26 legjobb WordPress-téma rendezvényekhez és konferenciákhoz (2020)

legjobb WordPress esemény témák


A legjobb WordPress eseménytémákat keresi?

Az esemény témái kifejezetten egy esemény népszerűsítésére épülnek. A tipikus témától eltérően, egy esemény vagy konferencia témája megkönnyíti a közelgő esemény bemutatását és a múltbeli események fényképeinek a bemutatását..

Ebben a cikkben megosztjuk a piac legjobb eseményeinek és konferenciáinak legjobb WordPress-témáit.

Téma kiválasztása eseményekre és konferenciákra

Mielőtt belemerülne az esemény témájába, döntő fontosságú, hogy kitalálja, vajon rendelkezik-e minden lényeges funkcióval egy esemény népszerűsítéséhez..

Az alábbiakban bemutatjuk az esemény témájának néhány alapvető jellemzőjét.

Eseménynaptár:

Az esemény témája vagy beépített naptárt igényel, vagy zökkenőmentesen integrálható a naptár-bővítménnyel. Az eseménynaptár segítségével naprakészen tarthatja a látogatókat egy közelgő eseményről. Azt is lehetővé teszi, hogy bemutassa a múltbeli eseményeket, így a látogatók elképzelést kapnak arról, hogy mire számíthatnak a közelgő eseményektől közvetlenül, amikor a webhelyre szállnak.

Esemény galéria:

Annak érdekében, hogy az eseményekről fényképeket és videókat jelenítsen meg, az esemény témájának egy galéria funkcióval kell rendelkeznie.

Egyéni honlap:

A blog témájával ellentétben az esemény témájához egy egyedi kezdőlapra van szükség, hogy a látogatók izgatottak legyenek a közelgő eseményekről.

1. Esemény

Esemény

Az esemény egy stílusos WordPress téma zenei rendezvényekhez, éjszakai klubokhoz, együttesekhez, zenészekhez és társalgókhoz. Használható professzionális stílusban a közelgő események bemutatására. A téma fejlett elrendezésű, a parallaxis görgetéssel, hogy a felhasználók zökkenőmentesen görgessenek az Ön webhelyén.

A Themify Builder készülékkel együtt szállítják, így rendkívül egyszerűen elindíthatja az esemény webhelyét, köszönhetően a drag and drop funkciónak. Ez több eseménytípust is tartalmaz eseményekhez, galériához, videókhoz és még sok máshoz.

2. Conference Pro

Conference Pro

A Conference Pro egy tökéletes WordPress téma eseményekhez és konferenciákhoz. A mellékelt szerkesztővel együtt érhető el, amely lehetővé teszi a webhely testreszabását anélkül, hogy át kellene váltania a szerkesztő és az előnézet között. Ez a téma lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással importáljon eseményeket a Facebook-ból és más közösségi csatornákból. Az esemény résztvevőit mutatja a Facebook eseményekhez hasonlóan.

Ez a téma rengeteg lehetőséget kínál eseményrendezőnek, hogy eseményeket azonnal létrehozhasson. Ezenkívül lehetővé teszi jegyek eladását a WooCommerce, az Eventbrite és más alkalmazások segítségével.

3. OceanWP

OceanWP

Az OceanWP egy ingyenes és hatékony WordPress téma. Több tucat beépített elrendezést tartalmaz mindenféle webhelyhez. Az eseménysablon használatával létrehozhat eseményeket. A téma mindent tartalmaz, amelyre szükség van egy esemény webhelyének elkészítéséhez és népszerűsítéséhez, beleértve az eseménykezelést és az ütemezési lehetőségeket, stb.

Ez a téma készen áll az e-kereskedelemre, és lehetővé teszi az események jegyének online értékesítését. A fordítás kész és teljes mértékben támogatja az RTL nyelveket, így többnyelvű weboldalt építhet fel az OceanWP segítségével.

4. Astra

Astra

Az Astra egy többcélú WordPress téma. Számos kezdő és bemutató weboldallal érkezik, ideértve a teljes értékű rendezvény webhelyet is. Ez a téma könnyen testreszabható, és integrálható a népszerű WordPress oldalkészítőkkel. Egyszerű elrendezési beállításokkal rendelkezik a fejlécek, blogok, archívumok és oldalak számára.

Ez teljes ellenőrzést biztosít a színek és a tipográfia felett. Az Astra téma szupergyors és támogatja a WooCommerce bővítményt.

5. Ultra

Ultra

Az Ultra egy rendkívül rugalmas és fejlett WordPress téma, többcélú kialakítású. Több tucat kész webhelyhez van csomagolva, beleértve az esemény vagy a konferencia webhelyének elrendezését. A téma egyedi widgeteket, navigációs menüket, tartalom modulokat és még sok másot tartalmaz.

Több kiegészítéssel, gyönyörű animációkkal, képszűrőkkel, esemény-archívumokkal, szakasz-alapú görgetéssel és még sok másnal rendelkezik. Az Ultra kompatibilis a WooCommerce és a WPML formátummal.

6. OpenEvent

OpenEvent

Az OpenEvent egy WordPress eseménytéma, amely eseményjegyek értékesítésére szakosodott. Az OpenEvent fő előnye a fejléc rugalmassága.

Ez lehetővé teszi, hogy kiemelkedő CTA-t helyezze el közvetlenül a WordPress fejlécébe. A fejlécbe esemény-kivonatokat is felvehet a közelgő események reklámozására. Ráadásul a hiányhatás létrehozásához időjelzőt is hozzáadhat.

Ez a téma egy kattintással a Facebook és az Eventbrite importálással is jön.

7. Studio Pro

Studio Pro

A Studio Pro egy elegáns WordPress téma eseményekhez, konferenciákhoz és portfólió webhelyekhez. Teljes szélességű fejléces háttérrel rendelkezik, élénk színekkel. A téma nagymértékben testreszabható, és a Genesis keret tetejére épül. A honlapon widget-területek vannak, amelyekkel hozzáadhatja a tartalmat és más modulokat.

Színsémákkal, éles tipográfiával, háttérképekkel és még sok másnal érkezik. Használhatja az élő WordPress testreszabót, hogy módosítsa a témát.

8. Hestia Pro

Hestia Pro

A Hestia népszerű és hatékony WordPress téma mindenféle webhelyhez. Anyagdiagnosztikája felhasználható az esemény webhelyének egyszerű létrehozására. A téma egyoldalas és többoldalas elrendezésű. A tartalom hozzáadásához párhuzamos görgetést és több weboldalrészt kínál.

Ez a téma testreszabható színek, betűtípusok, háttér, link színei és egyebek számára. Könnyen használható témaopcióival rendelkezik, amellyel testreszabhatja a kívánt tematikát.

9. Speakersumo

Speakersumo

A Speakersumo egy vonzó WordPress téma, amely bemutatja a hangszórói profilokat, eseményeket és konferenciákat. Kiterjedt fejléc-szekcióval rendelkezik, amely tartalmazza a CTA gombot, az esemény részleteit és a többszintű legördülő menüt. A téma rugalmas kialakítást kínál, amely lehetővé teszi fényképek és videók közzétételét, ahol csak szükséges.

Gyönyörű tartalmi szekciókkal rendelkezik, amelyek professzionálisan bemutatják eseményeit. A Speakersumo részletes témájú naptárral rendelkezik az események szervezéséhez.

10. Minimum Pro

Minimum Pro

A Minimum Pro egy tiszta és minimális WordPress téma fehér háttérrel. A téma segít az események gyönyörű megjelenítésében és kiemelésében. Honlap-widget-területekkel rendelkezik a kezdőlap testreszabásához.

Ez a téma testreszabható fejlécgel, színsémákkal, tipográfiával és kiemelt képekkel rendelkezik. Szerkeszthető a WordPress testreszabó segítségével, élő előnézettel is.

11. Betekintés

bepillantás

Az Insight egy lenyűgöző WordPress téma, minimális online magazin elrendezéssel. Ez a téma felhasználható olyan események bemutatására, mint ahogyan egy fizikai magazin az összes részlettel rendelkezik. Szolgáltatásokkal rendelkezik a bloggerek és fotósok számára, hogy eseményeiket felvehessék a honlapra.

Ennek a témának 3 színvonala van, egy dinamikus honlapkészítő, a vizuális testreszabás és a speciális témaopciók panelje, amely lehetővé teszi az esemény webhelyének gyors módosítását..

12. Esemény

Esemény

Az Event egy ingyenes WordPress téma az üzleti eseményekhez, konferenciákhoz és eseményblogokhoz. Ez egy elegáns kétrétegű fejléc-szekcióval társadalmi ikonokat, navigációs menüt, keresősávot és egyéni logót adhat hozzá. Eseményeket és tevékenységeket felvehet a kezdőlapra az elmosódás szakaszban.

13. Oszcillátor

Oszcillátor

Az Oscillator egy WordPress téma a zenészeknek, DJ-knek, együtteseknek és éjszakai kluboknak, hogy professzionális módon mutassák be eseményeiket. Nagyon intuitív és vonzó első benyomást kelt. A téma merész és élénk színeket használ a honlapon.

Ez lehetőséget ad arra, hogy az események jegyeit a hajtás fölött értékesítsék. Az Oszcillátor integrál egy streaming audiolejátszót, hogy a felhasználók zeneszámokat játszhassanak online. Saját widgetekkel és rugalmas elrendezéssel rendelkezik.

14. Ülések

Sessions

A Sessions egy másik WordPress eseménytéma éjszakai klubok, zenészek és a crossfit tornaterem számára. Egyszerű és tiszta elrendezésű, képcsúszkával, navigációs menüvel, egyedi logóval és a fejlécben található kosár lehetőségekkel. Ez a téma 6 bejegyzéstípust tartalmaz videók, képek, események és egyebek hozzáadására.

Használhatja a drag and drop oldalkészítőt az esemény oldalak azonnali létrehozásához. A Sessions téma támogatja a WooCommerce-t, hogy online rendezvényjegyeit értékesítse.

15. Mondree

Mondree

A Mondree egy sokoldalú eseménykezelő téma a WordPress webhelyek számára. Rugalmas eseményszerkesztővel rendelkezik, amelyhez az összes szükséges opció tartozik, például szöveg, hangszórók, jegyek, helytérkép, elérhetőségek és egyebek az esemény létrehozásához. A téma kompatibilis az online jegyek eladására szolgáló több alkalmazással.

A Mondree segít megosztani eseményeit a közösségi médián. A Mondree rendelkezik egy jelölővel, hogy frissítse a felhasználókat a következő eseményről. A legkiemelkedőbb megjelenésű és dizájnnal rendelkezik egy rendezvény weboldalához.

16. E-esemény

E-esemény

Az E-esemény egy prémium WordPress téma eseményekhez és konferenciákhoz. A téma teljes egészében a hangszórók, az esemény részletei, az események ütemezése, valamint a partnerek vagy szponzorok bemutatására összpontosít. Körhinta csúszkával rendelkezik a közelgő események bemutatására. Felvehet számlálót a következő eseményre is, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy frissüljenek.

Ez a téma 2 ütemezési elrendezéssel, szűrhető eseményekkel, jegyárakkal és még sok másnal rendelkezik. Az E-esemény fordításra kész és kompatibilis a WooCommerce-val, hogy online jegyeit eladhassa.

17. Vertoh

Vertoh

A Vertoh egy modern WordPress téma rendezvények, kiállítások és konferenciák számára. Csakúgy, mint más hatalmas eseménytémák, a fejléc szakaszban vannak az események regisztrációjának lehetőségei. Speciális eseményekkel kapcsolatos funkciókkal jár, hogy eseményjegyeket árusítson.

A téma tele van gyönyörű színes elrendezésekkel, eseménykezelő eszközökkel, promóciós eszközkészlettel és társadalmi integrációval. Az élő WordPress testreszabó eszközzel szerkesztheti a téma beállításait.

18. Kreatív módon

Kreatívan

Kreatívan egy stílusos WordPress téma rendezvényekhez és konferenciákhoz. Teljes képernyős háttérrel és címkével vonzza a felhasználók figyelmét. Ez a téma tökéletes, ha más weboldalak eseményeit kívánja felvenni, és jutalékot szerezhet jegyének eladásával. Kompatibilis az olyan oldalépítőkkel, mint a Beaver Builder, így gyorsan elkészítheti a WordPress oldalakat húzással. A téma érzékeny és optimalizált SEO.

19. Esemény csillag

EventStar

Az Event Star egy színes és modern WordPress téma eseményekhez és konferenciákhoz. Ez egy eseménycsúszkát tartalmaz egy visszaszámlálóval a közelgő eseményhez. A honlapon felveheti az események ütemezését, a hangszórókat, a GYIK-et, az ajánlásokat és egyebeket. Az Event Star fejlett és egyedi modulokat kínál az oldalsáv és a lábléc számára. A téma segít rendezvényeinek online kezelésében és népszerűsítésében.

20. Tyler

Tyler

A Tyler egy WordPress téma technológiai konferenciákhoz és eseményekhez. Többféle elrendezési választással rendelkezik, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. A téma előzetes kialakításával bemutatja a konferencia részleteit, és lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy regisztráljanak magukat a weboldal fejlécéből.

Tyler professzionális stílusban képviseli az esemény hangszóróit. Ön is megoszthatja események menetrendjét és online jegyeket árusíthat.

21. Leszállás

Leszállás

A leszállás egy többcélú WordPress téma, amely bármilyen webhely létrehozására szolgál, ideértve az események és a konferenciák webhelyét is. Teljes képernyős háttérképe van, amely testreszabható a WordPress irányítópultján található egyszerű témabeállítások panelen. A Themify drag and drop oldalkészítő segítségével az eseményoldalak gyorsan megtervezhetők.

A téma több mint 25 előre elkészített elrendezéssel érkezik, beleértve egy rendezvényekre és konferenciákra. Több fejlécsablonnal, eseménybejegyzés típusával rendelkezik, és támogatja a WooCommerce szolgáltatást.

22. Fagri

Fagri

A Fagri egy ingyenes és egyoldalas WordPress téma. Használható az események és konferenciák webhelyének a semmiből történő létrehozására. Ez a téma egy teljes szélességű fejléccel rendelkezik egyedi widgetekkel, amelyekkel hozzáadhatja az esemény regisztrációját és a kapcsolatfelvételi űrlapot webhelyéhez.

Azt is lehetővé teszi, hogy blogot indítson az eseményeiről. A témabeállítások egyszerűek és könnyen beállíthatók. A Fagri zökkenőmentesen integrálódik a WooCommerce-hez, így gyorsan és egyszerűen létrehozhat online áruházat.

23. A konferencia

A konferencia

Ahogy a neve is sugallja, a Konferencia egy gyönyörű és vonzó WordPress téma az események és a konferenciák irányításához. Ez a téma lehetőséget kínál a közelgő események, hangszórók, eseménystatisztikák és egyebek bemutatására. Ez lehetővé teszi több cselekvésre ösztönző gomb hozzáadását, hogy rávegye a felhasználókat jegyek vásárlására. Teljes mértékben támogatja a WPML-t egy többnyelvű esemény-weboldal létrehozásához.

24. Neve

Neve

A Neve egy szupergyors és hatékony WordPress téma, univerzális elrendezéssel. A fejlécben cselekvésre ösztönző gombok találhatók, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy regisztráljanak eseményeire vagy konferenciáira. A téma egyszerű és ügyes kialakítású, a kezdőlap körülbelül részével.

Ez egy kezdőbarát téma, könnyű beállítással. A Neve téma támogatja a WooCommerce szolgáltatást, és SEO-hoz van optimalizálva.

25. Listee

Listee

A Listee a legerősebb WordPress listázási és könyvtári téma. Használható az összes esemény és konferencia felsorolására. Ennek a témának az a lehetősége, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára az események benyújtását. A jóváhagyást követően eseményeiket közzéteszik az Ön webhelyén.

A Listee segítségével az oldalkészítőkkel eseményoldalakat hozhat létre, és jegyeket árusíthat mindenféle eseményre és konferenciára. Integrálódik a WooCommece-rel az online jegyértékesítésben.

26. Berliner

Berliner

A Berliner kiváló WordPress téma zenei rendezvények, együttesek, DJ-k és éjszakai klubok számára. Ez egy tökéletes téma a szórakoztatóipar számára az események online reklámozásához. Ez a téma többféle típusú tartalommal rendelkezik az események professzionális bemutatására. Van egy egyedi audiolejátszó, amely hangot ad a háttérben.

Szállít egy nagy teljesítményű eseménykezelő rendszerrel, egyedi widgetekkel, rugalmas elrendezési lehetőségekkel és még sok másnal. A Berliner testreszabható az élő WordPress testreszabó programmal.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb WordPress témákat eseményekre és konferenciákra. Érdemes lehet megnézni a WordPress esemény beépülő moduljainak útmutatóját.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map