22 legjobb WordPress-portfólió-téma bármely niche-hez (2020)

A legjobb portfólió témák


A WordPress legjobb portfólió témáit keresi?

A WordPress portfólió témája lehetővé teszi a projektek bemutatását, szakértelmének bemutatását, ezáltal segítve az üzleti vezetők megszerzésében.

Ebben a cikkben bemutatjuk a WordPress webhelyek legjobb portfólió témáit.

A legjobb WordPress portfóliótéma kiválasztása

A megfelelő WordPress portfóliótéma kiválasztása fontos, függetlenül attól, hogy szabadúszóként vagy ügynökséget működtet-e. A megfelelő portfólió témával a lehető legjobb első benyomást keltheti, demonstrálhatja szakértelmét és végül konvertálhatja a látogatókat fizető ügyfelekké.

A legjobb eredmények eléréséhez a következőt kell keresnie a WordPress portfólió témájában:

 • Kiemelt szakasz: a weboldal kezdőlapján szereplő kiemelt tartalom bemutatása.
 • Kiemelt csúszka, amely figyelemre méltó tartalmat jeleníthet meg minden olyan sablonban, mint a honlap, az egyes blogbejegyzések, a blogoldal.
 • Zökkenőmentes integráció a drag and drop oldalkészítőkkel.
 • Zökkenőmentes közösségi médiaintegráció

Most, hogy tudja, hogyan kell kiválasztani a legjobb portfólió témát a WordPress webhelyhez, nézd meg a legjobb választott WordPress portfólió témák listáját.

1. Divi

Divi

A Divi több portfólió elrendezéssel érkezik, amelyek segítségével beállíthatja a WordPress portfólió webhelyet. Ezek az elrendezések kiemelt tartalmi részeket, képcsúszkákat és még sok másot kínálnak.

A Divi 2 ízben kapható: Divi téma és Divi építő (plugin).

A Divi téma a legjobb azoknak a felhasználóknak, akik testreszabást szeretnének végrehajtani a témához tartozó 100+ teljes webhelycsomag egyikének használatával..

A Divi Builder beépülő modul bármilyen témával működik, tehát a legjobb azoknak a felhasználóknak, akik más témák mellett szeretnék használni..

Szerezd meg ma a Divi témát!

2. Essence Pro

Essence Pro

Az Essence Pro egy gyönyörű WordPress-portfólió-téma, amely a Genesis keretrendszerére épül. Támogatja a Gutenberg blokk szerkesztőt, így könnyedén testreszabhatja webhelyét.

A téma többféle elrendezési lehetőséget kínál, ideértve a 2 oszlopos, a 3 oszlopos és a teljes szélességű honlap terveit is. Kihasználhatja a widgetizált kezdőlap előnyeit, ha a kiemelt munkát hozzáadja a WordPress kütyübe.

Szerezd meg ma az Essence Pro témát!

INGYENES HOZZÁFÉRÉS: Essence Pro + 35 egyéb StudioPress témák!

Kipróbálni szeretné az összes prémium StudioPress témát, beleértve az Essence Pro szoftvert is?

Amikor feliratkozik a WP Engine-re, a WordPress legjobban kezelt tárhelyszolgáltatására, INGYEN kap a Genesis keretrendszert és az ALL StudioPress témákat (ez több mint 2000 dollár értékben!)

Töltse le az összes 35+ témát INGYEN a WP motorral »

3. OceanWP

OceanWP

Az OceanWP egy ingyenes WordPress portfólió-téma, amely tucatnyi kész elrendezéssel érkezik a különböző üzleti és személyes résekhez.

A téma tartalmaz egy portfólióindító témát és egy kattintással elérhető demo tartalomimportort, hogy gyorsan elindulhasson. Integrálódik a népszerű drag and drop oldalkészítőkkel a testreszabáshoz.

Szerezd meg ma az OceanWP témáját!

4. Astra

Astra

Az Astra az egyik legjobb portfólió-téma a WordPress webhelyek számára. 100 induló webhelyhez tartozik, így éppen olyan webhelyet építhet fel, mint egy bemutató oldal, olyan egyszerű, mint egy kattintás, és testreszabhatja azt az Ön igényei szerint.

Az Astra segítségével stílusos portfólió-elrendezést kap, amely ideális a fotósok, művészek és grafikusok számára. Ez a téma a keresőmotorok számára optimális.

Szerezd meg ma az Astra témát!

5. Hestia Pro

Hestia Pro

A Hestia Pro egy klasszikus WordPress egyoldalas téma, bármilyen webhelyre építve. A témának van néhány előre elkészített webhelysablonja, amelyeket könnyen testreszabhat.

A kezdőlap-portfólió részekkel látja el termékeit és kiemelt munkáit. Ezenkívül teljes körű WooCommerce támogatást is kínál, így könnyen létrehozhat online áruházat.

Szerezd meg a Hestia Pro témáját ma!

6. Sarok

Sarok

A Corner egy professzionális WordPress téma kreatív művészek, bloggerek, tervezők és fotósok számára. Minimális elrendezéssel és sok kiemelt tartalmi területtel rendelkezik.

A téma legjelentősebb tulajdonságai közé tartozik a színváltozatok, az egyedi kütyü és az e-kereskedelem beépülő moduljai támogatása.

Szerezd meg a Sarok témáját ma!

7. Ultra

Ultra

Az Ultra egy nagy teljesítményű WordPress többcélú téma, amely több tucat előre elkészített webhelyet kínál és több mint 60 témaelrendezést kínál, amelyek segítségével azonnal beállíthatja a portfólióját.

Egy kattintással elérhető demo tartalomimportőrrel érkezik, így néhány másodperc alatt létrehozhat egy webhelyet, és könnyen helyettesítheti a tartalmat az eredeti szöveggel és képekkel. 17 fejlécstílus közül választhat, hogy egyedi megjelenést nyújtson webhelyének.

Szerezd meg ma az Ultra témát!

8. Zelle

Zelle

A Zelle egy stílusos WordPress portfólió téma, amelyet egyoldalas és többoldalas elrendezéssel szállítunk. Interaktív honlapelemekkel, kiemelt tartalomrészekkel, parallaxis görgetéssel és még sok másnal érkezik.

A téma összeegyeztethető a legtöbb oldalépítővel, így bármilyen módon létrehozhat egy weboldalt a kívánt módon. Korlátlan színválasztékkal és egyedi háttérrel rendelkezik.

Szerezd meg ma a Zelle témát!

9. Halom

Halom

A Pile egy kiváló WordPress portfólió-téma, amelyet kifejezetten fotósok és kreatív művészek számára fejlesztettek ki, és lehetővé teszik, hogy professzionálisan megmutassák munkáját. Ez lehetővé teszi interaktív színek használatát a honlapon, hogy felhívja a felhasználók figyelmét.

Éles tipográfiával, parallax görgetéssel, egyedi átmenetekkel és tökéletes elrendezéssel rendelkezik, amelyek segítenek a portfólióhely felállításában. A natív oldalkészítő támogatással könnyedén testreszabhatja webhelye minden részét.

Szerezd meg a Pile témát még ma!

10. Agncy

Agncy

Az Agncy egy minimalista WordPress téma, fehér háttérrel, amely tartalmát láthatóbbá teszi az olvasók számára. Van egy egyedi fejléc, egyszerű navigációs menüvel, szociális média menüvel és üdvözlő üzenettel.

A téma lehetővé teszi egy kiemelt tartalom csúszka megjelenítését, amely a legfontosabb tartalmat mutatja be webhelyének felső részén. Tartalmazza a portfólió, a legutóbbi hozzászólások, elérhetőségi adatok és egyebek honlapjait.

Teljes képernyős egyedi láblécgel, színválasztással, blog-elrendezéssel, oldalsáv-elrendezéssel és még sok másnal érkezik. Az Agncy egy olyan fordítás, amely készen áll a többnyelvű weboldal egyszerű létrehozására.

Szerezd meg ma az Agncy témát!

11. Folytatás

Önéletrajz

A Resume egy élénk színű WordPress portfólió téma, amely lehetővé teszi az ügyfelek és a vállalatok vonzását.

Külön részei vannak a portfólió, a blog, a névjegyek és az elérhetőségek számára. A téma a sebességre és a teljesítményre van optimalizálva.

Szerezd meg ma a Folytatás témát!

12. Szög

Szög

A Angle egy lenyűgöző WordPress portfólió-téma, amely lehetővé teszi a termékek és szolgáltatások professzionális bemutatását. Minimális elrendezési stílusú, éles tipográfiával, egyedi háttérrel és több fejléccel.

A téma dinamikus honlapkészítővel, egyedi widget-ekkel és honlap-widget-területekkel érkezik. Ezenkívül tökéletes portfóliómodult kínál a fényképek vagy egyéb munkák megjelenítéséhez.

Szerezd meg ma a Szög témát!

13. Tengerpart

Tengerpart

A Coastline egy interaktív WordPress portfólió téma, amely portfólió tartalom elrendezését kínálja. Ezzel a témával megjelenítheti kiemelt fényképeit, hogy a lehető legjobb benyomást kelthesse.

A téma többféle elrendezési lehetőséget, portfólió-diavetítést, oszloplistát, végtelen görgetést és még sok más lehetőséget kínál. Nagyon rugalmas és könnyen beállítható még kezdőknek is.

Szerezd meg a Coastline témát ma!

14. Online portfólió

Online portfólió

Online portfólió egy ingyenes WordPress téma, amelyet kifejezetten személyes weboldalakhoz, blogokhoz és életrajzokhoz készítettek. A készülékbe beépített kütyü tartozik, amelyek segítségével bemutathatja portfólióját a weboldal kezdőlapján.

A téma teljes szélességű elrendezésével, a Gutenberg szerkesztő támogatásával és a cselekvésre ösztönző gombokkal rendelkezik. A tökéletes szín egyensúlyt használja a felhasználók gyors benyomására.

Szerezd meg ma az Online Portfólió témáját!

15. Parallax Pro

Parallax Pro

A Parallax Pro egy modern WordPress portfólió téma, amely a Genesis keret tetejére épül. Sötét színű elrendezése és gyönyörű tipográfia jellemzi, amely vonzza a felhasználókat az Ön webhelyén.

A téma üzenetet és cselekvésre ösztönző gombot fogad a látogatóknak a tetején. 5 kezdőlap-widget-területet kínál, amelyekkel felveheti portfólióját, szolgáltatásait és termékeit.

Szerezd meg a Parallax Pro témát ma!

16. Nico

Nico

A Nico egy minimális WordPress-portfólió-téma, amelyet kifejezetten művészeknek, marketing ügynökségeknek és szabadúszóknak terveztek. Két elrendezéssel, több színsémával és számos egyedi beállítással rendelkezik egy gyönyörű portfólióhely létrehozásához.

A kezdőlap lehetővé teszi, hogy munkáit kategóriákban és rács stílusban jelenítse meg. Egyéb figyelemre méltó szolgáltatások közé tartozik a szűrhető portfólió, a több oszlopos elrendezés és az oldalsáv navigációs menüje.

Szerezd meg ma a Nico témát!

17. Portfólió-tervezet

Vázlat portfólió

Vázlat portfólió egy ingyenes WordPress portfólió téma, amelyet kifejezetten fotósok, tervezők, kreatív ügynökségek és személyes portfólió oldalak számára fejlesztettek ki. Ez lehetővé teszi, hogy a kiemelt fényképeit rács stílusban jelenítse meg a honlapon.

Minimalista megközelítésével a munkára és szolgáltatásokra összpontosíthat a honlapon és a nyitóoldalakon. A témát könnyedén testreszabhatja a WordPress élő szerkesztőjével.

Szerezd meg a Portfólió tervezet témáját ma!

18. Formás

Formás

Formás egy népszerű WordPress többcélú téma. Teljes képernyős egyedi fejléc háttérrel, honlap widgetekkel és parallaxis szakaszokkal érkezik.

A téma honlapja teljes mértékben testreszabható, így könnyen hozzáadhat portfóliót, ajánlásokat, termékeket és szolgáltatásokat. Támogatja a harmadik fél WordPress pluginjait, hogy további szolgáltatásokat vegyen fel webhelyére.

Szerezd meg a Shapely témát még ma!

19. Inspiro

inspiro

Az Inspiro fantasztikus WordPress-portfólió-téma. Egyéni videó háttérrel rendelkezik, amely kifejezetten megmutatja webhelyét.

100% -ban érzékeny, így webhelye kiválóan néz ki minden képernyőméretben és eszközön. Ezenkívül tartalmaz oldalépítő integrációt, galéria modult és portfólió szakaszokat.

Szerezd meg ma az Inspiro témát!

20. Matrica

Címke

A matrica egy teljes képernyős WordPress-portfólió-fotós, fotósok, modellek, művészek és kreatív ügynökségek számára. Egyéni videó háttérrel rendelkezik, amely felkeltheti a felhasználókat az Ön webhelyén.

A kezdőlap elrendezése rendkívül rugalmas, ami azt jelenti, hogy választhat a háttér vagy a kép között. Ezenkívül 4 elrendezési opcióval, 3 widget-területtel, egy erőteljes témaopció-panellel és egyebekkel rendelkezik.

Szerezd meg a Matrica témát még ma!

21. Elegance Pro

Elegance Pro

Az Elegance Pro egy fekete-fehér WordPress portfólió-téma, amelyet ideálisan készít a portfólió bemutatható stílusú bemutatására. Gyönyörű tipográfia, vonzó honlap kialakítás és elegáns kiemelt részekkel rendelkezik.

A téma jellemzői az egyedi oldalsablonok, több widget-terület, 6 elrendezési beállítások és egyéni fejléc állnak. A StudioPress által a Genesis témakeretre épült, amely szilárd és erőteljes háttér-hátteret ad a téma számára.

Szerezd meg ma az Elegance Pro témát!

22. Portfólió

Portfolio

A portfólió egy elegáns WordPress téma, mely gyönyörű és professzionális portfólió-oldalak tervezésére készült. Van egy egyedi widget könyvtár, amellyel könnyen beállíthatja a kezdőlapot és a céloldalakat.

Az Ajax segítségével könnyedén betölti az oldalakat és a portfóliókat. Egyéb figyelemre méltó szolgáltatások közé tartozik a portfóliószűrők, a több oszlopos elrendezés, a képméretek, a Google Fonts integrációja és még sok más.

Töltse le ma a portfólió témát!

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb portfólió témákat a WordPress webhelyek számára. Érdemes lehet megnézni azt a cikket, amely arról szól, hogyan lehet online portfóliót készíteni a WordPress-en.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map