7 legjobb Divi gyermek téma egy nagyon testreszabott weboldalhoz

A legjobb Divi gyermek témák


A legjobb Divi gyermek témákat keresi?

Az Elegáns Témák a Divi két különféle ízét kínálják: Divi téma és Divi építő. Míg a Divi téma egy nagyon testreszabható WordPress téma, a Divi Builder egy drag and drop oldalkészítő plugin, amely bármilyen WordPress témával működik.

Ebben a cikkben megosztjuk néhány, a webhelyén kipróbált legjobb Divi-gyermek témát.

Mi a különbség a Divi Gyerek téma és a Divi elrendezés között?

A Divi gyermek téma egy WordPress téma, amely örökli a Divi központi témájának összes funkcióját és stílusát.

Ez lehetővé teszi az előre elkészített terv testreszabását, amely a Divi Builder tetején működik. A Divi gyermek téma használata rendkívül ajánlott, ha testreszabni szeretné a Divi téma funkcióját, stílusát és kialakítását.

Ennek az az előnye, hogy egy gyermek témával minden téma testreszabható marad, még az alapvető Divi téma frissítése után is.

Másrészt a Divi elrendezések egyszerű sablonok, amelyeket a Divi Builder bővítménnyel használhat webhelyének megtervezéséhez. Ezeket az elrendezéseket a drag and drop oldalkészítő segítségével testreszabhatja.

A Divi Builder segítségével saját egyedi Divi elrendezéseket is létrehozhat. A Builder lehetővé teszi a téma elrendezések importálását és exportálását a WordPress webhelyek között. Itt található a felhasználható legjobb Divi gyermek témák.

1. Kézműves

Kézműves

Az Artisan e-kereskedelem-alapú gyermek téma a Divi WordPress témához. Ez a Divi gyermek téma elrendezése tökéletes az élelmiszer-bloggerek, fotósok, kreatív művészek, kisvállalkozások és bármilyen online áruház számára. 6 egyedi oldal elrendezéssel, elegáns képgalériával és még sok másnal rendelkezik. Integrálódik a népszerű fizetési módokkal, beleértve a PayPal-ot, a hitelkártya-fizetéseket stb.

2. Divat

Divat

A divat egy egyoldalas Divi gyermek téma, amelyet kifejezetten divattervezők, modellek, divatbemutatók és más divat alapú vállalkozások számára készítettek. Használható divat weboldal létrehozására. Parallaxis görgetéssel rendelkezik a kifinomult felhasználói élmény érdekében. Ez a téma gyönyörű színekkel és csúszó szalagokkal érkezik webhelyének díszítéséhez. A divatot fényképes fotógalériákkal szállítják, és kompatibilis a WooCommerce-val egy online áruház elindításához.

3. növényvilág

Növényvilág

A növényvilág elegáns Divi gyermek téma. 12 egyedi oldalrendezéssel rendelkezik, beleértve a kezdőlapot és a blogoldalt. Ez a téma képzőművészet, fényképezés és más művészeti weboldalak számára készült. Rács alapú honlapja van beépített szakaszokkal a portfólió megjelenítéséhez. A Flora 3 portfólióstílust tartalmaz: csúszka, lightbox és teljes szélesség. Ingyenes Google betűtípus-támogatást nyújt az elegáns tipográfiahoz.

4. Belső tér

belső

Ha Divi gyermek témát keres webhely létrehozásához belsőépítészi vállalkozása számára, akkor a Interior Divi a megfelelő választás. A drag and drop készítő segítségével könnyedén hozzáadhat funkciókat a webhelyére. Nagyméretű kezdőlap-fejlécgel, lefelé gördíthető gombbal, nagyméretű képekkel minden oldalon, parallaxis görgetéssel, szöveges kombinált fényképrészlettel és még sok mindennel.

5. Josefin

Josefin

A Josefin egy modern, többcélú Divi gyermek téma. Több mint 8 egyedi oldal elrendezéssel, 25 Divi könyvtári elrendezéssel, honlap szekciókkal, modulokkal és egyedi érzékeny elemekkel rendelkezik. A Josefin terve egy teljes képernyős parallax fejlécet, videókat és párhuzamos szalagokat tartalmaz. Ez a Divi gyerek téma a Twitter és az Instagram feed integrációval jön létre, hogy a közösségi média közönségét összekapcsolhassa webhelyével. A Josefin kompatibilis a Font Awesome csomaggal és a WooCommerce-lal.

6. Soho

Soho

A Soho egy figyelemre méltó Divi gyermek téma, amelyet fotósok, bloggerek és kreatív művészek készítettek. A Divi téma tetejére épül, a jobb sebesség és teljesítmény érdekében. Ez magában foglalja a 11 Divi könyvtár elrendezését és 4 képgaléria opciót. Teljes képernyős kezdőlap-csúszkával és parallaxis görgetéssel rendelkezik a jobb felhasználói élmény érdekében. A Soho gyermek témája a weboldalon támogatja a Google Betűtípusokat.

7. Zara

Zara

A Zara egy prémium étterem alapú Divi gyermek téma, lenyűgöző funkciókkal és gyönyörű színekkel. Animációs effektusokkal, a Master Slider Pro bővítménnyel, az egyéni étterem menülap-sablonnal és egy speciális menücsúszkával rendelkezik. Többféle foglalási űrlapot tartalmaz a felhasználók számára a foglaláshoz és a foglaláshoz. A Zara egyszerű testreszabási lehetőségeket, érzékeny kialakítást és egy kattintással elérhető demo-importálást kínál.

Összefüggő: Hogyan lehet létrehozni egy étterem webhelyet?.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni az Ön igényeinek legjobban megfelelő Divi gyermek témát. Érdemes lehet megnéznie a WordPress többhelyes hálózat telepítésével és beállításával kapcsolatos útmutatót is, és olvassa el a Divi vs Avada teljes összehasonlítását..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map