12 legjobb GoDaddy alternatíva a domain és webtárhely számára (2020)

legjobb godaddy tárhelyi alternatívák


A legjobb GoDaddy alternatívát keresi a domain regisztrációhoz és az internetes tároláshoz?

Kétségtelen, hogy a Godaddy az egyik legnépszerűbb név a domain nevek regisztrálása és az üzleti vállalkozás online tárolása során. Az elmúlt 22 évben a GoDaddynek sikerült erődítményt teremtenie a piacon.

Ebben a cikkben megmutatjuk Önnek a 8 legjobb GoDaddy alternatívát, amelyek nagyszerű domain regisztrációval és web hosting szolgáltatásokkal rendelkeznek.

A legjobb GoDaddy alternatívák webhelytulajdonosok számára

Ez a cikk két részre oszlik-

 1. A legjobb GoDaddy alternatívák a domain nevekhez
 2. A legjobb GoDaddy alternatívák a webtárhelyhez

Tehát kezdjük.

A legjobb GoDaddy alternatívák a domain nevekhez

A domain név az Ön webhelyének címe az interneten, például a Google.com vagy az IsItWP.com. A domain név regisztrálásához el kell lépnie egy domain név regisztrátorhoz, generálnia kell egy elérhető domain nevet, majd regisztrálnia kell.

Itt található 4 legjobb domain-regisztrációs platform, amely kiváló GoDaddy alternatíva lehet az Ön számára.

1. Bluehost

Bluehost-honlap

A Bluehost egy egyablakos megoldás, amely lehetővé teszi domain név kiválasztását és saját webhelyének üzemeltetését.

A legjobb dolog az, hogy a Bluehost lehetővé teszi, hogy ingyenesen válasszon domainnevet, amikor webes tárhely-tervet választ. 63% -kal kedvezményt kap a web hostingról is.

Kattintson ide az exkluzív Bluehost ajánlat igényléséhez »

A Bluehost által vásárolt összes domainhez automatikus megújítás és domain lock opció tartozik.

2. Domain.com

A Domain.com egy másik népszerű domain név regisztráló, amely lehetővé teszi a domain név egyszerű regisztrálását. A domain.com webhelyen regisztrálhat egy teljesen új domain nevet, vagy átviheti a meglévőt.

Arra is lehetősége van, hogy prémium tartományt vásároljon vállalkozása számára. A prémium domain nevek olyan kiváló minőségű domainek, amelyeket korábban már regisztráltak, de a mai piaci értéken elérhetők.

A domain név ára havi 9,99 USD-tól kezdődik.

3. Név olcsón

Namecheap-blog-name-generátor

A Namecheap az egyik legjobb GoDaddy alternatíva, amely lehetővé teszi, hogy vállalkozása számára tökéletes domain nevet válasszon. Ha nem talál magadnak egyet, akkor böngészhet a piacon is, hogy megvásároljon neked tetsző nevet. Ha olyan domént szeretne eladni, amelyet már régen parkolt, akkor az is lehetséges.

A legjobb az, hogy a domain nevek megújításának költsége olcsóbb, mint a GoDaddyé.

Annak érdekében, hogy naprakészen tartsa a piac újdonságait, lehetővé teszi az új és a legmagasabb szintű domain kiadások ellenőrzését is. És ha tetszik egyet ezekből, akkor megragadhatod közvetlenül a Namecheap-fiókodból. Ezen felül több mint 50 különféle felső szintű domain kiterjesztéssel rendelkezik.

4. Álomszellem

álomszellem-felülvizsgálat

A DreamHost több mint 400 TLD-t (legfelső szintű domain) kínál Önnek, amelyek közül választhat. A DreamHost segítségével könnyedén kiválaszthat olyan domaint, amely tükrözi az üzleti ötleteit és könnyen megjegyezhető. A domainjeit gond nélkül is átviheti.

Csakúgy, mint a Bluehost, a DreamHost lehetővé teszi a domain név ingyenes regisztrálását is, amikor webtárhelyet vásárol. 47% kedvezményt is kap, ha feliratkozik egy tárhely-tervre.

A fő domain mellett korlátlan számú aldomaint is választhat. Ezenkívül kezelheti a domainneveket, szerkesztheti a DNS-rekordokat, beállíthatja a domain-továbbítást és így tovább. Ha elakad, könnyen kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálatával, amely a nap 24 órájában elérhető az Ön számára.

Vessen egy pillantást a GoDaddy legjobb alternatíváira a web hosting szolgáltatásokban.

A legjobb GoDaddy alternatívák a webtárhelyhez

GoDaddy hosting
Ha a GoDaddy-t webhelyének gazdagépének tekintte, és nem biztos abban, hogy ez a megfelelő választás az Ön számára, akkor menjünk át néhány előnyeiről és hátrányáról.

A GoDaddy Hosting előnyei

 • Megfizethető – A GoDaddy hosting tervei havi 4,99 dollárra indulnak.
 • WordPress tárhely – Gyorsan készítsen egy WordPress-webhelyet a GoDadddy WordPress-tárhelyével, automatikus telepítéssel.
 • Weboldal-készítő – Előreépített helyek és húzza & csepp oldalszerkesztő kezdőknek.
 • Tartomány – Ingyenes domain név éves tervvel.
 • 99,9% Uptime – 99,9% üzemidő garancia.

Hátrányai GoDaddy Hosting

 • Ár – Vannak a legjobb olcsó tárhely-lehetőségek a piacon kezdőknek. Ezenkívül 3 évre fel kell jelentkeznie, hogy megkapja a kínált kedvezményeket.
 • Támogatás – A GoDaddy tisztességes támogatást nyújt, de korlátozott élő chat-támogatást kínál, nem pedig a 24/7-es támogatást, mint a többi webtárhely.
 • korlátozások – A GoDaddy korlátozza a lemezterületet és az adatbázisokat.
 • Nincs exportálási funkció – Ha webhelyet épít fel a GoDaddy webhely-készítőn, és például át szeretne állni a WordPress-re, akkor a folyamat nehéz lehet.
 • Az e-kereskedelem támogatásának hiánya – A GoDaddy nem kínál semmilyen e-kereskedelem-támogatást, sok más internetes tárhelytől eltérően.

Funkciók, amelyeket meg kell keresni a GoDaddy tárhelyi alternatívákban

Miután eldöntötte, hogy milyen típusú weboldalt fog létrehozni, és a szükséges képességeket, más tényezőkre is be kell számolnia egy jó internetes hostban, ideértve:

 • Költség
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Támogatás
 • Betöltési idő
 • üzemidő
 • Felhasználóbarátság

Az internetes házigazda kiválasztása nem lehet gyors döntés. Vizsgálja meg alaposan ezeket a tényezőket, hogy meghatározza, melyik lehetőség a legmegfelelőbb.

bluehost felülvizsgálat1. Bluehost

 • Betöltési idő: 689 ms
 • üzemidő: 99,99%
 • Támogatás: 9/10
 • Weboldal: Bluehost.com

Kezdje el a Bluehost szolgáltatást »

A Bluehost az egyik a WordPress.org által hivatalosan ajánlott webtárhely-szolgáltató. Megosztott, WordPress és dedikált hosting szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. És a Bluehost szolgáltatása sokkal jobb, mint a GoDaddy. A Bluehost webhelyének tárolásával ingyenes domain nevet, ingyenes SSL-t és egy kattintással történő WordPress telepítést is használhat..

Kinek lesz?: A Bluehost lenyűgöző lehetőség minden új blogger és weboldaltulajdonos számára. A Bluehost által nyújtott fantasztikus támogatás miatt könnyű felvenni a kapcsolatot, ha valaha is elakad.

Árazás: A Bluehost árképzési tervei még az újszülöttek számára is nagyon költségvetésbarátak. Tervétől függően havonta 2,95 dollár – 79,99 dollár között lehet.

Olvassa el a Bluehost részletes áttekintését itt.

hostgator áttekintés2. HostGator

 • Betöltési idő: 691 ms
 • üzemidő: 99,96%
 • Támogatás: 10/10
 • Weboldal: HostGator.com

Kezdje el a HostGator használatát »

A HostGator egy másik GoDaddy alternatíva, amelyet meg kell nézni. Különböző tárhely-terveket kínál, és ha már üzemeltetett webhelyét egy másik webtárhely-szolgáltatóval, lehetővé teszi a webhely átadását anélkül, hogy bármiféle külön díjat fizetne..

Használhatja testreszabott tűzfalait is, hogy megvédje webhelyét a DDoS támadások ellen. Nem csak, hogy korlátlan lemezterületet és sávszélességet is kínál.

Kinek lesz?: A HostGator lehet a legjobb tárhelyszolgáltató, ha kezdőbarát tárhelyszolgáltatást szeretne, amely minden alapvető funkcióval rendelkezik, például az 1-kattintásos WordPress telepítéshez, a webhely készítőjéhez stb..

Árazás: A HostGator ára 2,64 USD / hónap.

Olvassa el a teljes HostGator áttekintést a részletekért.

helyszíni áttekintés3. SiteGround

 • Betöltési idő: 649 ms
 • üzemidő: 99,98%
 • Támogatás: 10/10
 • Weboldal: SiteGround.com

Kezdje el a SiteGround szolgáltatást »

A következő lehetőség, amelyet javasolni akarunk, a SiteGround. A SiteGround az egyik legjobb GoDaddy alternatíva, amely biztosítja az összes alapvető tárhely szolgáltatást. A SiteGround segítségével lehetősége van gyors és biztonságos tárhelyszerzésre.

Ha hozzá szeretne adni egy online áruházat, és elkezdi termékeinek és szolgáltatásainak online értékesítését, a SiteGround lehetővé teszi ezt az optimalizált WooCommerce tárhely segítségével..

Kinek lesz?: A SiteGround tökéletes választás azoknak a kezdőknek, akik nem nagyon jártasak a weboldalak kezelésével kapcsolatos műszaki munkában.

Árazás: A SiteGround nagyon ésszerűnek tartotta árazását. Különféle lehetőségek közül választhat, amelyek havonta 3,95 dollártól 11,95 dollárig terjednek.

álomszellem-felülvizsgálat4. Álomszellem

 • Betöltési idő: 445 ms
 • üzemidő: 99,90%
 • Támogatás: 7/10
 • Weboldal: Dreamhost.com

Kezdje el a DreamHost használatát »

A DreamHost egy másik csodálatos GoDaddy tárhelyi alternatíva. Kiváló tárhely-terveket kínál Önnek, amelyek közül választhat, de ha még nem ismeri ezt, és nem biztos benne, melyiket válassza, segítségért veheti fel velük a kapcsolatot. Minden tervhez tartozik ingyenes SSL, nem mért sávszélesség és ingyenes domain név.

A telepítés és a telepítés megkönnyítése érdekében egy kattintással történő telepítési lehetőséget is kínál. Könnyen kezelhető egyedi vezérlőpultja hozzáférést biztosít Önnek minden DreamHost termékhez, ahonnan módosíthatja a beállításait.

Kinek lesz?: A DreamHost nagyszerű támogatásával és csodálatos szolgáltatásával tökéletes választás mind a kezdőknek, mind a haladó felhasználóknak.

Árazás: A DreamHost megosztott tárhely-tervei a havi 2,59 dollártól a havi 13,75 dollárig terjednek.

5. iPage

Ipage-GoDaddy-hosting-alternatívák
Az iPage a piacon az egyik legolcsóbb webtárhely-szolgáltatás, mégis nagyon megbízható lehetőség. Az iPage 1 különféle típusú tárhely-tervet kínál, míg a GoDaddy számos különféle lehetőséget kínál.

Az iPage tárhelytervével azonban ingyenes domain regisztrációt, ingyenes drag and drop webhely-készítőt kap, több mint 1000 ingyenes sablonnal, ingyenes SSL tanúsítvánnyal, ingyenes e-maillel és 24 órás támogatással.

Plusz, tervük több mint 500 USD értékű ingyenes extrával jár, beleértve a Google Adwords jóváírásokat, az ingyenes biztonsági eszközöket a SiteLockból, a Bing Ad jóváírásokat és az ingyenes WordPress építő eszközöket..

Ha aggódik a szén-dioxid-lábnyom csökkentése miatt, az iPage egy EPA green power partner; adatközpontjaikat és webszervereiket szélenergia táplálja. És ők a legjobb kanadai web hosting szolgáltatások között is.

Árazás: Havonta 1,99 dollárral kezdődik.

Olvassa el a teljes iPage véleményünket »

Kezdje el az iPage használatát ma »

6. A2 tárhely

a2-hosting-hosting-alternatívák
Az A2 Hosting egy fejlesztőbarát webhely, amely választhat 2 operációs rendszer, a Windows és a Linux közül. Ezenkívül olyan hostolási lehetőségeket kínálnak, mint a megosztott, a WordPress, a VPS, a viszonteladói és a dedikált.

Az A2 tárhely az ultragyors és megbízható tárhelyről ismert, valamint ingyenes és egyszerű webhely-átadást, korlátlan hely- és sávszélességet, 24 órás támogatást és egyebet is kínál..

Hatalmas bónuszként az A2 Hosting bármikor meghökkentő pénz-visszafizetési garanciát kínál, ami azt jelenti, hogy a webhely kiszolgálójának teljesen kockázatmentes kipróbálást tud nyújtani..

Árazás: Havonta 3,92 dollárral kezdődik.

Olvassa el teljes A2 tárhely-áttekintésünket »

Kezdje el az A2 tárhelyét ma »

7. GreenGeeks

greengeeks-web-hosting
A GreenGeeks egy rendkívül népszerű környezetbarát tárhely-szolgáltató. Ez az iparági vezető háromszor visszahúzza a hálózatba felhasznált energiát megújuló energia formájában. Web hosting, WordPress tárhelyet és legjobb viszonteladói tárhelyet nyújtanak.

A GreenGeeks használatával nincsenek rejtett díjak. Nem kell aggódnia amiatt, hogy megpróbál eladni minden webtárhely-kiegészítőt. Ezenkívül ingyenes drag n ‘drop építőt, ingyenes webhely-átadást, ingyenes e-mail fiókokat, 24 órás műszaki támogatást és még sok minden mást kínálnak. Ők az Egyesült Királyság top 5 webtárhely-szolgáltatásai között is.

Árazás: Havonta 2,95 USD-t kezd.

Olvassa el a teljes GreenGeeks véleményünket »

Kezdje el a GreenGeeks használatát ma »

8. InMotion tárhely

inmotion-web-hosting
Az InMotion Hosting egy másik megbízható webhely, amely számos webtárhely-szolgáltatást kínál, beleértve a WordPress tárhelyet, a VPS-t, dedikált szerverek, üzleti tárhely és még sok más.

Az InMotion Hosting használatával ingyenes webhely-migrációt, 1 kattintásos alkalmazástelepítőt és ingyenes drag and drop weboldal-készítőt kap, amely segít webhelyének gyors online elérésében. Ezenkívül a legújabb technológiai funkciókat, például az SSD tárolást, a PHP 7-et és az egyéni szerver gyorsítótárazást is biztosítják webhelyének sima és gyorsabbá tételéhez..

Ezenkívül kipróbálhatja az InMotion tárhelyet 90 napos pénzvisszafizetési garanciájukkal is.

Árazás: Havi 4,99 USD-t kezd az olvasóink számára.

Olvassa el a teljes InMotion Hosting áttekintést »

Kezdje el az InMotion Hosting használatát ma »

Összefoglaló: A 8 legfontosabb GoDaddy tárhely-alternatíva

Alternatívák tárolásaCostMoney BackLoad Time UptimeSupport
1. Bluehost$ 2.75 / mo.30 nap689 ms99,99%10/10
3. HostGator$ 2.78 / mo.45 nap691 ms99,96%10/10
2. SiteGround$ 3.95 / mo. 30 nap649 ms99,98%10/10
5. DreamHost$ 2.59 / mo.97 nap445 ms99,90%7/10
4. iPage$ 1.99 / mo.30 nap2600 ms99,98%8/10
6. A2 tárhely$ 3.92 / mo.30 nap1280 ms99,90%9/10
7. GreenGeeks$ 3.49 / mo.30 nap697 ms99,92%9/10
8. InMotion tárhely$ 3.49 / mo.90 nap982 ms99,91%9/10

Ez a GoDaddy néhány alternatíva a vállalkozás domain regisztrációja és web hosting szolgáltatásai számára. Ezek mindegyike nagyszerű támogatást kínál, így nincs semmi aggódni.

Miután elkészült a domain és a tárhely kiválasztásával, feltétlenül szeretné beállítani a webhelyet. Ez egy útmutató, amely segít webhelyének lépésről lépésre történő létrehozásában.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map