27 legjobb teljes képernyős WordPress-téma, amelyek megkülönböztetett megjelenést adnak (2020)

A legjobb teljes képernyős WordPress témák


Teljes képernyő WordPress témát keres? A teljes képernyős WordPress téma új trend a gyönyörű blogok és portfólió-webhelyek létrehozásában. Segít felhívni a látogatók figyelmét a tartalom területére anélkül, hogy az oldalsáv-kütyüket bosszantanák.

A WordPress teljes képernyős témáinak százai vannak az interneten, ami megnehezíti a kezdők számára, hogy kiválasztják a saját webhelyükre a legjobb WordPress témát..

Nem minden WordPress teljes képernyős témája van egyenlő. Mielőtt kiválasztaná azt a webhelyéhez, meg kell vizsgálnia egy téma jellemzőit és lehetőségeit. Az évek során számos teljes képernyős témát teszteltünk és találtunk néhány tökéletes témát, amelyeket valójában ajánlhatunk.

Ebben a cikkben megosztjuk a webhelyének a teljes képernyős WordPress témáinak a legjobb részeit.

Miért válassza a teljes képernyős WordPress témát??

A teljes képernyős WordPress téma vizuálisan vonzó és elegáns, hogy lefedje webhelye teljes oldalát. Az alábbiakban bemutatunk néhány funkciót, amelyek gyakran megtalálhatók a teljes képernyős WordPress témában.

 • Lehetőség egy teljes szélességű háttérkép vagy lejátszható videó hozzáadására, állítható háttérszín-opciókkal.
 • Lehetőség van cikkeik közzétételére a blogjában oldalsáv nélkül
 • A Parallax görgetés támogatása, amely lehetővé teszi lenyűgöző effektusok létrehozását, amikor a felhasználó lefelé görget

Vessen egy pillantást a teljes képernyős WordPress legjobb témáira.

1. Ultra

Ultra

Az Ultra az egyik legjobb teljes képernyős WordPress-téma. Ez tucatnyi beépített elrendezéssel és sablonnal érkezik, amelyek segítségével webhelyeket hozhat létre bármilyen résen. A téma rengeteg funkciót kínál, beleértve a teljesen egyedi fejlécet, a kiválasztási görgetést, a mega menüt, az archívum elrendezéseit, animációkat és egyebeket.

A Themify drag and drop oldalkészítővel együtt szállítjuk, amely megkönnyíti a webhely minden részének testreszabását. Az Ultra rendelkezik egy demótartalom-telepítővel, amely segítséget nyújt Önnek az induláshoz anélkül, hogy a semmiből kellene felépítenie.

2. OceanWP

OceanWP

Az OceanWP egy ingyenes WordPress többcélú téma, amely tele van több száz webes demóval, beleértve a teljes képernyős elrendezéseket. Támogatja az oldalkészítőket, így gyorsan létrehozhat egy webhelyet húzással és levonással, témakonfliktus nélkül. Prémium bővítményeikkel a weboldalát a következő szintre viheti.

A WordPress téma testreszabó eszközével szerkesztheti webhelye színeit, betűkészletét, hátterét és fejlécét. Készen áll az e-kereskedelemre, így akár online áruházat is indíthat az OceanWP segítségével.

3. Divi

Divi

A Divi egy népszerű téma, amelyet oldalkészítővel szállítanak. Számos kész teljes képernyős elrendezést tartalmaz, amelyek segítségével gyönyörű weboldalakat hozhat létre. A Divi drag and drop oldalkészítővel a téma bármely szakaszát valós időben szerkesztheti anélkül, hogy kódot írsz.

Időt takarít meg a globális elemekkel és modulokkal. Választhat a kiterjedt betűkészlet-listából, amely lehetővé teszi a csodálatos tipográfia hozzáadását a webhelyhez.

4. Astra téma

Astra

Az Astra téma egy erőteljes WordPress téma, tucatnyi kezdőoldallal. Nagy rugalmasságot és funkciókat kínál, amelyek segítségével az oldalkészítők segítségével teljes képernyős webhelyet hozhat létre. Az Astra széles választékkal bővíti a WordPress testreszabót, így testreszabhatja webhelyét kód nélkül.

Ez a téma szupergyors oldalbetöltési idővel rendelkezik, és a gyors teljesítmény érdekében van optimalizálva. Színekkel és tipográfiai lehetőségekkel rendelkezik, amelyek révén webhelye reprezentálhatóvá válik.

5. Inspiro

inspiro

Az Inspiro egy gyönyörű WordPress téma, teljes képernyős videó háttérrel és csúszó kirakattel. Lehetővé teszi a YouTube, a Vimeo és az ön által üzemeltetett videók hozzáadását a háttérben, és zökkenőmentesen betölti webhelyét. A kezdőlap widgetizált tartalom, képgalériák és egyebek hozzáadására.

Felajánl egy speciális témaopció-panelt, egyéni kütyüket és beépített elrendezéseket. Az Inspiro teljes mértékben optimalizálva van a SEO számára, így nem kell aggódnia, hogy a téma jellemzői miatt elveszíti az organikus forgalmat.

6. Sydney Pro

Sydney Pro

A Sydney Pro egy teljes képernyős WordPress téma, amely lehetővé teszi egy teljes képernyős webhely létrehozását. A beépített teljes képernyős háttérképes csúszkával lenyűgözi a webhely látogatói számára. A Sydney Pro egyedi Elementor blokkokkal rendelkezik, amelyek segítenek a saját elrendezésének elkészítésében, a tartalom hozzáadásában és a képek egyszerű megjelenítésében.

Egyéni oldal létrehozásához kiválaszthatja a beépített oldalsablonok egyikét. Testreszabhatja a téma fejlécének elérhetőségi adatait, gombjait stb. A WordPress Customizer segítségével.

7. Alsó gyökér

Grassroots

A Grassroots kiváló teljes képernyős WordPress téma, amelyet kifejezetten jótékonysági és adománygyűjtő szervezetek számára terveztek. Bemutatja a teljes képernyős háttérképeket és videókat, hogy vonzza a látogatókat. Kivételes WooCommerce támogatással rendelkezik, hogy segítsen az adománygyűjtő kampányaiban.

A témát könnyedén testreszabhatja színválasztással, a Google betűkészletekkel, valamint a kezdőlap-elrendezéssel. Ez a tökéletes téma a közelgő események stílusos megjelenítéséhez.

8. Teljes képernyő

Teljes képernyő

Ahogy a neve is sugallja, a Teljes képernyő egy WordPress fotógaléria témája, teljes képernyős háttérrel. Többféle képgaléria érkezik. A képgaléria lehetőségei között szerepel az automatikus lejátszás, az ellop támogatása, a fénydoboz és egyebek.

Ez lehetővé teszi az egyéni üdvözlő üzenet, a fejléc menü, a szociális média ikonok és még sok más megjelenítését a felső részben. Hozzáadhat rácsos elrendezéseket, lábléc-widget-oszlopokat, egyéni lábléc-szöveget és animált Vissza a tetejére gombot.

9. Agency Pro

Agency Pro

Az Agency Pro egy professzionális teljes képernyős WordPress téma, amely a Genesis keretrendszerére épül. Gyönyörű és intelligens elrendezésű, egyedi logóval, navigációs menüvel, üdvözlő szöveggel és cselekvésre ösztönző gombokkal a fejléc szakaszban.

A téma weboldal-widget-területekkel rendelkezik, amelyek segítségével könnyen testreszabhatja weboldalát. Ezenkívül oldalsablonokat tartalmaz a kezdőoldalak, archívumok és blogoldalak megtervezéséhez.

10. Dixie

Csajka

A Dixie egy teljes képernyős WordPress téma, amely online podcastokhoz készült. Támogatja a több podcasting plugin-t a SoundCloud, MixCloud, YouTube stb..

Több tucat tervezési lehetőséggel rendelkezik, amelyek testreszabhatják webhelyének megjelenését. A Dixie tele van előre elkészített listával, ráccsal és kőműves elrendezéssel, hogy vonzó podcasting webhelyet hozzon létre..

11. A stíluskészítő

A stílussal

A Styler vonzó teljes képernyős WordPress-téma, intelligenciával készítve, amely weboldalakat hoz létre gyógy-, szalon-, fitnesz- és egészségügyi vállalkozások számára. Van egy drag and drop honlapjának elrendezése, amely támogatja a video- és diavetítést.

Ez a téma öt egyedi típusú bejegyzéstípust tartalmaz galériákhoz, ajánlásokhoz, csapathoz és még sok máshoz. Saját widgetekkel és rugalmas elrendezési lehetőségekkel rendelkezik.

12. Mise En Place

Mise En Place

A Mise En Place egy teljes képernyős WordPress étterem témája, amelyet kifejezetten a szakácsok, éttermek és főzési vállalkozások számára terveztek. Támogatja a drag and drop oldalkészítőket, például a Beaver Builder, a SiteOrigin stb., Így könnyedén testreszabhatja webhelyét..

Éttermi felügyeleti rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy szépen hozzáadja és megjelenítse a menüt. A téma kompatibilis a WooCommerce-val, hogy online megrendeléseket fogadjon el az Ön webhelyén.

13. Formás

Formás

Formás egy ingyenes WordPress teljes képernyős téma egyoldalas elrendezéssel. A honlaphoz tartozó widgetekkel portfólió, ajánlások, cselekvésre ösztönző gombok és még sok más hozzáadható. A párhuzamos görgetéssel rendelkezik az egyszerű navigációért.

A téma integrálódik a népszerű WordPress bővítményekbe, mint például a Yoast SEO, WPForms, MonsterInsights, és a WooCommerce, hogy bővítse webhelye funkcionalitását.

14. Palermo

Palermo

A Palermo egy stílusos teljes képernyős WordPress téma, amelyet szállodák, üdülőhelyek és vendéglátó vállalkozások számára terveztek. Teljes oldalú háttérképe van az oldalsáv navigációs menüjével. Hozzáadhat diavetítést, videót vagy egy egyszerű statikus képet a háttérben.

Rengeteg testreszabási lehetőséget és támogatást nyújt az oldalépítők számára.

15. Catch Vogue

Catch Vogue

Catch Vogue egy modern teljes képernyős WordPress téma, amely lehetővé teszi weboldalak létrehozását divattermékek, ruházati márkák és minden, ami a divatüzlethez kapcsolódik. Ez a téma tökéletes választás a divatblog elindításához és az internetes pénzkereséshez.

Több oldal található a honlapon a szolgáltatások, termékek, ajánlások, képcsúszka és még sok más számára. A téma teljes mértékben testreszabható a WordPress élő testreszabókkal.

16. Camer Pro

Camer Pro

A Camer Pro egy klasszikus teljes képernyős WordPress téma a fotósok, a fotózási bloggerek és a vloggerek számára. Minimalista tervezési koncepcióval, gyönyörű tipográfiával és merész háttérrel. Támogatja a drag and drop oldalkészítőket az egyszerű testreszabáshoz.

Ez a téma oldalsablonokat, egyedi fejlécet, előre elkészített elrendezéseket és képgalériákat kínál. A teljesítményre és a sebességre lett optimalizálva.

17. Zermatt

Zermatt

A Zermatt egy stílusos WordPress téma, amelyet kifejezetten szállodák, BnB-k, üdülőhelyek és vendéglátó vállalkozások számára terveztek. Támogató funkciókkal rendelkezik, mint például online foglalási rendszer a felhasználók számára, hogy szobát foglaljanak a szállodában. Szállít egy időjárási modullal, amely megjeleníti a hely időjárási körülményeit.

A beépített testreszabható kütyüket felhasználhatja a közösségi oldalakon megjelenő profilok bemutatására.

18. Finom

Ravaszság

A Finesse egy e-kereskedelem WordPress teljes képernyős témája, amely tökéletes választás az online áruház gyors elindításához. Ez lehetővé teszi az egyedi termékoldalak létrehozását, például az Amazon, és fokozhatja a konverziókat. Videókat is hozzáadhat a termékoldalakhoz, hogy vonzóbbá váljanak.

Egyszerű beállítással rendelkezik, és támogatja a drag and drop oldalkészítőket a testreszabáshoz. A téma egyedi színekkel, Google betűkészletekkel és több száz nyelvű fordítással rendelkezik.

19. Maranatha

Maranatha

A Maranatha egy teljes képernyős WordPress egyházi téma. Tökéletes egy gyönyörű és innovatív egyházi weboldal létrehozása. Hosszú weblap-elrendezésű, parallaxis görgetéssel, videó háttérrel, ragacsos navigációs menüvel és még sok másnal.

A téma lehetővé teszi a színek, betűkészletek, gombok, egyedi stílusú térképek és fejlécképek valós idejű testreszabását. Lábláb-kütyüket tartalmaz, amelyek funkciókat adnak a webhely alsó részéhez.

20. Beaute

beaute

A Beaute egy merész és világos teljes képernyős WordPress téma, amelyet kifejezetten a szalonok, gyógyfürdők, szépségápolás és egészségvédelemmel foglalkozó vállalkozások számára terveztek. Négy tartalomtípussal rendelkezik a teljes képernyős csúszka, a szolgáltatások és a képgalériák számára. Ez lehetővé teszi, hogy egy találkozófoglalási űrlapot felvegyen a webhelyére, hogy a felhasználók ütemezhessék a résidőt.

Több színsémával, egyedi kütyüvel, rugalmas elrendezési lehetőségekkel és gyönyörű tipográfiával rendelkezik.

21. PureBlog Pro

PureBlog

A PureBlog Pro egy teljesképernyős WordPress blogtéma, amely több szerzőből álló és személyes blogokra vonatkozik. A PureBlog Pro segítségével felhívhatja a felhasználók figyelmét a tartalomra anélkül, hogy az oldalsáv elemeit jelenítené meg. Ez lehetővé teszi a teljes képernyős háttérkép hozzáadását a fejléc szakaszhoz, valamint egyéni logó, címkevonal és navigációs menü hozzáadásának lehetőségét..

A téma oldalsablonokat kínál különálló blogoldalakhoz, archívum- és céloldalakhoz. Könnyen testreszabható a WordPress élő testreszabó eszközével.

22. Audioman

AudioMan

Audioman egy ingyenes WordPress teljes képernyős téma, amely a zenészek, együttesek, hangszerek és művészek számára készült. Harmadik féltől származó bővítményeket használhat audiolejátszók hozzáadására a webhelyére. Vannak részei a kiemelt tartalomról, lejátszási listáról, portfólióról és ajánlásokról.

Nagyon jól működik a drag and drop oldalkészítőkkel, hogy testreszabjon mindent a webhelyén. A téma támogatja a WooCommerce-t is.

23. Struct

struktúra

A Struct egy teljes képernyős WordPress technológiai téma, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy segítsen webhely létrehozásában az induló vállalkozások, a mobil alkalmazások és a szoftveres vállalkozások számára. A kezdőlap húzási és dobási elrendezésével rendelkezik rugalmas tartalmi widgetekkel.

Öt tartalomtípussal, színsémával, egyedi widgettel és parallaxis háttérrel szállítja. A Struct kompatibilis a WPML-lel többnyelvű webhely létrehozásához.

24. Khore

Khore

A Khore vonzó, színes WordPress teljes képernyős téma rendezvények, konferenciák és kiállítások számára. Annak ellenére, hogy ez a téma teljes oldalas elrendezéssel érkezik, továbbra is találhat olyan oldalsávot, amelyet egy gombnyomással el lehet utasítani. Ez a téma lehetővé teszi a kiemelt vagy legfrissebb események népszerűsítését a honlapon.

A témához visszaszámláló tartozik a következő eseményhez. Testreszabhatja a weboldalt hangszórók, rendezvény-menetrend, jegyek, hírek, szponzorok és még sok más hozzáadásához.

25. Blogstar

BlogStar

A BlogStar egy kreatív teljes képernyős WordPress téma, a vizuális zeneszerző támogatásával. Öt gyönyörű sablonnal rendelkezik, amelyekkel kiválaszthatja a WordPress blogjának legmegfelelőbb lehetőségét. Használható összetett elrendezések létrehozására a drag and drop felületen.

Egyedi kütyüket, színes felületeket, betűkészlet-ikonokat, teljes videó hátteret és egyéb témaopciókat tartalmaz. Támogatja a Google Fonts és az Adobe Fonts csodálatos tipográfiát.

26. Szitáló

Screenr

Screenr egy ingyenes WordPress teljes képernyős téma, amely kiválóan alkalmas kisvállalkozások webhelyeire, portfólióira, digitális ügynökségeire és szabadúszókra. Intuitív elrendezésű egyoldalas és többoldalas webhelyek számára. A téma egyedi rugalmas fejlécet kínál logóval, navigációs menüvel, üdvözlő szöveggel és CTA gombokkal.

Kezdőbarát és könnyen beállítható. A WordPress élő testreszabó segítségével testreszabhatja webhelye színeit, betűkészletét és hátterét.

27. Selfie

szelfi

Ha vizuálisan vonzó teljes képernyős WordPress fényképezési témát keres, akkor a szelfi a tökéletes választás. A szelfi leginkább weboldalak létrehozására szolgál bloggerek, online portfóliók, divatvállalkozások és művészek számára. Ha sok kép feltöltése egy oldalra, a beépített lazyload funkciónak köszönhetően nincs hatással az oldal betöltési idejére.

A témának teljes képernyős nézetű képgalériái vannak. Felveheti életrajzát, hogy jobban kapcsolatba léphessen a felhasználóival.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb és prémium teljes képernyős WordPress témákat. Érdemes lehet megnéznie a kézzel válogatott olcsó prémium WordPress témákat is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map