23 legjobb WordPress étterem-téma összehasonlítva (2020)

A legjobb WordPress étterem témák


A legjobb WordPress témákat keresi éttermi webhelyéhez?

Az éttermi weboldal általában menüt, képeket és egyéb fontos funkciókat tartalmaz az éhes vásárlók csábítására. Az étterem számára professzionális weboldal létrehozása mindazonáltal vonzó, funkcionális téma kiválasztásával kezdődik.

Ebben a cikkben megosztjuk a piacon jelenleg elérhető legjobb WordPress étterem témák válogatott listáját.

1. Foodica

Foodica

A Foodica egy WordPress téma az éttermeknek, a receptekkel foglalkozó webhelyeknek, az élelmiszer-bloggereknek és a magazinoknak. Több színválasztékkal rendelkezik, egy recept-indexeléssel kísérteties recepteket tesz közzé, és hirdetési helyet kínál pénzt keresni az Ön webhelyéről. A Foodica támogatja a WooCommerce alkalmazást, és rendelkezik egy csúszkával a szájba öntő ételekről szóló fényképek megjelenítéséhez.

2. Belise

Belise

A Belise egy többcélú WordPress étterem témája. Az étterem webhelyének elindításához egy kattintással elérhető demo telepítő tartozik. A Belise optimalizálva van a SEO és a sebesség szempontjából. Egyéni háttérrel, megamenükkel és nagy teljesítményű élő testreszabókkal érkezik. A WooCommerce integrációval rendelkezik az élelmiszerek online értékesítésére. A téma fordításra kész, így többnyelvű weboldalt is létrehozhat.

3. Divi téma

Divi

A Divi ízléses témát kínál az étterem webhelyének elindításához. A Divi a Divi étterem elrendezési csomagjával érkezik az éttermekhez, receptekkel foglalkozó weboldalakhoz és élelmiszerblogálókhoz.

A Divi 2 ízben kapható: Divi téma és Divi építő (plugin).

Divi téma a legjobb azoknak a felhasználóknak, akik a testreszabást a témához tartozó 100+ teljes webhelycsomag egyikének használatával akarják elvégezni.

A Divi Builder plugin bármilyen témával működik, a legjobban azok számára, akik más témák mellett szeretnék használni. A Divi segítségével néhány kattintással létrehozhat gyönyörű megjelenésű, újraéledő webhelyet a WordPress Divi készítőjével.

4. Hestia kávé

Hestia kávé

A Hestia Coffee egy sablon, amelyet a Hestia Pro téma használ a WordPress számára. Ez egy tökéletes téma az étterem webhelyének. A Hestia Pro összes szolgáltatásával könnyen létrehozhat többcélú webhelyet vagy kávéblogot. Párhuzamos görgetéssel, elegáns honlapszakaszokkal, e-kereskedelem támogatással és még sok másnal rendelkezik.

5. Cafe Pro

Cafe Pro

A Cafe Pro egy WordPress Genesis téma. Használható gyönyörű és modern kávézó-weboldal létrehozására. A téma tökéletes egy teljes értékű étterem vagy élelmiszerblog számára. Van egy parallaxis kialakítás, honlap-kütyü, menürendszer, online foglalás, helymeghatározási támogatás és még sok más. A Cafe Pro egyedi oldalsablonokkal és témával rendelkezik a céloldalak megtervezéséhez.

INGYENES HOZZÁFÉRÉS: Cafe Pro + 35 egyéb StudioPress témák!

Kipróbálni szeretné az összes prémium StudioPress témát, beleértve a Cafe Pro-t, INGYEN?

Amikor feliratkozik a WP Engine-re, a WordPress legjobban kezelt tárhelyszolgáltatására, ingyenesen megkapja a Genesis keretrendszert és az ALL StudioPress témákat (ez több mint 2000 dollár értékben!)

Töltse le az összes 35+ témát INGYEN a WP motorral »

6. Belváros

Belváros

A Downtown egy WordPress étterem témája, amelyet kifejezetten gyönyörű éttermi webhelyek, élelmiszerblogok és online receptmagazinok létrehozására fejlesztettek ki. Okos döntés a szakácsok számára, hogy professzionális, modern stílusban megosszák recepteiket. Saját logóval, közösségi megosztás-ikonokkal, widget-ekkel és a Google Maps-rel rendelkezik a tartózkodási hely megjelenítéséhez. A belváros lenyűgöző honlap-csúszkával rendelkezik az ételfotók megjelenítéséhez.

7. Étterem és Kávézó

Étterem és Kávézó

Ha vállalkozását indítja, és megfizethető WordPress témát keres, akkor lépjen az Étterem és Kávézó oldalra. Ez egy ingyenes WordPress étterem témája alapvető funkciókkal, hogy gyönyörű ételeket vagy pékségeket tartalmazó webhelyet hozzon létre. Jön egy étterem menü rész, beszámolók szakasz, egy online helyfoglalási rendszer és egy kép csúszka. Ezzel a témával online élelmiszerboltot hozhat létre.

8. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Az Ambiance Pro egy modern WordPress téma az éttermi webhelyek számára. A Genesis témakeretére épül, amely erőteljes témává teszi. Ez lehetővé teszi képek és kiemelt hozzászólások megjelenítését a honlapon. Az Ambiance Pro testreszabható fejlécet, kütyüket, témabeállításokat és oldalsablonokat tartalmaz.

9. Delicio

Delicio

A Delicio egy stílusos WordPress téma, amely étterem, kávézó vagy pékség webhelyet hoz létre. Van egy drag and drop oldal készítője, csúszó oldalsávja, üdvözlő üzenet területe, ételeink menüje, a Google Maps támogatás és reagáló kialakítás. A Delicio a WooCommerce támogatással rendelkezik online értékesítéshez. Csapat részleggel rendelkezik, amelyen fényképeket láthat az étterem munkatársaival és szakácsaival.

10. Szén

Carbone

A Carbone egy elegáns WordPress étterem és kávézó témája. Ez egy menükezelő rendszert, online foglalási űrlapot, az oldalkészítők támogatását és egy élő téma testreszabót kínál. A Carbone teljes mértékben optimalizálva van a SEO és a sebesség érdekében. A fordítás készen áll, és felhasználható többnyelvű étteremblog vagy weboldal létrehozására.

11. Restaurante

Restaurante

A Restaurante egy ingyenes WordPress téma az Ön étterméhez, grillhöz, grillházhoz, gyorséttermekhez, pizzériákhoz vagy más ételekkel kapcsolatos webhelyhez. Testreszabható háttérrel, fejlécgel és menüvel rendelkezik. A Restaurante támogatja a nyílt grafikon és a Twitter kártyákat, hogy népszerűvé váljon a közösségi média csatornáin. Több oszlopos és teljes szélességű sablonokat is tartalmaz.

12. Igloo

Jégkunyhó

Igloo egy egyedülálló és hatékony WordPress étterem témája. Ez lehetővé teszi az élelmiszerfotók professzionális elküldését a beépített képgaléria segítségével. Csodálatos menükezelő rendszerrel rendelkezik, amely az indítókat, a főételeket és a desszerteket ábrázolja. Az Igloo-nak több színsémája és 4 tartalomtípusa van. Saját widgetekkel rendelkezik, és a sebességre van optimalizálva.

13. Laurent

laurent

A Laurent egy elegáns étterem témája, amelyet a Qode Interactive készített. A téma esztétikailag annyira vonzó, hogy elősegíti az ablakszárók vásárlókká történő átalakítását. Ez egy luxus stílusú téma, kortárs elrendezésekkel, csúszkákkal és galériákkal, amelyek segítenek kitűnni a tömegből. Ideális bárok, finom ételeket kínáló éttermek, élelmiszerbloggerök és még sok más számára.

14. Évszakok

Évszakok

A Seasons egy professzionális étterem, a WordPress téma. Többféle elrendezést tartalmaz egy kávézó, bár, étterem vagy más élelmiszer-alapú webhelyek számára. Mint minden étterem témája, ez étkezési rendszerrel is rendelkezik, és online foglalásokat tesz lehetővé. Egyedi diavetítéssel érkezik, amely események, ételfotók, menük és egyebek megjelenítésére használható. A Seasons támogatja a blogsablont az élelmiszer-bloggerek számára.

15. Listee

Listee

A Listee egy üzleti könyvtár, amelyben szerepel a WordPress. Ha a helyi éttermek listáját szeretné létrehozni, akkor a Listee tökéletes választás. Ez érzékeny elrendezéssel, rugalmas keresőrendszerrel, front-end lista benyújtásával és élő téma testreszabóval rendelkezik. Mellékelt egy drag and drop oldal készítővel, amely céloldalakat és üzleti könyvtárakat hozhat létre.

16. Petit

Petit

A Petit egy élelmiszer-recept témája a WordPress webhelyeknek. A honlapon található egy kiemelt terület és a körhinta csúszka a receptek közzétételéhez. Minősítési rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy értékeljék a recepteket és további konyhákat kérjenek. A Petit egyéni kütyüket, receptek rövid kódjait, egy témaopció panelt és egy Instagram-modult tartalmaz. Az egyéni hozzászólások funkcióval könnyedén elválasztható egy receptbejegyzés és megjeleníthető a honlapon.

17. Mise En Place

Mise En Place

A Mise En Place egy WordPress téma a szakácsok és éttermek számára. Támogatja az egyéni logókat, a Google Betűtípusokat, a korlátlan színű és az élő testreszabási lehetőséget webhelyének stílusához. Van egy oldal készítője, amely vonzza és dobja el a szolgáltatásokat és a tartalmat. A menü miniatűrökkel adható hozzá, és az oldalsávban egy widget segítségével jelenítheti meg. A Mise En Place WooCommerce integrációval rendelkezik.

18. Lzrestaurant

Lzrestaurant

A Lzrestaurant egy másik ingyenes WordPress étterem témája. Úgy tervezték, hogy az élelmiszerkritikusok és bloggerek írhassanak kávézókról, éttermekről, bárokról és élelmiszeripari vállalkozásokról. Használható élelmiszer-értékelések eladására is. A beszámolók szakasz lehetővé teszi, hogy visszajelzéseket gyűjtsön a felhasználóktól a kritikusokról. Az Lzrestaurant közösségi médiaintegrációval, SEO-barát dizájnnal és könnyű elrendezéssel rendelkezik.

19. Quna

Quna

A Quna egy minimális WordPress téma az étterem és a kávézó számára. Archívum oldallal rendelkezik, hogy elmentse az élelmiszer-blogjait és recepteit a felhasználók számára. A szociális média támogatásával érkezik, és az Instagram-hírcsatornádból fotókat jeleníthet meg. Ez lehetővé teszi a bemutató adatok importálását és a tartalom megváltoztatását. A Quna témával elindíthatja éttermi webhelyét, és gyorsan pénzt kereshet.

20. Umami

umami

Az Umami modern étterem témája a WordPress számára. WooCommerce támogatással rendelkezik egy online áruház létrehozásához és az Ön élelmiszeripari termékeinek értékesítéséhez. Teljes képernyős diavetítéssel rendelkezik, amelyen az ételfotók megjeleníthetők. A navigációs menü az oldalsávban található, ahol megtalálható az étterem működési ideje, címe és közösségi ikonjai. Az Umami nagy teljesítményű rendszerrel látja el étterme menüjét az oldalakon, a widget területeken és a hozzászólásokon.

21. Moonrise

Holdkelte

A Moonrise egy WordPress téma éttermek, kávézók, bárok, rendezvények és konferenciák, valamint tavernák számára. Több sablonnal rendelkezik, beleértve egy egyoldalas sablont, blogsablont, belső oldalak sablonjait és egyebeket. A Moonrise hosszú, legfeljebb 7 részből álló weboldallal rendelkezik, ahol megjelenik az étkezési menü, a szolgáltatások, a diavetítés, a kapcsolattartási adatok, a kütyü és a tartalom. Könnyen testreszabható logó hozzáadásához, betűtípusok megváltoztatásához, képgaléria létrehozásához és a téma színek kezeléséhez.

22. Só és bors

Só, bors

A Só és Bors egy WordPress recept téma, amelyet csábító receptek és főzési tippek megosztására használnak a felhasználók. Rendelkezik az összes szabványos weboldallal, ideértve a névjegyeket, a kapcsolatot, a blogot és a többi oldalt is. A téma húzással és eldobásával elrendezi a szolgáltatásokat és a tartalmat a webhelyén. WPML támogatással rendelkezik fordításra kész webhely vagy blog létrehozására.

23. Rosa 2

Rosa

A Rosa 2 egy gyönyörű WordPress étterem témája. Több hős blokkkal és parallaxis görgetéssel érkezik. A téma beépített animációs effektusokat kínál az oldal betöltésekor. Ez a színek és a betűtípusok teljes körű irányítását teszi lehetővé. Az egyedi blokkokkal könnyebb elkészíteni az ételek menüjét, vonzó tartalmat hozzáadni és így tovább. A Rosa 2 könnyen telepíthető, és lehetővé teszi lenyűgöző étterem webhelyének létrehozását.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb WordPress étterem témákat. Érdemes lehet megnézni a legjobb WordPress ingatlan-témák és az olcsó prémium WordPress-témák listáit is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map