11 legjobb Divi elrendezés és támogatott téma a Divi Builder számára

Legjobb Divi elrendezések


A legjobb Divi elrendezéseket és témákat keresi? A Divi népszerű drag and drop készítő a WordPress számára. Számos elrendezés és téma van kifejezetten a Divi Builder számára, hogy funkciókban gazdag webhelyeket hozzon létre. A kezdőbarát beállításával időt takarít meg, és a kód ismeretét kevésbé ismeri. Használhatja a kész Divi sablonokat, és egyszerű módosításokat végezhet webhelyének elkészítéséhez.

Ebben a cikkben megosztjuk a felhasználható legjobb Divi elrendezéseket és Divi témákat.

Divi elrendezések vs. Divi gyermek témák

Mielőtt elmélyülnénk az összehasonlításban, fontos megérteni, hogy a piacon 2 különböző Divi íz érhető el: Divi Theme és Divi Builder (plugin).

Az Elegant Themes által kiadott összes téma, beleértve a Divi témát, a drag and drop Divi Builderrel kerül szállításra, amely lehetővé teszi a weboldal egyszerű felépítését és testreszabását..

Ha nagyon testreszabható WordPress témát szeretne, akkor használhatja a Divi témát. Alternatív megoldásként, ha egy másik témát szeretne használni, de szüksége van egy drag and drop építőre, akkor használhatja a Divi készítőt.

Most, hogy ismeri a Divi 2 különféle ízét a piacon, vessünk egy pillantást a Divi elrendezései és a gyermekek témáinak különbségeire.

A Divi elrendezések egyszerű sablonok, amelyeket a Divi Builder segítségével használhat webhelyének megtervezéséhez. Ezeket az elrendezéseket a drag and drop oldalkészítő segítségével testreszabhatja.

A Divi Builder segítségével saját Divi elrendezéseket is létrehozhat. Ez lehetővé teszi a téma elrendezések importálását és exportálását a WordPress webhelyek között.

Másrészt a Divi gyermek téma olyan téma, amely örökli a Divi téma összes funkcióját és stílusát. A Divi gyermek téma használata rendkívül ajánlott, ha testreszabni szeretné a Divi téma funkcióját, stílusát és kialakítását.

A Divi gyermek téma használatának előnye a webhelyén, hogy az összes téma testreszabás megmarad, még az alapvető Divi téma frissítése után is..

1. Divi Builder

Divi

A Divi Builder 800 előre elkészített webhely-elrendezéssel van ellátva, hogy könnyen testreszabhassa weboldalát. Mielőtt elkezdene választani a Divi elrendezéseit az internetről, érdemes egy pillanatra kideríteni, hogy az építő az Ön igényeinek megfelelő elrendezést kap-e..

Csak válassza ki a kedvenc elrendezését, és máris jó is lehet. In-line szerkesztéssel, húzható szélességgel, érzékeny szerkesztéssel és minden szükséges elem elemével rendelkezik. A Divi Builder segítségével kattinthat a képernyőre, és elkezdheti gépelni. Sorokkal és oszlopokkal dolgozhat úgy, hogy pontosan úgy tervezze meg webhelyét, ahogy elképzelte.

A Divi Builder valós idejű tervezési funkciói lehetővé teszik a webhely élő módosításait, elkerülve a nézetek közötti váltást. Az előlap-szerkesztő segítségével gyorsan beállíthatja kezdőlapját és más weboldalakat.

2. OceanWP

OceanWP

Az OceanWP nagy teljesítményű többcélú WordPress téma, amely támogatja a Divi készítőt. Bármely típusú webhely létrehozására felhasználható. Több beépített elrendezéssel rendelkezik, amelyek a webhelyet a nulláról indítják. Ez a téma rendkívül gyors teljesítményű és teljes mértékben érzékeny, hogy bármilyen méretű képernyőn vagy eszközön szépen megjelenjen.

Támogatja a WooCommerce-t, hogy létrehozhassa saját üzlethelyiségét. Az OceanWP fordításra kész és felhasználható RTL webhelyek létrehozására. A SEO számára optimalizálva lett, hogy növelje webhelye forgalmát.

3. Astra

Astra

Az Astra egy könnyű, ám mégis stílusos WordPress téma, amely Divi elrendezésként működik a Divi Builder számára. Ez lehetővé teszi az oldalcím és az oldalsávok letiltását, hogy teljes szélességű oldalakat hozzon létre a drag and drop készítővel. Kész kész elrendezésekkel érkezik, amelyek megkönnyítik a weboldal fejlesztési folyamatát.

Egyéni elrendezési beállításai vannak a fejlécek, blogok, archívumok, egyes oldalak, hozzászólások és még sok más számára. Ez a téma gyönyörű színekkel és tipográfiai lehetőségekkel rendelkezik.

4. Kisvállalkozás

Kis vállalkozás

Ahogy a neve is sugallja, a Small Business egy professzionális Divi elrendezés kisvállalkozási webhelyek számára. Egy egyszerű, minimális kialakítású, de fenntartja az összes szükséges funkciót a blog elindításához. Használhatja a plugin-t egy demonstrációs webhely importálásához, amely elősegíti a teljes webhely elkészítését, és nem kell annyit tennie. A Divi Builder használatával húzza és dobja el az oldalak tartalmát.

Az elrendezés lefedi az összes legfontosabb oldalt, például a névjegyet, a kapcsolatfelvételt stb. A weboldalon elmosódott pontok mutatják be szolgáltatásaikat kivonattal. Felveheti a kapcsolatfelvételi űrlapot a weboldal láblécébe.

5. A farm

A farm

A Farm egy egyoldalas Divi elrendezés, sima animációs effektusokkal és lapos kialakítással. Egyéni kezdőlap-ikonokkal rendelkezik a szolgáltatások, termékek, céloldalak és egyéb tartalmak megjelenítéséhez. Felvehet egy teljes szélességű képszalagot a fejlécbe, a tartalmat képekkel és a szöveget az ikonokkal.

Az elrendezés beállításához külön kell megvásárolnia a Divi Builder készüléket. Miután telepítette az építőt, ezt az elrendezést arra használhatja, hogy hatékonyan húzza át a tartalmat.

6. Szerencsére

Boldogan

Szerencsére egy ingyenes Divi elrendezés esküvői tervezőknek, menyasszonyoknak és vőlegényeknek. Különleges esküvői ikonok, gyönyörű színek és történet-alapú elrendezési stílusú. A honlapon modulok és divatos szakaszok találhatók a szükséges szolgáltatások hozzáadásához. Jön egy képgaléria, egyedi ikonok és egy kapcsolattartó űrlap-widget.

Ezenkívül ellenőrizze: Hogyan adhatunk kapcsolattartó űrlapot a WordPress programhoz.

Ennek az elrendezésnek alapértelmezés szerint nincs a Divi szülő témája. A Boldogság esküvői és eljegyzési témájának használatához telepítenie kell a WordPress webhelyére.

7. Logisztika

Logisztika

A Logistic egy modern Divi elrendezés szállítási és logisztikai webhelyek számára. Az összes modul és elem tartozik a logisztikai webhely gyors megtervezéséhez. A lapos kialakítás megkönnyíti a szolgáltatások és a tartalom hozzáadását a honlapjára. A Logistic beépített galériával rendelkezik képek, egyedi tervek, cselekvésre ösztönző képek, szakaszok elmosódása, honlapok ikonjai, ajánlatkérő űrlap és teljes szélességű csúszka hozzáadására..

Ezen felül ajánlások szakaszát, statisztikai számlálókat és ikonokat, valamint további funkciókat kínál fel webhelyének kezdőlapjára. Szüksége lesz a Divi szülői témára a logisztikai elrendezés használatához. Nem tartalmazza a Divi Builder készüléket, ezért ezt külön kell megvásárolnia.

8. Ashe

Ashe

Az Ashe egy ingyenes Divi elrendezés jóga, fitnesz, egészség, utazás, pékség, étel és főzés számára. Több navigációs menüvel, fejléc háttérképtel, csúszka szakaszával és még sok másnal rendelkezik. A téma minimális kialakítású és elegáns elrendezésű.

Támogatja a kapcsolatfelvételi űrlapot és a honlap többi részét. Az elrendezésnek több színsémája van, teljes szélességű kialakítása és még lenyűgözőbb tulajdonságai vannak.

9. Futurio

Futurio

A Futurio egy ingyenes Divi elrendezés, amelyet kifejezetten fényképészeti ügynökségek, fotósok, személyes bloggerek és üzleti webhelyek számára készítettek. Teljes szélességű fejléces háttérrel rendelkezik, hogy vastag képet, szöveget és CTA-t jelenítsen meg. 3 elmosódás jellemzi a szolgáltatások animációs effektusokkal való megjelenítését.

Az összes szolgáltatás mellett teljes mértékben támogatja a WPML-t és a WooCommerce-t. Ez a téma a SEO számára lett optimalizálva.

10. Kaland

Kaland

A Kaland egy elegáns Divi téma az utazási bloggereknek, kalandoroknak, utazási irodáknak és minden más utazási vállalkozásnak. Használható személyes blogok vagy fényképészeti portfólió webhelyek létrehozására is. Tartalmaz egy teljes képernyős képgalériát, ikonokkel. Testreszabhatja a galéria oszlopokat és sorokat a fényképek hozzáadásához. Ez is egy cselekvésre ösztönző funkcióval rendelkezik a galéria képeinek leírások hozzáadásához.

Ha van fotós csapata vagy utazócsoport, akkor megjelenítheti őket a 3 oszlopos Csapat részben. Az utazási élményeket profilfotóval vagy egyéb információkkal is elküldheti az egyes bejegyzés alatt található szerzői szakaszban. Ez lehetővé teszi több kép hozzáadását a kezdőlap szövegmezőivel. Mint a többi Divi elrendezésnél, a Kaland téma elindításához is szüksége lesz a Divi szülői témára.

11. Testreszabás

Customify

A Customize egy ingyenes és teljesen testreszabható Divi elrendezés bármilyen típusú webhelyhez. Gyönyörű design- és színkombinációval rendelkezik, hogy vonzza a látogatókat. A téma kompatibilis az összes népszerűvel, és rendelkeznie kell WordPress pluginekkel.

Könnyű beállítani, és támogatja a WooCommerce szolgáltatást. A fejléc és a lábléc testreszabható az élő WordPress testreszabó programmal.

11. Zelle

Zelle

A Zelle örömteli Divi-elrendezés, amely tökéletesen működik az online boltokban, a kisvállalkozásokban és bárki másnak, akinek egyértelmű küldetése van, aki profi, barátságos módon kíván bemutatkozni. Gyönyörű színekkel, mozgatható szakaszokkal, parallaxis effektusokkal és egyedi blokkokkal rendelkezik. Teljes szélességű fejléc háttérképpel érkezik.

További funkciók a cselekvésre ösztönző gombok, a portfólió rész, az egyedi ikonok, a képekkel ellátott szöveg és a szemet gyönyörködtető ajánlások szakasz. Szerezd meg a Divi Builder készüléket, hogy gyorsan elindítsa a Zelle elrendezését.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb Divi elrendezéseket és Divi témákat. Érdemes lehet megnéznie a kezdők számára a legjobb webhely-készítők listáját is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map