11 legjobb Shopify-alternatíva: A legjobb versenytársak összehasonlítva

vásárolni a versenytársakat


Annak ellenére, hogy a Shopify az egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi megoldás, valószínűleg nem a megfelelő platform mindenki számára.

Például a Shopify jó választás azok számára, akik egyszerű megoldást akarnak egy online áruház elindításához.

De lehet, hogy ez nem a legjobb választás azon kereskedők számára, akik az online üzlet önmagukban álltak házigazdájának, rugalmasságra van szükségük új funkciók hozzáadásához, fejlesztőbarát platformhoz, és teljes ellenőrzésük van az üzlet felett.

Ebben a cikkben összeállítottuk a Shopify legjobb alternatíváinak listáját.

1. WooCommerce

WooCommerce

A WooCommerce a legnépszerűbb e-kereskedelmi platform a piacon. A WordPress pluginjeként érkezik, amely szilárd alapot nyújt. Használható további WordPress-bővítményekkel, hogy további szolgáltatásokat vegyen fel az áruházába.

Használhatja a legfontosabb WooCommerce témákat üzletének megtervezéséhez. A WooCommerce integrációkkal, fizetési módokkal, kiegészítőkkel és még sok másnal érkezik. Számos e-kereskedelemmel foglalkozó cég kínál külön WooCommerce tárhelyet, amely biztosítja a sikeres e-kereskedelemhez szükséges webhelyhez.

Ha problémája merül fel a beállítás során, akkor van egy nagy WooCommerce közösség, amely készen áll a segítségére. A WooCommerce a legnagyobb piaci részesedéssel rendelkezik az e-kereskedelem területén. Vessen egy pillantást a Shopify vs WooCommerce szakértő véleményére is, hogy megnézze a két népszerű e-kereskedelmi platform egymás közötti összehasonlítását..

Legjobb: Azok a felhasználók, akik teljes ellenőrzést akarnak szerezni az e-kereskedelmi áruházuk felett.

Árazás: A központi WooCommerce szoftver ingyenes. De ugyanúgy, mint minden weboldalnak, meg kell fizetnie a domainért és a tárhelyért, amely összesen 3,95 dollár / hónap.

2. BigCommerce

BigCommerce

A BigCommerce kiváló e-kereskedelmi megoldás egy online áruház létrehozására. Ez nem csak egy üzlet felépítésében segít, hanem további megrendelések beszerzésében is, mivel termékeit felveszi az Amazon, az eBay, a Facebook és más népszerű hálózatokba..

A felhasználók millióinak bízva ez egy intelligens választás kis-és nagy méretű online vállalkozások számára. A BigCommerce lehetővé teszi sablon kiválasztását, webhelyének testreszabását, fizetések elfogadását, megrendelések kezelését és még sok más. Segít a forgalom növelésében az online áruházhoz javítani a keresőmotorok rangsorolását.

A megrendeléstől a fizetésig, az áruk kiszállításáig az ügyfelekig a BigCommerce fedezi Önt. Ez egy házigazda megoldás, és éles versenyt jelent a Shopify számára.

Legjobb: Azok a felhasználók, akik inkább az egy-egyben üzemeltetett e-kereskedelmi platformot részesítik előnyben, több funkcióval, mint a Shopify.

Árazás: $ 29.95 / hó

3. Weebly

Weebly

A Weebly egy újabb egyszerű, hatékony weboldal készítő. E-kereskedelmi platformként használható termékek online értékesítésére. Más megoldásokkal ellentétben kiválaszthatja a témát, megváltoztathatja betűkészletét, hozzáadhat háttérképet és így tovább. A legtöbb népszerű fizetési módszerrel működik, hogy pénzt kapjon az ügyfelektől.

Elindíthat egy ingyenes próbaverziót, hogy megismerje a platformot, de a teljes e-kereskedelem boltjának beállításához a prémium verzióra van szükség. Van egy drag and drop építője, amely segítségével könnyedén hozzáadhatók szolgáltatások a webhelyéhez. A Weebly hatékony alternatíva lehet a Shopify számára.

A platformmal kapcsolatos további információkért tekintse meg a Weebly teljes áttekintésünket.

Legjobb: Kezdő felhasználók, akik belépési szintű áruházat akarnak építeni egy weboldal-készítővel.

Árazás: $ 12 / hó

4. Magento

Magento

A Magento az egyik legrégebbi és legnépszerűbb e-kereskedelmi megoldás a világon. Nehezebb beállítani, mint a WooCommerce vagy bármely más, a cikkben felsorolt ​​megoldás. A termékek és képek hozzáadásának folyamatához meredek tanulási görbét kell kezelni.

Ezen kívül a Magento biztonságos és nagyra becsült online vásárlási platform. Egyre növekvő közösséggel rendelkezik, amely készen áll arra, hogy segítsen a Magento-val való együttműködésben. Ez egy önkiszolgáló megoldás, vagyis az online áruház létrehozásához domain névre és internetes tárhelyre van szüksége.

Legjobb: Hatalmas e-kereskedelmi boltok

Árazás: A jó ajánlatok 8,99 USD / havonta érhetők el

5. Négyzet

Squarespace

A Squarespace egy prémium weboldal-készítő és a WordPress alternatívája. Használható e-kereskedelmi megoldások felépítéséhez az összes szükséges funkcióval. Magában foglal egyéni sablonokat, integrációkat és egy drag and drop készítőt a vásárlási webhely gyors beállításához.

További információért olvassa el ezt a cikket a Squarespace vs WordPress oldalról. Ez egy házigazda megoldás, és elindulhat azzal, hogy feliratkozik a saját webhelyükről.

Legjobb: Azok a felhasználók, akik sokoldalú weboldal-készítőt akartak egy üzlet létrehozására.

Árazás: Havonta 26 USD egy jó e-kereskedelmi tervért

6. 3dcart

3dcart

A 3dcart teljesen házigazda e-kereskedelmi megoldás amelyet felhasználhat online áruházának felépítéséhez. Prémium megoldás, és havonta fizetnie kell vállalkozása életének megőrzése érdekében. A 3dcart egyetlen vagy több felhasználó számára terveket tervez. A tervek nem tartalmaznak tranzakciós díjat, korlátlan termékkapacitást, ügyfélszolgálatot, több mint 100 fizetési megoldást és még sok minden mást.

Integrálhatja online áruházát a Facebook, a Stripe, a MailChimp (a MailChimp ezen legfontosabb alternatíváit is ellenőrizheti), az Amazon.com és más népszerű hálózatokkal, hogy még több konverziót érjen el. Kész kész témákkal rendelkezik, amelyek segítségével az áruházat a szívetek igényeihez igazíthatják.

Legjobb: Azok a felhasználók, akik kipróbálni akarnak egy újabb e-kereskedelmi áruházplatformot

Árazás: $ 19 / hó

7. Zoey

Zoey

A Zoey egy vállalati megoldás B2B / nagykereskedelmi e-kereskedelmi megoldásokhoz. Kiváló választás nagyvállalatok számára, ahol az ügyfelek árajánlatot kérhetnek, beszélgethetnek egy eladóval, megtapasztalhatják a terméket a vásárlás előtt, és még sok más. Ezzel az online megoldással elkerülheti a papírmunkát, és nyomon követheti az összes beszélgetést az áruház hátterében.

Weboldal-marketing eszközökkel bővíti vállalkozását megfelelő jelentéskészítés, ügyfélszolgálat és egyebek mellett. Zoey rengeteg témát és kiegészítőt tartalmaz webhelyének testreszabásához. Rugalmas és könnyen integrálható harmadik féltől származó megoldásokkal, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Legjobb: Azok a felhasználók, akik nagykereskedelmi e-kereskedelmi platformot akarnak, B2C képességekkel

Árazás: Egyéni árképzés

8. Érzés

A Volusion egy modern e-kereskedelem és bevásárló kosár szoftver a piacon. Lenyűgöző témákkal rendelkezik, hogy elindítsa üzletét és vonzza a felhasználókat. A Volusion készletgazdálkodást, korlátlan termékkészletet, egyszerű fizetési megoldásokat, marketing és SEO eszközöket kínál.

Ügyfélszolgálatuk közismert, hogy segít a webes tervezés, marketing és a márkahirdetések terén. A Volusion online üzletek ezrei bíznak abban, hogy termékeiket eladják.

Legjobb: Azok a felhasználók, akik újabb hostolt e-kereskedelmi platformot akarnak

Árazás: $ 29 / hó

9. Pinnacle kosár

Pinnacle kosár

A Pinnacle Cart egy népszerű webáruház-készítő és e-kereskedelmi szoftver. Beépített egyedi sablonokkal, marketing eszközökkel, alkalmazásintegrációkkal és kiegészítőkkel rendelkezik. A beállítás egyszerűen elvégezhető, és online oktatással jár a szakértőik részéről.

Kínálnak VPS és saját dedikált szerver tárhelyeket. Sok más bevásárlókosár-megoldással ellentétben a Pinnacle Cart fizetési integrációval rendelkezik a PayPal, Stripe, CardConnect és más eszközökkel..

Legjobb: Azok a felhasználók, akik nem akarják megosztani a tranzakciós díjakat az e-kereskedelemmel.

Árazás: 79,95 $ / hó

10. Nagy kartell

Nagy kartell

A Big Cartel e-kereskedelmi megoldás művészek és más alkotók számára. Egyedi témákkal érkezik, amelyek felhasználhatók festmények, pólók, nyomatok, ékszerek és egyéb termékek eladására. Az ingyenes témákkal testreszabhatja online áruházának kialakítását és megjelenését.

Beépített eszközöket kínál termékek hozzáadásához, megrendelések kezeléséhez, statisztikák ellenőrzéséhez, promóciók futtatásához, hirdetések közzétételéhez és még sok máshoz. Ez lehetővé teszi az online áruház bármilyen eszközről történő kezelését.

Legjobb: Művészek és kreatív üzlettulajdonosok

Árazás: 5 termék ingyenes. Aztán 9,99 USD / hónap

11. Wix

Wix

A Wix egy népszerű weboldalépítő megoldás, amely felhasználható online áruház létrehozására. Ez egy hostolt megoldás, ami azt jelenti, hogy a kezdéshez mindössze a prémium verziója van. A drag and drop építőkészülékkel egyszerűen hozzáadhat termékeket, képeket, tartalmat és beállíthatja üzletét.

Ez lehetővé teszi a fizetési módok, például a PayPal, az autorize.net és a többi integrálását az ügyfelek befizetéseinek összegyűjtésére. A Wix nagyszerű dokumentációval rendelkezik, és nincs szüksége kódolási ismeretekre egy weboldal vagy online áruház elindításához.

Azt is javasoljuk, hogy vessen egy pillantást erre a teljes Wix áttekintésre, így többet megtudhat annak jellemzőiről és funkcióiról.

Legjobb: Belépő szintű felhasználók, akik alapvető áruházat akarnak építeni húzókészítővel.

Árazás: $ 29 / hó

Reméljük, hogy ez a cikk segített megismerni a Shopify versenytársait. Ha tetszett ez a cikk, akkor azt is javasoljuk, hogy olvassa el ezt az útmutatót a kezdők legjobb blogplatformjain.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map