29 legjobb WordPress téma a szállodák és üdülőhelyek számára (2020)

legjobb WordPress szálloda- és üdülőhely témák


A legjobb WordPress témákat keresi a szállodák és üdülőhelyek számára?

A szálloda vagy az üdülőhely témájának rendelkeznie kell minden olyan tulajdonsággal, amely elősegíti az ingatlan bemutatását, és lehetővé teszi az utazók számára, hogy könnyen foglalhatnak szobát. Olyan témát kell keresnie, amely lefedi az összes fontos funkciót, mint például az online foglalás, a szobaválasztás stb.

Ebben a cikkben megosztjuk a szállodák és üdülőhelyek WordPress legjobb témáinak néhányat.

A WordPress Hotel téma kiválasztása a webhelyéhez

Nem minden WordPress szálloda-téma készül egyenlő.

Mielőtt belemerülne és kiválasztana egy témát, ellenőriznie kell, hogy a téma rendelkezik bizonyos funkciókkal:

 • Mutassa meg ingatlanjait és kényelmeit a potenciális bérlők számára
 • Optimális hely a foglalási űrlap elhelyezéséhez
 • Kompatibilis a használni kívánt bővítményekkel, különösen a foglalási űrlap pluginjával.

Készítettünk egy listát a legjobb WordPress témákról is, amelyeket használhat. Nézze meg őket.

Vessen egy pillantást a szállodák és üdülőhelyek WordPress legjobb témáira.

1. Astra téma

Astra téma

Az Astra könnyű és modern WordPress téma. Több kezdőoldallal rendelkezik, beleértve egy bemutató weboldalt szállodák, üdülőhelyek, B számára&B-k és szállók. Ez a téma kompatibilis az összes népszerű drag and drop oldal-készítővel, amely segít a céloldalak megtervezésében.

A képgaléria tartalmazza a szállodai szobák fényképeit. Az Astra könnyen beállítható és optimalizált, hogy gyorsabban teljesítsen, mint a szokásos WordPress témák.

2. OceanWP

OceanWP

Az OceanWP egy ingyenes és universális WordPress téma, amely bármilyen típusú webhely létrehozására szolgál. Jellemzője a szállodák és üdülőhelyek demonstrációs oldala, amelyeket kattintással gyorsan importálhat a webhelyére. Az Ocean WP több részből áll a honlapon, beleértve az üdvözlő oldalt, a rólunk, a szolgáltatásokról és még sok másról. Ez lehetővé teszi az egyedi logó, az egyszerű navigációs menü és a teljes szélességű kép hozzáadását a CTA-val a fejléc szakaszban.

Ez a téma 100% -ban érzékeny, és teljes mértékben támogatja az e-kereskedelmet. Az OceanWP fordításra kész, és felhasználható RTL (jobbról balra) webhelyek létrehozására. További funkciókhoz használhatja a prémium kiterjesztéseiket és a kiegészítőket.

3. Sun Resort

Sun Resort

A Sun Resort egy stílusos WordPress téma a szállodák és az üdülőhelyek weboldalainak számára. Beépített foglalási űrlapot tartalmaz, amely segít a felhasználóknak szállásfoglalásban a szállodában vagy üdülőhelyen. Tartalmának azonnali hozzáadásához egy drag and drop honlap készítője tartozik.

További jelentős szolgáltatások közé tartoznak az egyedi kütyü, a színsémák, az egy kattintással elérhető demoimport és a SEO optimalizálása. A Sun Resort témája rendkívül rugalmas és könnyen beállítható.

4. Lényeg

Lényeg

Az Essence egy erőteljes WordPress-téma, amelyet felhasználhat egy szálloda- vagy üdülőhely-weboldal létrehozására. Teljes szélességű háttérképgel rendelkezik, amely tartalmazza az egyedi logót, navigációs menüt, keresősávot, üdvözlő üzenetet és előfizetési űrlapot. Egy egyszerű kialakítású, amely szépen bemutatja a kiemelt tartalmat.

Ez a téma Gutenberg-re van optimalizálva, ami azt jelenti, hogy gond nélkül közzéteheti a tartalmat a legújabb WordPress-szerkesztőtől, a Gutenberg-től. A Genesis keret tetejére épült, amely a piacon elérhető egyik legnépszerűbb prémium WordPress témakeret. A csomagban egy könnyen használható témaopció panel található, amely a téma egyszerű beállítását lehetővé teszi. Az Essence 6 widget-területet kínál, amelyek segítenek a szolgáltatások gyors felvételében a kezdőlapon és más oldalakon.

5. Bordeaux

Bordeaux

A Bordeaux egy merész WordPress-téma a butik szállodák és a B számára&Bs. Ez lehetővé teszi online foglalási funkció felvételét a webhelyére, így az utazók könnyen foglalhatnak szállodai szobákat. A honlaphoz diavetítés tartozik, amely bemutatja a szálloda képeit, szobáinak képeit és egyéb fényképeket.

A Bordeaux teljes mértékben testreszabható a színek, a márkajelzés és a tipográfia szempontjából. Ez a téma kezdőbarát és testreszabható az élő WordPress testreszabó segítségével.

6. Santorini Resort

Santorini

A Santorini Resort egy gyönyörű WordPress téma, amelyet kifejezetten a szálloda vagy az üdülőhely weboldalának létrehozására építettek. Egyedi tervezésű, teljes szélességű egyedi háttérképgel. Jön egy online foglalási űrlappal, amellyel a felhasználók szobákat foglalhatnak.

Ez a téma 7 tartalomtípust, rugalmas honlapszakaszokat, egyéni kütyüket és egyebeket tartalmaz. A SEO és a teljesítmény szempontjából optimalizált.

7. Arcadia

Árkádia

Az Arcadia egy professzionális WordPress szálloda- és üdülőhely témája. Csodálatos egyedi funkcióival rendelkezik, mint például háttérkép, fejlécek, teljes képernyős csúszka és még sok más. Tartalmaz egy foglalási űrlapsablont, szociális média ikonokat és többoldalas sablonokat.

Testreszabható a WordPress testreszabó segítségével, élő előnézettel. A témában szinte mindent megváltoztathat, hogy a kívánt szállodai weboldal elinduljon.

8. Hatvanegy

61

A SixtyOne egy modern WordPress téma, amelyet szállodáknak és szállás vállalkozóknak terveztek. Mint a többi népszerű WordPress szállodai téma, az online foglalási űrlapot foglal magában az utazók számára, hogy szobákat foglaljon a szállodában. Képgalériákkal és szállodakezelő rendszerrel érkezik.

Egyedi kütyüket, oldalsablonokat, helytérképeket és céloldalakat tartalmaz. Ezt a témát könnyű beállítani, és minden képernyőméretnél jól teljesít.

9. Hotelia

Hotelia

Ahogy a neve is sugallja, a Hotelia kifejezetten szállodai weboldal létrehozására készült. Elegáns és robusztus kialakítású, fejlett funkciókkal, mint például online foglalás, képcsúszka, oldal készítő, parallaxis effektusok és még sok más. Jön egy video háttérrel, ragacsos navigációval, egyedi logóval és prémium pluginekkel.

Ezenkívül egyéni betűkészleteket, postai tipusokat, kütyüket, színeket és egyebeket is tartalmaz. A Hotelia kezdőbarát és átfogó dokumentációt nyújt Önnek, amely útmutatást nyújt a webhely felállításának minden szempontjából.

10. Palermo

Palermo

Palermo egy gyönyörű WordPress szálloda és üdülőhelyek témája. Oldalsáv navigációs menüvel rendelkezik, egyedi logóval és vastag háttérrel. Megjeleníti a teljes képernyős kép hátterét a képernyő jobb oldalán. Felveheti az üdvözlő üzenetet és a cselekvésre ösztönző gombot a honlapra.

Ez a téma több mint 30 megjelenési opcióval és kombinációval rendelkezik. Ezenkívül egy kattintással elérhető demoimportáló eszközzel is rendelkezik, és nagymértékben optimalizálva van a webhely sebességére.

11. HotelEngine Classy

HotelEngine Classy

A HotelEngine Classy egy WordPress téma, mely a hostelek, üdülőhelyek, butik szállodák és szállás vállalkozások számára készült. A csomag teljes képernyős csúszkával van ellátva a honlapon, amelyen megtalálható a logó, a navigációs menü és az online foglalási űrlap..

A honlapon megjeleníthet szállodai szobákat kényelmi szolgáltatásokkal, vásárlói beszámolók, hely és képgaléria segítségével. Annak ellenére, hogy van egy egyedi témájú beállítási panele, testreszabhatja azt az élő WordPress testreszabó eszközzel is.

12. Kea

Kea

A Kea egy minimalista WordPress üdülő téma, amely felhasználható szállodai és üdülőhelyi webhelyek létrehozására. Ez lehetővé teszi a saját foglalási rendszer integrálását a WordPress foglalási plugin segítségével. Gyönyörű első benyomást kelt a videó és a kép csúszkájával a honlapon.

Ez a téma rugalmas elrendezéssel, több színválasztással és WPML támogatással rendelkezik egy többnyelvű webhely létrehozásához. Egyedi Elementor kütyüket is használ saját oldalak tervezéséhez.

13. HotelEngine Comfy

HotelEngine Comfy

A HotelEngine Comfy egy gyönyörűen megtervezett WordPress téma a szállodák és üdülőhelyek számára. Képgaléria és csúszkákkal szállítja, hogy bemutassa a szállodai szobákat, előcsarnokokat és útvonalakat. A téma professzionális szállodakezelő rendszerrel és online foglalási űrlapmal rendelkezik.

Jön egy hatalmas keresőmotorral, színekkel, betűtípusokkal és további egyedi lehetőségekkel. Ez a téma könnyen beállítható, és lehetővé teszi a szálloda webhelyének azonnali elindítását.

14. Milos

Milos

A Milos egy prémium WordPress téma, amelyet szállodák, hostelek, apartmanok bérleti díjai, B számára készítettek&B és vendéglátó vállalkozások. A fejléc alatt egy teljes képernyős háttérképet kap. A fejléc egyéni logót és navigációs menüt tartalmaz. A fejlécbe foglalási gombot is felvehet.

Ez lehetővé teszi a harmadik fél foglalási és foglalási rendszerének integrálását. A téma teljes mértékben irányítja a színeket. A beállítás egyszerű és kezdőbarát.

15. Nyelvek

Honosítás

A Locales egy modern WordPress könyvtári téma, amely segít a helyi szállodák könyvtárának elkészítésében. Támogató funkciókkal, például helytérképekkel, címekkel és egyebekkel van felszerelve. Szűrhető keresést is hozzáadhat a honlapra, hogy a felhasználók megtalálják a város legjobb szállodáját.

Ez lehetővé teszi a szállodák és apartmanok körhinta csúszkával történő megjelenítését. Van egy honlapszakasz a kiemelt szállodák megjelenítésére. A téma tökéletes a város szállodáinak bemutatására, és jutalékot kereshet a foglalásokra.

16. Prestige

Presztízs

A Prestige egy gyönyörűen kialakított WordPress szálloda témája. Több oldalsablonnal rendelkezik a szobák, a szobatípusok és egyebek megjelenítéséhez. Ez lehetővé teszi a közeli látnivalók bemutatását, amelyek érdeklődését felkeltheti a felhasználót a szobafoglalás iránt.

Ezt a témát könnyű beállítani, és testreszabható a WordPress téma testreszabó segítségével, élő előnézettel.

17. Moliere

Moliere

A Moliere kiváló WordPress téma a szállodák, üdülőhelyek, bérleti apartmanok és B. kategóriában&Bs. Rugalmas fejlécgel és lábléccel rendelkezik, amely lehetővé teszi a weboldal egyes elemeinek testreszabását. Ez lehetővé teszi a színsémák vezérlését a saját színek meghatározásához.

További fontos funkciók közé tartozik a Google betűkészlet-integráció és az oldalkészítők, a WooCommerce és az RTL nyelvek támogatása.

18. Hotelfoglalás

Szállásfoglalás

A HotelBooking egy teljesen működőképes WordPress szálloda témája. Érzékeny tervező és szállodafoglalási rendszerrel rendelkezik. Ez a téma foglalási motorral érkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan foglaljanak szobákat a szállodaban. Felvehet testreszabható foglalási űrlapot, szobafoglalási naptárat, kedvezményes kuponokat és még sok más.

Ez a téma lehetőséget ad arra, hogy szezonális díjakat adjon a szobákhoz. Külön blogoldallal rendelkezik, amelyben tartalmat közölhet a szállodáról.

19. Hotelone

Hotelone

A Hotelone egy ingyenes WordPress téma a szállodák és üdülőhelyek számára. A téma összes elemének testreszabásához fejlett adminisztrációs panellel rendelkezik. Az előre elkészített elrendezéssel szállítja a szálloda webhelyére, megkönnyítve ezzel az indulást. Widgette láblécével felveheti a közösségi média ikonjait, szolgáltatásait és a webhely alján található információkat. A láblécbe hozzáadhat utazási térképet, helyet és címet. Ez a téma támogatja az Elementor építőjét az oldalak megtervezésében.

20. Philoxenia

Philoxenia

A Philoxenia gyönyörű és modern WordPress szálloda témája. Az összes olyan szolgáltatással rendelkezik, amelyre szüksége van a szálloda weboldalán, ideértve a foglalási űrlapot, a több tartalomtípust, a képtárot a szállodai szobák bemutatására és a szobakezelő rendszert..

Ez a téma egy widgetizált honlapot, egyéni kütyüket és színsémákat kínál webhelyének beállításához. Nagyon optimális a SEO számára.

21. Szállodai luxus

Hotel luxus

A Hotel Luxury egy másik ingyenes WordPress szálloda téma. Ez lehetővé teszi online foglalásainak és foglalásainak professzionális kezelését. Gyönyörű kialakítású, hogy stílusosan jelenítse meg a szállodaszállásait. Ez a téma könnyen beállítható, és testreszabható az élő WordPress testreszabóval.

22. Hotelica

Hotelica

A Hotelica egy ingyenes WordPress téma, amelyet kifejezetten szállodák, üdülőhelyek és vendéglátó vállalkozások számára terveztek. Teljes szélességű háttérképe van egyéni logóval, üdvözlő címkével és navigációs menüvel. Ezzel a témával létrehozhat egy helyi szállodát tartalmazó könyvtárat. Ez a téma testreszabható a WordPress testreszabó segítségével, élő előnézettel.

23. Zermatt

Zermatt

A Zermatt rendkívül fejlett és rugalmas WordPress témája szállodák, üdülőhelyek, bérleti apartmanok, B számára&B-k, hostelek és szállásvállalkozások. Vonzó teljes képernyős háttérrel rendelkezik, hogy erőteljes első benyomást keltsen a felhasználók számára. A téma jellemzői az online foglalási űrlap, az időjárási modul és a CTA-k.

Végtelen színlehetőségekkel, teljesen testreszabható elrendezésekkel, oldalkészítőkkel és a WooCommerce támogatásával jár. A Zermatt könnyen beállítható és a sebességre optimalizált.

24. Jelenlét

Jelenlét

A Prestige egy modern WordPress többcélú téma. Használható a szálloda vagy az üdülőhely weboldalának egyszerű létrehozására. A kihúzható oldalak készítésével használja a céloldalakat. Ez a téma 2 elrendezést tartalmaz, amelyek akár dobozos, akár teljes szélességű webhelyet hoznak létre.

A beépített weboldal-demókkal gyorsan elindulhat, és elindíthatja a szálloda webhelyét. A téma beállítása egyszerű, és testreszabható az élő WordPress testreszabó programmal.

25. Olympus Inn

Olympus Inn

Az Olympus Inn egy stílusos WordPress téma a szállodák, vendéglátó vállalkozások, szálláshelyek és üdülőhelyek számára. Mint a listában szereplő összes népszerű téma, ez egy online foglalási űrlapot is tartalmaz. Ez a téma kiválóan működik minden szükséges WordPress-bővítménnyel, amely funkciókat és funkciókat adhat a szálloda webhelyéhez.

Támogatja az oldalkészítőket, a WooCommerce, az RTL nyelveket, és teljes mértékben optimalizálva van a SEO-hoz. Az Olympus Inn gyorsabban teljesít, mint a többi szokásos WordPress téma.

26. Égei-tengeri üdülőhely

Égei-tengeri üdülőhely

Ha szép és modern WordPress üdülő témát keres, akkor nézd meg az Aegean Resort szolgáltatást. Minden csodálatos funkcióval rendelkezik, amelyekre szükség van egy szálloda vagy üdülőhely weboldalának felépítéséhez. A legjelentősebb tulajdonságok az időjárás-modul, az online foglalási űrlap, a képtár, a csúszkák és a háttér-videók.

Ez a téma WPML-kompatibilis, ami azt jelenti, hogy könnyen létrehozhat többnyelvű weboldalt. Rugalmas elrendezési lehetőségekkel rendelkezik a honlap és a céloldalak megtervezéséhez.

27. Lapos

Lakás

A Flat egy professzionális többcélú WordPress téma, amelyet felhasználhat egy szálloda vagy üdülőhely weboldalának létrehozására. Egyedülálló, lapos elrendezésű, vastag színekkel és teljesen testreszabható effektusok, animációk és még sok más hozzáadásához. A Themify építővel együtt szállíthatja a saját oldalait.

A téma honlapjainak szakaszai tartalmazzák a szállodai szobákat, az ügyfelek ajánlásait, az alkalmazottakat és a kényelmi szolgáltatásokat. Könnyű beállítani, és testreszabható az élő WordPress testreszabóval.

28. Hotel Melbourne

Hotel Melbourne

A Hotel Melbourne egy ingyenes és érzékeny WordPress téma a szállodák, üdülőhelyek és luxusbérleti apartmanok számára. Több navigációs menüvel, képcsúszkával, közösségi médiaintegrációval és még sok másnal rendelkezik. Jön a szállodai foglalási lehetőségekkel, a szobakezeléssel és további prémium szolgáltatásokkal a fizetett változatban.

29. HotelMotel

HotelMotel

A HotelMotel egy prémium WordPress szálloda témája. Foglalási rendszerrel, helyiségkezeléssel, bloggal és Instagram widgettel rendelkezik. Jön egy képcsúszka, amely bemutatja a szálloda létesítményeit és a közeli látnivalókat. Ez a téma teljesen testreszabható és könnyen beállítható.

Szállítás egyedi színekkel, kütyükkel, betűtípusokkal és még sok másnal elérhető. A téma támogatja a WooCommerce szolgáltatást és a fordítást, amely készen áll arra, hogy saját webhelyén hozzon létre egy weboldalt.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb WordPress témákat a szállodák és üdülőhelyek számára. Érdemes lehet megnézni útmutatót az utazási blogok legjobb WordPress-témáiról is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map