28 legjobb és kreatív egyoldalas WordPress téma (2020)

A legjobb egyoldalas témák a WordPresshez


A legjobb egyoldalas WordPress témákat keresi?

Az egyoldalas WordPress téma jó választás, ha gyorsan el szeretné továbbítani az üzenetét anélkül, hogy a felhasználók navigálnának a különböző oldalakon..

Ha úgy gondolja, hogy a felhasználók túlságosan lusták a különböző oldalakra való navigáláshoz, akkor érdemes fontolóra vennie egyoldalas témájának a létrehozását a webhelyén.

Ebben a cikkben megosztjuk a WordPress egyik legjobb oldalas témájának néhányat.

Készítettünk egy listát a legjobb WordPress témákról is, amelyeket használhat. Nézze meg őket.

1. Ultra

Ultra

Az Ultra egy erőteljes többcélú WordPress téma. Az Ultra rengeteg dizájnbőrrel és előre beépített bemutató oldallal érkezik. Párhuzamos görgetési funkciót nyújt, vagyis a háttérképek a weboldalon lassabban mozognak, mint az előtér képei. Több változatot kínál a honlaphoz, és Themify készítővel, a drag and drop építővel, Themify, az Ultra készítőivel szállítják..

További fontos funkciók közé tartozik a színválasztás és az egyedi kütyü. Előre elkészített elrendezéseket kínál a crossfit tornaterem, fitnesz, rendezvények és egyebek számára.

2. OceanWP

OceanWP

Az OceanWP egy ingyenes WordPress téma, amely felhasználható egyetlen oldalú webhely létrehozására. Számos beépített elrendezéssel rendelkezik mindenféle webhelyhez. Kiválaszthatja az elrendezést, és azonnal elindíthatja egyoldalas webhelyét vagy blogját.

Teljes mértékben reagál, fordításra kész, és támogatja a WooCommerce internetes áruház létrehozását. Az OceanWP könnyen beállítható, és az élő WordPress testreszabóval szerkeszthető.

3. Divi

Divi

A Divi a legnépszerűbb és legújabb WordPress-téma, több kész weboldallal és elrendezéssel. A csomag a nagyteljesítményű Divi építőkészülékkel rendelkezik, amelynek segítségével saját elrendezéseket készíthet, elrendezési szélességet húzhat, valósidejű mintákat hozhat, és testreszabhatja a webhelyén szereplő összes elemet. Ez lehetővé teszi, hogy az oldal bármelyik oldalára kattintva gépeljen, és gépelje be tartalmát.

A Divi 2 ízben kapható: Divi téma és Divi építő (plugin).

Divi téma a legjobb azoknak a felhasználóknak, akik a testreszabást a témához tartozó 100+ teljes webhelycsomag egyikének használatával akarják elvégezni.

A Divi Builder plugin bármilyen témával működik, a legjobban azok számára, akik más témák mellett szeretnék használni.

A téma globális elemeket, tartalomblokkokat és még sok másot tartalmaz. Van egy tervező eszközkészlet, amely segít a webhely készítésében, ahogy tetszik. Az összes témaopció könnyen érthető és kezdőbarát.

4. Parallax Pro

parallaxis-pro

A Parallax Pro célja, hogy egy történetet meséljen el egyoldalas weboldal kialakításával. Ezt a témát a Genesis Framework működteti, és egy parallaxis webes áramlással lehetővé teszi a könnyű szemmozgást.

Mint a legtöbb StudioPress téma, a Parallax Pro érzékeny és csodálatos tipográfiai lehetőségeket kínál. A téma kompatibilis a WooCommerce-lal, és lehetővé teszi gyönyörű termékoldalak létrehozását is.

INGYENES HOZZÁFÉRÉS: Parallax Pro + 35 egyéb StudioPress témák!

Kipróbálni szeretné az összes prémium StudioPress témát, beleértve a Parallax Pro alkalmazást, INGYEN?

Amikor feliratkozik a WP Engine-re, a WordPress legjobban kezelt tárhelyszolgáltatására, ingyenesen megkapja a Genesis keretrendszert és az ALL StudioPress témákat (ez több mint 2000 dollár értékben!)

Töltse le az összes 35+ témát INGYEN a WP motorral »

5. Leszállás

Leszállás

A leszállás egy másik népszerű WordPress téma a Themify-tól, amelynek segítségével egyoldalas webhelyet hozhat létre. Teljes képernyős háttérképgel, navigációs menüvel, egyedi logóval, címkejelzéssel és CTA-val rendelkezik. A csomag tartalma a Themify készítő, amely lehetővé teszi a lenyűgöző oldal gyors elindítását húzással.

Mint minden hatalmas téma, korlátlan színválasztékkal, oldalsablonokkal, teljes szélességű elrendezésekkel és egyebekkel jár. A Landing rendelkezik a MailChimp integrációval e-mail lista létrehozásához és e-mailek küldéséhez előfizetőire.

6. Hestia Pro

Hestia

A Hestia kiváló egyoldalas és többcélú WordPress téma, amelyet kifejezetten induló vállalkozások, portfóliók, kisvállalkozások és kreatív webhelyek számára terveztek. Van egy egyedi fejléc teljes szélességű háttérképgel, navigációs menü, CTA és még sok más. A honlapon kiemelt szolgáltatásokat, termékeket stb. Is hozzáadhat.

Ez a téma teljes mértékben testreszabható az élő WordPress testreszabóval. A Hestia támogatja a WooCommerce elrendezéseit és az oldal készítőit, hogy megtervezhessék saját webhely elrendezését.

7. Soha

Neve

A Neve egy könnyű egyoldalas WordPress téma, amely bármilyen weboldal létrehozására készült, beleértve az egyoldalas webhelyet is. Ez teljesen kompatibilis az oldalkészítőkkel a tartalom húzásával és dobásával a kezdőlapon. A téma egyszerű és minimális megjelenésű, egyedi logóval, navigációs menüvel és a fejléc szakaszban található képcsúszkával.

A fejléc alatt adhat hozzá egy leíró leírást a szakaszról egy kiemelt képpel. Soha nem adhat hozzá további kiemelt tartalmat az alábbi szakaszokhoz. A Neve optimalizálva van a SEO és a teljesítmény szempontjából.

8. Parallax

Parallaxis

A Parallax egy egyoldalas WordPress téma, melyet Themify teljes képernyős háttérképpel készített. Az első hajtásban szociális média gombok és navigációs menü található. E téma különlegessége a parallaxis görgetés funkciójában rejlik. Teljesen érzékeny, és a felhasználók szekcióalapú görgetésével lenyűgözi a kiemelt szolgáltatások és termékek megjelenítését.

Ezzel a témával 60+ előre elkészített elrendezést, intelligens elrendezési lehetőségeket, többféle típusú postát, képszűrőket és még sok másot kap. A téma vagy a teljes képernyő elrendezésének kicserélésével használhatja a listát vagy a rácsos elrendezéseket is.

9. Zelle

Zelle

A Zelle egy nagyon rugalmas, egyoldalas WordPress téma. Jön egy drag and drop oldalkészítő támogatással, parallaxis görgetéssel, honlap elemeivel és még sok másnal. A fejléc tartalmaz egy képcsúszkát szöveges és CTA gombokkal. A csúszka alatt elmosódásokat adhat hozzá, hogy bemutatja a kiemelt tartalmat.

Van egyedi háttér színei, mega menük és még sok más. Ezt a témát könnyű beállítani és a WooCommerce készen áll.

10. Sydney Pro

Sydney

A Sydney Pro egy prémium WordPress egyoldalas téma szabadúszóknak és kisvállalkozások webhelyeinek. Könnyű testreszabási lehetőségekkel rendelkezik a fejléc, az első oldal szakaszok és az lábléc számára. Lehetővé teszi egy videó fejléc hozzáadását, hogy első benyomást keltsen a felhasználók számára.

Ez egy fordításra kész téma, és felhasználható többnyelvű weboldal létrehozására. A téma az élő WordPress testreszabóval szerkeszthető.

11. OnePage

Egy oldal

Csakúgy, mint a neve, az OnePage egy WordPress egyoldalas téma az üzleti és portfólió-webhelyek számára. Egyszerű és könnyű opciókkal engedélyezheti / letilthatja a szolgáltatásokat, többféle típusú üzenetet, a drag and drop honlapot és az egyedi oldal elrendezéseket.

Ez a téma teljesen testreszabható és könnyen beállítható. A OnePage optimalizálva van a SEO és az oldalsebesség szempontjából.

12. Moesia Pro

Moesia

A Moesia Pro egy modern WordPress egyoldalas téma. Tele van csúszkával, Google betűkészletekkel, oldalsablonokkal és névjegyblokkokkal. Ez lehetővé teszi a közösségi média integrációját, hogy a kezdőlapon fényképeket importáljon az Instagramból, a Flickrből stb. A közösségi tartalmat a webhely oldalsávjához is hozzáadhatja.

A téma érzékeny, fordításra kész, és testreszabható az élő WordPress testreszabóval.

13. Orfeo

Orfeo

Az Orfeo egy ingyenes, egyoldalas WordPress téma, amelyet online áruházakhoz és e-kereskedelmi webhelyekhez terveztek. Teljes szélességű fejléces háttérrel rendelkezik, amelyen megjelenik a logó, a navigációs menü és az üdvözlő szöveg.

Ez egy egyszerű téma, és könnyen beállítható. Az összes témaopció testreszabható a WordPress testreszabó segítségével, élő előnézettel.

14. Vállalkozás

Vállalkozás

Az Enterprise egy többcélú WordPress egyoldalas téma, amelyet kifejezetten a vállalati üzleti webhelyek számára fejlesztettek ki. A fejléchez felveheti logóját, keresősávját, közösségi ikonjait, képcsúszkáját és navigációs menüjét. Több részleget kínál a kiemelt munkák és szolgáltatások megjelenítéséhez.

Van egy beszámoló szakasz, az eredmények grafikus bemutatása, árazási táblázat és több widget lábléc.

15. OneEngine

OneEngine

A OneEngine egy ingyenes egyoldalas WordPress téma, amely felhasználható bármilyen típusú webhely létrehozására. Szállít egy elrendezés-készítővel, egyszerű háttér-beállításokkal, gyönyörű egyedi elrendezésekkel és még sok másnal. A témaoldal félkövér színű, teljes szélességű képpel és egy nyílgombbal kezdődik, hogy a felhasználókat a szolgáltatások részébe vezesse.

Színválasztékkal, egyedi betűtípusokkal és háttér színekkel jár. A OneEngine témát könnyű beállítani az élő WordPress testreszabó programmal.

16. Nulla

Nulla

A Zero egy univerzális WordPress egyoldalas téma az üzleti webhelyek számára. A fejléc alatt a kiemelt szolgáltatásait rácsos elrendezésben jelenítheti meg.

Ezt a témát prémium pluginekkel szállítják, mint például a Visual Composer, a neves drag and drop építő. Egyéb figyelemre méltó funkciók közé tartozik a videó háttér, az egyedi kütyü, a Google betűkészletek és a WooCommerce támogatása.

17. Formás

Formás

A Shapely egy ingyenes WordPress egyoldalas téma. Teljes képernyős háttérképet tartalmaz, szöveggel és gombokkal. Számos weboldal-kütyüvel érhető el portfólió, ajánlások, szolgáltatások és cselekvésre ösztönző gombok.

Ez a téma tökéletes kisvállalkozások webhelyeire, portfólióira, e-kereskedelmi webhelyeire, blogjaira és online magazinjaira. Könnyű beállítani, és testreszabható az élő WordPress testreszabó segítségével.

18. OnePress

OnePress

A OnePress egy ingyenes és kreatív, egyoldalas WordPress téma, amelyet kifejezetten a digitális ügynökségek, üzleti webhelyek, portfóliók és szabadúszók számára terveztek. Online áruház létrehozása teljesen kompatibilis a WooCommerce-lal. A téma egyszerű lehetőségekkel rendelkezik, és könnyen szerkeszthető a WordPress testreszabóban.

19. Nappali fény

Napfény

A Daylight egy többcélú WordPress téma üzleti és vállalati webhelyek számára. A teljes képernyős csúszka a logóját és a navigációs menüt tartja rajta. Szépen megjelenítheti szolgáltatásait, videóit, kiemelt tartalmát és egyebeket egyoldalas webhelyein.

A fontos témakörök többek között a többféle elrendezés, a parallaxi görgetés, a szociális ikonok, az árazási táblázatok, az Instagram widget és a helytérkép az elérhetőségi űrlappal. Könnyű beállítani, és kezdőbarát.

20. Potenza

Potenza

A Potenza egy robusztus WordPress egyoldalas téma. Tartozékként egy drag and drop honlapkészítőt, rugalmas elrendezési lehetőségeket, egyedi widgeteket és teljes szélességű képcsúszkát tartalmaz. A téma rugalmas szolgáltatási szakaszokat, ajánlásokat és egyéb kiemelt tartalmakat tartalmaz.

Színsémákkal, egyedi háttérrel, animációkkal, parallaxis modulokkal és kompatibilitással a népszerű WordPress bővítményekkel. A Potenza a SEO-hoz van optimalizálva, hogy növelje forgalmát.

21. Ömlesztett

tömeg

A Bulk egy ingyenes WordPress többcélú téma, amelyet weboldalak, portfóliók, kisvállalkozások és e-kereskedelem üzletek számára készített. Teljes mértékben támogatja az Elementor-t, a drag and drop építőt, amely segít a saját weboldalak elkészítésében. Ez a téma RTL és fordításra kész, ami azt jelenti, hogy létrehozhat egy többnyelvű webhelyet.

22. Parallax Pro

Parallax Pro

A Parallax Pro téma a Genesis keretrendszerre épül, amely a piacon elérhető egyik legnépszerűbb keret. Használható egyoldalas webhely létrehozására parallaxis görgetéssel, tartalomrészekkel, teljes szélességű elrendezéssel és egyebekkel.

Színes lehetőségekkel, egyedi widgetekkel, háttérképekkel és gyönyörű tipográfiával rendelkezik. A Parallax Pro optimalizálva van a SEO és a teljesítmény szempontjából.

23. ScrollMe

ScrollMe

A ScrollMe egy egyoldalas, egyoldalas WordPress téma, amely vízszintesen görgethető, és a háttérképet a teljes képernyőről lefedi. Kiválóan alkalmas folyóiratokhoz, fotózási webhelyekhez, személyes blogokhoz, portfóliókhoz és szabadúszókhoz. Ez a téma teljesen kompatibilis a WooCommerce-lal, és fordításra kész.

24. SinglePage

Egyetlen oldal

Ahogy a neve is sugallja, az SinglePage egy újabb WordPress egyoldalas téma. 4 előre definiált szakaszból áll, amelyekkel hozzáadhatja szolgáltatásait, kiemelt tartalmát és egyebeket. Párhuzamos háttérképet és egyedi színeket tartalmaz. A téma éles tipográfiát, közösségi ikonokat, Google térképet és egyszerű testreszabási lehetőségeket tartalmaz.

25. Shopisle

Shopisle

A Shopisle egy modern WordPress egyoldalas téma az online boltok számára. Csodálatos tulajdonságai tele vannak, például a parallaxi görgetés, amely simán vezet az utat a webhely minden részéhez. Gyönyörű animációkat és videoszalagokat tartalmaz a termékek megjelenítéséhez.

Ez a téma egyedi színekkel, widgetekkel, szociális médiaintegrációval, rács-alapú termékelrendezéssel és támogatással rendelkezik a népszerű fizetési átjárók számára. A Shopisle kész megoldás az e-kereskedelem áruházának létrehozására.

26. Montblanc

Mont Blanc

A Montblanc egy egyszerű és kreatív WordPress többcélú téma az egyoldalas weboldalak számára. Tiszta és ügyes elrendezéssel rendelkezik, kiemelve a kiemelt üzeneteket, szolgáltatásokat, képeket, ajánlásokat, csapattagokat és még sok más. Ez a téma egyéni blogok, e-kereskedelem áruházak, kreatív ügynökségek, vállalati és üzleti webhelyek számára alkalmas.

Csomagban van 5 oldalas elrendezés, egyedi színek és gyönyörű tipográfia. Az összes témaopció szerkeszthető az élő WordPress testreszabón.

27. Fagri

Fagri

A Fagri egy ingyenes és minimális, egyoldalas WordPress téma. Egyszerű elrendezésű a személyes blogokhoz és a kisvállalkozások webhelyeihez. A téma gyorsabb teljesítményű, teljes mértékben testreszabható és SEO-barát. A fejlécben teljes szélességű háttérképet tartalmaz, egyéni logóval és navigációs menüvel. A fejlécbe felveheti a kapcsolatfelvételi űrlapot.

A jelentős funkciók között szerepel a WooCommerce támogatás, az oldalépítő barátságos elrendezése és a fordítások, amelyek lehetővé teszik a weboldal saját nyelvén történő létrehozását.

28. BeOnePage

BeOneTheme

A BeOnePage egy stílusos és ingyenes WordPress téma, teljes képernyős háttérrel. Az első hajtáshoz hozzáadhat egyéni logót, navigációs menüt, szöveget és CTA gombot. Párhuzamos görgetéssel, sima animációkkal, kreatív részekkel és demo tartalommal rendelkezik az induláshoz. Az összes témaopciót könnyedén testreszabhatja a WordPress live testreszabó programmal.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb egyoldalas témákat a WordPress számára. Érdemes lehet megnézni az útmutatóunkat a tagsággal foglalkozó webhelyek legjobb WordPress-témáiról.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map