingyenes domain név tartozik az első évre, ingyenes SSL tanúsítvánnyal, 1 kattintásos WordPress telepítéssel, nem mért sávszélességgel és 24/7 támogatással. Kipróbálhatja a Bluehost kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is.

Kiszolgálók Kanadában: Nem, Utah, USA.

Árazás: A rendszeres árazás 10,46 USD-tól kezdődik.

Különleges ajánlat: Az IsItWP felhasználók csak 3,60 USD havonta fizetnek (Több mint 60% kedvezmény + ingyenes domain név, SSL).

Olvassa el a Bluehost áttekintést »

2. SiteGround

Siteground-canada-web-hosting

 • Betöltési idő: 649 ms
 • üzemidő: 99,98%
 • Támogatás: 10/10
 • Weboldal: SiteGround.com

Kezdje el a SiteGround szolgáltatást »

A SiteGround egyike a legjobb kanadai web hosting szolgáltatóknak, jelenleg körülbelül 2 millió domaint tárol. Ez egyben a WordPress.org által hivatalosan ajánlott tárhely-szolgáltatók is.

A SiteGround segítségével könnyen felépíthet webhelyet, korábbi tapasztalatok nélkül is. Még a weboldal-készítők választását is megadják, akár a WordPress, akár a Weebly.

Ez a web hosting szolgáltatás rendkívül gyors webhelyekkel, csúcsminőségű biztonsággal, egyszerű webhelykezeléssel, megbízható ügyfélszolgálattal és még sok mindenrel rendelkezik.

Kiszolgálók Kanadában: Nem, Chicago és Iowa, USA.

Árazás: A szokásos árképzés havonta 11,95 USD-tól kezdődik.

Különleges ajánlat: Felhasználóink ​​havonta 3,95 USD különleges ajánlatot kapnak.

Olvassa el a teljes SiteGround áttekintésünket »

3. HostGator

legjobb kanadai-hosting-Hostgator

 • Betöltési idő: 691 ms
 • üzemidő: 99,96%
 • Támogatás: 10/10
 • Weboldal: HostGator.com

Kezdje el a HostGator használatát »

A HostGator egy egyszerűen használható és megfizethető web hosting szolgáltató kanadai webhelyek számára. Gyorsan létrehozhat egy webhelyet a drag and drop weboldal-készítővel, amely számos témával és előre elkészített szakaszokkal is rendelkezik.

Az összes tervük egy kattintással telepíthető olyan alkalmazásokhoz, mint a WordPress, nem mérhető sávszélesség, ingyenes SSL tanúsítvány és még sok más.

45 napos pénz-visszafizetési garanciát, valamint telefonon, e-mailen és élő csevegőn keresztül mindig elérhető technikai támogatást kínálnak.

Kiszolgálók KanadábanNem, Houston és Utah, USA.

Árazás: A szokásos ár 6,95 dollár / hónap.

Különleges ajánlat: Felhasználóink ​​csak 2,78 dollárt fizetnek havonta.

Olvassa el a HostGator áttekintését >>

4. WP motor

wpengine-hosting-szolgáltatás-canada

A WP Engine egy felügyelt WordPress tárhely-szolgáltató, és ez a választott platform több mint 2 millió felhasználó számára, ideértve a nagy neveket, mint például a Yelp, a National Geographic, az Asana és még sok más.

Amikor feliratkozik a WP Engine-re, 36 prémium témához férhetnek hozzá, amelyek tartalmazzák a beépített SEO-t és a biztonságot. Ráadásul nagyszerű 24/7/365-es ügyfélszolgálatot nyújtanak, hogy segítsen mindennel, amire szüksége van.

Bár figyelmeztetni kell, a WP Engine a legdrágább és az első helyen kezelt web hosting szolgáltató ebben a listában.

Kiszolgálók Kanadában: Igen, Montreal, Kanada.

Árazás: A szokásos árképzés havonta 35 USD-tól kezdődik.

Különleges ajánlat: Felhasználóink ​​havonta 28 dollárt fizetnek.

Kezdje el a WP Engine használatát még ma >>

5. GreenGeeks

legjobb kanadai-web-hosting-greengeeks

 • Betöltési idő: 697 ms
 • üzemidő: 99,92%
 • Támogatás: 9/10
 • Weboldal: GreenGeeks.com

Kezdje el a GreenGeeks használatát »

A GreenGeeks az egyik legismertebb környezetbarát webtárhely-szolgáltató. Tehát, ha a környezetbarát webtárhely fontos az Ön számára, akkor vegye figyelembe, hogy a GreenGeeks háromszor visszaadja az energiafogyasztást a hálózatba zöld energia formájában.

Toronto, Montreal, Chicago, Phoenix és Amszterdam területén található adatközpontokkal biztosítják a leggyorsabb, biztonságosabb és méretezhető sebességet. Arra számíthat, hogy fantasztikus 24/7/365 ügyfélszolgálatot nyújt.

A GreenGeeks tárhely-tervei korlátlan webhelyet, korlátlan adatátvitelt, ingyenes domain-t kínálnak az első évre, egy kattintással történő WordPress telepítést és még sok minden mást.

Kiszolgálók Kanadában: Igen, Montreal, Kanada.

Árazás: A rendszeres árazás 9,95 dollár / hónap.

Különleges ajánlat: Felhasználóink ​​csak 2,95 dollárt fizetnek havonta.

Olvassa el a GreenGeeks áttekintést >>

6. iPage

Ipage web-hosting-canada

 • Betöltési idő: 2,60 s
 • üzemidő: 99,98%
 • Támogatás: 8/10
 • Weboldal: iPage.com

Kezdje az iPage használatával »

Az iPage egy másik környezetbarát webtárhely-szolgáltató, és ők is az egyik leginkább megfizethető áron. Az iPage tárhely ingyenes domain regisztrációval, egy drag and drop weboldal készítővel, 1000 ingyenes sablonnal, ingyenes SSL tanúsítvánnyal, ingyenes e-mail címmel és még sok másnal elérhető.

Terveik olyan extrákat is tartalmaznak, mint az ingyenes biztonsági eszközök és egy 100 USD értékű ingyenes kredit a Google Adwords és a Bing hirdetések számára.

Az iPage 24 órás ügyfélszolgálatot és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is nyújt.

Kiszolgálók Kanadában: Nem, USA.

Árazás: A szokásos árképzés havonta 10,95 USD-tól kezdődik.

Különleges ajánlat: Felhasználóink ​​csak 2,50 USD / hónapot fizetnek.

Olvassa el az iPage áttekintést >>

7. A2 tárhely

a2-hosting-canada

 • Betöltési idő: 1,28 s
 • üzemidő: 99,90%
 • Támogatás: 9/10
 • Weboldal: A2hosting.com

Kezdje el az A2 tárhelyet »

Az A2 tárhely a sebességre épül, akár 20-szor gyorsabb webtárhelyet kínál. Webtárhely-terveik korlátlan hely- és sávszélességgel, ingyenes SSL-tanúsítvánnyal, sebességre optimalizált WordPress-szel, 24 órás ügyfélszolgálattal és még sok másral rendelkeznek.

Az A2 tárhely egy fejlesztőbarát lehetőség, amely lehetővé teszi a webhely szkriptjeinek egyetlen kattintással történő telepítését, ideértve a WordPress, a Joomla, a Drupal, a Magento és egyebeket.

Az A2 Hosting bármikor pénzvisszafizetési garanciát is nyújt. Ez azt jelenti, hogy ha 30 napon belül nem elégedett szolgáltatással, akkor teljes visszatérítést kap. Az első 30 nap után aránytalan visszatérítésre lesz jogosult a fel nem használt szolgáltatások után.

Kiszolgálók Kanadában: Nem, Michigan és Arizona, USA.

Árazás: A szokásos árképzés 10,43 USD-tól kezdődik havonta.

Különleges ajánlat: Az akciós árak csak 3,68 USD / hónap-nál kezdődnek.

Olvassa el az A2 tárhely áttekintését >>

8. HostPapa

Hostpapa-best-kanadai-hosting

A HostPapa a kanadai első számú internetes házigazda, több mint 500 000 webhely házigazdája. Webtárhelyük ingyenes domain nevet, megbízható tárolást, nem mért sávszélességet, több mint 400 alkalmazást kínál, beleértve a WordPress-t egy kattintással történő telepítéssel és még sok más.

A HostPapa saját weboldal-készítőt is kínál drag and drop felülettel, több száz professzionális sablonnal, és akár online áruházat is létrehozhat a vállalati tervükkel.

Ezenkívül díjnyertes, 24 órás e-mail támogatást kínálnak a HostPapa házon belüli szakértői támogatásával, valamint telefonos és élő chat támogatást több nyelven. Kipróbálhatja a HostPapa kockázatmentes használatát a megosztott web hosting szolgáltatások és viszonteladói web hosting szolgáltatások 30 napos pénz-visszafizetési garanciájával..

Kiszolgálók Kanadában: Igen, Toronto, Kanada.

Árazás: A szokásos árképzés havi 8,99 USD-tól kezdődik.

Különleges ajánlat: A cikk elkészítésekor csak havi 3,95 dollárért indulhat.

Kezdje el ma a HostPapa használatát >>

9. HostUpon.ca

hostupon-best-kanadai-web-hosting

A HostUpon egy másik nagyszerű kanadai web hosting cég. A HostUpon szintén egy „zöld” webtárhely-szolgáltató, teljes infrastruktúráját környezetbarát hardverrel építették fel, és minden más módon hozzájárulnak a környezet védelméhez..

Számos webtárhely-tervükkel korlátlan lemezterületet és sávszélességet, ingyenes webhely-készítőt biztosít sablonokkal, a WordPress és Joomla 1 kattintással történő telepítését, korlátlan e-mail címeket és még sok minden mást.

Ezen felül 24 órás kanadai ügyfélszolgálatot kínálnak; semmiféle támogatási útvonalat nem bocsátanak ki. Tehát bármikor kapcsolatba léphet a közvetlen csapat tagjával, hogy szakértői támogatást kapjon. Kipróbálhatja őket kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Kiszolgálók Kanadában: Igen, Toronto, Kanada.

Árazás: A szokásos árak havi 7,95 dollártól kezdődnek.

Különleges ajánlat: A cikk elkészítésekor mindössze 3,95 USD havonta indulhat.

10. Web hosting Kanada

webhosting-canada

A Web Hosting Canada székhelye Montrealban (Quebec) található, és több mint 30 000 kisvállalkozás bíz meg benne. Ez a kanadai web hosting szolgáltató egyike azon kevésnek, amely kiszolgálókat kínál mind a keleti, mind a nyugati parton. Tehát, függetlenül attól, hogy Kanadában hol vannak a felhasználók, számíthat rájuk, hogy gyorsan szállítsanak.

A web hosting szolgáltatások mellett a Web Hosting Canada domainneveket, Weebly weboldal készítőt, e-mail és online marketing szolgáltatásokat, biztonsági és SSL tanúsítványokat, valamint egyebek mellett kínál..

Ezenkívül 24 órás, kétnyelvű, szakértői támogatást nyújtanak telefonon, csevegőn és e-mailben.

Kiszolgálók Kanadában: Igen, Toronto és Vancouver, Kanada.

Árazás: A szokásos árképzés havi 5,99 USD-tól kezdődik.

Különleges ajánlat: Csak havi 3,89 dollárért indulhat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kanadai tárhelyet?

Számos tényezőt kell figyelembe vennie, amikor a kanadai hostot választja, ideértve a következőket:

 1. Szerver helye
 2. üzemidő
 3. Jellemzők
 4. Vevőszolgálat

Nézzük meg mindezen tényezőket alaposabban, hogy könnyen kiválaszthassa az Ön igényeinek leginkább megfelelő kanadai tárhelyet.

1. Szerver helye
Fontos a webhely sebessége. A lassú weboldal-betöltési idő negatívan befolyásolhatja SEO-ját, a felhasználói élményt és akár a konverziókat is. Tehát, ha gyorsan webhelyet szeretne biztosítani a felhasználók számára, akkor meg kell vizsgálnia a szerver helyét. Ez az oka annak, hogy ebbe a cikkbe belefoglaltuk az egyes webtárhely-szolgáltatók szerverhelyét.
A szerver elhelyezkedése ténylegesen befolyásolja webhelyének betöltési idejét. Minél közelebb van egy weboldal vagy a felhasználó egy adatközponthoz, annál gyorsabban tudnak hozzáférni az Ön webhelyéhez.

Ha kanadai webhelyet készít, és arra számít, hogy legtöbb felhasználója Kanadában található, érdemes választania egy olyan web hosting szolgáltatót, amelynek Kanadában található szerverei vannak. De mindaddig, amíg a szerver közel van (például az Egyesült Államokban), és ez egy tisztességes szerver, akkor továbbra is képesnek kell lennie villámgyors sebesség elérésére..

2. Uptime
Fontos, hogy webhelye mindenkor elérhető legyen a felhasználók számára. Ha webhelye gyakran nem működik, elveszítheti a forgalom, az értékesítések és az értékesítés nagy mennyiségét. Fontos tehát, hogy keressen egy kanadai webtárhelyet, amely kiváló rendelkezésre állási garanciát kínál.

Az Uptime egyszerűen azt az időt méri, ameddig egy szerver működik és elérhető. Nagyon lehetetlen garantálni a 100% -os üzemidőt, de bármi, ami a 99,9% alatt van, meglehetősen megbízhatatlan.

3. Jellemzők
A webhely létrehozása nem lehet nehéz. Különösen kezdőként választhat egy olyan web hosting szolgáltatást, amely mindent kínál az induláshoz.

Figyelembe veendő szolgáltatások a következők:

 • Domain név
 • SSL tanúsítvány
 • Kattintson egy kattintással a WordPress telepítésére
 • Weboldal-készítő
 • E-mail fiókok
 • Tárhely
 • mentések

4. Ügyfélszolgálat
Ha valami baj van a webhelyével, fontos tudni, hogy barátságos, tájékozott és gyors támogatást kaphat. Keresse meg a legjobb olyan webhely-tárhelyet / webtárhelyet, amely 24 órás támogatást kínál, hogy neked órákra vagy napokra kell várnia a válaszra.

Ítéletünk: Mi a legjobb kanadai webtárhely?

Javasoljuk a Bluehost alkalmazást, mivel a legjobb kanadai tárhelyet választjuk. Annak ellenére, hogy nincs szerver helye Kanadában, bízhat ebben a legnépszerűbb web hosting társaságban, amely gyors és megbízható szolgáltatást nyújt Önnek..

A Bluehost mindent megad, amire szüksége van a weboldal gyors futtatásához, beleértve egy ingyenes domain nevet, SSL tanúsítványt, egy kattintással elérhető WordPress telepítést és minden egyéb olyan funkciót, amelyre bármikor kérhet. Ráadásul megfizethetők, így elindíthatja webhelyét anélkül, hogy lyukasztást végezne a zsebében.

Kanadai web hostingCostMoney BackLoad TimeUptimeSupportCanadian Server
BluehostCA $ 3.60 / hó30 nap689 ms99,99%10/10Nem
SiteGround$ 3.95 / hó30 nap649 ms99,98%10/10Nem
HostGator$ 2.78 / hó45 nap691 ms99,96%10/10Nem
WP motor$ 28 / hó60 napN / AN / A9/10Igen
GreenGeeks$ 2.95 / hó30 nap697 ms99,92%9/10Igen
iPageCA $ 2.50 / hó30 nap2600 ms99,98%8/10Nem
A2 tárhelyCA $ 3.68 / hó30 nap1280 ms99,90%9/10Nem
HostPapaCA $ 3.95 / hó30 napN / AN / A10/10Igen
HostUponCA $ 3.95 / hó30 napN / AN / A10/10Igen
Webtárhely KanadaCA $ 3.89 / hóN / AN / AN / A9/10Igen

Reméljük, tetszett neki a legjobb kanadai tárhelyről szóló cikk. Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a Mi az a webtárhely? (Megosztott vs. VPS vs dedikált).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map