30 legjobb WordPress téma az utazási blogokhoz (2020)

wordpress témák utazási blogokhoz


A legjobb WordPress témákat keresi utazási blogjához?

Ha szereti az utazást és a kalandokat, létrehozhat egy utazási blogot, megoszthatja a történeteket, népszerűvé válhat, és pénzt kereshet az írásából. Hasonlóképpen, ha Ön utazási vállalkozás tulajdonosa, vállalkozása növekedéséhez elengedhetetlen az utazási webhely létrehozása.

Ebben a cikkben megosztjuk a 2020-os utazási blogok és webhelyek legjobb WordPress-témáit. Ez egy válogatott utazási témák listája, amelyet a szakértők választottak ki, így biztosan érezheti magát, ha a kiválasztott témákat választja az utazási webhely indításához..

Utazási blog létrehozása a WordPress segítségével

A WordPress a mai piac legnépszerűbb blogplatformja és weboldal készítője. Webhelyek milliói, köztük a világ vezető márkái is, a WordPress programot használják webhelyeik és blogjaik létrehozására.

Utazási blog létrehozásához a WordPress-ben egy domain névre és egy host-fiókra van szükség a WordPress szoftverrel együtt. A domain név az Ön webhelyének címe (URL) az interneten, például a Google.com vagy az IsItWP.com, és a webtárhely az, ahol webhelyének tartalma és fájljait online tárolja. Olvassa el a blog tárhelyének kiválasztásáról szóló cikket.

A domain név általában évente 14,99 dollárt, a tárhelyi terv pedig havonta 7,99 USD. Ezért a domain név és a tárhely együttes költsége elején magas lehet, különösen, ha alacsony költségvetéssel tervezi kezdeni.

Szerencsére nem kell többé aggódnia azért, mert a Bluehost exkluzív ajánlatot kínál az IsItWP felhasználók számára..

hozzon létre egy blogot a bluehost-on

Most már a WordPress tárhelyét is megszerezheti havi 2,75 dollárért (60% kedvezmény a szokásos árnál) és ingyenes domaint a Bluehost-tól. Ezenkívül ingyenes SSL tanúsítványt is kap a domain biztonságához.

Miután megvásárolta a webtárhelyet és a domain nevet, megkezdheti utazási blogjának vagy webhelyének felépítését, ha követi lépésről lépésre szóló útmutatásainkat arról, hogy miként indíthat egy blogot a WordPress segítségével.

Mielőtt elkezdené, ne hagyja ki ezt a cikket a WordPress legjobb és népszerű témaboltjaiból.

Nézzük meg az utazási blogok legjobb WordPress-témáit, amelyeket az utazási blogján vagy a webhelyén használhat.

1. Divi

divi téma az utazási blogokhoz

A Divi egy hatékony WordPress téma, amely bármilyen webhelyet létrehozhat, ideértve az utazási webhelyet is. Ez egy teljesen érzékeny utazási téma, melynek köszönhetően a webhely minden típusú eszközön és képernyőn jól néz ki.

A Divi 2 ízben kapható: Divi Theme és Divi Builder (plugin).

A Divi téma a legjobban azoknak a felhasználóknak, akik testreszabást szeretnének végrehajtani a témához tartozó 100+ teljes webhelycsomag egyikének használatával..

A Divi Builder plugin bármilyen témával működik, a legjobban azok számára, akik más témák mellett szeretnék használni.

A Divi témát beépített drag and drop építővel szállítják, amellyel bármilyen webhely-elrendezést könnyen létrehozhat. 46 nagyszerű tartalomelemet használhat a tervezéshez. Mindezen tartalmi elemek nagymértékben testreszabhatók, így megadhatja ennek a témának a saját kialakítását.

Ha gyorsan el szeretné indítani a weboldalát, akkor használhatja a téma által kínált 20 előre elkészített Divi elrendezést. Ne hagyja ki ezeket a nagymértékben testreszabható Divi gyermek témákat.

2. Soledad

Soledad téma

A Soledad multi-concept utazási téma a WordPress webhelyek számára. Csomagolva, több mint 1000 csúszka és blog / folyóirat elrendezés, így létrehozhat egy lenyűgöző utazási weboldalt a felhasználók számára.

A végtelen testreszabás érdekében a téma az oldalszerkesztő pluginjait is támogatja, például az Elementor és a WP Bakery Page Builder. Készen áll a fordításra, és lehetővé teszi többnyelvű webhely létrehozását.

Kezdje el ma Soledaddal!

3. Kaland

kaland wordpress téma

A Kaland egy WordPress téma, amely a legjobban megfelel a crossfit tornaterem, az utazók, a felfedezők és a kalandok számára. Ez a téma modern, elegáns megjelenéssel rendelkezik, amely kiemeli a tartalmat.

A Kaland témát egy weblapsablonnal szállítják, amely felhasználásával dinamikus honlapot készíthet az Organic Customizer Widgets plugin segítségével. Ezt a bővítményt az Organic Themes fejlesztette ki, ugyanolyan emberek a Kaland téma mögött.

Kezdje el a Kaland ma!

4. Themify Végtelen

themify-végtelen-wordpress-téma

A Themify Infinite egy teljes oldalas blogtéma végtelen görgetéssel. Ez lehetővé teszi, hogy teljes szélességű képeket adjon hozzá a blogbejegyzésekhez, és ezáltal a blog lenyűgözőnek tűnik. A végtelen görgetési funkció növeli a blogod varázsát, mivel a végtelenségig tölti be a tartalmat, amikor a felhasználók lefelé görgetik az oldalt.

A végtelen görgetés mellett ragacsos fejlécgel, szalaghirdetés-foltokkal, kicsúsztatható kütyükkel, WooCommerce támogatással stb. Is rendelkezik, hogy a blogod szép és erőteljes legyen. A tervezés testreszabásához a felhasználóbarát drag and drop oldalkészítő tartozik. Tehát bármilyen elrendezést létrehozhat élő előnézetekkel az előlapon.

A Themify Infinite téma végtelen lehetőségeket kínál blog létrehozására. Készíthet teljes értékű és csodálatos utazási blogot a téma használatával.

Olvassa el a teljes Themify Infinite áttekintést.

Kezdje el a Themify Infinite használatát ma!

5. Tropicana

Tropicana

Tropicana egy gyönyörű WordPress téma, amelyet kifejezetten utazási blogok, utazók, természetbloggerök, fotósok és szigetek vándorlói számára készítettek. A téma természetes és vonzó színeket kínál, amelyek lenyűgözik a felhasználókat az első weboldala pillantásakor.

1 és 2 oldalas módban van. Ez egy teljes szélességű képcsúszkát tartalmaz, szöveggel és a cselekvésre ösztönző gombbal a honlapon. A fejléc szakaszba hozzáadhat közösségi ikonokat, keresősávot, egyedi logót és kettős navigációs menüt.

A Tropicana téma integrálódik a népszerű WordPress pluginokhoz, mint például a WooCommerce, WPForms, és több. A drag and drop oldalkészítőkkel, például a SiteOrigin segítségével professzionális céloldalakat, blogoldalakat és más egyedi oldalakat hozhat létre a webhelyén.

Kezdje el a Tropicana alkalmazását ma!

6. Themify Peak

themify-csúcs témája

A Themify Peak egy falazott WordPress téma, amely blogokhoz, portfóliókhoz, magazinokhoz és fényképészeti webhelyekhez használható. A téma rácsos kialakításban mutatja be a hozzászólásait, amely jól alkalmazkodik bármilyen képernyőmérethez vagy eszközhöz. Kiválaszthatja az automatikus csempe beállítást, hogy hagyja, hogy a téma automatikusan létrehozza a falazat rácsát, vagy beállíthat egyedi kategóriát az egyes kategóriákhoz.

A téma tartalmaz egy opcionális mega menüt, különféle postai elrendezéseket, kicsúsztatható kütyüket, portfóliófeladástípust, WooCommerce támogatást és még sok minden mást. 1 kattintással elérhető demoimportálási opcióval és importálásra kész demókkal rendelkezik a különböző bőrökben. Ezért választhat egy felületet, telepítheti a webhelyére, és gyorsan elindíthatja a blogját.

A Themify Peak témához tartozik a nagy teljesítményű Themify Builder oldalkészítő plugin, amely segít bármilyen elrendezés létrehozásában anélkül, hogy egyetlen kódsorot kellene érintnie. Ez lehetővé teszi, hogy szinte mindent testreszabhasson, egyszerűen húzva és dobva, és valós idejű élő előnézetekkel.

Olvassa el a teljes Themify Peak áttekintést.

Kezdje el ma a Themify Peak alkalmazást!

7. Az utazó

A-utazó-wp-theme

A Traveler egy gyönyörű WordPress blogtéma az utazási bloggerek, fotósok és mesemondók számára. Jellemzője egy egyszerű és elegáns rács stílusú blogelrendezés, amely szemléltető módon bemutatja fényképeit és tartalmát.

A téma beépített Instagram feed megjelenítési opcióval rendelkezik, amely a legfrissebb Instagram-fényképeket a láblécben és az oldalsávokban jeleníti meg. Ha szereti megosztani utazási fényképeit az Instagram-on, ez a szolgáltatás lehetővé teszi Instagramod összekapcsolását a WordPress blogjával, és a fényképek megjelenítését.

A Traveler téma a natív WordPress testreszabót használja, hogy könnyedén megtervezhesse blogját. A téma opcióinak testreszabásához nem kell egyetlen kódsorot használni. És látni fog mindent, amit valós időben megváltoztatott.

Kezdje el ma a The Travellert!

8. GuCherry

GuCherry

A GuCherry kiváló WordPress téma, amelyet kifejezetten utazási bloggerek, fotósok, utazási fotósok, turisztikai társaságok és kalandorok számára készítettek. Ideális az üdülési tervezőkhöz, életmód-bloggerekhez, hír- és magazin-webhelyekhez, valamint divatblogokhoz is.

A témához jól megtervezett egyedi kütyü, vonzó szalaghirdetés, képcsúszka, hirdetési hely és szociális média ikonok tartoznak. 1 kattintással rendelkezik demoimportálással, hogy gyorsan és egyszerűen elindítsa webhelyét. Cserélheti a szöveget a tartalmára, és néhány kattintással elindulhat.

A GuCherry egy teljes mértékben reagáló WordPress téma. Támogatja az RTL nyelveket, és optimalizálva van a SEO-hoz.

Kezdje el ma a GuCherry szolgáltatással!

9. Gema

GEMA-wordpres-téma

A Gema egy stílusos és merész WordPress blogtéma egy izgalmas utazási blog létrehozásához. A téma legjobban megfelel az intelligens utazóknak, életmód-bloggereknek, fotósoknak, irodalmi álmodozóknak és más kreatív személyeknek. Ez lehetővé teszi a WordPress hozzászólásainak félkövér falazatú bemutatását.

A téma egyszerű és könnyen használható, így bármilyen kód írása nélkül testreszabható. Felhasználóbarát testreszabóval rendelkezik, ahonnan könnyen megváltoztathatja webhelyének megjelenését és funkcionalitását. Megváltoztathatja a színeit, betűkészletét és szinte mindent a valós idejű élő előnézetekkel.

A Gema téma teljesen érzékeny és mobil használatra kész, így zökkenőmentesen és hatékonyan fut bármilyen eszközön és képernyőn.

Kezdje el ma a Gema-val!

10. Trawell

Trawell

A Trawell egy prémium WordPress téma az utazási bloggerek, turisztikai társaságok, kalandorok és utazási magazinok számára. Vonzó videó háttérrel rendelkezik, amely kifejezetten megmutatja webhelyét. A téma tökéletes azoknak az utazóknak, akik térkép segítségével szeretnék megjeleníteni a meglátogatott országok és kontinensek számát.

Ragacsos navigációval, körhintacsúszkával, képoptimalizálással és még sok másnal érkezik. Kompatibilis a legtöbb drag and drop oldal-készítővel, így testreszabhatja elrendezéseit és egyedi weboldalakat készíthet webhelyén.

A Trawell több hirdetéshely-területtel érkezik, ahol a szalaghirdetéseket elhelyezheti webhelyének bevételszerzéséhez. Speciális témaopciókkal rendelkezik, amely lehetővé teszi a webhely bármely elemének testreszabását.

Kezdje el ma Trawell-rel!

11. Kamera

fényképezőgép-wordpress-téma

A kamera nagyszerű téma a szenvedélyes fotósok számára. Ha szereti utazni izgalmas helyekre szerte a világon, és fényképeket készíteni a lenyűgöző tájról, a Kamera a megfelelő téma a blogjához. Ez a téma lehetővé teszi, hogy kecsesen mutassa be fényképeit, sőt még a róluk szóló történeteket is tartalmazzon.

A téma zavaró, elegáns kialakítású, amely szakszerűen kiemeli utazási fényképeit. Felvehet egy kicsúsztatható oldalsávot a navigációhoz, a közösségi linkekhez és a több kütyühez, így a tartalma mindig a fő hangsúly.

A Kamera témát úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes képernyőhöz és eszközhöz. Ezenkívül a SEO és a sebesség is optimalizált, hogy biztosítsa a blog jó jelenlétét a keresési eredmények között.

Kezdje el a Kamera használatát ma!

12. Ultra

ultra-theme-fotózás

Az Ultra egy nagyon hatékony és rugalmas többcélú WordPress téma. Ezt a témát használhatja utazási weboldal, utazási blog, utazói portfólió, fényképezés, e-kereskedelem, crossfit tornaterem, vagy rendezvények és konferenciák webhelyének létrehozására. Ez a téma több előre elkészített demo-webhellyel és bőrrel érkezik, amelyeket egyetlen kattintással importálhat a WordPressbe, és gyorsan elindíthatja új webhelyét vagy blogját.

Ezen felül 60+ előre tervezett elrendezést kínál, amelyeket kevés testreszabással importálhat és használhat. Mindenekelőtt a népszerű oldalkészítő plugin, a Themify Builder erejével rendelkezik. Ezért bármilyen elrendezést könnyen létrehozhat az egyszerű drag and drop készítőjével.

Ahhoz, hogy teljes utazási webhelyet hozzon létre, lehetősége van hozzáadni a Google Maps, az árazási táblázat, a kapcsolatfelvételi űrlapok, az idővonal, a képgaléria, a csúszkák, az audiofájlok, a visszaszámlálási időzítőt stb. Több, mint 16 fejlécstílus, több fejléc háttérbeállítások, hatalmas tipográfiai lehetőségek, testreszabható színek és még sok más hasznos szolgáltatás.

Kezdje el az Ultra használatát ma!

13. Zermatt

Zermatt-wordpress-téma

A Zermatt egy gyönyörű WordPress téma, amely utazási irodák, szállodák, éttermek vagy bármilyen más típusú üzleti weboldal létrehozására szolgál. Tartalmaz egy drag and drop honlapot, amelyet testreszabhat különféle egyedi widgetek használatával. Ez egy opcionálisan integrált időjárási modullal érhető el, amellyel tájékoztathatja webhelyének látogatóit a környéken (vagy a környéken, ahová utazni kívánnak) az időjárásáról.

A téma integrált foglalási űrlapot tartalmaz, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy utazási csomagot foglaljanak magukhoz a következő nyaraláshoz. Ezenkívül gyönyörű galériákat is felvehet a lenyűgöző fényképeinek bemutatására.

Ez a téma támogatja a népszerű oldalkészítő bővítményeket, köztük a Divi Builder, az Elementor és a Brizy fájlokat. Választhat egyet közülük, és testreszabhatja webhelyét az elülső oldalról. Teljesen érzékeny és retinakész.

Kezdje el a Zermatt használatát ma!

14. Esik

őszi-wordpress-blog-téma

Az ősszel egy elegáns falazatú blogírás-téma a WordPress számára. Úgy tervezték, hogy zavaró olvasási élményt nyújtson a felhasználók számára. Hozzáadhat teljes szélességű kiemelt képeket, és vonzó módon mutathatja be fényképeit. Emellett képeket és videókat is hozzáadhat blogbejegyzéseihez.

Az őszi téma kiváló alapértelmezett tipográfiával, valamint teljes tipográfiai testreszabási lehetőségekkel rendelkezik. Szerkesztheti a betűszíneket, betűméreteket, súlyt, sormagasságot, valamint a Google Betűkészleteket is használhatja. Hasonlóképpen, más testreszabási lehetőségekkel rendelkezik a logó és a favicon, a háttér, a színek és még sok más számára. Az összes lehetőséget könnyen testreszabhatja, bármilyen kód írása nélkül.

Az esés egy 100% -ban érzékeny téma, amely garantálja az azonos megjelenést minden eszközön, ideértve a kis képernyős eszközöket is.

Kezdje el ma ősszel!

15. Themify Landing

themify-landing-téma

A Themify Landing egy érzékeny WordPress céloldal-téma, amely hasznos egy utazási üzleti céloldal vagy egy utazói portfólió oldal létrehozásához. Kiváló kialakítású, amely soha nem képes lenyűgözni az e-mailből vagy a közösségi média kampányaiból érkező felhasználókat. Ez elősegíti az előfizetők, a közösségi média követői és a webhelyére mutató teljes forgalom növelését.

A téma 25+ előre megtervezett elrendezéssel érkezik, amelyeket egy kattintással telepíthet a WordPressbe, és felhasználhatja webhelyére. Miután telepítette az elrendezést, testreszabhatja azt a tartalommal és felhasználhatja sajátként.

Van egy „Portfólió” utáni típusú opció, amellyel portfólióit gyönyörű kőműves kép elrendezésben jelenítheti meg. Utazási üzleti eseményeinek hozzáadásához Rendezvénytípus-lehetőségekkel rendelkezik a hely Google Maps nézetével. Kiváló téma az utazási webhelyek létrehozására.

Olvassa el a teljes Themify Landing áttekintést.

Kezdje el a Themify Landing ma!

16. Themify Elegant

themify-elegáns-téma

A Themify Elegant, amint számíthatna rá, egy elegáns WordPress téma, amelyet Themify készített. Ez egy minimalista téma, amelynek művészi formatervezése megfelel a kreatív embereknek, ideértve az utazókat, fotósokat, festőket és zenészeket. A téma kiemeli hűvös tipográfiáját és lenyűgöző vizuális megjelenítését, amely minden eszközön jól néz ki.

Ez a téma professzionálisan megtervezett portfólió- és csapatadatípusokkal, új képszűrő funkcióval, kőműves és rácsos elrendezésekkel, stb. Érkezik, amelyek lehetővé teszik a tartalom gyönyörű hozzáadását és megjelenítését. A webhely tervezéséhez a már integrált, könnyen használható drag and drop oldalkészítővel rendelkezik. Könnyedén áthúzhatja a modulokat, és bármilyen elrendezést létrehozhat.

A Themify Elegant 6 alternatív színes bőrt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik webhelyének általános megjelenésének megváltoztatását 1 kattintással. A téma támogatja a WooCommerce beépülő modult, így könnyedén létrehozhat egy boltoldalt.

Olvassa el a Themify Elegant teljes véleményét.

Kezdje el ma a Themify Elegant szolgáltatással!

17. OceanWP

oceanwp-theme-utazás-demo

Az OceanWP csodálatos funkciókkal és funkciókkal rendelkezik, amelyek felhatalmazzák Önt, hogy bármilyen weboldalt létrehozhassanak. Ez egy többcélú téma, amelyet használhat egy utazási üzleti weboldalon, blogban, céloldalon és egyoldalas WordPress webhelyen.

A téma kompatibilis a népszerű WordPress oldalkészítő bővítményekkel, beleértve a Beaver Builder, az Elementor, a SiteOrigin, a Divi Builder és a Brizy szoftvert. Ezért szinte bármilyen elrendezést létrehozhat. Támogatja a WooCommerce és más fontos WordPress bővítményeket is, így bármilyen funkciót hozzáadhat, és akár online áruházat is létrehozhat..

Ha kezdő vagy, aki egyszerű megoldást keres, telepítheti az egyik kreatív demonstrációját, és felhasználhatja webhelyére.

Kezdje el az OceanWP használatát ma!

18. Utazási napló

utazási-log-wordpress-téma

A Travel Log egy ingyenes, reagáló WordPress utazási téma. Egyszerű és tiszta kialakítású, olyan szolgáltatásokkal és funkciókkal, amelyekre szükség van egy üzleti webhelyhez. A WP Travel beépülő moduljának hatalma lehetővé teszi túracsomagok, foglalási rendszer, fizetési lehetőségek, térképek és még sok más hozzáadását..

Így a Travel Log téma ideális az utazási irodák, szállodák és üdülőhelyek, utazásszervezők vagy bárki számára, aki utazási szolgáltatásokat kínál.

A Travel Log téma felhasználóbarát és könnyen testreszabható. Beépített WordPress Live Customizerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a webhely megjelenésének testreszabását és a funkciók valósidejű élő előnézeteinek szerkesztését..

Kezdje el a Travel Log ma!

19. Jegyzetfüzet

noteblog-wp-blog-téma

A Noteblog egy egyszerű, ingyenes WordPress blogtéma, amely nagyszerű utazási vagy személyes blog létrehozására. Rács stílusú blogelrendezéssel mutathatja be cikkeit és fényképeit. Ez egy SEO-ra optimalizált téma, amely javítja blogja láthatóságát és rangsorolását a keresési eredmények között.

Ez a téma lehetővé teszi a Google AdSense hozzáadását, valamint a kapcsolt linkeket a blogjához az áttételi jövedelemszerzéséhez. Kellemes tipográfia és olvasóbarát kialakítás tökéletes az olvasók elkötelezettségének és boldogságának megőrzéséhez.

Sőt, egyedi widgettel, fejlécképpel, logóval és favicon lehetőségekkel stb. Rendelkezik, hogy a blog egyedivé váljon. Ez egy teljesen érzékeny téma, így a blogod zökkenőmentesen betölti az összes eszközt.

Kezdje el a Noteblog használatát ma!

20. TourPress

tourpress-wordpress-utazás-téma

A TourPress egy prémium WordPress utazási téma, amely ideális az utazási vállalkozások számára, például az utazási irodák számára. Ez a téma lehetővé teszi, hogy minden lényeges információt bemutathasson vállalkozásáról, és mindazt, amit a felhasználóknak kifinomultan tudniuk kell.

A TourPress téma egyszerű lehetőségeket kínál utazási csomagok létrehozására a potenciális ügyfelek számára, utazási foglalási űrlapok hozzáadásához és a túrakeresési funkciók hozzáadásához a rendeltetési hely, típus, hónap és ár alapján. A túracsomagokat listában, rácsban, galériában vagy más stílusban mutathatja meg. Ráadásul elegáns blogelrendezéssel oszthatja meg utazási sikertörténeteit.

Ez a téma tartalmaz egy kattintással elérhető demo-importálást, így telepítheti a téma-demonstrációt a WordPress-ben, és gyorsan elindíthatja az utazási webhelyet.

Kezdje el ma a TourPress alkalmazást!

21. Goto

goto-wordpress-utazás-téma

A Goto egy szolgáltatásban gazdag túra és utazási WordPress téma, amelyet felhasználhat utazási webhelyének létrehozására. Nagy teljesítményű szolgáltatások és funkciók széles választékával érkezik.

Beépített túrafoglalási opcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a weboldal kezdőlapjához foglalási űrlapot adjon meg, hogy a felhasználók számára könnyű legyen a foglalás. Három egyedi előre meghatározott honlap és több elrendezés található a belső oldalak számára. Gyönyörű tervei vannak az idegenforgalmi listák, túrarácsok, túralemezek, úticélok, kapcsolattartási oldalak és blog számára.

Ezen felül egy túra-áttekintő rendszerrel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára a nemrégiben befejezett túra értékelését. Ez a szolgáltatás segít a potenciális vásárlóinak a legjobb utazás megválasztásában.

Kezdje el ma Goto-val!

22. Vándorok

vándorok-wordpress-utazás-téma

A Wanderers kalandos téma az utazási és idegenforgalmi webhelyek számára. A téma esztétikailag gyönyörű kialakítású, és biztosan lenyűgözi azokat az online vándorokat, akik izgalmas utazási célpontokra keresnek felfedezni. Teljes funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik egy teljes funkcionalitású utazási üzleti webhely létrehozását.

Lehetővé teszi lenyűgöző kép- és videócsúszkák hozzáadását érdekes üzenettel, hogy felhívja a felhasználókat egy túrára. Beépített foglalási funkcióval, PayPal-integrációval rendelkezik a fizetések elfogadásához, rendeltetési helyekre és túrákra egyedi postafajtákkal, valamint számos más hasznos funkcióval. Ráadásul vannak rövid kódok a túralistákhoz, a túrakép-körhinta, a túrák szűrője, az ügyfelek körhinta stb..

A Wanderers egy kattintással elérhető demo-importálási téma, így szó szerint 1 kattintással importálhatja a téma demo-tartalmát, testreszabhatja a tartalommal, és közzéteheti a webhelyet.

Kezdje el ma a Wanderereket!

23. Nagy túra

grand-tour-wordpress-téma

A Grand Tour egy gyönyörű WordPress téma a nagy turné és utazási weboldal készítéséhez. Ez az egyik legkelendőbb utazási téma a ThemeForest tematikus piacon. Csodálatos és átalakításra optimalizált felépítésű, hogy több felhasználót vásárlókká alakítson.

A téma lehetővé teszi konkrét turné-célok, elegáns túragaléria, turné-videó előnézetek, különféle foglalási lehetőségek, többszörös fizetési lehetőségek, kuponkódok és kedvezmények, túrakeresés stb. Hozzáadását. Mindezek a lehetőségek segítenek a teljes túra és utazás létrehozásában. weboldal.

A téma számos előre beépített bemutató webhellyel érkezik, amelyeket egyetlen kattintással importálhat a WordPressbe, testreszabhatja, és azonnal készítheti webhelyét..

Kezdje el a Grand Tour ma!

24. Utazási naplók

utazási naplók-wordpress-téma

A Travel Diaries egy ingyenes, reagáló WordPress téma, amely ideális az utazási bloggerek számára. Ez lehetővé teszi az utazási naplók gyönyörű megjelenítését az emberek számára, és ösztönözni őket. Egyéni kezdőlap-kialakítással, e-mail feliratkozási űrlappal, legutóbbi hozzászólásokkal, a legnépszerűbb hozzászólásokkal, valamint egy kiemelt résszel logók és cselekvésre ösztönző üzenet hozzáadására szolgál..

Ez a téma egyéni logó opcióval, lábléc widget területtel, 4 egyedi widgettel, gyermek téma támogatással, oldalsáv lehetőségekkel és még sok másral rendelkezik a webhely testreszabásához. Könnyen integrálhatja a közösségi média hálózatait és engedélyezheti a közösségi megosztást.

Az utazási naplók témája a SEO és a sebesség optimalizálása, hogy blogja jobban rangsorolódjon a keresési eredmények között, és javítsa a felhasználói élményt.

Kezdje el ma az utazási naplók használatát!

25. Udvar

udvar-wordpress-utazás-téma

A Courtyard egy újabb ingyenes WordPress téma, amelyet kis szolgáltatással kapcsolatos vállalkozásoknak terveztek, mint például egy szálloda, utazási iroda vagy utazási társaság. Van egy hős csúszka a foglalási lehetőségekkel, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szállodát foglaljanak és kezdjék nyaralni. A beépített Csomagok widget segítségével 5 legfrissebb túracsomagot mutathat be különböző háttérstílusú rácsban.

Ehhez hasonlóan van egy Testimonials widget, amely megjeleníti az ügyfelek véleményét az Ön szolgáltatásairól. A képtár widget lehetővé teszi, hogy bemutassa az úticélok lenyűgöző fényképeit, hogy lenyűgözze leendő ügyfeleit.

Ez a téma kompatibilis a WooCommerce-vel, így könnyedén hozzáadhat egy boltoldalt és engedélyezheti az e-kereskedelem tranzakcióit.

Kezdje el a Courtyard ma!

26. Elterjedt

elterjedt-wordpress-utazás-téma

A Prevalent egy professzionális WordPress utazási téma, sok funkcióval és funkcióval az utazási weboldal létrehozásához. Az utazási és turisztikai vállalkozók szem előtt tartásával tervezték, tiszta és elegáns kialakítású.

A Prevalent téma lehetővé teszi, hogy bemutassa a legjobb utazási úticélokat, a különleges ajánlatokat, a legfrissebb híreket, az ügyfelek véleményét, fotógalériákat és mindent, amire szüksége van egy utazási webhelyen. Ezen szakaszok mindegyikét könnyedén testreszabhatja a téma testreszabó segítségével.

Ez a téma teljesen érzékeny és retinakész. Ezért az utazási webhely minden típusú eszközön és képernyőn kiválóan fog kinézni.

Kezdje el a Prevalent ma alkalmazását!

27. Mesmerize

hipnotizál-wordpress-theme-utazás-demo

A Mesmerize egy rendkívül rugalmas többcélú téma, amelyet bármilyen weboldalon használhat, ideértve az utazási irodák weboldalait, a blogokat, az éttermet, a mobil alkalmazásokat és a szoftvereket, vagy az e-kereskedelem weboldalait. Jön egy hatékony élő szerkesztővel, amely lehetővé teszi a szövegek, képek, színek szerkesztését, elemek hozzáadását és az oldal elrendezésének teljes körű testreszabását valós idejű élő előnézetekkel.

Amint a neve is sugallja, a Mesmerize valóban elbűvölő weboldal-készítési élményt kínál. Számos felhasználásra kész témademo és 100 vagy több előre tervezett blokk létezik, amelyek segítségével gyorsan elkészítheti a gyönyörű oldalakat.

A Mesmerize használatával használhatja a Font félelmetes ikonokat, a Google Betűkészleteket, a Google Maps alkalmazást, a fotógalériákat és még sok minden mást. Ez egy nagyszerű téma, amelyet érdemes kipróbálni új utazási webhelyén.

Kezdje el ma a Mesmerize-vel!

28. Kale

kelkáposzta-wordpress-téma

A Kale egy egyszerű és elegáns WordPress blogtéma, amely felhasználható utazási, élelmezési, divatcélú és személyes blogok létrehozására. Egy egyszerű és rendetlenségű kialakítás, amely kellemesen néz ki a felhasználók számára. Ez egy SEO-ra optimalizált téma, így blogod tartalma jobb lesz a rangsorban a keresési eredmények között.

Használhat szöveges vagy képes logót a blogjában, kiválaszthatja a háttér színét, vagy hozzáadhat háttérképet, több oldalsávot, közösségi média menüt és még sok minden mást kínál. Ez lehetővé teszi a kezdőlapon szereplő kiemelt hozzászólások és az első oldal kiemelt hozzászólásainak hozzáadását, hogy a legizgalmasabb utazási történetekre és az utazási fényképekre összpontosítson.

A Kale téma teljes mértékben reagál, így a blogod minden eszközön jól néz ki, tekintet nélkül a képernyő méretére és felbontására. Kiváló téma az utazási blogjához.

Kezdje el Kale-val ma!

29. Utazási út

utazási utas-wp-blog-téma

A Travel Way egy teljesen érzékeny, funkciókban gazdag WordPress téma az utazási üzleti webhelyek számára. Rengeteg lehetőséggel bővítheti és bemutathatja különféle úticélokat, vagy utazási csomagokat, amelyeket az utazási iroda kínál. Ezzel a témával vonzó módon bemutathatja utazási szolgáltatásait.

A téma könnyen kezelhető lehetőségeket kínál a portfólióhoz, a szolgáltatásokhoz, a galériához, a bloghoz, a beszámolókhoz, a csapat oldalához, a foglalási űrlapokhoz stb. webhely.

Továbbá fejlett logóval, egyedi oldalsávokkal, elrendezésvezérlőkkel, zsemlemorzsakkal, korlátlan oldalsókkal stb. Rendelkezik. A Travel Way tökéletes téma egy teljes utazási üzleti weboldal létrehozásához..

Kezdje el ma a Travel Way használatával!

30. CityLogic

citylogic

A CityLogic egy ingyenes többcélú WordPress téma, amely alkalmas utazási, üzleti, blog és online portfólió oldalakhoz. A téma átlátszó fejlécet tartalmaz az elegáns megjelenés érdekében. Lehetőség van egy statikus kép vagy egy csúszka hozzáadására a kezdőlapra. A beépített témacsúszka vagy bármilyen harmadik féltől származó csúszka plugin segítségével hozzáadhat egy képcsúszkát.

A CityLogic téma jól működik olyan népszerű pluginekkel, mint a WPForms, a WooCommerce és az Elementor, valamint a SiteOrigin Page Builder. Telepítheti az Elementor vagy a SiteOrigin oldalkészítőjét, és megtervezheti webhelyét az áthúzás és oldalépítés opcióival..

A témában több oldalsablon, több blog elrendezés, kapcsolattartó oldal, üzlet oldal, webhely-keresési lehetőség stb. Található. Használhatja őket, könnyen konfigurálhatja a beállításokat, és egy pillanat alatt létrehozhat teljes funkcionalitású blogot.

Kezdje el ma a CityLogic alkalmazással!

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb WordPress témákat az utazási blogokhoz.

Érdemes lehet megnéznie a legjobb WordPress ingatlan témák és az olcsó prémium WordPress témák válogatott listáját is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map