6 legjobb Mailchimp-alternatíva és versenytárs (2020)

legjobb mailchimp-alternatívák


Keres a legjobb Mailchimp alternatívákat? A Mailchimp az egyik legnépszerűbb e-mail marketing szolgáltatás a világon. A felhasználók millióinak bíznak benne, és korlátozott funkciókkal rendelkező ingyenes tervet kínál.

Mindezek mellett, csak azért, mert a Mailchimp annyira népszerű és ingyenes tervvel rendelkezik, nem azt jelenti, hogy ez a legjobb választás az Ön igényeinek. Valójában sok más e-mail marketing szolgáltatás is létezik a piacon, amelyek jobb szolgáltatásokat nyújtanak, mint a Mailchimp.

Ebben a cikkben megnézzük a Mailchimp legjobb versenytársait & alternatívák.

A legjobb Mailchimp-alternatívák, amelyeket használhat

 1. Állandó kapcsolat – Jobb ügyfélszolgálat, mint a Mailchimpnél
 2. Sendinblue – Jobb automatizálás, mint a Mailchimpnél
 3. Aweber – Több sablont kínál, mint a Mailchimp
 4. Csöpög – Fejlett funkciók, mint a Mailchimpnél
 5. GetResponse – A legjobb azoknak a felhasználóknak, akiknek webes szemináriumra is szükségük van
 6. ConvertKit – Kifejezetten a kiadók számára készült

Miért érdemes alternatívákat keresnie a Mailchimp számára??

2001-ben a Mailchimp e-mail marketing szolgáltatásként indult. Most azonban sokkal többet ér el, mint az e-mail marketing – a kezdőlapoktól, a hirdetések remarketingétől a képeslapokig.

Jelenleg a Mailchimp egy mindent egybefogó marketingcsomag, amely növeli üzleti tevékenységét. Mint minden sokoldalú marketing-csomag, a Mailchimp használatához is van némi tanulási görbe. Nem is említve, minél több szolgáltatás elérhető a dobozból, annál meredebb lesz a tanulási görbe. És a Mailchimp nem különbözik egymástól.

A Mailchimpnek nincsenek olyan hűvös automatizálási funkciói, mint az Event, amely további részleteket nyújt az előfizetői tevékenységről.

Tehát ha a kívánt funkciót nem a Mailchimp kínálja, vagy intuitívabb megoldásra van szüksége, akkor érdemes megtalálnia a Mailchimp alternatíváját.

Ebben a cikkben részletesebben megvizsgáljuk a Mailchimp legjobb alternatíváit.

1. Állandó kapcsolat

Állandó kapcsolat

Az állandó kapcsolattartás népszerű Mailchimp alternatíva a kisvállalkozások körében, e-mail marketing kampányok futtatására testreszabott e-mail sablonokkal. Kezdőbarát, és megkönnyíti e-mailek küldését előfizetőire.

Javasol tartalmi és e-mail sablonokat az üzleti szegmensnek megfelelően. Megadhat részleteket a korábbi marketing kampányairól (ha vannak ilyenek). A Constant Contact intelligens rendszert használ a felhasználók számára releváns tartalom előállításához. Jön az élő csevegési támogatás, az e-mail alapú támogatás és a fórumok, amelyekben beszélgethetnek az e-mail marketinggel kapcsolatos aggodalmaikról.

A Constant Contact átfogó támogatást kínál élő csevegés, e-mail és akár telefonos támogatás formájában. Míg a Mailchimp csak egy kapcsolatfelvételi oldalt kínál a felhasználók számára. A Constant Contact ügyfélszolgálat szoros kapcsolatot teremt ügyfeleivel. 

A legjobb dolog a Constant Contact esetében az, hogy 60 napos ingyenes próbaverziót kínál; ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig megtapasztalhatja marketing eszközeiket, mint a legtöbb próba ajánlat. Ennélfogva hosszabb esélyed van arra, hogy megismerje a szolgáltatást, mielőtt a prémium változatért fizet.

Ne felejtsd el megnézni ezeket a folyamatos kapcsolattartó alternatívákat és versenytársakat, valamint a Constant Contact vs Mailchimp mélyreható összehasonlítását..

Előnyök:

 • Magas kézbesítési arány
 • Könnyen kezelhető és rugalmas platform
 • Kiváló ügyfélszolgálatot kínál
 • Integrációt kínál 450 alkalmazással

Hátrányok:

 • Nehéz beállítás az A / B teszteléshez

Ár: Havi 500 dollárba kerül, akár 500 előfizető számára.

2. SendinBlue

SendinBlue

A SendinBlue egy másik népszerű Mailchimp alternatíva, amely e-mail és SMS marketing szolgáltatást kínál. Úgy tervezték, hogy segítsen a kezdőknek és az induló vállalkozásoknak marketing kampányainak zökkenőmentes futtatásában. Az SMS marketing szolgáltatás lehetővé teszi, hogy interakciókat létesítsen a felhasználókkal, és biztosítja az üzenetek kézbesítését.

Az elküldött e-mailek számát számolja fel, ami különbözik a többi szolgáltatástól. Vásárolhat SMS-jóváírásokat, amelyek végtelen ideig érvényesek. A SendinBlue lehetővé teszi egy ingyenes fiók létrehozását korlátlan névjegyekkel. Bár ez az ingyenes fiók korlátozza, hogy havonta csak 9000 e-mailt küldjön. A Mailchimp állítja, hogy minden automatizálási triggerrel rendelkezik, de ijesztőnek állítják be őket. A SendinBlue jobb marketing-automatizálást biztosít, mint a Mailchimp, ésszerűbb áron.

Ne hagyja ki ezt a cikket az e-mail hírlevél azonnali létrehozásáról.

További információkért ellenőrizze ezt a SendinBlue értékelést.

Előnyök:

 • Olcsó megoldás tömeges e-mailekhez
 • Akár 9000 e-mail havonta ingyen
 • Egyszerű kapcsolatok szegmentálása
 • Fejlett e-mail automatizálás

Hátrányok:

 • Korlátozott harmadik fél alkalmazások integrációja

Ár: Havonta 25 000 dollárba kerül, akár 40 000 e-mailen is.

3. AWeber

Aweber

Az AWeber egy népszerű e-mail marketing és vezető generációs szolgáltatás. Csakúgy, mint a Mailchimp, ez lehetővé teszi, hogy minél több előfizetőt szerezzen a webhelyén. Az AWeber segít abban, hogy gyönyörű e-mail hírleveleket készítsen azonnali húzókészítőjével. Készíthet előfizetési űrlapokat webhelyére, és automatizálhatja e-mailjeit, hogy kibővítse elérhetőségét.

A 30 napos ingyenes próbaverzió lehetővé teszi a szolgáltatás teljes megismerését a vásárlás előtt. Hozzáférést biztosít az összes fizetett kiegészítőhöz és eszközhöz egy e-mail kampány futtatásához. Az AWeber integrálódik a WordPress és más weboldal-készítők, weboldal-készítők, optin űrlapok és egyebek között.

Ezzel szemben az AWeber sokkal több sablont kínál, mint a Mailchimp. Az AWeber 700+ sablont kínál, ami százszor több, mint a Mailchimp, amely csak 100+ sablont kínál.

Az AWeber tökéletes választás kezdőknek és kezdőknek. A beállítás egyszerű, és az élő csevegéssel / telefonos támogatással jön az induláshoz.

Előnyök:

 • Nagyobb sablonok száma
 • Megszerzett listakezelés
 • Jobb ügyfélszolgálat

Hátrányok:

 • Kövér forma-készítő

Ár: Havi 500 dollárba kerül, akár 500 előfizető számára.

4. Csepp

Csöpög

A Drip egy hatékony Mailchimp alternatíva az e-kereskedelem áruházához. Csakúgy, mint a Mailchimp, az általános e-mail marketing gyakorlatokon túl is működik, és intelligens marketing technikáinak segítségével elősegíti, hogy minél több előfizetőt szerezzen Önnek. Lehetővé teszi, hogy beszélgetéseket hozzon létre az ügyfelekkel, és automatikus e-maileket küldjön a felhasználói viselkedésnek megfelelően.

Ha testreszabott e-maileket szeretne küldeni a felhasználóknak, akkor a Drip biztosítja az Ön védelmét. Ellenőrizheti az új látogatókat, a visszatérő látogatókat, a látogatók által kattintott linkeket és a kosár elhagyását az üzenetek küldéséhez. Nézze meg ezt a Drip áttekintést, hogy többet tudjon meg a szolgáltatásról.

A csepp legfeljebb 100 előfizető számára ingyenes. Ebben az időszakban az e-mail támogatásuk segítségével válaszokat kaphat a kérdéseire. Miután megvásárolta a prémium csomagot, élő csevegési támogatást kap az azonnali segítségért. A csepegtetés jobb megoldás, mint a Mailchimp, ha haladó marketingszakember vagy e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozása.

Előnyök:

 • Erőteljes szegmentálási szolgáltatások
 • Speciális szolgáltatások az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások tulajdonosai számára
 • Fejlett munkafolyamatot és automatizálást kínál

Hátrányok:

 • A bonyolult sablonokat rendetlen kezelni lehet

Ár: Havonta 4900 dollárba kerül, akár 2500 előfizető számára.

5. GetResponse

A GetResponse egy modern Mailchimp alternatíva, amely felhasználói felülettel, űrlapok feliratkozásával, interaktív hírlevélsablonokkal és egyebekkel jár. Ez lehetővé teszi céloldalak létrehozását, webináriumok szervezését és e-mail kampányok futtatását a webhelyén.

Marketing eszközeik hasznosak ahhoz, hogy több előfizetőt szerezzenek és ügyfelekké alakítsák őket. A GetResponse segítségével egyszerre több hírlevelet küldhet több szegmensre. Míg a Mailchimp segítségével hírlevelet küldhet csak egy szegmensre egyszerre. A GetResponse rendelkezik élő csevegési támogatással, e-mail támogatással és telefonos támogatással. Számos erőforrást osztanak meg a felhasználókkal, hogy oktatják őket vállalkozásuk legjobban történő népszerűsítéséről.

A 30 napos ingyenes próbaverziójukkal kipróbálhatják e-mail marketing szolgáltatásaikat, fogadhatnak online webináriumokat, és integrálhatják szolgáltatásaikat webhelyére..

Előnyök:

 • Engedélyezi a vizuális munkafolyamat-nézetet
 • Lenyűgöző listakezelés
 • Legfeljebb 17 nyelvet támogat

Hátrányok:

 • Az alapterv 1000 előfizetőre korlátozódik

Ár: Havonta 15 dollárba kerül.

6. ConvertKit

ConvertKit

A ConvertKit egy másik Mailchimp alternatíva, amely bloggerek, podcasterek és kiadók felé irányul. Automatizálja az e-mail marketing utat és segíti a felhasználókat a kampányok részvételében. A ConvertKit gyönyörű e-mail űrlapokkal érkezik, hogy több előfizetőt vonzzon be.

Vizuális automatizálási készítővel rendelkezik, amely automatikus e-mail csatornákat állít fel. Használhatja a 14 napos ingyenes próbaidőszakot, hogy többet megtudjon a marketing szolgáltatásáról és a prémium eszközökről. A ConvertKit nem kínál listákat, de az összes névjegy ugyanabba a helyre megy, és sorrendjüket vagy címkéket hozzárendelhetik a szervezésükhöz. Ez a listák kezelésének egyszerűbb módja, mint a Mailchimp.

Emellett olvassa el ezt a cikket arról is, hogyan lehet az e-mail címeket a megfelelő módon létrehozni.

Előnyök:

 • Sokkal könnyebb beállítani
 • Kiváló levelezőlisták kezelése
 • Részletes jelentések és elemzések

Hátrányok:

 • Korlátozott testreszabási lehetőségek

Ár: Havi 1000 dollárba kerül, akár 1000 előfizető számára.

A Mailchimp alternatívák csomagolása

MailChimp AlternativeUnique FeaturePrice
Állandó kapcsolatJobb ügyfélszolgálatHavonta 20 dollár akár 500 előfizető számára.
SendinBlueJobb automatizálásHavonta 25 dollár akár 5000 előfizető számára
Aweber700+ sablonHavonta 19 dollár akár 500 előfizető számára
CsöpögSpeciális marketing funkciókHavonta 4900 dollár akár 2500 előfizető számára
GetResponseA legjobb azoknak a felhasználóknak, akiknek webes szemináriumra is szükségük vanHavonta 15 dollár akár 1000 előfizető számára
ConvertKitKifejezetten a kiadók számára készült$ 29 / hónap akár 1000 előfizető számára

Reméljük, hogy ez a cikk segített felfedezni a Mailchimp legnépszerűbb alternatíváit. Érdemes lehet megnéznie útmutatásainkat a legjobb eszközökről a szabadúszók számára egy valódi üzlet skálázására, valamint a legjobb kommunikációs lehetőségekről a jobb kommunikációért.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map