5 legjobb „Webtárhely-támogatás 2020” (összehasonlítva és felülvizsgálva)

A legjobb tárhely-támogatás


Kíváncsi, melyik cég nyújtja a legjobb web hosting ügyfélszolgálatot?

Az ügyfélszolgálat az egyik fontos tényező a webhelyének a legjobb webtárhelyének kiválasztásakor.

Azáltal, hogy egy könnyen elérhető, barátságos ügyfélszolgálati webhely szolgáltatást választ, akkor soha nem kell szakértőt bíznia a tárhely problémáinak megoldására. Ehelyett egyszerűen felveheti a kapcsolatot a támogatási csoporttal, és megoldást kérhet tőlük. De pusztán a támogatás nyújtása nem elég. Tudnia kell, hogy pontosan mit kell keresnie.

A jó web hosting támogatás jellemzői

A legtöbb web hosting szolgáltatás ma 24 órás ügyfélszolgálatot kínál felhasználóinak. De nem mindegyik olyan jó, mint szeretnéd. Egyesek nem mindig állnak rendelkezésre, míg mások sok időt vesznek igénybe. És semmi sem lehet frusztrálóbb, mint a segítségre várakozás, amikor a webhely válságban van.

Ezért nagy vásárlói támogatással rendelkező webtárhely keresésekor mindig fontos ellenőrizni, hogy az alábbi támogatási lehetőségeket nyújtják-e.

 • 24 * 7 Elérhetőség
 • Több csatorna elérhető, például telefon, élő csevegés, e-mail stb.
 • Gyors válaszok

Nézzük meg most a piac legjobb webtárhely-szolgáltatóit.

1. Legjobb olcsó tárhely-támogatás: Bluehost

A Bluehost a ragyogó web hosting ügyfélszolgálatáról ismert. És szilárdan hisszük, hogy a legjobb olcsó tárhely-támogatást nyújtják a kezdőknek.

24 * 7-es ügyfél-támogatási lehetőséget kínál, amely elérhető élő csevegés és telefonon keresztül. Tehát ha bármilyen kérdése merül fel a web hosting szolgáltatással kapcsolatban, barátságos ügyfélszolgálatuk mindig készen áll a segítségre. Ezen kívül a Bluehost is hatalmas tudásbázissal rendelkezik, amely cikkeket, útmutatásokat és útmutatókat tartalmaz, amelyek megválaszolják az összes internetes tárhely-fiókkal kapcsolatos kérdését..

Olvassa el a Bluehost teljes véleményét itt.

2. A legjobb VPS tárhely-támogatás: HostGator

HostGator ügyfélszolgálat

Ha VPS-tárhelyet keres, akkor egyetlen szolgáltatás sem nyújt jobb támogatást, mint a HostGator. Gyors és egyszerű megoldásokat kínál az online utazás megkezdéséhez. A legjobb az egészben, ha még kezdő vagy, és a csodálatos támogató csapata mellett áll, profi profiként viselkedhet.

A HostGator 24 órás, napi 7 órás támogatása telefonon, e-mailben vagy csevegésen érhető el. Ezenkívül egy külön támogatási portált is kínálnak, amikor a fiókot először hozzák létre. Az összes támogatási jegyet innen jobbról lehet kezelni. Széleskörű tudásbázissal rendelkeznek, rengeteg írott cikkel és video oktatóanyaggal. A legjobb dolog támogatásukban az, hogy szupergyorsak a válaszuk.

További részletekért olvassa el a HostGator áttekintését.

3. Legjobb dedikált tárhely-támogatás: SiteGround

Helyszíni támogatás

A SiteGround egy kiváló lehetőség, ha a lehető legjobb dedikált támogatást szeretné webhelye számára. A SiteGround mindig gyorsan reagál a válaszokra, függetlenül attól, hogy milyen problémád van. Élő csevegéssel, jegyekkel vagy telefonhívással elérheti őket.

A SiteGround használatával soha nem kell néhány másodpercnél tovább várnia, amíg kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal, aki segíthet a probléma megoldásában. Részletes és átfogó dokumentációt is kínálnak, hogy mély ismereteket kapjanak a dedikált tárhelyről.

4. A legjobb WordPress tárhely-támogatás: WP Engine

WP motor

A WordPress tárhely-támogatása szempontjából semmi sem tudja legyőzni a WP Engine-t. A WP Engine olyan, mintha a WordPress szakértők serege lenne az Ön oldalán, amikor segítségre van szüksége. Mivel ezek egy irányított tárhelyszolgáltató, kifejezetten a WordPress piacát célozzák meg, biztos lehet benne, hogy a WordPress legjobb támogatási csapata támogatja Önt..

Annak érdekében, hogy összpontosítson a felhasználók személyes és közvetlen támogatására, a WP Engine abbahagyta a jegyrendszerét. Ehelyett most élő * csevegésen és telefonhívásokon keresztül elérheti a 24 * 7-et.

Ha többet szeretne tudni a WPEngine-ről, olvassa el a WP Engine áttekintését itt.

5. A legjobb webhelykészítő támogatás: GoDaddy

Webtárhely GoDaddy

Mint mindannyian tudjuk, a GoDaddy az egyik vezető név a kezdőknek, amikor a tárhely és a domain felajánlására kerül sor. De most már nem korlátozódik csupán a szolgáltatások tárolására, és kiszolgálásaikat kiterjesztettük a weboldal-készítőkre is. Bár a weboldal készítője rendkívül egyszerűen használható, időnként továbbra is segítségre lehet szüksége.

Hisszük, hogy a GoDaddy nyújtja a legjobb weboldal-készítő támogatást az iparban. 24 * 7-es telefonon vagy jegy-alapú e-mail rendszeren keresztül elérheti őket. Támogató csoportjuk nagyon barátságos és hatékony egyénekből áll, akik mindig gyorsak szolgáltatásaikkal. Tudjon meg többet a GoDaddy-ról itt.

Ez néhány a web hosting támogatást nyújtó szolgáltatók közül. Reméljük, hogy hasznosnak találja ezt a cikket. Érdemes megismerni a legjobb WordPress themesweb hosting szolgáltatásokat is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map