24 legjobb WordPress oktatási téma (összehasonlítva) – 2020

legjobb WordPress oktatási témák


Keres a legjobb oktatási témákat a WordPress számára? Függetlenül attól, hogy Ön az iskola webhelyének felelőse vagy a saját tanfolyamok otthonából történő értékesítése, a tökéletes témának szüksége lesz a hallgatók elragadására. A megfelelő téma segíthet a látogatók diákokvá alakításában, a tanfolyamok bemutatásában, a szakmai hitelességének növelésében és az online siker növekedésében.

Ebben a cikkben a 24 legjobb WordPress oktatási témát osztjuk meg a piacon. Mind reagálnak, tehát a listából választott témák fantasztikusan fognak kinézni bármilyen eszközön.

Készítettünk egy listát a legjobb WordPress témákról is, amelyeket használhat. Nézze meg őket.

1. Motiváció

Indíték

Könnyen használható rövid kódokkal tele, a Motive téma vonzó és modern. Rács, kőműves vagy mozaik elrendezések segítségével könnyedén bemutathatja oktatási portfólióját.

A folyamatosan népszerű Tesla-keretrendszer segítségével a Motive paralax háttérrel, egyedi postai típusokkal, kiemelt képekkel, kiemelt videókkal, egyedi widget-ekkel, saját űrlapkészítőjével és még sok másnal rendelkezik.

Nagyon testreszabható, és végtelenül finomíthatja, amíg pontosan úgy néz ki, ahogyan szeretné. Vagy ha rohanás alatt áll, importálhatja az előre elkészített demonstrációs webhelyek egyikét, és egyszerűen megváltoztathatja a tartalmat a saját.

Kezdje el a motívumot ma!

2. Academia Pro 3.0

akadémiai pro

A rugalmasság a neve az Academia Pro 3.0-nak. Használhat 3 oszlop elrendezést vagy 2 oszlop elrendezést. És az oldalsávot balra vagy jobbra is elhelyezheti. Ezenkívül az egyes oldalak elrendezését külön-külön is megváltoztathatja; ami azt jelenti, hogy az egyik oldalon 3 oszlop elrendezés, a másikban pedig 2 oszlop elrendezés lehet!

A fejléchez 3 menüpont tartozik. Használhatja mindet vagy egyiket sem. Személy szerint tetszik a menüopció, amely egy figyelemfelkeltő cselekvésre ösztönző gombot tartalmaz!

A fejlécképhez saját, egyedi logóját is használhatja. Az Academia Pro 3.0 kiválóan alkalmas iskolákra vagy otthoni oktatókra, akik kifejlesztették saját márkájukat.

Kezdje el az Academia Pro 3.0 használatát ma!

3. Fekete-fehér

monokróm

Az egyszerű, mégis lényeges, monokrómot a StudioPress finom emberei tervezték meg, és a híres Genesis keretrendszert használják.

INGYENES HOZZÁFÉRÉS: Fekete-fehér + 35 egyéb StudioPress téma!

Szeretné INGYEN kipróbálni az összes prémium StudioPress témát, beleértve a Monokróm témákat?

Amikor feliratkozik a WP Engine-re, a WordPress legjobban kezelt tárhelyszolgáltatására, ingyenesen megkapja a Genesis keretrendszert és az ALL StudioPress témákat (ez több mint 2000 dollár értékben!)

Töltse le az összes 35+ témát INGYEN a WP motorral »

Nagyon kihasználva a fehér teret, a Monokróm a minimál mestere. Oktatási webhelye megkülönböztetett, magabiztos és teljesen profi.

Kezdje el a fekete-fehér ma alkalmazását!

4. Elms

szilfák

A Elms az egyik legjobb WordPress oktatási téma, mert magában foglalja a saját egyedi Learning Management System (LMS) rendszerét. Készíthet ingyenes és fizetett kurzusokat, vetélkedéseket készíthet, és könnyedén kezelheti tanárait és hallgatóit.

A téma alapelemei között szerepel a 30 fejléc, 8 elrendezés, korlátlanul testreszabható szín, Google betűkészlet és végtelen kütyü..

Az Elms saját drag and drop építőjével rendelkezik, így bármilyen kód megérintése nélkül létrehozhat saját elrendezéseket. Válasszon oszlopok, sorok és effektusok széles választékát webhely oldalai szerkesztésekor.

Kezdje el a Elms alkalmazását ma!

5. Divi

divi-általános iskolai-theme-for-oktatás-honlap

A Divi az oktatási webhelyek szilárd témája. Professzionális elrendezéssel rendelkezik a nyelviskola számára, általános iskolai oktatócsomagokhoz, e-tanfolyamok elrendezési csomagjához, egyetemi és főiskolai tanulókhoz és még néhány máshoz.

A Divi 2 ízben kapható: Divi téma és Divi építő (plugin).

Divi téma a legjobb azoknak a felhasználóknak, akik a testreszabást a témához tartozó 100+ teljes webhelycsomag egyikének használatával akarják elvégezni.

A Divi Builder plugin bármilyen témával működik, a legjobban azok számára, akik más témák mellett szeretnék használni. A Divi használatával oktatási webhelyén kiváló oldalakat hozhat létre, amelyek vonzzák az új hallgatókat.

Kezdje el a Divi használatát ma!

6. Oktatás

oktat

Az Educate a WPBakery (korábban Visual Composer) csomagban van ingyen, lehetővé téve ezzel a nagyteljesítményű drag and drop építő használatát..

Tartalmaz egy fejlett adminisztrációs panelt oktatók számára. Nagyon testreszabható, több mint 500 különféle fejlécstílust, több elrendezési lehetőséget, AJAX keresési képességeket, egyedi widgeteket és korlátlan betűkészlet- és ikonbeállítást tartalmaz.

Az oktatáshoz ingyenesen tartozik a Revolution Slider csomag, amely energiát nyújt Önnek, hogy elbűvölő képeket készítsen honlapján új hallgatók vonzására..

Kezdje el az oktatást ma!

7. Edukado

edukado

A saját drag and drop oldalkészítőjével az Educado tökéletes téma azoknak az oktatási intézményeknek, amelyek gyorsan elérik webhelyüket online.

Az Educado kompatibilis a WooCommerce-val és a legtöbb LMS-bővítménnyel, így pénzt kereshet online tanfolyamokból és oktatási termékekből.

Több mint egy tucat előre elkészített elrendezéssel, amelyeket kifejezetten az oktatás-alapú webhelyek számára terveztek, az Educado segítségével gyorsan és gyorsan működhet..

Kezdje el az Educado használatát!

8. Nayma

nayma

Az 1 kattintással elérhető demo telepítőnek és 8 kész webhelynek köszönhetően a Nayma percek alatt elkészítheti webhelyét. Ez magában foglalja a saját könnyen használható drag and drop építőjét is, ha inkább a nulladik oldalról kívánja létrehozni, nulla kódolási készség szükséges.

Modulokat tartalmaz képcsúszkákhoz, árazási táblázatokhoz, ajánlásokhoz és még sok máshoz. A WooCommerce is készen áll.

Kezdje el a Nayma ma használatát!

9. Puhakötésű

olcsó kiadás

Ha olyan magazin stílusú témát keres, amely lehetővé teszi a képgalériák, videók és audio klipek bemutatását, akkor a Paperback a tökéletes választás.

A Paperback lehetővé teszi számos beépített színes séma közül választhat, amelyeket testreszabhat a márkájához.

Választhat 1, 2 vagy 3 oszlop elrendezést. Végtelen görgetés is elérhető. És az AJAX keresési funkciónak köszönhetően a tartalma mindig megtalálható, amikor erre szükség van.

Kezdje el a Paperback ma!

10. WP oktatás

WP oktatás

A LearnPress támogatásával a WP Education nem csupán téma: ez egy erőteljes Learning Management System. Készíthet és értékesíthet tanfolyamokat, tervezhet kvízeket, és könnyen kezelheti hallgatóit.

A WP Education támogatja az Eseménynaptárt a foglalás céljából; és a WooCommerce, hogy webhelyét teljes értékű jövedelemtermelőgé válhassa.

Kezdje el a WP oktatását ma!

11. EduMag

Edumag

Könnyen testreszabható és élő előnézeti lehetőséget kínál, az EduMag egy magazin stílusú téma, amelyet kifejezetten az oktatók számára készítettek.

Egy praktikus közösségi média widgetet tesz közzé, a WooCommerce kompatibilis, és fordításra kész.

Kezdje el az EduMag használatát ma!

12. Óvoda oktatás

óvodai oktatás

A WordPress legjobb oktatási témáinak listája az óvodai oktatás nélkül nem lenne teljes. Míg az itt bemutatott témák többsége a felnőttkori tanulásra összpontosít, addig az óvodai oktatást kifejezetten egy fiatalabb közönség szem előtt tartásával végezték. Készítsen egy minimális, mégis szórakoztató webhelyet, amely fiatalabb tanulók számára szól.

Maga a téma SEO-barát, fordításra kész, és vonzó zászlóval büszkélkedhet egy nagy cselekvésre ösztönző gombbal a kattintások és konverziók csábítására..

Az óvodai oktatás a Bootstrap keretén alapul, és a sebesség szempontjából rendkívül optimalizált. A WooCommerce integrációjának köszönhetően termékeket is eladhat.

Kezdje el az óvodai oktatást ma!

13. Edu Care

edu gondozás

Vonzó, modern és könnyen használható Edu Care tökéletes egyetemekhez, főiskolákhoz és bármilyen más típusú iskola webhelyéhez.

Az Edu Care fordításra kész, így tökéletes választás oktatási intézmények számára, amelyek vonzóvá teszik a különféle nyelvi háttérrel rendelkező hallgatókat.

Kezdje el az Edu Care ma használatát!

14. Oktatási konzul

Oktatási konzul

A népszerű üzleti konzultrád gyermektémája, az Education Consultr egy elegáns, kék színű téma, amelyet kifejezetten az oktatók számára terveztek..

Testreszabhatja a téma fejlécét, logóterületét és menüit. Professzionális megjelenésű, 2 oszlopos elrendezéssel, több postai formátummal, kiemelt képekkel és készen áll a fordításra.

Kezdje el ma az oktatási konzultrál!

15. Világítsd meg

felvilágosít

Teljesen ingyenesen elérhető, az Enlighten az egyik legjobb WordPress oktatási téma a főiskolák, egyetemek és bárki más számára, amely a felsőoktatásot népszerűsíti..

Az élő előnézeten testreszabható, az Enlighten rendkívül rugalmas. Főoldal csúszkákkal, több oktatás-specifikus oldalrészkel, kép-körhintaval és több widget-területtel rendelkezik.

Kezdje el a Enlighten ma használatát!

16. Ultra

Ultra

Az Ultra minden idők egyik kedvenc WordPress-témája, tehát nem meglepő, hogy a WordPress legjobb oktatási témáinak listáját készítettük.

A Themify által létrehozott Ultra több mint 60 előre megtervezett elrendezéssel érkezik; amelyek közül sok jól működik az oktatók és az iskolák számára. Tartalmaz egy intuitív drag and drop építőt is, így könnyedén testreszabhatja webhelyét.

További információt szeretne? Olvassa el az Ultra téma teljes áttekintését.

Kezdje el az Ultra Today alkalmazást!

17. Jelenlét

jelenlét

A jelenlét rugalmas és tökéletes oktatási weboldalak számára, amelyek blogot vagy online boltot tartalmaznak.

Importálja a tucat előre elkészített elrendezés bármelyikét, vagy használja az intuitív drag and drop készítőt, és azonnal indítsa el webhelyét.

Kezdje el a jelenlétét ma!

18. Lenscap

objektívsapkát

A kifinomult elrendezés és a gyönyörű tipográfia révén a Lenscap csodálatos az oktatók számára, akik szolgáltatásaikat fényképek és videók segítségével kívánják bemutatni. Szerelmes vagyunk a testreszabható tartalmi körhintaban!

Számos színsémát is tartalmaz, megkönnyítve ezzel a webhely illesztését a márkájához.

Kezdje el a Lenscap használatát ma!

19. Edu Pro

edupro

Az üdvözlő kép egy pillanatra felhívó cselekvésre ösztönző gombbal e téma koronája ékszere. Az Edu Pro-t úgy fejlesztették ki, hogy növelje konverzióit, és segítse a forgalom generálását a legértékesebb céloldalakra.

Az előzetesen elkészített elrendezésekkel könnyedén bemutathatja szemináriumokat, tanfolyamokat, képzési videókat és szolgáltatásokat. Arra is felkérheti a látogatókat, hogy iratkozzanak fel hírlevelére, köszönhetően a sok legnépszerűbb e-mail marketing szolgáltatással történő integrációjának.

Kezdje el az Edu Pro használatát ma!

20. Semleges

Neuton

A Neuton egy magazin stílusú elrendezés, amely kiemelkedik a tömegből trendjeinek témájával. Ez tökéletes, ha valami igazán egyedi.

A Neuton nagymértékben testreszabható, különféle egyedi widget-ekkel és több színösszeállításgal rendelkezik. Még különféle színsémát is hozzárendelhet minden létrehozott oldalhoz!

Nem érzi úgy, hogy testreszabja webhelyét a semmiből? Nincs mit. A Neuton tartalmaz egy kattintással a demo telepítőt, így azonnal elindulhat.

Kezdje el a Neuton használatát ma!

21. Education Pro

oktatás pro

Az Education Pro azoknak az intézményeknek szól, amelyek nagy tartalommal bírnak megosztani. Ez a téma tökéletes szöveges, video- és hangposta bemutatására.

Kezdje el az Education Pro használatát még ma!

22. Education WP

oktatás wp

A saját LMS-sel kiegészítve az Education WP gyorsan telepíthető, több mint 14 előre telepített demonstrációs webhelynek köszönhetően. Vagy ha úgy érzi, hogy a webhelyet a semmiből építi fel, használhatja a WPBakery szolgáltatást vagy a SiteOrigin drag and drop építőit.

Ezt a témát többnyelvű weboldalra tervezték, és ez a WooCommerce kész és a teljesítmény optimalizált.

Kezdje el az Education WP ma használatát!

23. Eikra oktatás

Eikra oktatás

Ez a kortárs téma nagyszerű különféle oktatási központok számára. A LearnPress LMS bővítménnyel érkezik, tehát minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre hatékony online tanfolyamok létrehozásához szüksége van.

Az Eikra Education segítségével gyorsan elindulhat, egy kattintással elérhető demoimportjának köszönhetően. Vagy akár a semmiből is felépítheti webhelyét a WPBakery használatával, a mellékelt drag and drop készítővel.

Kezdje el az Eikra oktatását ma!

24. Oktatott oktatás

edugate

Az Edugate Education javasolja a téma használatát iskolák, könyvtárak, rendezvények és konferenciák, valamint képzési központok számára. Ideális otthoni oktatók és magánoktatók számára is.

Ez egy modern téma, kreatív hangulatú, tökéletes az új diákok csábításához.

Kezdje el az Edugate oktatását ma!

25. Oktatási csomag

oktatási csomag

Amint az a névből elvárható, az Education Pack „oktatócsomaggal” érkezik, amely könnyen telepíthető webhelyének működtetéséhez. Ezek a bemutatókat tartalmaznak autósiskolák, táncakadémiák, dizájniskolák és még sok más webhelyek!

Kezdje el az Education Pack használatát még ma!

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb WordPress oktatási témákat.

Ha hasznosnak találta ezt a bejegyzést, akkor élvezheti a legjobb Learning Management System bővítményekről és az olcsó prémium WordPress témákról szóló cikkeket is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map