25 legjobb eszköz szabadúszók számára egy valódi üzleti méretarányhoz

legjobb eszközök szabadúszók számára


A legjobb eszközöket keres szabadúszók számára? Nem számít, milyen típusú szabadúszó munkát végez, a megfelelő eszközök segíthetnek növelni a termelékenységet, megőrizni a szervezetet és biztonságosan garantálni az ügyfeleket.

Ebben a cikkben megosztjuk a szabadúszók számára a 25 legjobb eszköz válogatott listáját. Olvassa el a kattintó ujját, mert meg akarja látogatni ezeket a linkeket!

1. WPForms

WPForms

Minden sikeres weboldalnak gyilkos kapcsolatfelvételi űrlapra van szüksége a sikerhez. Neked szerencsére a WPForms a WordPress legjobb elérhetőségi űrlap-beépülője, amely a piacon elérhető.

A WPForms azonban sokkal többre képes, mint egy átlagos kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény. Előzetes foglalási űrlapként is felhasználható, hogy megbeszéléseket hozzon a potenciális ügyfelekkel.

Vagy az aláírás-kiegészítéssel biztonságosan megszerezheti az ügyfél-aláírásokat a szerződéseken, a szolgáltatási szerződések feltételein vagy a szolgáltatási dokumentumokon.

Kezdje el a WPForms használatát még ma!

2. Idő orvos

Idő orvos

Az idejének követése segít növelni a termelékenységet. Ha „órát mutat”, még szabadúszóként is felszabadíthatja ezt az enyhe nyomást a gyors és hatékony befejezéshez. Az Time Doctor egyszerűen használható, és megakadályozza, hogy elhalasztja a figyelmét.

Ennél is jobb, ha a Time Doctor felhasználható az ügyfelek óráinak naplózására. Ha óránkénti díjakat dolgozik, akkor ez az eszköz elengedhetetlen ahhoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kifizetett-e azt, amit keresett.

Kezdje el az Time Doctor ma!

3. StartBooking

StartBooking

A StartBooking egy plugin a WordPress webhelyek számára, amelyet úgy terveztek, hogy az üzleti tulajdonosok és szabadúszók könnyedén be tudják ütemezni a találkozókat az ügyfelekkel..

Szabadúszóként ezt a bővítményt felhasználva létrehozhatja és nyomon tudja követni a potenciális ügyfelekkel és állandó ügyfelekkel folytatott találkozóit. Ez lehetővé teszi, hogy személyre szabja az ügyfél ütemezési lapjait, így teljes potenciálját kihasználhatja minden találkozó alkalmából.

Szervezze meg ütemtervét, mentse el a releváns találkozási információkat és még sok minden mást; mindent a WordPress műszerfal kényelme alapján.

Kezdje el a StartBooking használatát még ma!

4. BirchPress

birchpress

Ha a StartBooking nem a csésze tea, akkor inkább a BirchPress-t részesíti előnyben online foglalási eszközének. A BirchPress az ügyfelek kezébe helyezi a foglalást, lehetővé téve számukra, hogy online ütemezzék szolgáltatásaikat a praktikus-dandy űrlapokon keresztül..

A BirchPress segítségével foglalási űrlapokat hozhat létre, ütemezheti a megbeszéléseket az ügyfelekkel, és akár online fizetéseket is elfogadhat. Ez egy intuitív formaépítő felülettel rendelkezik, amely nagyon kezdőbarát.

Kezdje el a BirchPress használatát ma!

5. Könnyű digitális letöltések Az egyedi szállítmányok

customdeliverablesdesign

Könnyű digitális letöltések A Customs Deliverables a tökéletes szabadúszó eszköz, ha egyszerű módon szeretne fájlokat kézbesíteni és fizetéseket fogadni. A sima felület lehetővé teszi egy fiók létrehozását és több ügyfél összekapcsolását a fiókjával.

A munka befejezése után hozzáadhatja a fájlokat az ügyfél fiókjához, és letölthetik és megtekinthetik őket egyetlen kattintással. Könnyű digitális letöltések A vámkezelés hihetetlenül egyszerű módja annak, hogy rendszeresen tartsa magát és a munkafájlokat gyors egérkattintással kézbesítse..

Kezdje el ma az egyszerű digitális letöltésekkel!

6. Trello

Trello

Nem számít, ha egy szabadúszó, aki egy csoportban dolgozik, vagy magányos farkas, akkor részesülhet a Trello előnyeiből. Ennek az online programnak és a teljes funkcionalitású alkalmazásnak az a célja, hogy a napi, a hét, a hónap és akár az év összes feladatának megszervezése is szellő legyen.!

A Trello számos funkcióval rendelkezik, beleértve a feladatkártyák készítésének képességét is. Egyszerűen fogalmazva: megszervezheti a napi feladatokat, legyen az akár feladatok írása, kép létrehozása vagy HTML-munka, és a feladatok elvégzése után ellenőrizheti azokat. A szervezettség érzése komoly nyugalmat kölcsönöz neked, és a munkád napját süteménynek teheti.

Kezdje el a Trello alkalmazását ma!

7. PomoDoneApp

PomoDoneApp

Ön szabadúszó, aki már olyan programokkal dolgozik, mint az Asana, az Evernote és a Trello? Ha igen, a PomoDoneApp fantasztikus módja annak, hogy összes munkáját összehozza e platformokból egy egyszerűen használható alkalmazásban.

Amint befejezi az ügyfelekkel végzett munkafeladatokat, ingyenes PomoDoneApp fiókjával fájlokat hozhat létre, és közvetlenül az ügyfél fiókjába töltheti fel őket. Amint az ügyfél bejelentkezik, rákattinthatnak a feltöltött munkafájlokra, és azonnal hozzáférhetnek hozzájuk.

Kezdje el a PomoDoneApp használatát ma!

8. Skype

Skype

Mindannyian tudjuk, hogy a kommunikáció fontos, különösen, ha szabadúszó vagy. A Skype egy általános, de szükséges ingyenes eszköz, amelyet most le kell töltenie, ha még nem tette meg.

A Skype használatakor szöveges alapú azonnali üzenetek útján kommunikálhat az ügyfelekkel. De ennél több is van rajta! Ez az alkalmazás lehetővé teszi hanghívások kezdeményezését, beleértve a csoportos hívásokat is, így könnyedén együttműködhet, válaszolhat kérdéseire és a munkafolyamat a helyes irányba haladhat..

Kezdje el a Skype használatát ma!

9. Asana

ászana

Ön nem szabadúszóként vállalkozik? Ha teljes csoportja van a menedzsmenthez, akkor az Asana a tökéletes projektmenedzsment eszköz.

Az Asana egy könnyen hozzáférhető területen szervezi a csapat feladatait és beszélgetéseit, megakadályozva, hogy több e-maillel pazarolja az időt. Az e-mail postafiókok képből történő eltávolításának köszönhetően az Asana folyamatosan követi a csapatokat, növeli a hatékonyságot, növeli a termelékenységet és támogatja a jobb kommunikációt.

Kezdje el az Asana használatát ma!

10. Nagyítás

Zoomolás

A Zoom kommunikációs eszköz azon szabadúszók számára, akik inkább beszélgetnek az ügyfelekkel. Készíthet egy ingyenes fiókot, és azonnal elkezdheti az ügyféllista beállítását.

Amikor eljön a telefonhívás ideje, a Zoom számos olyan funkciót kínál, mint például a szöveges csevegés a videókban a linkek megosztására, videocseveghet az alapértelmezett webkamera segítségével, és akár fel is rögzítheti hívásait, arra az esetre, ha átnézi őket itt: később.

Kezdje el a Zoom alkalmazást ma!

11. Dropbox

Dropbox

A Dropbox egy egyszerűen használható szervező eszköz több ügyféllel rendelkező szabadúszó számára. Készíthet egyedi mappákat, és hozzáférést biztosíthat más felhasználóknak (az ügyfeleknek) az adott mappákhoz.

Az írás, kép vagy videó feladatának befejezése után feltöltheti a Dropboxba felülvizsgálat céljából. Az ügyfél és a szabadúszó is dolgozhat egyidejűleg a mappában. Ha olyan eszközt keres, amely elősegíti az ügyfelekkel való együttműködést és időmegtakarítást, ne keresse tovább a Dropboxot.

Kezdje el a Dropbox használatát ma!

12. laza

Laza

A Slack egy kommunikációs eszköz, amelyet minden szabadúszónak használnia kell, amikor sokféle ügyféllel, vagy akár egy kis ügyfélcsoporttal dolgozik ugyanabban a vállalkozásban.

Közvetlenül kommunikálhat az egyénekkel, privátvá teheti a beszélgetéseket, csoportos beszélgetéseket hozhat létre, és a képernyő tetején található keresősávval azonnal kereshet korábbi beszélgetéseiben. A Slack forradalmasította a kommunikáció módját!

Kezdje el a Slack ma használatát!

13. Basecamp

alaptábor

A Basecamp egy sima, könnyen használható platform, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes kommunikációt a szabadúszók és az ügyfelek számára. Ingyenes fiók létrehozásakor mappákat hozhat létre, ahol felsorolhatja a feladatait.

Miután az ügyfelek felkerültek a fedélzetre, hozzárendelheti őket a feladatokhoz, és srácok együtt dolgozhatnak a mappában, hogy elrendezzék az aktuális munkát, megtekintsék a jövőbeli munkát, és visszatérjenek az előző feladatokhoz, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy helyesen végezték el őket. A Basecamp tökéletes eszköz azok számára, akik egyszerű, mégis hatékony projektmenedzsment platformot keresnek.

Kezdje el a Basecamp használatát ma!

14. G Suite

G Suite

A G Suite egy sokoldalú eszköz az elfoglalt szabadúszók számára. A G Suite-ben (Google Apps néven más néven is) több platformon található a szervezettség és a termelékenység.

A G Suite megnyitásakor rengeteg funkciót fog látni, például naptárt, hozzáférést a Google Docshoz, egy felhőalapú megosztási rendszert és még sok minden mást! Befejezheti és szerkesztheti a naptárat, találkozókat készíthet, dokumentumokat készíthet, és könnyedén megoszthatja azokat ügyfeleivel, amikor kész.

Kezdje el a G Suite használatát még ma!

15. Evernote

Evernote

Szabadúszóként az egyik legnagyobb probléma, amellyel valószínűleg szembe kell néznie, minden olyan apró dolog emlékezése, amelyet meg kell tennie az ütemezése szerint. Lehet, hogy van zsebfüzete, és ez remek; ugyanakkor nem lenne jobb, ha bármikor korlátlan hely áll rendelkezésére és ahhoz férhet hozzá? Ha ez vonzónak tűnik, akkor szüksége van az Evernote-ra.

Az Evernote egy elérhető alkalmazás, amelyet okostelefonján, laptopján vagy táblagépén használhat. Gyorsan jegyezze fel jegyzeteit, találkozóit, ötleteit és jövőbeli terveit; majd másodperc alatt újra elérheti őket.

Kezdje el az Evernote alkalmazást ma!

16. LastPass

LastPass

Unod már, hogy emlékszel legalább 20 jelszóra az összes olyan webhelyen, amelyet naponta gyakran használsz? Ha igen, akkor a LastPass pontosan amire szüksége van. Ennek a programnak egy ingyenes és prémium verziója van, amely segít a jelszavak felkutatásában az összes meglátogatott webhelyhez.

A LastPass azonban egy lépéssel tovább halad a jelszavak rögzítésével és titkosításával, így soha nem kell többé megjegyeznie őket. Sőt, soha nem kell aggódnia, hogy egy hackerek áldozatává válnak. Mindent összevetve, mindenki számára kötelező eszköz.

Kezdje el a LastPass használatát ma!

17. FreshBooks

FreshBooks

A FreshBooks egy könyvelő szoftver, amelyet szabadúszóknak és vállalkozástulajdonosoknak terveztek, akik egyszerűen szeretnék kezelni alapjaikat. Rengeteg lehetőség áll rendelkezésre az alkalmazás ingyenes és prémium verziójában egyaránt.

Könnyen létrehozhat és küldhet számlákat a gyors fizetésekhez. A szünet a pénzének kezelése, mivel rendszere tiszta, felhasználóbarát, és olyan funkciókat kínál, amelyekkel minden kezdő szabadúszónak együtt kell nőnie..

Kezdje el a FreshBooks használatát még ma!

18. Állandó kapcsolat

állandó kapcsolat

Ha nagyon hatékony e-maileket szeretne létrehozni és elküldni előfizetőire, akkor a Constant Contact nagyszerű választás. Mint az elérhető legjobb e-mail marketing szolgáltatások, jól integrálódik a világ legjobb vezető generációs pluginjaihoz, például OptinMonster.

A testreszabási lehetőségek szinte végtelenek, és tucatnyi előre elkészített sablon található, amelyek segítségével gördítheti Önt. Ráadásul a Constant Contact 24/7 ügyfélszolgálata mindig csak egy élő csevegést vagy e-mailt tartalmaz, hogy segítsen bármilyen felmerülő probléma megoldásában..

Kezdje el a folyamatos kapcsolatfelvételt ma!

19. puffer

ütköző

Szabadúszóként nagy esély van arra, hogy több közösségi médiafiókkal rendelkezik, amelyekkel vállalkozását reklámozza és új ügyfelekkel találkozik. Előfordulhat azonban, hogy a közösségi médiafiókok napi többszöri frissítésével is húzódhat. A puffer megkönnyíti a közösségi médiát.

Programozhat több fiókot és ütemezheti a hozzászólásokat a jövőben. Sokan az alkalmazás segítségével készítik heti hozzászólásaikat, és ütemezhetik azokat a meghatározott időpontokra. Nyilvánvaló, hogy figyelemmel tudja kísérni a fiókját; de ha a napi ütemezést ütemezi, akkor máris jó vagy! Állítsa be a közösségi média bejegyzéseit, felejtse el őket, és összpontosítson arra, amit Ön a legjobban tesz.

Kezdje el a puffer használatát ma!

20. Canva

Canva

A képek kiváló konvertáló eszközök. Függetlenül attól, hogy céloldalakat vagy blogbejegyzéseket használ, a vizuális elemek növelik a siker esélyét.
A Canva segítségével saját képeit, infografikáit, ikonjait és szalagcímeit tervezheti drága szerkesztőszoftver nélkül. És annyira egyszerű használni, hogy az összes képet elkészítheti saját magának anélkül, hogy profi tervezőt kellene felvennie.

A Canva fut a böngészőjében, és rengeteg ingyenes sablonnal rendelkezik, amelyek segítenek. Ha végzett, egyszerűen exportálja alkotását, mentse el, és használja szabadúszó webhelyén.

Kezdje el a Canva használatát ma!

21. Piktochart

piktochart

Ha szabadúszóként dolgozik, akkor kihívást jelenthet, ha tervezőt bérel fel, ellenőrzi a fejlődést, változtatásokat végez stb. A Piktochart itt van, hogy könnyebben megkönnyítse az életét..

A Piktochart intuitív felületet használ, amely lehetővé teszi infographics, jelentések, szórólapok, poszterek és prezentációk készítését. Be tud lépni, és létrehozhatja a választott elemet egy egyszerű drop and drag rendszerrel, amely rugalmasságot és testreszabási lehetőségeket kínál Önnek a legvadabb álmain túl!

Kezdje el a Piktochart használatát ma!

22. LiveChat Inc.

LiveChat Inc

Soha ne hagyja ki a lehetőséget, hogy válaszoljon a potenciális ügyfelek kérdéseire. A LiveChat Inc. segítségével azonnal kapcsolatba léphet webhelye látogatóival, és válaszokat adhat nekik, amikor leginkább szükségük van rá.

Ezzel a valós idejű chat-bővítménnyel a szabadúszó webhelyéhez eljuttathatja ügyfeleit az Ön termékeinek vagy szolgáltatásainak megvásárlásához, csak velük beszélgetve. A legjobb szabadúszó egy szabadúszó!

A LiveChat Inc. emellett jelentéseket készít arról, hogy miként helyezheti el a csevegődobozt az optimális elkötelezettség érdekében, valamint részletes elemzést készít arról, hogy a látogatók hogyan működnek együtt vele..

Kezdje el a LiveChat Inc. használatát ma!

23. Szerkesztői naptár

Szerkesztői naptár

Inkább nézi a nagy képet? Ha szabadúszó blogger vagy (vagy csak bloggel foglalkozó szabadúszó), akkor a szerkesztői naptár kötelező. Ez lehetővé teszi a már megjelent, valamint az egész hónapban ütemezett hozzászólások megtekintését.

Ennek a pluginnak az egyik kedvenc funkciója, hogy lehetővé teszi, hogy egy egyszerű drag and drop felületen áthelyezze a hozzászólásait. Könnyen beállíthatja a hónap ütemezését, szerkesztheti a bejegyzésből a hozzászólásokat, és szükség szerint gyorsan módosíthat.

A szerkesztői naptár lehetővé teszi több szerző hozzászólásának ütemezését, így a jövőbeli tervezés könnyebbé válik.

Kezdje el a szerkesztői naptár ma!

24. CollabPress

CollabPress

A CollabPress egy WordPress felhasználók számára kifejlesztett eszköz, amely segít a szabadúszóknak a hozzászólások és tevékenységek ütemezésében. Más szavakkal, a projektjeit háttérbe helyezheti, és az egyes feladatok elvégzésekor ellenőrizheti a listát.

Az alkalmazáshoz naptár, e-mail emlékeztetők és intuitív tevékenységi napló tartozik. Ha fáradt a rendezetlenségtől, akkor a Collabpress egy plugin, amely megkönnyíti az életét.

Kezdje el a CollabPress használatát ma!

25. Q2W3 Fix Widget

Q2W3 Fix Widget

A Q2W3 Fix Widget-et szabadúszók számára tervezték, akik könnyedén szeretnének webhelyet készíteni. Az alkalmazás fő funkciója az, hogy lehetővé tegye a szegmensek gyors és egyszerű rendezését a tartalomban.

Könnyen követhető tervezőket és informatív darabokat készíthet fejlécek, kütyü és tartalom mezők gyors húzásával és elhelyezésével. Ha szabadúszóként dolgozik, és problémája van a webhelyével, akkor a Q2W3 Fix Widget plugin segíthet!

Különösen szeretjük azt a lehetőséget, hogy szabadúszó szolgáltatásainkat ragadós widget segítségével reklámozzuk a WordPress webhelyén.

Kezdje el a Q2W3 Fix Widget használatát még ma!

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb eszközöket a szabadúszók számára.

Ha hasznosnak találta ezt a bejegyzést, akkor érdemes lehet a 9 legjobb e-mail marketing szolgáltatás mélyebb összehasonlítása is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map