24 legjobb WordPress téma a CrossFit Gymhez (2020)

A legjobb WordPress témák a CrossFithez és az edzőteremhez


A legjobb WordPress témákat keresi a CrossFit tornaterem számára?

Az Egyesült Államokban 5000 CrossFit edzőterem és világszerte körülbelül 10 000 edzőterem található. A tömegből való kitűnés legjobb módja egy CrossFit webhely létrehozása az egyik legjobb CrossFit tornatermi témával.

Ebben a cikkben bemutatjuk a CrossFit tornaterem 24 legjobb WordPress-témáját.

A Crossfit tornaterem legjobb WordPress témájának kiválasztása

Mivel rengeteg WordPress-téma érhető el a piacon, nehéz megtalálni a tökéletes CrossFit-témát, amely az Ön igényeinek legjobban megfelel. Szüksége lesz egy témára a megfelelő szolgáltatásokkal és az elrendezés kialakításával, amely támogatja a fitnesz és tornaterem programját.

A legtöbb népszerű WordPress-téma sok testreszabási lehetőséggel rendelkezik, és gyakran több gyönyörű oldalsablonnal együtt szállítják. Ezen felül használhat egy drag and drop oldalkészítő plugin-ot is, hogy még jobban testreszabhassa webhelyének megjelenését és hangulatát..

A CrossFit tornaterem témájának kiválasztásakor ki kell választania a megfelelő oldalsablonokkal rendelkező típust, amely támogatja az oldalkészítő beépülő modulokat is..

Íme néhány kulcsfontosságú funkció, amelyet a WordFress téma a CrossFit tornaterem számára kínálhat:

 • Képzés és rendezvényszervezés
 • Tagsági tervek és regisztráció
 • Felhasználói értékelési és értékelési rendszer
 • Oktatók portfóliója
 • Képgaléria és csúszka

Vessen egy pillantást a legjobb WordPress témákra a CrossFit és tornaterem számára.

1. Astra

Astra Fitness

Az Astra egy erőteljes WordPress többcélú téma, amely számos kezdőoldallal érkezik, beleértve a CrossFit edzőtermet, fitneszt és az egészséget. Az Astra testreszabható a drag and drop oldalkészítők és a WordPress live customizer segítségével.

Használhatja annak egy kattintással elérhető demo tartalom-telepítőjét a kész CrossFit tornaterem weboldal importálásához. Ezután cserélje ki a tartalmat és a képeket az adatokra, hogy azonnal elinduljon.

2. Divi

Divi Fitness

A Divi egy stílusos téma a WordPress számára. Gyönyörű sablonokkal és elrendezéssel szállít mindenféle üzleti rést, ideértve a fitnesz, az edzőterem és a CrossFit alkalmazást.

A Divi 2 ízben kapható: Divi téma és Divi építő (plugin).

Az Divi téma a legjobb azoknak a felhasználóknak, akik a testreszabást a témához tartozó 100+ teljes webhelycsomag egyikének használatával akarják elvégezni.

Az Divi Builder plugin Bármely témával működik, akkor a legjobb, ha a felhasználók más témák mellett szeretnék használni.

Egyszerű vizuális kezelőszerveket kínál a weboldalak egyszerű testreszabásához. A point and click eszközök használatával szöveget, képeket, videókat és egyéb elemeket bárhonnan hozzáadhat valós idejű előnézettel.

3. OceanWP

OceanWP tornaterem

Az OceanWP egy népszerű WordPress téma, amely bármilyen webhelyet létrehozhat. Ezt felhasználhatja a CrossFit és fitnesz webhely gyors felépítésére. A témának szemet gyönyörködtető és merész háttérképe van, hogy felhívja a felhasználók figyelmét.

Ez lehetővé teszi egyéni céloldalak létrehozását az oldalépítőkkel. Az OceanWP a cselekvésre felhívó gombokkal rendelkezik a honlapon, hogy megjelenítse az edzések árait, terveit és ütemezését.

4. Ultra

Ultra Fitness

Az Ultra egy modern WordPress téma, mely nagyszerű funkciókkal és lehetőségekkel rendelkezik, amelyekkel professzionális webhelyet kell létrehozni. A videó hátterével a CrossFit edzés vagy tornaterem tevékenységeinek bemutató sorát adhatja hozzá. A honlap több részből áll tagok számára, edzésekről stb.

Ez a téma színbeállításokkal, egyedi betűkészletekkel, háttérrel és widget-területekkel rendelkezik. Nagyon optimalizálva van a teljesítmény és a sebesség érdekében, hogy növelje az oldal betöltési idejét.

5. Wellness Pro

Wellness Pro

Ha egy egyszerű és gyönyörű WordPress témát keres a CrossFit, egészség, fitnesz és életmód üzlet számára, akkor nézd meg a Wellness Pro alkalmazást. A Genesis témakeretének tetejére épült, amely erős és robusztus.

A Wellness Pro központja elrendezése egyedi logóval, navigációs menüvel, üdvözlő üzenettel és cselekvésre ösztönző gombokkal. Téma-beállító panellel rendelkezik a színek, a háttér és a betűtípusok egyszerű testreszabása érdekében.

INGYENES HOZZÁFÉRÉS: Wellness Pro + 35 egyéb StudioPress témák!

Kipróbálni szeretné az összes prémium StudioPress témát, beleértve a Wellness Pro-t, INGYEN?

Amikor feliratkozik a WP Engine-re, a WordPress legjobban kezelt tárhelyszolgáltatására, ingyenesen megkapja a Genesis keretrendszert és az ALL StudioPress témákat (ez több mint 2000 dollár értékben!)

Töltse le az összes 35+ témát INGYEN a WP motorral »

6. Hestia Pro

Hestia Pro

A Hestia Pro egy gyönyörű WordPress téma, amely bármilyen weboldalra épül. Ezzel a témával létrehozhatja a CrossFit és tornaterem webhelyét, nagyszerű lehetőségekkel. A témának teljes szélességű háttérképe van egyéni logóval, navigációs menüvel és cselekvésre ösztönző gombbal.

Saját oldalsablonokkal rendelkezik a tagok, oktatók, tanfolyamok és regisztrációk számára. A Hestia Pro támogatja WPForms kapcsolattartási űrlap létrehozásához és a felhasználókkal való kapcsolatfelvételhez.

7. Energia

Energia

Az energia kiváló WordPress téma a fitnesz, egészség, tornaterem, CrossFit és jóga oktatók számára. Jön egy navigációs menüvel és egy képcsúszkával a hajtás feletti területen. Választhat 2 fejléc-formatervezés közül is, hogy a kívánt megjelenést kapja.

Könnyen testreszabható a WordPress theme customizer segítségével, élő előnézettel. Az energia témája a SEO számára optimálisan optimalizált.

8. Sportify

Sportify

A Sportify egy szemet gyönyörködtető WordPress téma, amelyet kifejezetten a sport, a jóga, a fitnesz, az egészség és a CrossFit számára terveztek. Testreszabható fejlécgel rendelkezik logóval, közösségi ikonokkal és hirdetési hellyel. Felveheti a több legördülő menüt a keresősáv segítségével.

Ez a téma színsémákkal, egyedi widgetekkel, háttérrel és betűkészletekkel érkezik. Integrálódik az olyan oldalépítõkkel, mint a Beaver Builder, hogy gyorsan elkészítsék az egyedi céloldalakat.

9. Extra

Extra tréner

Az Extra egy népszerű WordPress téma, amely támogatja a Divi oldalkészítőt az egyszerű testreszabás érdekében. Több száz ingyenes nyitóoldal-sablonnal szállítja a weboldalt a CrossFit, tornaterem, oktatók és jóga számára.

A téma teljes mértékben testreszabható és támogatja a WooCommerce szolgáltatást, így akár online áruházat is indíthat és fitneszhez kapcsolódó termékeket értékesíthet bevételének növelése érdekében.

10. Inspiro

inspiro

Az Inspiro egy minimalista WordPress többcélú téma, amely bármilyen típusú webhelyet létrehozhat. Támogatja a videó hátteret az automatikus lejátszás opcióval, amely lehetővé teszi egyéni videó hozzáadását, hogy a webhely egyértelmű megjelenést nyújtson. A téma lehetővé teszi, hogy a honlapon képeket és videókat jelenítsen meg a CrossFit edzőteremről készült fényképekkel.

Több bemutatóval és egy kattintással elérhető demo tartalom-telepítővel rendelkezik, amelyek segítenek a gyors indulásban. Az Inspiro támogatja a WooCommerce alkalmazását.

11. Konzultáció

Tanácsadó

Tanácsadó egy ingyenes WordPress téma, amely intelligenciával készült professzionális oktatók, szakértők, tanácsadók és oktatók számára. Ez egy tökéletes választás weboldal létrehozására a CrossFit edzőtermek számára.

Jön egy képcsúszka, amely lehetővé teszi a szolgáltatások és az edzés stílusos megjelenítését. A WordPress élő testreszabó eszközével a színek, a háttér és a betűtípusok kód megadása nélkül módosíthatók.

12. Helyek

Honosítás

A Locales egy professzionális WordPress üzleti lista és címtárséma. Ez lehetővé teszi, hogy összeállítsa a városi tornatermek, fitneszközpontok és oktatók listáját. Azt is hagyhatja, hogy a tagok benyújtsák listájukat a hálózat bővítése érdekében.

A téma egy kattintással rendelkezik a demo tartalom telepítőjével az egyszerű indításhoz. A Visual Composer kompatibilis a webhely elrendezésének és tartalmának testreszabásával.

13. Aspire Pro

Aspire Pro

Az Aspire Pro egy merész és élénk színű WordPress téma egy teljes szélességű háttérképgel, hogy megjelenítse a CrossFit tornaterem fotóját. A honlapon több widget-terület található, amely tartalmat, képeket, kapcsolattartási űrlapot stb. Adhat hozzá. A fejléc szakaszban hozzáadhat egyéni logót és navigációs menüt..

Számos előre elkészített egyedi oldalsablonnal van csomagolva, amelyek segítségével egyedi weboldalokat hozhat létre a webhelyén. A téma összeegyeztethető a népszerű drag and drop oldalkészítő bővítményekkel is, így könnyedén kibővítheti webhelyének funkcióit.

14. VW Fitness

VW Fitness

VW Fitness egy modern WordPress téma, mely a jóga, a fitnesz és a CrossFit tornaterem üzleti tevékenységének népszerűsítésére épült. Honlapszekciókkal rendelkezik, amelyek bemutatják a beszámolókat, a találkozófoglalási űrlapot, a képzéseket, a portfóliót, a képgalériát és a CTA gombokat..

Támogatja az egyéni rövid kódok funkcióinak hozzáadását az oldalaihoz. Ez egy tökéletes téma, hogy a legjobbak és előadók profi stílusban jelenjenek meg.

15. Spencer

zeke

A Spencer egy elegáns WordPress téma a fitnesz és életmód blogger számára. Ez egy tökéletes választás blog elindításához a CrossFit tornaterem számára. A téma lehetővé teszi a hírlevél feliratkozási űrlapjának egyszerű integrálását az e-mail lista elkészítéséhez.

A téma tartalmaz egy ragadós navigációs menüt, egyedi színopciókat, cselekvésre ösztönző gombokat és még sok más. Támogatja az oldalkészítőket az egyéni blogelrendezés létrehozásához.

16. Pranayama jóga

Pranayama jóga

Pranayama jóga egy ingyenes WordPress téma, amelyet kifejezetten a jóga, fitnesz, tornaterem, CrossFit és wellness programok számára terveztek. Nagyon testreszabható fejlécgel rendelkezik, megfelelő helyet adva az üzleti cím, telefonszám, közösségi hálózatok, egyedi logó és navigációs menü hozzáadásához..

A honlapon több beépített rész található a tanfolyamok számára, oktatók, transzparensek, ajánlások és cselekvésre ösztönző gombok. A teljesítményre optimalizálva, és a leggyorsabb az oldal betöltése.

17. Kiválasztás

Eclection

Az Eclection egy WordPress portfólió-téma, amely fitnesz és CrossFit tornatermekhez készült. Ez lehetővé teszi a kiemelt képek bemutatását a honlapon. Emellett egy kiemelkedő kapcsolattartó gombot is megjeleníthet.

Az Eclection segítségével szerkesztheti a színeket, betűkészleteket, hátteret és kütyüket a WordPress élő testreszabójában. Az Eclection kompatibilis a WPML-lel, a piac egyik legjobb fordító pluginjával.

18. Flevr

Flevr

A Flevr egy WordPress e-kereskedelem téma, amely lehetővé teszi a CrossFit tornatermek berendezéseinek eladását. Teljes mértékben támogatja az drag and drop oldalkészítőket, például a Beaver Builder, az Elementor stb., Az egyedi elrendezések létrehozásához.

Ez a téma lehetővé teszi, hogy több tartalomtípust felvegyen a honlapra tagok, oktatók, ajánlások és fitnesztermékek felvétele céljából. Az egyedi widgetekkel a közösségi hálózatok megfelelő megjelenítésére szolgál az oldalsávban vagy a lábléc területén.

19. Áttörés Pro

Áttörés Pro

A Breakthrough Pro egy Genesis-alapú WordPress téma, egyszerű és karcsú elrendezéssel, amely kiválóan alkalmas CrossFit tornaterem webhelyek létrehozására. Ennek a témának van egy widgetált honlapja, és rengeteg egyedi widgetet tartalmaz, amelyek segítségével könnyedén elkészíthet egy lenyűgöző weboldalt.

Mellett egy speciális téma-testreszabóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi webhelye színeinek, betűtípusainak és hátterének valós időben történő szerkesztését.

20. Poseidon

Poszeidón

Poszeidón egy másik ingyenes WordPress téma, amelyet kifejezetten kalandsport, fitnesz, jóga, tornaterem és CrossFit programok számára fejlesztettek ki. A fejlécben teljes képernyős diavetítés található, amely felhívja a felhasználók figyelmét.

A téma fehér, több oszlop elrendezésű, amellyel megjelenítheti a kiemelt cikkeket, a közösségi média ikonjait és képeit. A WordPress élő testreszabó segítségével könnyedén megváltoztathatja a színeket és betűkészleteket.

21. Sarok

Sarok

A Corner egy professzionális WordPress téma, minimális elrendezéssel. Kiváló téma a weboldal elindításához a CrossFit edzőtermek számára. A téma korlátlan színváltozatokkal rendelkezik, és az oldalkészítő támogatja az elrendezés testreszabását.

Kompatibilis a népszerű WordPress bővítményekkel, hogy kibővítsék a szolgáltatásokat és a funkciókat. A Corner kompatibilis a WPML-rel, így könnyen létrehozhat többnyelvű webhelyet.

22. Wonderwall

Wonderwall

A Wonderwall egy rugalmas WordPress téma, amelyet szépen alakítottak ki az életmód és a fitnesz blogjainak. Magazinstílusú elrendezéssel és több kész weboldalsablonnal rendelkezik, amelyek egyedülálló megjelenést kölcsönöznek a WordPress blogjának.

Egyéni fejlécet tartalmaz a logóval, szalaghirdetés-területtel, közösségi gombokkal, navigációs menüvel és egyebekkel. Minden elérhető a WordPress testreszabó programból, valós idejű előnézettel.

23. Indigo

Indigó

Az Indigo egy prémium WordPress téma, amely modul alapú elrendezést kínál bármilyen weboldal létrehozásához, beleértve a CrossFit tornatermet is. Teljes oldalú videó hátterével rendelkezik, amely kifejezetten megmutatja webhelyét.

Kezdőbarát és könnyen beállítható. A téma korlátlan egyedi oldalsávokat, Google betűkészleteket, csomagoló elrendezéseket és kapcsolattartási űrlapokat tartalmaz.

24. Fitness

alkalmasság

Ahogy a neve is sugallja, a Fitness egy WordPress téma, amelyet személyi edzők, tornatermek, sportolók, jóga és CrossFit webhelyek számára készítettek. Szállít több demo-webhellyel és egy kattintással a demo-tartalom importőrrel, hogy segítsen Önnek egy új webhely elindításában. Különböző szakaszokkal rendelkezik a honlapon, ahol osztálytervek, oktatók, ajánlások és egyebek találhatók.

A téma teljes képernyős háttérképet tartalmaz, amelyet testreszabhat a témaopciók panelen vagy a WordPress élő testreszabójában.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb WordPress témákat a CrossFit és tornaterem számára. Érdemes lehet megnéznie az eseményekre és konferenciákra vonatkozó, a WordPress legjobban kiválasztott témáinak listáját is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map