10 legjobb konferenciahívás-szolgáltatás összehasonlítva (2020)

online konferenciahívások kezdeményezése


A legjobb konferencia-beszélgetési szoftvert keresi?

A távoli munka tendenciájának növekedésével az online konferencia-hívás szoftver iránti kereslet felfelé mutató görbét tapasztal.

Nem is említve, hogy ezekben a példátlan időkben a kommunikáció és az együttműködés fontosabb, mint valaha.

Ebben a cikkben bemutatjuk a legjobb konferencia-beszélgetési szoftverek közül néhányat, amelyek segítenek a kapcsolattartásban a csapattal.

1. Nextiva

Nextiva, hívó konferencia

A Nextiva az egyik vezető és legmegbízhatóbb üzleti telefonszolgáltatás, amely lehetővé teszi konferenciabeszélgetést a csapatával. A Nextiva Meet-me Conferencing funkciójával több hívót csatlakoztathat különböző helyekre egyazon élő híváshoz, a személyes találkozók alternatívájaként..

A Nextiva kiváló hangminőséget kínál, és minden mobil eszközön is működik. Támogatja a CRM-et, a LiveChat-ot és számos más funkciót is, amelyek segítenek üzleti vállalkozásának kezelésében még az irodában való fizikai jelenlét nélkül is..

2. RingCentral

RingCentral, online konferenciahívások

A RingCentral egy másik csodálatos VoIP-szolgáltató, amely számos szolgáltatást kínál, például konferenciahívásokat, többfunkciós telefonokat, videokonferenciákat, csapatüzeneteket, kapcsolattartó központot és egyebet. Használhatja ehhez a hívásvárakoztatási opció hozzáadásához, a hívásátvitelhez, a többvonalas telefonrendszerhez és a hívásátirányításhoz.

Videokonferencia-beszélgetés közben ingyenes hívásokat, felhőbeszélgetéseket, csoportos üzenetküldést is kezdeményezhet, és képernyőket is megoszthat.

RingCentral

3. Nagyítás

Zoomolás

Zoomolás kiváló lehetőség, ha eszközöket keres online találkozók és videokonferenciák lefolytatására. A Zoom segítségével egyszerűen tarthatja meg az értekezletet. Arra is hivatkozhat, hogy munkatársait vagy ügyfeleit csatlakozzon a találkozóhoz egy link megosztásával. Meghívását azonban csak akkor lehet elfogadni, ha a felhasználó letölti a Zoom alkalmazást az eszközére.

A Zoom ingyenes tervével akár 40 percet is tarthat az ülésein. De ha hosszabb ideig akarja tartani az ülést, akkor frissítenie kell a tervet.

4. BlueJeans

BlueJeans konferenciahívások

Kék farmer az egyik legjobb szoftver, amely biztonságos videokonferencia-lehetőséget kínál a felhasználók számára. Ez egy csodálatos forrás bárki számára, aki távolról dolgozik, és gyors videokonferenciákat kell tartania ügyfeleivel.

A BlueJeans segítségével bármilyen szobát könnyű átalakítani tárgyalótermévé. Néhány egérkattintással webináriumokat, élő közvetítésű interaktív eseményeket, városházakat és másokat is otthont adhat. A termelékenység fokozása érdekében olyan funkciókat kínál, mint az élő találkozóvezérlők, az elemzés, az automatikus riasztások és az egygombos hozzáférés az ülésekhez.

A felhasználók egygombos hozzáféréssel is rendelkeznek a találkozókhoz, függetlenül az általuk használt készüléktől. A szervezet védelme érdekében a rosszindulatú támadásoktól és a felhasználói védelem védelme érdekében vállalati szintű biztonságot is kínál.

5. Webex

Cisco Webex

Webex egy másik csodálatos termék, amely egyszerű módszereket kínál az online konferencia lebonyolításához az ügyfelekkel való kommunikáció és együttműködés érdekében szerte a világon.

Használhatja vállalati szintű találkozó megszervezéséhez, élő webinárium lefolytatásához követői számára, online képzést vagy osztályokat kínálhat, és még sok minden mást megtehet. Ennek során számos egyéb funkciót is használhat, például a képernyőmegosztást, az ülések testreszabását stb.

6. Élettartam

Életnagyságú

Val vel Életnagyságú, A konferenciahívások tárolása gyors és egyszerű. Megteheti bárhonnan, bármikor, közvetlenül a telefonjáról vagy az asztalról.

A jobb termelékenység érdekében az Lifesize integrálható a Microsoft Teams, Skype for Business, Outlook, Slack, Cisco, Polycom stb. Rendelkezhet ingyenesen konferenciatermi csatlakozóval is. Ezzel a szoftverrel ingyenesen kezdeményezhet hívásokat 60 országban.

7. Élő vihar

Livestorm

Livestorm egy újabb konferenciahívás-megoldás, amely kompatibilis az összes böngészővel, és támogatja a mobilhívásokat is. Ezzel a szoftverrel webináriumokat, video podcastokat és interjúkat, online tanfolyamokat és még sok másat vezethet.

Azt is lehetővé teszi, hogy ütemezze az üléseket az ügyféllel vagy alkalmazottjával. Kipróbálhatja a szoftvert ingyen. Ha tetszik, bármikor frissítheti.

8. Zoho Találkozók

Zoho találkozók

Zoho Találkozók lehet a tökéletes megoldás, ha online konferenciákat kíván tartani, vagy élő webinarot szervez. Kiváló lehetőségekkel rendelkezik, amelyek segítségével rögzítheti üléseit, prezentációkat készíthet, és akár teljes nyilvántartásokat is letölthet.

A platform rendkívül biztonságos, így nem kell aggódnia, hogy megsérti a személyes adatait. Ez lehetővé teszi az emberek felvételét a találkozóra, és moderálhatja a közönséget is.

9. UberConference

UberConference

Val vel UberConference, Munkatársa vagy ügyfele csatlakozhat a találkozóhoz, egyszerűen rákattintva a velük megosztott URL-re. Még egyetlen alkalmazást sem kell letölteniük.

A szoftver kompatibilis a laptopjával, táblagépével és akár mobiltelefonjával is. A hang intelligenciájának köszönhetően a találkozók teljes kereshető átírásával is rendelkezhetnek.

10. Join.me

Csatlakozz hozzám

Csatlakozz hozzám egy másik platform, amely lehetővé teszi, hogy ingyenesen hívást vegyen fel vagy csatlakozzon. 14 napos ingyenes próbaidőszakot kínál Önnek. A próba ideje alatt kipróbálhatja annak naptárába integrálható audio- és videohívás opcióját.

Ha videokonferenciára használja, akkor lehetősége van a háttér testreszabására is. Ezenkívül nagy teljesítményű funkciókkal is rendelkezik, például hangfelvétel, ütemezés és így tovább.

Ez a legjobb online konferencia-beszélgetési szoftver, amelyet használhat. Reméljük, tetszett ez a cikk. Ezenkívül megnézheti azt a cikket, amelyben felveheti a hívás gombot a WordPress webhelyére.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map