10 legjobb logókészítő és logógenerátor összehasonlítva

A legjobb logókészítők


Ön a legjobb logókészítőt keresi vállalkozása logójához?

Ha Ön webhelytulajdonos, kezdő vállalkozás vagy korlátozott költségvetéssel rendelkező kisvállalkozás, akkor nem akarja, hogy izgalmas összeget költene a logójára.

Szerencsére számos online logó készítő lehetővé teszi, hogy professzionális logóját hozzon létre vállalkozása számára.

Ebben a cikkben megosztjuk a legjobb emblémák készítőinek válogatott listáját, amelyek segítségével könnyen elkészítheti a professzionális üzleti logókat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb logókészítő alkalmazást

Miután úgy döntött, hogy saját logóját hozza létre, a következő lépés az, hogy kiválasztja az igényeinek leginkább megfelelő logókészítőt. Mivel tucatnyi online logó készítőt találhat, a megfelelő kiválasztása félelmetes lehet.

Itt van, amit meg kell keresnie a logókészítő szoftverben.

 • Szöveg logó: Képesség egyedi szöveges logó létrehozására. A logó készítőjének sokféle szöveges mintát, stílust és betűtípust kell biztosítania.
 • Beépített sablonok: Ha Ön nem tervező, akkor nem akarja, hogy a logóját a semmiből kezdje el elkezdeni. Győződjön meg arról, hogy a logótervező alkalmazásban számos beépített sablon található.
 • Nagy felbontású letöltés: A logókészítő szoftvernek lehetővé kell tennie nagy felbontású logó letöltését bármilyen formátumban (jpg, png, stb.). Ez hasznos a logó marketing anyagokban történő használatához..

Vessen egy pillantást a lehető legjobb logókészítőkre.

1. Folyamatos kapcsolattartó LogoMaker: Ingyenes Logo Maker App

Folyamatos kapcsolatfelvétel a LogoMakerrel

A Constant Contact LogoMaker egy ingyenes logókészítő szoftver, amely az A.I.-hez tartozik. meghajtó weboldal készítő.

Ez lehetővé teszi a logó minden olyan aspektusának testreszabását, amely színt, betűtípust, méretet és ikont tartalmaz. A LogoMaker egy rugalmas szolgáltatás, és olyan varázsában működik, mint a kezdők, akik nem akarnak befektetni egy profi logótervező felvételébe..

Noha a LogoMaker szolgáltatást webhely-készítő részeként kínálják, lehetővé teszik a nagy felbontású logó letöltését, hogy bárhol felhasználható legyen, például a webhelyen, a marketing anyagokon, pólókon, nyomtatási anyagokon stb. A Constant Contact LogoMaker több fájlt támogat típusok, ami azt jelenti, hogy megkapja a kívánt képformátumot a logóhoz.

2. Fakadó

Hatchful

A Hatchful egy újabb ingyenes logókészítő, amelyet a Shopify épített. Ez lehetővé teszi professzionális és lenyűgöző üzleti logók létrehozását, bármilyen grafikai tervezési tapasztalat nélkül.

Mellett 100s beépített logósablonnal is rendelkezik, amelyet testreszabhat a szöveg, betűtípus, ikon, színek és méret szerint a tervező stúdiójuk segítségével. A Hatchful segítségével különböző méretű logót tölthet le szociális média, névjegykártyák és áruk számára.

3. A Canva Pro Logo Maker: a legjobb online logó készítő

Canva Logo Maker

A Canva Pro Logo Maker egy prémium logókészítő szoftver üzleti és e-kereskedelmi webhelyek számára. 1000-es professzionális logósablonokkal, korlátlan ikonokkal, illusztrációkkal és egyebekkel érkezik.

A Canva Logo Maker segítségével elegáns egyedi logókat hozhat létre, amelyeket nagy felbontású szerkeszthet és letölthet. A Canva lehetővé teszi a logó megosztását a csapattal, hogy a világ bármely pontjáról megtekinthesse és szerkeszthesse.

4. Személyre szabott márkák: A legjobb logókészítő eszköz kisvállalkozások számára

Személyre szabott márkák Logo Maker

A Tailor Brands professzionális logókészítő szolgáltatás márkák és vállalkozások számára. Ez lehetővé teszi egyéni és nagy felbontású logó létrehozását a webhelyén vagy a közösségi médiában.

Ezen felül hirdetéstervező szolgáltatást is kínálnak, amely lehetővé teszi, hogy vonzó hirdetéseket hozzon létre a munka előmozdítása érdekében.

5. A Looka logótervezés

Looka logótervezés

A Looka egy másik A.I. motoros online logótervező szoftver a márka identitásának felépítéséhez. A mellékelt előlapi logószerkesztővel rendelkezik, ahol kiválaszthat egy logósablont, és megváltoztathatja a színeket, betűkészleteket és szöveget.

Ez lehetővé teszi a szociális média, névjegykártyák stb. Teljes logójának letöltését. A Looka különféle kiegészítőket kínál a márkaépítés élményének fokozása érdekében..

6. Designhill: Megbízható logókészítő szolgáltatás

Designhill

A Designhill egy népszerű logókészítő szolgáltatás, amely néhány kattintással megtervezheti az egyedi logóját. Az 1 millió + ügyfelek bíznak benne, és 98,78% -os vevői elégedettséggel bírnak, így megbízható lehetőséget kínálnak a logó megtervezésére.

Először is megadhatja a cég nevét, és kiválaszthatja a logó stílusait, színét és ikonját. Ezután 100-as sablonokat böngészhet, amelyek közül választhat, módosíthat és megtekintheti a végső logót.

7. Ucraft Logo Maker: Logótervező alkalmazás, jogdíjmentes ikonok

Ucraft

Az Ucraft egy erőteljes online logó-készítő, amely megtervezheti üzleti logóját. Ingyenesen használható, és 2M + jogdíjmentes ikonokkal ellátva, egyedi kattintással készíthető logót néhány kattintással.

Nagyon rugalmas, és lehetővé teszi az alakzatok, a szöveg, az ikonok és a színek egyszerű testreszabását. Kiváló minőségű logója letölthető SVG és PNG formátumban.

8. LogotypeMaker

LogoTypeMaker

A Logotypemaker online logókészítő és logógenerátor a kisvállalkozások tulajdonosai és vállalkozói számára. A Logotypemaker használatával nem kell professzionális tervezőt bérelnie, és azonnal létrehozhatja egyedi logóját.

Számos logósablonnal és A.I. alapú logó szerkesztő. A Logotypemaker használatával testreszabhatja árnyékhatásokat, betűkészleteket, clipart-ot, és feltöltheti saját képeit.

9. Logogenie: Logótervező szoftver a legjobb vevőszolgálattal

Logogenie

Logogenie egy prémium logótervező szoftver, amelyhez számos logótervező eszköz és 1000+ professzionális logósablon tartozik. Azonnali ügyfélszolgálatot biztosít élő csevegéssel és e-mailekkel.

Ez lehetővé teszi egy teljesen egyedi logó létrehozását 3 egyszerű lépésben. Írja be a márkanevet, válassza ki az ikont, és testreszabhatja logóját a színek és a stílushatások szempontjából.

10. GraphicSprings logó készítő: Prémium logó készítő

GraphicSprings logó készítő

GraphicSprings egy újabb prémium logó készítője kisvállalkozások, induló vállalkozások és online üzletek számára. Ez lehetővé teszi a professzionális logó tervezését még azoknak a kezdőknek is, akiknek nincs grafikai tervezési tapasztalata.

A logót ingyenesen generálhatja, de 19,99 USD-t kell fizetnie a nagy felbontás letöltéséhez. A fizetett logó tökéletes névjegykártyákhoz, közösségi hálózatokhoz és webhelyéhez.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb logókészítőket, amelyek segítenek az üzleti embléma megtervezésében. Érdemes lehet megnézni a legjobb webdesign-szoftverről szóló útmutatónkat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map