45 egyszerű WordPress téma a weboldal könnyű elindításához

egyszerű WordPress témák a weboldal könnyű elindításához


Szeretne egy egyszerű WordPress témát a WordPress webhelyéhez? A téma egy sablon, amely a webhely tervezésének és megjelenésének jellemzőit tartalmazza. Sok kezdő olyan egyszerű témákat keres, amelyekben nincs különösebb funkciók, így gyorsan beállíthatják és elindíthatják webhelyüket anélkül, hogy drága web-fejlesztők segítségét kérték; ugyanakkor annyi téma áll rendelkezésre, hogy a megfelelő megtalálása frusztrálónak bizonyulhat.

Ez az oka annak, hogy ebben a cikkben megosztjuk a 44 legjobb egyszerű WordPress-téma válogatott listáját, így kiválaszthat egyet, és webhelyét rövid idő alatt elindíthatja..

Gyors információ: A legnépszerűbb 5 egyszerű WordPress téma

ThemePriceUniquenessReleased by
1. Munkaállomás Pro$ 99.95A legjobb hősképek megjelenítéséhezStudioPress
2. Sarok35 dollártól / évA legjobb minimalista témaCSS gyújtó
3. Alak58 USD / évA legjobb portfólió témaTesla témák
4. Ambiance Pro$ 99.95A legjobb teljes szélességű / Nincs oldalsáv témaStudioPress
5. Divi89 USD / évA legjobb többcélú témaElegáns témák

Weboldal létrehozása egy egyszerű WordPress témával

A WordPress a világ legnépszerűbb weboldal készítője. Sok legnagyobb márka aktívan használja a WordPress-t webhelyein.

Kétféle WordPress webhely található. Először is egy WordPress.com, amely egy hostolt megoldás. Aztán ott van a WordPress.org, amely egy saját üzemeltetésű platform.

Egy egyszerű webhely létrehozásához ki kell választania a saját üzemeltetésű WordPress.org oldalt. De mielőtt elkezdené, meg kell vásárolnia egy domain nevet és a webtárhelyet is.

Javasoljuk a Bluehost használatát. Ez egy jól ismert web hosting cég, amelyet a WordPress.org is hivatalosan ajánlott.

Szerencsére ingyenes domain nevet, ingyenes SSL tanúsítványt és hatalmas árengedményt kínálnak a felhasználóknak a webtárhelyen.

hozzon létre egy blogot a bluehost-on

A Bluehost beleegyezett abba, hogy Ön, mint IsItWP olvasó, web hosting tervet nyújtson Önnek, amely 60% -kal kevesebb a rendes tárhely árán. Havonta mindössze 2,75 dollárért indíthatja webhelyét.

A webtárhely megvásárlása után követheti útmutatót webhely készítéséhez.

Mielőtt elkezdené, ne hagyja ki ezt a cikket a WordPress legjobb és népszerű témaboltjaiból.

Kész? Ezután görgesse végig az egyszerű WordPress témák válogatott listáját, válassza ki a webhelyhez legjobban megfelelőt.

1. Munkaállomás Pro

Workstation Pro

A Workstation Pro egy egyszerű WordPress téma személyes és professzionális webhelyeire. A jól ismert Genesis keretre épül, amely szilárd alapot ad a téma számára. Könnyen használható beállítások paneljével testreszabhatja a téma beállításait az élő előnézet segítségével. A kezdőlap és más oldalak widget alapúak, így könnyedén áthúzhatja a szolgáltatásokat webhelyének fejlesztéséhez.

2. Sarok

Sarok

A Corner egy gyönyörű WordPress téma, amely tartalmazza a webhelyéhez szükséges összes hasznos funkciót. Nem fújt olyan funkciókkal, mint a nagy témák, és egyszerű kialakítású. Widget-alapú elrendezéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a widget-ek könnyű elhúzását a honlapon és más oldalakon. A Cornernek több színsémája van, és sok egyedi beállítás van a WordPress webhelyek számára.

3. Alak

Alak

A Shape egy modern WordPress téma a fitnesz, egészségügy, fényképezés, képek és más webhelyek számára. Támogatja a rács alapú elrendezést a fényképek bemutatásához. Nagyon jól működik a legjobb képgaléria pluginekkel, hogy szűrhető galériákat hozzon létre a WordPress-ben. A Shape honlapjainak szakaszai vannak, például portfólió, szolgáltatások, ügyfelek, csapat és így tovább. Az egyedi widgetekkel, a színes opciókkal, a több elrendezéssel és a Google Maps integrációjával jön.

4. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Az Ambiance Pro egy elegáns WordPress téma widget kész elrendezéssel. Könnyedén áthúzhatja a kütyüket a kezdőlap widget területein. Ez a téma a népszerű Genesis keret tetejére épül. Korlátlan színválasztékkal, oldalsablonokkal, galériabejegyzés-formátumokkal és még sok másnal rendelkezik. Az Ambiance Pro könnyen telepíthető és optimalizált SEO-hoz.

INGYENES HOZZÁFÉRÉS: Az Ambiance Pro + 35 egyéb StudioPress témák!

Kipróbálni szeretné az összes prémium StudioPress témát, beleértve az Ambiance Pro-t, INGYEN?

Amikor feliratkozik a WP Engine-re, a WordPress legjobban kezelt tárhelyszolgáltatására, ingyenesen megkapja a Genesis keretrendszert és az ALL StudioPress témákat (ez több mint 2000 dollár értékben!)

Töltse le az összes 35+ témát INGYEN a WP motorral »

5. Divi

Divi

A Divi széles körben ismert rugalmassága és több pluginnel való egyszerű integrációja miatt.

A Divi 2 ízben kapható: Divi téma és Divi építő (plugin).

Divi téma a legjobb azoknak a felhasználóknak, akik a testreszabást a témához tartozó 100+ teljes webhelycsomag egyikének használatával akarják elvégezni.

A Divi Builder plugin bármilyen témával működik, a legjobban azok számára, akik más témák mellett szeretnék használni.

Hasonlóképpen a Divi más témái is érzékenyek és optimálisan optimalizáltak a SEO-hoz.

6. Vállalkozás

Vállalkozás

Az Enterprise egy WordPress téma üzleti és professzionális webhelyek számára. Egy egyszerű és ügyes kialakítású, több szakaszokkal a honlapon, hogy szép weboldalt hozzon létre. Jön az árazási táblázatokhoz, a GYIK részhez, a portfólióhoz, a szolgáltatásokhoz és a kezdőlap képcsúszkájához.

7. Maxwell

Maxwell

A Maxwell egy egyszerű WordPress téma, amelyet kifejezetten hír- és magazinblogokhoz terveztek. Ez lehetővé teszi, hogy a kiemelt hozzászólásokat képekkel jelenítse meg a honlapon. 2 navigációs menüvel, kiemelt képekkel, egy tartalomcsúszkával, éles tipográfiával és a kivonatok támogatásával rendelkezik.

8. Kézifelvények

mantranews-wordpress-téma

A Mantranews egy ingyenes magazinstílusú WordPress téma. Ez az egyszerű téma remekül szolgál hírportálokhoz, személyes blogokhoz, kreatív blogokhoz és bármilyen típusú információs webhelyhez. A Mantranews WordPress téma olyan funkciókkal rendelkezik, mint az egyedi widget, szociális ikon, kapcsolódó üzenet, kiemelt kategória csúszka és még sok más. A Mantranews Pro programot még fantasztikusabb funkciók közül választhatja, mint például a további szín- és Google betűkészlet-beállítások, közösségi megosztás, videók, időjárási widget és még sok más.

9. Írj

Writee

A Writee egy egyszerű és ingyenes téma a személyes WordPress webhelyekhez és blogokhoz. Funkcióival támogatja az írókat és a blogírókat. A Writee kiválóan működik az összes harmadik fél WordPress-bővítménnyel, amelyet a blogjában kell lennie. Van egy képcsúszka, amely integrálódik a hozzászólásaihoz, hogy megmutatja a kiemelt tartalmat a kezdőlapon.

10. Jelenlét

Jelenlét

A jelenlét egy WordPress téma az üzleti webhelyek számára. Könnyen kezelhető, és kész demó webhelyeket kínál az üzleti webhely gyors elindításához. Egy egyszerű kialakítású, amely felhasználható bármilyen professzionális weboldal létrehozására, például szálloda, étterem, zene, ingatlan, stb.

11. Roxima

Roxima

A Roxima egy egyszerű WordPress téma, amelyet kifejezetten portfólió, üzleti és személyes webhelyek számára terveztek. Rendes kialakítású, teljes képernyős képpel a honlapon. A Roxima több elrendezéssel, tartalommodulokkal és szakaszokkal rendelkezik. Még van egy drag and drop oldal készítője, amellyel könnyen beállíthatja webhelyét.

12. Zseb

Zseb

A Pocket egy gyönyörű WordPress téma, egyszerű és rendezett dizájnnal. Minimális, mégis erőteljes funkciókkal rendelkezik: egy egyszerű navigációs menü a tetején, egyedi logó, kiemelt kép és lenyűgöző tipográfia. A Pocket beállítása egyszerű, és a WordPress-szel azonnal elindíthatja blogját.

13. Atmosphere Pro

Atmosphere Pro

Ha egyszerű és professzionális üzleti témát keres, akkor válassza az Atmosphere Pro lehetőséget. A portfólió webhelyére vagy a személyes blogjára is alkalmas. Ez a téma a Genesis keretén alapul, és teljes mértékben támogatja a widget alapú elrendezéseket. Több sablonnal és céloldallal rendelkezik. Az Atmosphere Pro 2 oszlopos elrendezéssel rendelkezik, és az élő téma testreszabó eszköz segítségével szerkesztheti a téma beállításait.

14. Libretto

Librettó

A Libretto egy klasszikus WordPress téma, amelyet kifejezetten személyes blogokra terveztek. Vonzó háttérszíne, éles tipográfia, gyönyörű elrendezése és még sok más. Ez a téma a sebesség és a teljesítmény szempontjából lett optimalizálva. Használható professzionális fényképezési és művészeti webhelyek létrehozására is.

15. Elegáns

Elegáns

Az Elegant egy egyszerű WordPress téma a blogjához, portfóliójához vagy szolgáltatási webhelyéhez. Támogatja az egyéni logót egy navigációs menüvel és a társadalmi megosztási ikonokkal. Választhat a különböző elrendezési lehetőségek közül, hogy szépen hozzáadja tartalmát. Egyéni kütyüket, korlátlan színopciókat, kész szakaszokat és még sok minden mást kínál.

16. Papírzsák

Papír táska

Ha egyszerű, mégis modern, stílusos WordPress témát keres egyedi tipográfiával, akkor a Paperbag a tökéletes választás. Számos színválasztékkal, tipográfiai elrendezéssel és egyéni stílusokkal rendelkezik a WordPress blog számára. Ez a téma beépített kütyüvel rendelkezik, hogy gyorsan hozzáadhasson szolgáltatásait és tartalmát az Ön webhelyére. Ez a közösségi média megosztási ikonjait, a keresősávot és a fejlécben lévő legördülő navigációs menüt tartalmazza. A Paperbag használata egyszerű, és a témabeállítások panelen sok egyedi beállítás található.

17. Daisy

Százszorszép

Ha stílusos WordPress témát keres utazási webhelyéhez vagy blogjához, akkor Daisy a téma az Ön számára. Egyedülálló elrendezésű, képcsúszkával és a honlapon található szolgáltatási szakaszral. Teljes mértékben támogatja a WooCommerce szolgáltatást, és videóinak miniatűrjeit megjelenítheti az oldalain.

18. Karen

Karen

A Karen egy egyszerű blog téma, amelyet kifejezetten a személyes WordPress blogokhoz fejlesztettek ki. Egyéni logóval rendelkezik, alatta található címkével. A fejlécben van egy hely, amely lehetővé teszi, hogy egy mondatot felvegyen a címkebe. Ez magában foglalja a közösségi média ikonjait a fejlécben, egy keresősávot a navigációs menüben, képcsúszkát, több oszlopos elrendezést és a kiemelt hozzászólások részt a kezdőlapon.

19. Igloo

Jégkunyhó

Ha szeretné létrehozni saját éttermi webhelyét, és gyorsan szüksége van rá, akkor az Igloo a megfelelő választás az Ön számára. Ez egy WordPress étterem témája, minden olyan funkcióval, amelyre az étkezéshez szüksége van. Menükezelő rendszerrel rendelkezik, amely elősegítheti étterme étlapjának gyönyörű megjelenítését. Számos honlapoldattal rendelkezik, például ajánlások, képgaléria, menü és még sok más.

20. Baskerville

Baskerville

A Baskerville egy ingyenes WordPress blogtéma, egyszerű és tiszta kialakítású, személyes és professzionális blogokhoz. Kőműves elrendezése teszi egyedivé a többi egyszerű témától. Rögzítheti a kiemelt bejegyzéseket, és gyönyörűen megjelenítheti azokat a honlapon. Teljes képernyős fejléc-képpel, a navigációs menü és a keresősáv mellett. Könnyedén megváltoztathatja a téma színét, hogy megfeleljen a márkájának.

21. Sanse

Sanse

A Sanse egy ingyenes és egyszerű WordPress téma. Kiemelt képek nélkül jeleníti meg a honlapján szereplő bejegyzéseit, így az oldal a szokásosnál gyorsabban töltődik be. A fejléc tartalmaz logót, címkevonalat és navigációs menüt. Ez nem oldalsávú téma, és támogatja a lábléc körüli kütyüket. A navigációs menüt a weboldal láblécébe is felveheti a Sanse témával.

22. Barletta

Barletta

Ha magazin témáját keresi, hogy rengeteg tartalmat szerezzen a webhelyén, akkor a Barletta remek választás. Van egy képcsúszka, amellyel blogja kiemelt tartalmát jelenítheti meg. Készíthet egy hatékony navigációs menüt, amelyet az oldal tetejére adhat a logó alatt. Színes lehetőségekkel és egyedi widgetekkel rendelkezik, amelyekkel könnyen elkészítheti a nagy tartalomú webhelyeket.

23. Alapérték

kiindulási

Az Baseline egy prémium WordPress téma, amelyet kifejezetten egészségügyi és fitnesz-webhelyek számára fejlesztettek ki. Egyszerű elrendezésű, éles tipográfiával, amely vonzza a felhasználókat. Tartalmaz csúszkát, beépített elrendezéseket, végtelen görgetési lehetőséget és még sok minden mást. Ez lehetővé teszi egy gyönyörű navigációs menü létrehozását. Használhatja a Baseline-t a magazinjaihoz vagy a hírportálokhoz.

24. Daily Dish Pro

A napi étel

Ha erőteljes WordPress blogtémát keres személyes vagy szakmai blogjához, akkor a Daily Dish Pro programra van szüksége. Az olyan egyedi widgetekkel, mint a About Me, amelyeket felvehet az oldalsávba a személyes életrajz megjelenítéséhez. Teljes mértékben támogatja a WooCommerce szolgáltatást, és számos oldal elrendezést kínál a blog testreszabásához.

25. Beatrix

Beatrix

A Beatrix egy egyszerű WordPress kézműves téma. Használható egy online áruház indításához a WooCommerce segítségével kreatív termékeihez. Gyönyörű elrendezése van egy termékcsúszkával, szociális média ikonokkal, felhasználói bejelentkezési gombokkal és még sok másnal. Termékeit a honlapon is megjelenítheti.

26. Hestia Pro

Hestia

A Hestia Pro egy többcélú téma a WordPress webhelyéhez. Javasol egy ingyenes bővítményt, hogy olyan funkciókat adjon hozzá az Ön webhelyére, mint a szolgáltatások, az ügyfelek ajánlása és egyebek. Korlátlan színválasztékkal és betűstílus-lehetőségekkel rendelkezik. Ez érzékeny és optimalizált a keresőmotorok számára.

27. Közepes

Közepes

A közepes a WordPress blog témája, több oszlop elrendezésével a kezdőlapon és más céloldalakon. Ez lehetővé teszi egy kiemelt kép hozzáadását, az oldalsáv menü létrehozását, a társadalmi hivatkozások megjelenítését és a kategória menü megjelenítését, beleértve a postai archívumokat is. Könnyedén megváltoztathatja a színeket, hozzáadhat egyedi widgeteket, és a Google Fonts segítségével csodálatos webhelyet hozhat létre.

28. Camellia

Kamélia

A Camellia egy WordPress divat- és életmód témája. Megtalálja azokat a funkciókat, amelyek szükségesek egy gyönyörű, személyes webhely létrehozásához. Csodálatos színsémáival és betűkészlet-opcióival rendelkezik. Mellékelt egyéni kütyüket, oldalsablonokat és még sok minden mást kínál. Az élő WordPress téma testreszabó eszközzel megváltoztathatja annak beállításait és megjelenítheti az előnézetet a képernyő jobb oldalán.

29. Őszinte

Őszinte

Szeretne egy egyszerű mesemondó témát a blogjához? A Candid többcélú téma a WordPress webhelyek számára, amelyek történet-alapú kialakítást igényelnek. Ez tökéletes a fotósoknak, íróknak, művészeknek és még sok másnak. Arbil Display betűtípust használ, amely egyedivé és lenyűgözővé teszi a felhasználókat. Más témabeállításokat is talál, például a falazat elrendezését, a több oszlopos választást, a korlátlan számú színt, az egyéni kütyüket és egyebeket.

30. Igaz észak

Igazi Észak

A True North egy WordPress portfólió téma, egyszerű és ügyes elrendezéssel. Támogatja a beépített portfólió részt a honlapon, más hasznos részekkel, mint például üdvözlő üzenet és egy teljes szélességű kiemelt kép. Ez lehetővé teszi a háttérkép, a fejléc színének, a szociális beállításoknak és egyebeknek az egyszerű témabeállítások panelen történő megváltoztatását. Támogatja a WordPress kapcsolatfelvételi űrlap pluginjait, hogy felvegyen egy kapcsolatfelvételi űrlapot a webhelyére és vonzza a felhasználókat.

31. Stella

Stella

A Stella egy modern és elegáns WordPress blogtéma, gyönyörű elrendezéssel a professzionális webhelyek számára. Lenyűgöző tartalomcsúszkával, egyedi fejléccel, honlapszakaszokkal, többoldalas elrendezéssel, oldalsáv-sablonokkal és még sok másnal érkezik. A beállítás nagyon egyszerű, és a legtöbb témabeállítás a WordPress élő testreszabó segítségével kezelhető.

32. Suarez

Suarez

A Suarez egy elegáns WordPress téma a személyes és szakmai blogok számára. A kezdőlapon teljes képernyős háttérkép található, tetején logóval és navigációs menüvel. A Suarez segítségével könnyedén létrehozható egy hatékony tartalmi webhely. Támogatja az egyedi tartalmi kütyüket, oldalsablonokat, animációkat, képcsúszkákat és még sok más. A téma kompatibilis a WordPress legjobb üzleti bővítményeivel.

33. Mont Blanc

Mont Blanc

A Mont Blanc egy lenyűgöző WordPress téma, többcélú funkciókkal, amellyel bármilyen weboldalt létrehozhat. Teljes képernyős háttércsúszkával rendelkezik. Felveheti a logót, a navigációs menüt, a szöveget és más elemeket a csúszka tetejére. Beépített elrendezéssel, weboldalrészekkel, képgalériákkal és még sok másnal rendelkezik. A beállításokat testreszabhatjuk a témaopciók panelen, amely meglehetősen egyszerűen használható.

34. Alap

Alapvető

A Basic egy egyszerű és ingyenes WordPress téma, prémium-szerű funkciókkal. Jön egy lightbox képgaléria, közösségi ikonok, egyedi widget, színválaszték és még sok más. Támogatja a videó miniatűröket, a lábléc menüt, az oldal elrendezését és a gördítést a felső gombra. Könnyű beállítani és gyorsan elindítani a webhelyet.

35. Brittany

Brittany

Brittany egy színes WordPress téma a személyes blogokhoz. Lenyűgöző kialakítása korlátlan színválasztékkal rendelkezik. Felvehet egy navigációs menüt, közösségi média ikonokat, keresősávot és még sok másat a fejléc szakaszba. A honlapon található csúszka helyett egy üdvözlőhely található a látogatók számára, ahol hozzáadhatja a szöveget. Ez alatt szépen megjelenítheti kiemelt tartalmát. Több weblap-elrendezéssel, sablonnal és egyedi widgettel rendelkezik a webhely testreszabásához.

36. Kankalin

Kankalin

A Primrose egy stílusos és professzionális WordPress téma, egyszerű témabeállításokkal. Két navigációs menüvel, a közösségi média integrációjával, a kiemelt tartalom csúszkával és a felső fejlécben még sok másnal rendelkezik. Egyéni kütyükkel, különféle színsémákkal, több oldalsávval, háttérbeállításokkal és még sok másnal érkezik. Az élő téma testreszabót az előnézettel módosíthatja a téma beállításain.

37. Allegiant

Allegiant

Ha szép és többcélú WordPress témát keres, akkor válassza az Allegiant lehetőséget. Ez egy egyszerű téma, modern tervezéssel és erőteljes funkciókkal. A téma alkalmas kisvállalkozások webhelyeire, online magazinokra és e-kereskedelem üzletekre. Jellemzője a Google Fonts támogatás, az egyedi kütyü, a színopciók és az oldal elrendezése. Integrálódik a WooCommerce-lel a dobozból, online üzlet létrehozásához.

38. Bluebird

Bluebird

A Bluebird egy gyönyörű WordPress blogtéma. Lenyűgöző tipográfia és 2 színválaszték. A Bluebirdnek több oldalsávja, 2 navigációs menüje, egyéni kütyü, szociális linkjei, tartalmi csúszka és egyéb hasznos témabeállítások vannak, amelyek könnyen kezelhetők a webhely vagy blog gyors elindításához..

39. Hueman

Hueman

A Hueman egy ingyenes WordPress blogtéma, amelyet kifejezetten a hír- és magazin-webhelyek számára terveztek. Használható nagyméretű tartalmi webhelyek egyszerű létrehozására. Ez a téma támogatja a bal és a jobb oldali sávot, a kiemelt tartalom csúszkát, az egyéni kütyüket és a közösségi média integrációját. A felső fejlécben egyedi logóval és navigációs menüvel rendelkezik. A navigációs menüt a weboldal oldalsávjába is felveheti.

40. Lapos

Lakás

Ahogy a neve is sugallja, a Flat egy ingyenes WordPress téma, lapos kialakítású a hír- és magazin-webhelyek számára. A bal oldali oldalsávval hozzáadhatja az egyéni logót, a navigációs menüt, a keresősávot, a legutóbbi hozzászólásokat és még sok más. A tématervezés nagyon egyszerű és ügyes. Színes lehetőségekkel, egyedi betűtípusokkal, háttérszínnel, kiemelt képpel és még sok másnal rendelkezik.

41. Sávok

Számok

A Tracks egy stílusos és ingyenes WordPress blogtéma. Alkalmazható fényképezés, magazinok és személyes blogok létrehozására. Minimalista elrendezésű, egyedi logóval, navigációs menüvel, közösségi ikonokkal, keresősávval és egyebekkel. Megjelenítheti a kiemelt tartalom csúszkáját és a galériát a honlapon képekkel. Teljes mértékben támogatja a videotartalmat, és kiválóan működik az összes legnépszerűbb WordPress-bővítménnyel.

42. Leszállás

Leszállás

A leszállás egy gyönyörű WordPress téma, amely támogatja az egyedi céloldalakat és előre elkészített elrendezéseket a webhely gyors elindításához. Van egy teljes képernyős háttérképe, rajta logó, szöveg, cselekvésre ösztönző gomb és navigációs menü. Megváltoztathatja a fejléc elrendezését, a színeket, a betűtípusokat és még sok más. Egyéni postai típusokkal, például portfólióval és eseményekkel együtt jön. A leszállás teljes mértékben támogatja a WooCommerce szolgáltatást, és a WPML többnyelvű.

43. Csöpögő

Fürge

A Nimble egy elegáns WordPress blogtéma. Oldalsablonokkal, rövid kódokkal és egyéb egyedi lehetőségekkel rendelkezik, amelyek segítenek a funkciókban gazdag webhely egyszerű létrehozásában. Több témabőrrel, egyedi színválasztással, gyönyörű tipográfiával és még sok másnal rendelkezik. A Nimble kezdőbarát, és teljes mértékben támogatja a WooCommerce internetes áruház létrehozását.

44. Úszó

Úszó

A Float prémium WordPress téma, egyszerű és párhuzamos kialakítással. Parallaxis görgető hatása van, ami egyedivé teszi a többi témától. A felső sáv logóval és navigációs menüvel rendelkezik, amelyek az elrendezési lehetőségekből testreszabhatók. A Float több beépített elrendezéssel rendelkezik, amelyek segítségével megváltoztathatja webhelyének kialakítását. Számos navigációs menü elrendezéssel, átlátszó fejléc-opciókkal, bemutató webhelysablonokkal és még sok mindennel elérhető.

45. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro

Az Lifestyle Pro egy egyszerű WordPress Genesis téma, amely hatékony funkciókkal egészséges, fitnesz, életmódbeli vagy személyes webhelyeket hozhat létre. Két navigációs menüt, egyéni logót címkével, oldalsávot, kiemelt tartalom részt és a közösségi média integrációját tartalmaz. Az egyedi widgetekkel, a színes opciókkal, a WooCommerce és a Google Fonts támogatással érkezik.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni az egyszerű WordPress témákat a webhely egyszerű elindításához. Érdemes lehet megnéznie a WordPress 43 legjobb fényképezési témájának válogatott listáját is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map