11 legjobb QuickBooks alternatíva kisvállalkozások számára (2020)

a gyorskönyvek legjobb alternatívái összehasonlítva


A legjobb QuickBooks alternatívákat keresi?

Noha a QuickBooks a jövedelem és számlázás kezelésének okosabb üzleti eszköz szolgáltatója, hiányozhat néhány olyan funkció, amely segíthet a számlák pontos megszervezésében..

Ebben a cikkben meg fogjuk osztani a QuickBooks legjobb alternatíváit, amelyek segítségével kezelheti könyveit és fiókjait.

1. FreshBooks

FreshBooks

A FreshBooks az egyik legnépszerűbb számlázási és számlázási szoftver. Segít professzionális és egyedi számlák létrehozásában a logóval, háttérrel stb..

Számos egyéb szolgáltatáshoz tartozik, például az időkövetéshez, a költségkövetéshez, a projektek kezeléséhez és a becslésekhez / javaslatokhoz. Hatékony betekintést és jelentéseket generálhat vállalkozása teljesítményéről.

Egyéb kiemelkedő funkciók közé tartozik az automatikus adószámítás, a számla esedékességének dátuma, a fizetési értesítések és így tovább. Kiválaszthatja a kívánt pénznemet, és kedvezményeket adhat a felhasználóknak. A FreshBooks a QuickBooks tökéletes alternatívája.

Ár: Az indulási terv havi 15 dollárba kerül. Ez a terv 5 számlázható ügyfél számára tökéletes. Ha vásárlás előtt kipróbálni szeretné szolgáltatásaikat, feliratkozhat az ingyenes próbaverzióra is.

2. Zoho könyvek

Zoho Books

A Zoho Books egy egyszerű és biztonságos online számviteli megoldás vállalkozásának. Összekapcsolódik a bankszámlájával a fizetések folyamatának kezelésére, a kifizetések nyomon követésére és a tranzakciók intelligens kategorizálására. Portált kínálnak a tömeges fizetések elfogadására, a legutóbbi eladások megosztására, az ügyfelek visszajelzéseinek összegyűjtésére és még sok minden másra.

Ezenkívül kezeli és nyomon követi a készletét, és integrálható számos fizetési, elemzési, jelentési és ügyfélkapcsolat-kezelési szoftver szolgáltatással..

Ár: Szervezetben havonta 9 dollárba kerül. Iratkozzon fel a 14 napos ingyenes próbaverzióra, hogy ellenőrizze a szolgáltatást vásárlás előtt.

3. Xero

Xero

A Xero kiváló üzleti és számviteli szoftver kisvállalkozások számára. Valós idejű képet ad a készpénzforgalmáról minden eszközön. Van egy mobilalkalmazása, amely hasznos számlák küldésére, költségigénylések létrehozására és egyebekre.

Osztályozza a tranzakciókat és gyorsan generál nyilatkozatokat. A Xero több valutát támogat, több mint 700 alkalmazással integrálható, és útközben is megrendeléseket hozhat létre.

Ár: 30 napos ingyenes próbaverziót kínál, hogy kipróbálhassa szolgáltatásait. Az induló csomag havonta 20 dollárba kerül, akár 5 számla és idézet esetén.

4. Sage 50Cloud

Sage 50Cloud

A Sage 50Cloud a QuickBooks másik alternatívája. Összekapcsolhatja a Sage 50Cloud-ot a bankszámlájával a tranzakciók kezelésére, az eladások rögzítésére és a valós idejű bevételek generálására. Ennek az ügyfélkapcsolat-kezelő eszköznek van egy egyedi panelje, amellyel számlákat közvetlenül a szoftverből hozhat létre, szerkeszthet és küldhet ügyfeleinek. Professzionális árajánlatokat küldhet ügyfeleinek.

Ez a szoftver segíti a készletek és a készletek kezelését. Gondoskodik az adó kiszámításáról, és automatikusan visszatér az interneten, a HMRC szolgáltatással. A Sage 50Cloud számos automatizálási folyamattal rendelkezik a könyvelés számára, ami robusztus és egyedülállóvá teszi.

Ár: Havi 20 fontba kerül. Ha kipróbálni szeretné a szolgáltatást, iratkozhat fel a 30 napos ingyenes próbaverzióra.

5. ZipBooks

ZipBooks

A ZipBooks egy ingyenes számviteli és online számlázási szoftver. Más népszerű megoldásokhoz hasonlóan lehetővé teszi professzionális számlák küldését az ügyfelek számára, és azonnal fizetést. Minden hitelkártyát, PayPal-t és egyéb fizetési módot elfogad. A fizetéseket ütemezheti és automatizálhatja a számlázási folyamatot.

Ez automatikusan osztályozza a fizetéseket a színkóddal, hogy egyszerűbbé és könnyebben hozzáférhetővé váljon. Okos betekintéssel és jelentésekkel megtarthatja magas fizetésű ügyfeleit és növelheti a bevételeket.

Ár: Ingyenes verzióval rendelkezik minden olyan funkcióval, amelyre szüksége van a QuickBooks versenytársához. A ZipBooks prémium megoldásokat is kínál 15 havonta.

6. FreeAgent

Szabadúszó

A FreeAgent egy könnyen használható könyvelő szoftver kisvállalkozások számára, és az egyik legjobb QuickBooks alternatíva. Úgy tervezték, hogy szabadúszók, egyéni webhelytulajdonosok és kis ügynökségek számára készüljön. Lenyűgöző funkciókkal rendelkezik, például ismétlődő számlák, automatikus fizetési emlékeztetők, értesítések és így tovább.

Szállít egy funkcióval, amely bepattan a bevételekre, és elmentheti azokat a telefonba. A FreeAgent kapcsolatba lép bankjával a tranzakciók nyomon követése érdekében, és valós idejű képet ad a pénzforgalmáról.

Ár: 6 hónapig havonta 10 dollárral kezdődik. Később 20 dollárba kerül havonta. Iratkozzon fel a 30 napos ingyenes próbaverzióra, hogy ellenőrizze az összes szolgáltatást, mielőtt megvásárolja ezt a megoldást.

7. Hullám

Hullám

A Wave egy ingyenes pénzügyi szoftver a kisvállalkozások webhelyeire. Segít a számlák, a számlázás és az online számlák kezelésében. A Wave segítségével gyönyörű számlákat készíthet, és fizetési linkkel elküldheti azokat az ügyfeleknek a gyors kifizetésekhez.

Ez egy mobilalkalmazással rendelkezik, amely kezeli az összes tranzakciót, elmenti a bevételeket, stb. Robusztus tudásbázissal rendelkezik, amely segít a számviteli szoftver beállításában..

Ár: Teljesen ingyenes. A kezdéshez regisztrálhat a saját webhelyén.

8. Pad

Pad

A Bench kiváló könyvelési szolgáltatás kisvállalkozási webhelyek számára. Integrálódik a népszerű alkalmazásokkal, például a Shopify, a WordPress, a BigCommerce, a Stripe stb..

Ez egy éves pénzügyi csomagot kínál, és megkönnyíti az adó manuális benyújtását. A pad a QuickBooks egyik legjobb alternatívája.

Ár: Kikiáltási ára havonta 119 USD, ha évente fizetik. A szolgáltatás teszteléséhez feliratkozhat ingyenes próbaverziójára.

9. Pandle

Pandle

A Pandle egy másik ingyenes számviteli szoftver a kisvállalkozások számára. Grafikus formában mutatja be jövedelmét és cash flow-ját. Bármely prémium számviteli szoftverhez hasonlóan a Pandle lehetővé teszi a fizetési link hozzáadását a számlához, és a gyors fizetést. Okosan kezeli pénzügyeit a tranzakciók kategorizálása alapján.

A mobilalkalmazásukkal idézetek, számlák és egyebek is elküldhetők. A Pandle alkalmazás javítja a könyvelési élményt, és segíti vállalkozása növekedését.

Ár: Ingyenes tervvel rendelkezik lenyűgöző funkciókkal. További lehetőségekért havi 7 dollárral vásárolhatja meg prémium verziójukat.

10. Kashoo

Kashoo

A Kashoo egyszerű könyvelő szoftver a kisvállalkozások tulajdonosai számára. Egy könnyen használható irányítópulttal rendelkezik, amely valós időben jeleníti meg tranzakcióit. Összeegyezteti a több mint 5000 bankkártya adatait, megkönnyítve ezzel a cash flow kezelését.

Ez könnyű beállítani és használni. A Kashoo lehetővé teszi professzionális számlák küldését az ügyfelek számára, és kompatibilis több fizetési átjáróval, például hitelkártyákkal, PayPal-lal stb..

Ár: Havi évi számlázás, havi 19,95 dollárba kerül. A Kashoo 14 napos ingyenes próbaverzióval rendelkezik a szolgáltatás tesztelésére.

11. Gusto

Ízlés

A Gusto online bérszámfejtési szolgáltatás a munkavállalói számlák professzionális kezeléséhez. Lehet, hogy nem közvetlen versenytárs a QuickBooks számára, de felhasználhatja üzleti zökkenőmentes működtetésére és útközben a fizetések elszámolására.

Segít együttműködni olyan vállalatokkal, amelyek előnyöket kínálnak az alkalmazottak számára. Ezt a szolgáltatást könnyen felhasználhatja a házon belüli tranzakciók automatizálására.

Ár: Havonta személyenként 12 dollárba kerül. Gusto 30 napos ingyenes próbaverzióval rendelkezik.

Reméljük, hogy ez a cikk segít megtalálni a legjobb QuickBooks alternatívákat fiókjainak kezeléséhez. Érdemes lehet megnéznie útmutatóunkat arról is, hogyan hozhat létre e-mail fiókokat a vállalkozása nevéhez.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map