36 legjobb WordPress üzleti téma webhelyéhez (2020)

legjobb WordPress üzleti témák


A legjobb WordPress témákat keres egy kisvállalkozás számára? Egy kisvállalati webhelyhez olyan témára van szüksége, amely professzionálisan bemutatja termékeit és szolgáltatásait.

Ebben a cikkben megosztjuk a legjobb WordPress üzleti témákat a kisvállalkozások számára.

WordPress üzleti téma kiválasztása

A WordPress a legjobb weboldal-készítő a piacon. Fontos feladat a kisvállalkozás webhelyének megfelelő WordPress téma kiválasztása. De annyira sok fizetett és ingyenes WordPress témával (tízezrek) nehéz lehet kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő WordPress üzleti témát. Mielőtt pénzt költene egy WordPress-témára, vagy időt fektetne üzleti vállalkozásának tervezésére, ellenőriznie kell, hogy kiválasztotta-e az Ön számára megfelelő WordPress-témát..

Készítettünk egy listát a legjobb WordPress témákról is, amelyeket használhat. Nézze meg őket.

Vessen egy pillantást a funkciókra, amelyekre a tökéletes WordPress üzleti témában érdemes figyelnie:

1. Egyszerűség:

Kísértés lehet, hogy kiválasztja a leggyorsabb WordPress témát, ám inkább az egyszerűségre kell összpontosítania. Válasszon egy karcsú és egyszerű WordPress üzleti témát, amely lehetővé teszi, hogy a vállalkozásra összpontosítson, és javítja a webhely látogatói használhatóságát..

A bonyolult WordPress téma nemcsak elvonja a felhasználókat, hanem lelassíthatja webhelyét is.

2. Reagáló:

A felhasználók számos különféle eszközről, például asztalról, táblagépről vagy mobiltelefonról fognak látogatni az üzleti vállalkozás webhelyén. Tehát ellenőriznie kell, hogy a WordPress témája minden eszközön jól néz ki, tehát egy érzékeny téma. Győződjön meg arról, hogy a WordPress témát választotta, amely mobilbarát a forgalom és a SEO növelése érdekében.

3. Plugin támogatás:

A WordPress használatának szépsége az, hogy 50 000+ WordPress bővítményhez fér hozzá, amelyek extra energiát és funkciókat nyújtanak a webhelyéhez. Győződjön meg arról, hogy olyan WordPress témát választott, amely támogatja az összes olyan népszerű bővítményt, mint a Yoast SEO, W3 teljes gyorsítótár, WPForms, és több.

4. SEO-barát:

Még akkor is, ha egy téma jól néz ki, akkor is rosszul kódolt HTML-kódot hozhat létre, ami rossz webhely SEO-t eredményezhet. Győződjön meg arról, hogy a kiválasztott téma fejlesztője elmondta, hogy oldaluk optimalizálva van a SEO-hoz.

5. Támogatás:

Azt is meg kell választania egy olyan WordPress üzleti témát, amely rengeteg támogatást kínál Önnek, ha erre szüksége van. Számos prémium WordPress téma dokumentációt és egyéves e-mail támogatást kínál.

Ne felejtsük el átnézni a WordPress téma áttekintését. A számok biztonsága; ha nagyon sokan használják és élvezik a WordPress témát, akkor valószínű, hogy ez jó választás lesz neked is.

Nézheti meg a (z) véleményeket ingyenes WordPress témák a hivatalos WordPress.org témakönyvtárban a választott témára kattintással, majd a gombra kattintva Az összes megtekintése a Ratings szakaszban.

wordpress-theme-vélemény

Ha egy témát egy harmadik féltől származó piacról választ, akkor általában a weboldalukon is megjelennek vélemények.

Most, hogy tudja, mit kell keresnie egy WordPress üzleti témában, sokkal könnyebb lesz kiválasztani a legjobb témát webhelyéhez.

Mielőtt elkezdené, ne hagyja ki ezt a cikket a WordPress legjobb és népszerű témaboltjaiból.

Vessen egy pillantást a kisvállalati webhelyek legjobb WordPress témáira.

1. Enterprise Pro

Enterprise Pro

Az Enterprise Pro egy gyönyörű WordPress téma, amelyet kifejezetten a kisvállalkozások és a vállalati webhelyek számára készítettek. A Genesis témakeretén alapul, amely szilárd alapot ad a témának. Az Enterprise Pro beépített szekciókkal rendelkezik a szolgáltatások, kiemelt tartalom, csapatprofilok és egyebek megjelenítésére.

Szállításra kerül egy teljes szélességű navigációs menüvel, egyedi képcsúszkával és korlátlan színsémákkal. Az élő testreszabó eszközzel szerkesztheti a témát, és gyorsan hozzáadhatja a tartalmat.

Szerezd meg ma az Enterprise Pro témát!

INGYENES HOZZÁFÉRÉS: Enterprise Pro + 35 egyéb StudioPress témák!

Kipróbálni szeretné az összes prémium StudioPress témát, beleértve az Enterprise Pro-t, INGYEN?

Amikor feliratkozik a WP Engine-re, a WordPress legjobban kezelt tárhelyszolgáltatására, ingyenesen megkapja a Genesis keretrendszert és az ALL StudioPress témákat (ez több mint 2000 dollár értékben!)

Töltse le az összes 35+ témát INGYEN a WP motorral »

2. Divi

Divi téma

A Divi kiváló WordPress téma, amelyet könnyen adaptálhat a kisvállalkozás webhelyéhez. A téma integrálódik a népszerű WordPress bővítményekkel, hogy kibővítse a webhely szolgáltatásait és lehetőségeit.

A Divi 2 ízben kapható: Divi téma és Divi építő (plugin).

Az Divi téma a legjobb azoknak a felhasználóknak, akik a testreszabást a témához tartozó 100+ teljes webhelycsomag egyikének használatával akarják elvégezni.

Az Divi Builder plugin Bármely témával működik, akkor a legjobb, ha a felhasználók más témák mellett szeretnék használni.

Készen áll a kész oldalsablonok, a teljes szélességű háttércsúszkák, a parallaxis effektusok, a fejlécsablonok és még sok más. A Divi telepítése egyszerű, és prémium funkciókat kínál a kisvállalkozások webhelyein.

Szerezd meg ma a Divi témát!

3. Természetes téma

Természetes téma

Olyan vállalkozást működtet, amely szorosan együttműködik a környezettel? Akkor érdemes kipróbálni Természetes téma szerves témák szerint.

Ez a téma tökéletesen illeszkedik a természet alapú márkákhoz. Számos további oldalsablonnal rendelkezik, például Diavetítés, Bal oldali sáv, 3 oszlop és portfólió.

Szerezd meg a természetes témát ma!

4. Executive Pro

Executive Pro

Az Executive Pro egy lenyűgöző WordPress téma a kis üzleti, vállalati vagy professzionális szolgáltatási webhelyek számára. A Genesis keretrendszerre épül, és egy beépített oldalkészítőt használ a szolgáltatások hozzáadásához. A téma kész oldalak sablonjait, hírlevél feliratkozási űrlapokat, kapcsolatfelvételi űrlap támogatást és egyebeket tartalmaz.

Ez egy teljes képernyős csúszkát kínál egy cselekvésre ösztönző gombbal. Korlátlan szín opcióival, widget-kész elrendezésekkel, egyedi téma-opciókkal és hatékony navigációs menüvel rendelkezik.

Szerezd meg az Executive Pro témáját ma!

5. Úszó

Úszó

A Float egy erőteljes WordPress téma, amelyet kifejezetten a kisvállalkozások webhelyeire terveztek. A weboldal gyors elindításához egy használatra kész oldalkészítő tartozik.

Ez oldalsablonokat, közösségi média ikonokat, végtelen színsémákat, párhuzamos effektusokat, gyönyörű háttérképeket és még sok minden mást tartalmaz.

Szerezd meg ma az Úszó témát!

6. Ultra

Ultra

Az Ultra tökéletes WordPress téma a kisvállalkozások webhelyein. Beépített elrendezései vannak, amelyek segítségével gyorsan kiválaszthatja a webhelyet. Használhatja a nagy teljesítményű oldalkészítőt funkciók és tartalom hozzáadására a webhelyére.

Egyéb figyelemre méltó funkciók a több navigációs menü, az egyedi kütyü, a korlátlan színösszeállítások, az egyedi témaopciók panele, az egyoldalas témaelrendezés és még sok más. Az Ultra teljes mértékben optimalizálva van sebesség és teljesítmény.

Szerezd meg ma az Ultra témát!

7. Guten

guten téma

Úgy érzi, hogy szükség van a sebességre? A Guten egy könnyű, lángoló gyors téma, amelyet úgy optimalizáltak, hogy a webhely töltési ideje alacsony maradjon. Még mindig jobb? A weboldal felépítésére fordított idő szintén kevés, könnyebben használható testreszabó eszköz és a legnépszerűbb oldalkészítő bővítményekkel történő integrációnak köszönhetően..

A testreszabásba való beillesztésével módosíthatja a fejléc elrendezését, a lábléc elrendezését, a blog elrendezését és bármi mást, amelyhez hozzá kell adnia személyes kapcsolatot. Vagy használhatja a sok előre elkészített elrendezés egyikét, ha nem akarja a webhelyét a semmiből megtervezni. Ráadásul ez a sokoldalú téma ingyenes kezdőlap-csúszkával rendelkezik.

A Guten téma fordításra kész és felhasználható a WooCommerce-val online áruház létrehozására. Ha fejlesztő vagy, akkor imádni fogja a Guten több horogját és szűrőjét is az egyedi kód hozzáadásához.

Szerezd meg ma a Guten témát!

8. Jelenlét

Jelenlét

A jelenlét egy modern és professzionális WordPress téma a kisvállalkozások webhelyei számára. Több üzleti fülkén is felhasználható, mint például ingatlan, szállodák és üdülőhelyek, éttermek, zene és így tovább. Könnyű beállítani, és bemutatókat kínál a webhely gyors elindításához.

Készen áll a weboldalnak a csapata tagjai számára ismertető részlegeiről, portfóliójáról, szolgáltatásairól, ajánlásokról és egy kapcsolatfelvételi űrlapról. A jelenlét téma kiválóan működik az összes harmadik féltől származó oldalkészítővel az egyszerű testreszabás érdekében.

Szerezd meg ma a Jelenlét témát!

9. Roxima

Roxima

A Roxima egy elegáns WordPress téma, amely prémium funkciókat kínál kisvállalkozásainak és vállalati webhelyeinek. Egyéni témaopciókat, több oldalas elrendezést, widgetkész területeket és még sok másot kínál.

Készen áll a kész weboldal szekciókkal az ügyfelek, portfólió, termékek, szolgáltatások és a csapat tagjai számára. Az élő téma testreszabóval webhelyét gyorsan beállíthatja.

Szerezd meg ma a Roxima témát!

10. Business Pro

Business Pro

A Business Pro egy gyönyörű WordPress kisvállalati téma. Hatékony beépített funkciókat kínál, mint például az egyéni fejléces videók és képek, a videó és a kép widget, a kiemelt tartalom szakasz és még sok más.

A weboldalon több widget-kész terület is megtalálható, amely bemutatja termékeit és szolgáltatásait. A téma e-kereskedelem támogatással rendelkezik, hogy egyszerűen hozzon létre egy online áruházat.

Szerezd meg a Business Pro témáját ma!

11. Astra

Astra Business

Az Astra egy gyors WordPress többcélú téma a kisvállalkozások webhelyeire. Több tucat kezdő webhelyhez tartozik, amelyeket egyetlen kattintással importálhat, így gyorsan elindíthatja üzleti webhelyét anélkül, hogy a semmiből kellene elkezdenie..

A téma kompatibilis a drag and drop oldalak készítőivel, így könnyen testreszabhatja vagy megtervezheti az egyedi céloldalakat. Az Astra kódbázisának architektúrája követi a SEO legjobb gyakorlatait, és a szükséges sémajelöléssel is jár.

Szerezd meg ma az Astra témát!

12. OceanWP

OceanWP

Az OceanWP egy ingyenes WordPress többcélú téma, amelyet felhasználhat egy kis üzleti vállalkozás webhelyének létrehozására bármilyen rést illetően. Van egy kattintással demo tartalomimportőr és több száz kész webhely.

A téma jellemzői az RTL és a fordítási támogatás, a prémium kiterjesztések és az oldalkészítők integrációja. Zökkenőmentesen integrálódik a WooCommerce-hez is, így gyorsan és egyszerűen felépíthet e-kereskedelmi webhelyet.

Szerezd meg ma az OceanWP témáját!

13. StartUp

Üzembe helyezés

A StartUp elegáns WordPress téma a kisvállalkozások webhelyei számára. Teljes szélességű fejlécével rendelkezik, rövid üdvözlő szöveggel és cselekvésre ösztönző gombokkal.

Az élő WordPress testreszabó programban számos beállítással rendelkezik, így testreszabhatja webhelyét anélkül, hogy váltania kellene a szerkesztő és az előnézet között. A téma beépített egyedi widgeteket tartalmaz a kezdőlaphoz és a céloldalakhoz is.

Szerezd meg ma az StartUp témát!

14. Prestige

Presztízs

A Prestige egy prémium WordPress kis üzleti téma, amelyet kifejezetten a szállodák és vendéglátó vállalkozások számára készítettek. Ez lehetővé teszi nagy képek, félkövér címsorok és kiemelt tartalmak megjelenítését a webhelyén.

A téma több egyedi oldalsablonnal rendelkezik a közeli látnivalók, csomagok, blogoldal és egyebek bemutatására. Jön egy egyszerű rendszergazda háttérrel, amellyel testreszabhatja a színeket, betűkészleteket és a hátteret.

Szerezd meg a Prestige témáját ma!

15. Agency Pro

Agency Pro

Az Agency Pro egy lenyűgöző WordPress többcélú téma, amely a legmegfelelőbb a kisvállalkozások és a marketing ügynökségek számára. Teljes képernyős egyedi háttérképgel és rugalmas weboldalrészekkel érkezik.

A téma többféle elrendezési lehetőséggel rendelkezik, beleértve a teljes szélességű, az oldalsávokat, a 2 oszlopos és a 3 oszlopos mintákat. 3 weboldal-widget-területtel rendelkezik, amelyek segítségével gyorsan hozzáadhatja termékeit és szolgáltatásait.

Szerezd meg ma az Ügynökség Pro témáját!

16. Advent

Megérkezés

Az Advent egy fantasztikus WordPress többcélú téma, amelyet felhasználhat kisvállalkozásának webhelyén. Ez egy teljesen érzékeny téma, amely ugyanolyan nagyszerűen néz ki minden képernyőméreten és eszközön.

A téma jellemzői között szerepel egy ragadós navigációs menü, nagyítóüveg a termékképekhez, kapcsolatfelvételi űrlap, WPML kompatibilitás, a közösségi média integrációja, a gyönyörű tipográfia és az 1 kattintással elérhető demo tartalom importőr.

Szerezd meg ma az Adventi témát!

17. Vantage

előny

előny egy ingyenes WordPress téma, amely lenyűgöző funkciókkal rendelkezik egy kis üzleti vállalkozás webhelyének megtervezéséhez. Teljes mértékben támogatja a Site Origin oldalkészítő bővítményét a gyors beállítás és az egyszerű testreszabás érdekében.

Jön az egyedi oldal elrendezésekkel, színbeállításokkal, kiegészítő pluginekkel és még sok másnal. A Vantage lehetővé teszi az üzleti telefonszolgáltatások egyszerű integrálását a webhelyére.

Szerezd meg ma a Vantage témát!

18. Koehn

Koehn

A Koehn egy klasszikus WordPress üzleti téma építészek, építők, vállalkozók és ingatlanügynökök számára. Teljesen húzza és dobja el a kezdőlapot és az egyedi tartalmi kütyüket.

A téma gyönyörű és minimális elrendezésű, fekete-fehér színű, így a tartalma jól láthatóvá válik a felhasználók számára. Rugalmas WordPress-beállításokat kínál a munkaportfólió megjelenítéséhez.

Szerezd meg ma a Koehn témát!

19. Hestia Pro

Hestia

A Hestia Pro egy gyönyörű és többcélú WordPress téma, amely könnyen használható kisvállalkozások webhelyeinek létrehozására. A kezdőlap teljesen widgetizált, így a funkciók húzásával és leejtésével gyorsan beállíthatja és testreszabhatja weboldalát.

Funkciója egy parallaxis háttér, egyéni kütyü, képcsúszkák, közösségi média ikonok és színopciók. Nagyon testreszabható téma, prémium funkciókkal a kisvállalkozás webhelyéhez.

Szerezd meg a Hestia Pro témáját ma!

20. Creativo

creativo

Ahogy a neve is sugallja, a Creativo egy WordPress téma a kreatív vállalkozások számára. Több oldal elrendezést, témabőröket, fejlécsablonokat, színopciókat és párhuzamos háttereket kínál.

Teljes mértékben támogatja a WooCommerce szolgáltatást, így egyszerűen elindíthat online áruházat. Ez magában foglalja egy drag and drop oldalkészítőt, társ-plugin-ot egy élő csevegési funkcióhoz, online portfólió-tartalom típusát és egyebeket.

Szerezd meg ma a Creativo témát!

21. Potenza

Potenza

A Potenza egy WordPress üzleti téma a kisvállalkozások és a vállalati webhelyek számára. Prémium funkciókat kínál a weboldal tervezéséhez egy beépített oldalkészítővel. Az egyedi honlap csúszka lehetővé teszi a kiemelt hozzászólások és oldalak bemutatását.

Ezen felül egyedi widgetekkel, oldal elrendezésekkel, színbeállításokkal, erőteljes témabeállításokkal és még sok másnal rendelkezik.

Szerezd meg ma a Potenza témát!

22. Amaryllis

Amarillisz

Az Amaryllis egy gyönyörű WordPress téma a kis e-kereskedelmi vállalkozások számára. Támogatja a WooCommerce-t, a dobozból, ami azt jelenti, hogy egyszerűen létrehozhat online áruházat. Az Amaryllis éles tipográfia, nagy fejléckép, termékrészlet és még sok más.

Ez magában foglalja a honlap widget-alapú elrendezését, így egyszerűen áthúzhatja a szolgáltatásokat. Teljesen optimalizált és könnyen beállítható.

Szerezd meg ma az Amaryllis témát!

23. Szűrő

Screenr

Screenr egy ingyenes WordPress üzleti téma a kisvállalkozások webhelyei számára. Több fejlécsablont, widgetre kész honlapot és párhuzamos hatásokat tartalmaz.

Saját widgetekkel, oldal elrendezésekkel, színopciókkal és még sok másnal rendelkezik. Ez egy egyszerű és könnyen használható WordPress téma.

Szerezd meg a Képernyő témáját ma!

24. Moesia Pro

Moesia Pro

A Moesia Pro egy stílusos WordPress téma, amelyet kifejezetten a kisvállalkozások webhelyeire terveztek. Telepítve van egy teljes szélességű háttérkép a honlapon. Felvehet szöveget és egy cselekvésre ösztönző gombot a képre.

Tartalmaz egy nagy teljesítményű oldalkészítőt, amely felhasználható saját kezdőlapok és céloldalak elkészítéséhez. Támogatja a Google Betűtípusokat, több csúszkát, oldalsávot és egyebeket.

Szerezd meg a Moesia Pro témát ma!

25. Ampersand

És jel

Ha egy egyszerű, mégis modern WordPress témát keres, akkor az Ampersand a megfelelő választás. Két oszlopos elrendezéssel, több kiemelt tartalmi szakaszral, fejléc-képpel és egyebekkel érkezik.

Egyedi oldal elrendezéseket, különálló blog oldalt, céloldali sablonokat és egyéb hasznos prémium funkciókat kínál kisvállalkozásának webhelyéhez.

Szerezd meg az Ampersand témát ma!

26. Készítsd

Készít

Készít egy másik ingyenes WordPress téma a kisvállalkozás webhelyéhez. Beépített oldalkészítővel rendelkezik, amely felhasználható saját elrendezés létrehozására.

Több felhasználásra kész sablont tartalmaz, amelyekkel webhelyét gyorsan elindíthatja. A készítést könnyű beállítani, és kiválóan működik az összes harmadik fél WordPress pluginjával.

Szerezd meg a Make témát még ma!

27 Nyír

Nyír

A Birch egy modern WordPress üzleti téma, amely tökéletes prémium funkciókat kínál kisvállalkozása webhelyének. Szállításához gyönyörű tipográfia, egyedi logó, képcsúszka és gyönyörű navigációs menü tartozik.

Ez magában foglalja a weboldal több beépített részét az ügyfelek számára, portfóliót, ajánlásokat, szolgáltatásokat és egyebeket. Az élő testreszabó eszköz segítségével szerkesztheti és beállíthatja a témát.

Szerezd meg ma a Nyír témát!

28. Digital Pro

Digital Pro

Ahogy a neve is sugallja, a Digital Pro egy WordPress téma kis digitális vállalkozások, médiaügynökségek, események és konferenciák, valamint vállalati irodák számára. A Genesis keret tetejére épült, és olyan hasznos funkciókat kínál, mint a teljes képernyős fejléc kép a honlapon szöveggel és egy cselekvésre ösztönző gomb.

Az egyedi widgetekkel, a színválasztással, a navigációs menükkel, az oldal elrendezéssel és a témabeállítások paneljével érhető el az egyszerű testreszabáshoz.

Szerezd meg a Digital Pro témáját ma!

29. Struct

struktúra

A Struct egy lenyűgöző WordPress téma a kisvállalkozások, az induló vállalkozások és a digitális ügynökségek számára. Szállításra kerül egy drag and drop oldal készítővel, teljes widget alapú honlaplal és még sok másnal.

Emellett a weboldalon kész szakaszokat is tartalmaz, amelyekben szakmailag bemutatják portfólióját, szolgáltatásait, GYIK-eit, ajánlásait és szolgáltatásait..

Szerezd meg a Struct témát ma!

30. Pinnacle

orom

orom egy egyszerű és ingyenes WordPress üzleti téma, amely alkalmas a kisvállalkozások és a vállalati webhelyek számára. Lapos sablonnal, egyedi elrendezésekkel és gyönyörű dizájnnal rendelkezik.

A téma teljes mértékben támogatja a WooCommerce és a Google betűkészleteket az éles tipográfiához.

Szerezd meg a Pinnacle témáját ma!

31. Narcos

Narcos

A Narcos egy modern és professzionális WordPress téma mindenféle üzleti weboldalhoz, ideértve az egészségügyet, a fitneszt, a crossfit tornatermet stb. alapú elrendezés és egyedi oldalsablonok.

Ez magában foglalja a weboldal szakaszokat is, amelyekkel ajánlásokat tesznek, a csapattagokról, az ismertetőről, a portfólióról és egyebekről. Könnyű beállítani, és testreszabható az élő téma testreszabóval.

Szerezd meg ma a Narcos témát!

32. Kockázat

Vállalkozás

A Venture kiváló WordPress téma, mely kisvállalkozások számára is megfelelő. Van egy drag and drop oldal készítőjével, amely gyorsan elindítja webhelyét. A honlap widget alapú, amely megkönnyíti a szolgáltatások és a tartalom hozzáadását.

A Venture teljes mértékben támogatja a WooCommerce szolgáltatást. Egyéb figyelemre méltó szolgáltatások közé tartozik a kezdőlap csúszka, az egyedi logó, a navigációs menük, a színsémák és még sok más.

Szerezd meg ma a Venture témát!

33. Szög

Szög

A Angle egy prémium WordPress üzleti téma, amelyet kifejezetten a kisvállalkozások webhelyeire terveztek. Jön egy beépített drag and drop oldalkészítővel, amely funkciók és tartalom gyors hozzáadására használható.

Beépített szekciókkal szolgál a beszámolók, portfólió, ügyfelek, névjegyek, kapcsolattartás és egyebek számára. A Angle több elrendezéssel rendelkezik a céloldalak egyszerű létrehozásához.

Szerezd meg ma a Szög témát!

34. Atlast Ügynökség

Atlaszt Ügynökség

Atlaszt Ügynökség egy tökéletes WordPress téma szabadúszóknak és ügynökségeknek. Ez az ingyenes téma lehetővé teszi, hogy gyorsan készítsen egyedi tervezést webhelye számára. A demonstrációs adatokat egyszerűen egyetlen kattintással telepítheti. Ez a téma korlátlan diákkal és 4 különböző elrendezési szakaszral is érkezik a portfólióhoz.

Az Atlast Agency fordításra kész, és teljes mértékben kompatibilis a WPML-rel és más többnyelvű pluginekkel. Ez a téma érzékeny, azaz webhelye tökéletesen működik bármely eszközön. A legjobb az egészben, hogy a téma teljesen ingyenes, és letölthető a WordPress.org tárházból.

Szerezd meg ma az Atlast Agency témáját!

35. Üzleti indítás

Üzleti indítás

Üzleti indítás ez egy újabb többcélú téma mindenféle ügynökség és szabadúszó számára. Ez a téma egy drag and drop készítővel érkezik, amely segít az oldalak és az elrendezések testreszabásában professzionális fejlesztő felvétele nélkül..

A bemutató tartalmat egyetlen kattintással importálhatja, így webhelyét gyorsan és egyszerűen elindíthatja. A Business Startup téma kompatibilis az Elementor Page Builder és a WooCommerce bővítménnyel.

Szerezd meg a Business Startup témáját ma!

36. Kalium

Kalium

Kalium egy kreatív portfólió téma, amely segít a munkájának a legjobban történő bemutatásában, amit mindig is akart. A Kalium rengeteg demóval érkezik, amelyek segítségével gyorsan elkészíthet egy weboldalt anélkül, hogy azt a semmiből kellene létrehoznia.

A Kalium téma néhány kiváló tulajdonsága a következő:

 • Hamarosan & karbantartás: Izgatja a látogatókat még a webhely tényleges elindítása előtt. Ezenkívül nézd meg a WordPress hamarosan megjelenő bővítményeinek ezen listáját.
 • 15+ fejléc stílus: Válasszon a fejlécstílusok széles választéka közül.
 • 30+ portfóliótípus: A portfóliótípusoknál kiválaszthatja, hogyan jelenik meg munkája webhelyén.

Szerezd meg ma a Kalium témát!

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb WordPress üzleti témákat a kisvállalkozások számára. Érdemes lehet megnéznie útmutatót arról is, hogyan lehet pénzt keresni az online blogokból és az olcsó prémium WordPress témákból.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map