6 legjobb hiúságszám-szolgáltató 2020-ra (összehasonlítva)

a legjobb hiúságszám-szolgáltatók összehasonlítása


Szeretne egy hiú telefonszámot szerezni a webhelyén?

A hiúság telefonszámai olyan üzleti számok, amelyeket könnyen meg lehet emlékezni és hirdetni.

A hiúságszámú telefonszám általában betűk és számok keveréke, amely általában megmondja cége nevét vagy egy kifejezést, amelyet hirdetéshez használ, vagy bármi, ami az üzleti vállalkozásához kapcsolódik.

Noha ezeket a számokat nehéz megszerezni, ez nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik. Ebben a cikkben megmutatjuk a webhelyhez tartozó hiúságos telefonszámok vásárlásának legjobb helyeit. A vége felé elmondjuk Önnek, hogyan kell hozzáadni a kattintás híváshoz gombot a hiúságszám segítségével, hogy a látogatók közvetlenül a webhelyedről hívhassanak..

Hogyan néz ki egy hiúságszám??

Mint fentebb említettük, egy tipikus hiúságszám a numerikus és az ábécé kombinációja. Ilyen szám például az 1-800-GoFedEx (1-800-463-3339). Ez is egyedi lehet, például 8000-111-222 vagy 1222-333-444 stb. A legjobb az egészben, hogy a hiúságszámok könnyen megjegyezhetők.

Sok hiúságszám díjmentes. De ez attól függ, hogy rendelkezésre áll-e. Általában első sorrendben adják el őket.

Hiányos telefonszám vásárlásához először szüksége van egy üzleti telefonszolgáltatásra, amely eltér a helyi telefonoktól. Üzleti telefon szolgáltatás igénybevételéhez internetkapcsolat szükséges. Ezért is hívják VOIP (Voice Over Internet Protocol) szolgáltatást.

A modern üzleti telefonszolgáltatás használatához csak az internethez csatlakoztatott eszközre van szüksége. Alapvetően egy számítógép, laptop, táblagép vagy mobiltelefon.

Ez azt jelenti, hogy nincs szüksége semmilyen speciális berendezésre. Most nézzük meg néhány hiú telefonszám-szolgáltatót.

1. RingCentral

RingCentral

A RingCentral az egyik legjobb kis telefonszám-szolgáltató a kisvállalkozások számára. Csodálatos funkciókat kínál, mint például a többvonalas telefonrendszer, a hívásátirányítás, a hívásvárakoztatás, a hívás-átirányítások, a videokonferencia, a konferencia-hívások stb. Rendelkezhet hiúságszámmal a RingCentral telefonszámon, ha csupán 30 dollár extra összeget fizet a tervével. Ez egyszeri fizetés.

A regisztráció után mind az irányítópulton meg lehet szerezni az ingyenes és a helyi számot. A hiúságszám megszerzéséhez külön kell kérelmeznie. Ezt 10 napon belül jóváhagyják, amely után felhasználhat egy hibakód-generátort, hogy elkészítsen egy egyedi, vállalkozása számára megfelelő generátort.

A RingCentral segítségével harmadik féltől származó szolgáltatásokat is igénybe vehet, például a Gusto, a Dropbox, a Microsoft stb.

2. Nextiva

Nextiva

A Nextiva egy másik üzleti telefon szolgáltató kisvállalkozások számára, amelyet kipróbálhat. A web-alapú paneljével rendkívül egyszerű a hívások, a hangposták és a faxok kezelése. A Nextiva segítségével olyan szolgáltatásokat is kínálhat, mint az ingyenes belföldi hívás, a hívás átirányítása, a hangposta átvitele az e-mailekre és még sok más.

Ingyenes telefonszámot is kaphat, így a felhasználók ingyenesen kapcsolatba léphetnek veled. A Nextiva a legfejlettebb üzleti telefonszolgáltatásokkal rendelkezik, ám még kezdőknek is egyszerűen használható. Alapértelmezés szerint nem kínál hiúságszámot. De ők vásárolják meg neked a szállító partnerektől.

Nézze meg az ajánlatainkat a legjobb Nextiva kedvezményekről!

3. Phone.com

Phone.com

A Phone.com telefonszámot, ingyenes és helyi telefonszámot kínál a vállalkozások számára. De van egy havi hívási perckorlát. A határ túllépése többet fog fizetni.

A hiúságszám beállításához egyszeri fizetést számít fel Önnek. Ezek a díjak a választott számtól és kódtól függnek. A hiúságszámokon kívül különféle kommunikációs funkciókat kínálnak az üzleti vállalkozás egyszerű kezeléséhez.

4. Szöcske

Szöcske

A Grasshopper újabb hiú telefonszám-szolgáltató vállalkozása számára. Minden virtuális szám szolgáltatást kínálnak, amelyet vállalkozása számára esetleg érdemes. Az ingyenes telefonszámoktól a helyi telefonszámokig, sőt a hiúságszámokig mindent megtalál az Ön számára. Annak biztosítása érdekében, hogy a kívánt szám elérhető legyen, nézd meg magát a regisztráció során.

Ha már van hiúságszáma, akkor azt a Grasshopperhez is átadhatja. Ezen kívül számos egyéb lehetőség is van, mint például az üzleti sms, a hívásátirányítás és az átirányítás, a kiterjesztések, az egyedi üdvözlet stb..

5. MyOperator

MyOperator, hiúságszámok

Az operátorom egy másik jó célpont mindazok számára, akik hiú telefonszámot keresnek vállalkozásuk számára. A hiúságos telefonszámokon kívül virtuális és ingyenes telefonszámokat is kínál. Tehát igényétől függően bármelyik közül választhat.

Fejlett funkciói további előnyt jelenthetnek üzleti növekedésed számára. Például lehetővé teszi a hívások rögzítését az ügyfelekkel. A rögzített hívások elemzésével kiszámíthatja a hívóinak gyakran igényelt követelményeit, és dolgozhat azok teljesítésében.

A híváskövetési opcióval nyomon követheti az összes hívót, és biztosíthatja, hogy ne hagyjon ki egyetlen potenciális vezetőt. Az élő irányítópulton részletes nyilvántartást is találhat a jelenleg csatlakoztatott hívásokról és azokról, amelyeket az egyes részlegek elmulasztottak..

6. RingBoost

ringboost

A RingBoost egy újabb ragyogó platform a hiúság telefonszámainak megvásárlásához. Itt kiválaszthatja a hiúság telefonszámait az üzleti kategóriája alapján. A RingBoost a legjobb azoknak a cégeknek, amelyek az üzleti típusuk alapján akarják kiválasztani hiúságszámukat.

A RingBoost-tól vásárolt számokat bármilyen meglévő telefonszámra könnyen tovább lehet adni. Van egy számlista, amelyet már létrehoztak az Ön számára. Egyszerűen böngészhet rajta, és kiválaszthatja a legjobban tetszőt.

Telefonszámának népszerűsítése a WordPress programban

A mobil böngészés minden idők csúcsa, és várhatóan csak ebben az évben fog növekedni.

Mivel a webhely látogatásainak jelentős része mobiltelefonokból származik, az Ön érdeke, hogy a felhasználók egyszerűen egy kattintással felhívhassák Önt közvetlenül a webhelyére..

Ezt úgy lehet megtenni, hogy kattintás-hívás gombot ad hozzá a webhelyéhez. Lássuk, hogyan lehet ezt megtenni.

Hogyan adhatunk hozzá egy Click-to-Call gombot a WordPresshez

Ha WordPress felhasználó vagy, akkor a click-to-call gomb hozzáadása a webhelyhez nem nehéz. Ezt megteheti plugin használatával vagy plugin nélkül.

Megmutatjuk Önnek mindkét módszerét.

1. módszer: Click-to-call gomb hozzáadása beépülő modullal

A WordPress lerakat tele van csodálatos beépülő modulokkal, amelyek segítenek a webhelyén elérhető összes szolgáltatás hozzáadásában, ideértve egy ügyes, click-to-call gombot. Közülük a legjobb az úgynevezett plugin WP hívás gomb. A beépülő modul célja, hogy egyszerűbbé tegye a kattintás a híváshoz gombok hozzáadását a WordPress-ben.

Ezzel a pluginnel lenyűgöző kattintást vehet fel a telefonáláshoz, bármiféle profi segítség nélkül. Csak néhány kattintásba kerül, és máris jól megy. A bővítmény lehetővé teszi a hívógombok testreszabását a webhely és a márka megjelenésének megfelelő módon. A WP Call Button 100% -ban mobil érzékeny, tehát kisebb képernyőkön is jól néz ki. Így adhat hozzá egy hívógombot ezzel a bővítménnyel.

2. módszer: Click-to-call gomb hozzáadása beépülő modul nélkül

Ez a módszer azok számára készült, akik nem igazán akarnak bővítményt hozzáadni a kattintás-hívás gomb hozzáadásához. A számokat hivatkozás formájában kell megadnia egy adott formátumban. Most hozzáadja telefonszámát a tel a szám előtagjaként.

Ezt a linket felveheti a weboldalra vagy az oldalsávra, vagy bármely widgetizált tartalomterületre:

Egyszerűen másolja át ezt a kattintható linket bárhová beágyazni.

Kattintson ide, hogy felhívjon minket

Ne felejtsd el helyettesíteni az itt bemutatott telefonszámot a saját telefonszámával. A felhasználók most már csak rákattinthatnak a linkre, hogy kapcsolatba lépjenek Önnel a webhelyed elhagyása nélkül.

Gyakran ismételt kérdések a hiúságszám kiválasztásával kapcsolatban

Most nézzük meg a hiúságszám kiválasztásával kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Q1. Hogyan különbözik a hiúságszám az ingyenes telefonszámtól??
A hiúságszám számsor vagy ábécé sorozat, vagy ezek keveréke. Az ezekben a számokban szereplő ábécé általában a vállalkozás, termék vagy szolgáltatás neve. Ez is emlékezetes számsor lehet. Ezek a számok lehetnek díjmentesek, vagy lehetnek helyi számok. A hiúságszám példája az 1-800-GO-FED-EX.

Ezzel szemben az ingyenes telefonszám olyan szám, amelynek van egy speciális tárcsázási kódja, amelybe a felhasználó ingyenesen felhívhat. Az Egyesült Államok ingyenes hívószámai: 800, 888, 877, 866, 855, 844 és 833..

Q2. Fontos a hiúságszám előzetes javítása?
A hiúságszám kiválasztásakor különféle elõtag-opciókkal rendelkezhet, például 800, 888, 877, 866, 855, 844 stb. Azonban sokan inkább az 1-800 opciót részesítik elõnyben, mivel sok felhasználó már ismeri ezt, ami felismerhetõvé teszi. De a többi lehetőséget is választhatja.

Q3. Milyen szavakat kell használni a számomban?
Ideális esetben a hiúság telefonszámában szereplő szavaknak a termék vagy a vállalkozás neve kell lennie. A szám kiválasztásához a legjobb módszer 7-10 betű közül választani. Ezzel ellenőrizheti, hogy a szó elején vagy végén nincs-e extra szám.

Q4. Értékesíthetem hiúság telefonszámát?
Miután megvásárolt egy hiúságszámot, nem tudja eladni. Az FCC szigorú szabályai tiltják az ingyenes telefonszámok kereskedelmét és viszonteladását. Bárki, aki megpróbálja, jogi bajba kerülhet.

Q5. Használhatom a hiúságszámomat a helyi számommal?
Igen, ha van helyi száma, használhatja azt a hiúság telefonszámával. Könnyedén átirányíthatja a hiúságszámban kapott hívásokat a helyi telefonszámra, és beállíthatja az IVR-t is, hogy a hívókat a megfelelő csapattaggal csatlakoztassa..

Q6. Az ismétlő szám jobb lehetőség a vállalkozásom számára?
Sok felhasználó nem akarja a szavakat választani, mert a számokhoz képest magas ára van. Az ismétlő szám ilyen esetekben jó lehetőség. Ezeknek a számoknak ismétlődő mintája van, és könnyen megjegyezhetők.

Ez az. Reméljük, hogy ez a cikk segít hozzáadni egy hiúságszámot webhelyéhez. Érdemes lehet megnéznie, hogyan hozhat létre ingyenes üzleti e-mailt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map