7 legjobb autóvezető telefonrendszer a kisvállalkozások számára (2020)

legjobb autómotoros telefonrendszerek a kisvállalkozások számára


Keresi a legjobb autóvezető telefonrendszert vállalkozása számára?

Az automatikus kísérő telefonrendszer lehetővé teszi, hogy a hívókat automatikusan átirányítsák egy mellékre, telefonra vagy hangpostára, anélkül, hogy telefonszolgáltató igénybe venné. Ebben a cikkben bemutatjuk a kisvállalkozások számára a legjobb automatikus figyelmeztetésű telefonrendszereket.

Automatikus kísérő telefonrendszer kiválasztása

Ha önmagában telefonos rendszerrel rendelkezik, sok pénzt megtakaríthat, amelyet egyébként költené arra, hogy valakit felvegyen a telefonhívásokra. Javítja az alkalmazottak termelékenységét és hatékonyságát azáltal, hogy blokkolja a zavaró hívásokat.

A hangposta hozzáadása hasznos lehet, ha tudatja a hívókat, hogy jelenleg nem érhető el és egy adott időpontban elérhetõ. Íme néhány szolgáltatás, amelyet egy jó automatikusan kezelő telefonrendszer kínál.

 • automatikus részvétel telefonhívások
 • hívásátirányítás és -továbbítás a különböző kiterjesztésekre
 • zene tartásban
 • hívásrögzítő lehetőség
 • várakozó hívás
 • hívófél-azonosító szolgáltatás

1. Nextiva

Nextiva

A Nextiva az egyik legnépszerűbb VoIP (Voice over Internet Protocol) telefonrendszer, amely tökéletes választás lehet kisvállalkozása számára. A Nextiva elképesztő funkciókkal rendelkezik, amelyek segítenek a hívórendszer racionalizálásában. Nemcsak arra használhatja, hogy automatikusan irányítsa a hívásokat egy előre megadott számra, hanem konferenciahívások kezdeményezésére is.

A Nextiva használatával még akkor sem kell aggódnia, ha meg akarja változtatni a számát. Könnyű számhordozási lehetőségeket kínál a felhasználók számára. Lehetősége van arra is, hogy hívásait sorba állítsa, ha a szám már egy másik hívóval meg van foglalva.

A Nextiva különféle árazási tervekkel kapható. Az alapvető font havi 19,95 USD-tól kezdődik, ami jó választás, ha a vállalkozás kicsi. Nagyobb társaságok esetében a szakembereknek és a vállalati tervnek havonta 20,94 és 27,95 dollár van.

A legjobb ajánlatot keresi a Nextiva-on? Nézze meg a Nextiva kuponunkat a legújabb kedvezményért.

2. RingCentral

RingCentral

A RingCentral egy másik vezető és erőteljes automatikus kísérő telefonrendszer az üzleti hívások szervezésére. Ez az opció könnyen használható, megfizethető, és különféle lehetőségeket kínál az ügyfelekhez történő kapcsolódásra.

Ez lehetővé teszi, hogy egy számot használjon több eszközön, így könnyű bármikor és bármikor részt venni a hívásaiban. Ezenkívül kiváló minőségű internetes, audio és video találkozókat is folytathat ügyfeleivel. Ha vállalkozásainak tömeges SMS-t kell küldenie az ügyfeleknek, a RingCentral lehetővé teszi ezt.

A fejlett híváskezelő rendszerrel és elemzéssel valós időben is betekintést nyerhet. Ha problémája merül fel a szolgáltatásával kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a barátságos ügyfélszolgálati csapatával.

Legjobb RingCentral árengedményeket kaphat az Ajánlatok területen.

3. Szöcske

Szöcske

A Grasshopper egy másik automatikusan kísérő telefonrendszer, amely lehetővé teszi az ügyfelekkel folytatott üzleti kommunikáció javítását. A Grasshopper segítségével különféle típusú számokat használhat vállalkozása számára. Ez lehet ingyenesen hívható telefonszám vagy hiúti szám, amelyik tetszik. Ha úgy dönt, hogy kiválaszt egy ilyen számot, professzionálisabbá teheti márkáját.

A beállítások konfigurálása és az indulás könnyű. Csak válasszon egy tervet, és válassza ki a számát. Ezután letöltheti az alkalmazást és konfigurálhatja a beállításokat. Felvehet egyéni üzenetet is, hogy üdvözölje a hívókat, amikor megkapják a hívást. Lehetősége van arra is, hogy telefonhívásokat rögzítsen arra az esetre, ha később ezeket használni kell. Ezzel az alkalmazással nem kell egyszerre egy hívást kezelnie. Ez lehetővé teszi, hogy egyidejűleg többet is kezeljen. Sokkal több funkcióval ez az alkalmazás tökéletes választás lehet vállalkozása számára.

4. Phone.com

Phone.com

A Phone.com hatékony és megbízható, automatikusan kísérő telefonrendszer a kisvállalkozások számára. Megfizethető tervük van minden méretű vállalkozás számára. Ez az alkalmazás minden olyan szolgáltatást kínál, amelyre Önnek és az ügyfeleknek szüksége van annak érdekében, hogy a hívórendszer zökkenőmentes és problémamentes legyen. Ezzel a rendszerrel kiválaszthat egyéni telefonszámot, videokonferenciát folytathat, és a rendszert automatikus recepciós módba állíthatja.

Ezenkívül lehetőséget kínál egy szám blokkolására vagy feloldására, valamint egy Ne zavarja üzemmód hozzáadására a rendszeréhez. Engedélyezheti a hangposta e-maileket is, és használhat olyan szép zenét az ügyfelek számára, akiket várakoztatnak. A hívásvárakoztatási szolgáltatás tudatja a hívó félnek, hogy az Ön telefonszáma egy másik ügyféllel van kapcsolatban, így később akár várni, akár visszahívhatják.

5. Vonage

A Vonage a vállalkozás számára egy újabb ragyogó önkiszolgáló telefonrendszer, amely lehetővé teszi az ügyfelek hívásélményeinek újradefiniálását. Csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, és imádni fogja, milyen zsebbarát az ár. Ez lehetővé teszi, hogy az ügyfelekkel mobiltelefonnal vagy asztallal kommunikáljon, amelyik kényelmesebb. Ez megkönnyíti a távoli vállalatok számára a hívórendszer rendszerezését asztali telefon használata nélkül is.

A kezelt hívások és SMS-ek száma nincs korlátozva. Nem számít, melyik tervet választja, korlátlan hívásokhoz és SMS-hez fér hozzá vállalkozása számára. Emellett más funkciókat is használhat, például többszintű automatikus kísérőt, videokonferenciákat, fájlmegosztást, CMR-integrációt, hívásrögzítést és még sok minden mást..

6. 8 × 8

A 8 × 8 egy komplett kommunikációs megoldás vállalkozása számára. A 8 × 8-as méret minden eszközzel rendelkezik, amely gyorsabb és simább kommunikációt biztosít az ügyfelekkel. Különféle módokon, például élő csevegési lehetőségek, hang, videó stb. Segítségével teheti meg. Ez a rendszer 3 különböző árképzési terv alá tartozik. Az expressz terv, amely szintén 14 napos próbaidőszakmal jár, sorozatterv és Contact Center terv.

Ezzel a telefonhívó rendszerrel akár 14 különböző országba is kezdeményezhet nemzetközi hívásokat. Ezen felül rögzítheti hívásait, felveheti a csapat üzenetküldési lehetőségeit, elemezheti a személyes hívásokat, és integrálhatja a hívásait az SFDC-vel, a Zendesk-rel, a NetSuite-lal, a Dynamics-lal is..

7. Ooma

VoIP telefon szolgáltatás,

Az Ooma egy másik hatékony kommunikációs szolgáltató, amely egyszerűvé és megbízhatóvá teszi az üzleti kommunikációt. Csak havonta 19,95 dollár / felhasználó, ez a szolgáltató kínál igazán fantasztikus funkciókat a felhasználók számára. A leghatékonyabb virtuális recepciós szakemberek használatától kezdve a mellékhívásokig, a konferenciákig és a tartott zeneig mindent kínál az Ön számára.

Az Ooma alkalmazás lehetővé teszi a hívások fogadását mobiltelefonjáról abban az esetben, ha nem érhető el az irodában. Tehát nem számít hol vagy, az ügyfelekkel folytatott kommunikáció mindig zavartalan folyamat lehet. Azt is lehetővé teszi, hogy válasszon egy ingyenes telefonszámot, vagy ingyenesen portolhatja a jelenlegi számát.

Néhány ezek közül az önkísérő telefonrendszerek közül, amelyeket ellenőrizhet vállalkozása számára. Érdemes lehet megnéznie egy weboldal elkészítését is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map